Videogiochi streaming sareng Cloud Gaming di Stadia, Geforce Ayeuna, Playstation Ayeuna


Videogiochi streaming sareng Cloud Gaming di Stadia, Geforce Ayeuna, Playstation Ayeuna

 

Dugi ka ayeuna, pikeun maénkeun judul kaulinan vidéo karesep anjeun, anjeun kedah mésér konsol gim atanapi nyetél PC gim anu mahal sareng, pikeun ngajaga grafik anu langkung lengkep, urang kedah teras-terasan ngamutahirkeun komputer atanapi mésér. konsol anyar sakitar unggal 3-4 taun. Tapi ku konéksi Internét anu langkung gancang, metoda anyar maén video game parantos mimiti dicekel: di kaulinan awan.

Konsép kaulinan awan henteu béda pisan sareng kaulinan online Palasik anu dipendakan dina Internét, kalayan bédana yén ngalangkungan platform awan ieu tiasa dimungkinkeun ayeuna. maénkeun bahkan gim video paling maju (sapertos CyberPunk 2077), anu umumna meryogikeun PC anu nganggo kartu grafik khusus atanapi konsol sapertos Playstation 4 atanapi 5. Komo nganggo PC normal sareng tanpa ngagaleuh alat khususKituna, éta tiasa diputer tanpa blok sareng kualitas grafis anu tinggi, kumargi sumber daya anu diperyogikeun pikeun ngajalankeun game disayogikeun ku server jarak jauh anu kuat, anu urang sambungkeun ngalangkungan Internet kanggo nampi streaming audio / pidéo kaulinan sareng ngirim input paréntah.

Dina pituduh ieu kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha carana maén online tanpa konsol atanapi PC game ngamangpaatkeun jasa kaulinan awan anu sayogi di Italia sareng gampang diakses bahkan kalayan konéksi Internét anu henteu tiasa dianggo khusus (écés, urang bakal kedah nyingkahan koneksi anu laun atanapi konéksi ADSL, ayeuna leres-leres henteu cocog pikeun kaseueuran jasa anu ditawarkeun dina jaring).

Anu maca Kumaha cara maénkeun kaulinan PC dina TV

daptar eusi()

    Kumaha cara maénkeun kaulinan awan

    Sakumaha didadarkeun dina bubuka, urang ngan ukur tiasa maén dina méga upami urang ngagaduhan konéksi internét anu diskrit - dina praktis sadaya jasa ieu mangrupikeun hiji-hijina sarat (sajaba ti GeForce Ayeuna) salaku naon anu lumangsung dina layar kami nyaéta aliran anu dikomprés éta tiasa ngadamel PC naon waé kalayan taktak 7 taun atanapi langkung. Saatos ningali saratna, kami bakal nunjukkeun jasa naon anu anjeun tiasa anggo di Italia pikeun kaulinan awan sareng asesoris naon anu disarankeun pikeun dianggo pikeun ngajantenkeun pangalaman kaulinan leres-leres lengkep.

    Syarat sistem sareng jaringan

    Pikeun cloud gaming, urang peryogi jalur darat internét kalayan langganan datar (janten henteu aya langganan bayar-sakumaha-anjeun atanapi koneksi nirkabel) anu tiasa nyumponan sarat ieu:

    • Kacepetan unduh: sahenteuna 15 megabit per detik (15 Mbps)
    • Laju unggah: sahenteuna 2 megabit per detik (2 Mbps)
    • Whistle: kirang ti 100 ms

    Pikeun kéngingkeun hasil anu pangsaéna, urang nyingkahan panggunaan konéksi Wi-Fi antara PC sareng modem sareng resep sambungan kabel Ethernet: upami modemna jauh teuing tina PC anu hoyong diputer, urang tiasaatanapi bet dina Sambungan Powerline atanapi dina 5 repeater Wi-Fi GHz pikeun ningkatkeun stabilitas sareng sambungan gancang. Pikeun nguji sambungan internét bumi anjeun sareng milarian terang naha cocog pikeun kaulinan awan, kami nyarankeun yén anjeun ngajalankeun tés speed dina tulisan kami "ADSL sareng Tés Serat: Kumaha Kacepetan Internét Diukur?", dimana éta cekap pikeun ngagulung ka handap halaman teras pencét tombol uji Start pikeun langsung terang upami urang nyumponan sarat anu ditetepkeun di luhur.

    Kaulinan awan sayogi di Itali

    Upami konéksi Internét urang cekap pikeun ngamangpaatkeun kaulinan awan, urang tiasa milih tina sababaraha layanan pikeun mimiti maénkeun online langsung tanpa konsol sareng tanpa PC gim.

    Ladenan munggaran anu disarankeun anjeun cobian nyaéta Google Stadia, tiasa diaksés tina halaman wéb resmi sareng ngajalankeun sareng browser Google Chrome (kanggo dipasang dina komputer urang).

    Kalayan jasa ieu, cukup pikeun gaduh akun Google sareng ngalanggan langganan bulanan ‚ā¨ 9,99 pikeun langsung ma√©nkeun seueur gim, bahkan anu anyar pisan, kalayan kualitas transmisi anu tinggi pisan sareng r√©spon par√©ntah di tingkat paling luhur ( hatur nuhun kana panglad√©n khusus Google).

    Upami urang hoyong nyangking Google Stadia ka ruang keluarga sareng maénkeun kaulinan dina TV, urang tiasa nimbangkeun mésér iket Stadia Premiere Edition, anu nawiskeun kadali wifi stadia mangrupakeun ultra Chromecast maén dina méga dina TV mana waé.

    CATETAN: Upami anjeun hoyong cobian Stadia gratis jeung mastikeun yén konéksi internét anjeun cukup gancang pikeun ngalirkeun data pidéo, anjeun tiasa ngalakukeun éta tanpa nyayogikeun kartu kiridit. Anjeun ngan kedah ngadaptar pikeun akun uji coba sareng sateuacan méréskeun pendaptaran, anggo pilihan pikeun nguji jasa salami 30 menit. Salajengna, klaim salah sahiji gim gratis anu disayogikeun ku Stadia Pro sareng mimitian maénkeun kanggo ningali naha éta tiasa dianggo saé dina PC anjeun.

    Ladénan sanés anu tiasa urang anggo pikeun kaulinan awan nyaéta GeForce AYEUNA, dioperasikeun ku NVIDIA sareng sayogi dina halaman wéb resmi.

    Ku ngalanggan jasa sareng ngaunduh aplikasi khusus dina alat kami, kami bakal tiasa ma√©n gratis tanpa wates salami sajam sadinten, tapi kalayan aks√©s anu kaganggu (urang kedah milarian tempat gratis dina s√©rver); Pikeun ma√©nkeun sadaya gim langsung, tanpa ngantosan sareng kualitas gambar anu luhur (kalayan aktipitas NVIDIA Ray Tracing), kantun langganan langganan ‚ā¨ 27,45, kanggo dibayar unggal 6 bulan. Pikeun tiasa ma√©n og√© aya sarat minimal pikeun PC anu dianggo, kusabab aplikasi nganggo bagian minimum sumberdaya sistem: pikeun ma√©n og√© cukup pikeun gaduh PC anu gaduh 4GB RAM sareng kartu vid√©o anu ngadukung DirectX 11, sapertos ditingali dina halaman syarat resmi. Pikeun ma√©nkeun riungan geuwat, urang panginten tiasa nganggo NVIDIA SHIELD TV, dongle HDMI siap dianggo sareng gim cloud sareng sayogi di Amazon kirang ti ‚ā¨ 200.

    Ladenan anu saé anu tiasa urang nyobian pikeun kaulinan awan nyaéta PlayStation ayeuna, disayogikeun ku Sony sareng tiasa diaksés tina halaman wéb resmi.

    Kalayan jasa ieu urang tiasa ma√©nkeun judul anu sayogi dina PS4 sareng PS5 og√© tina PC, anu kedah urang lakukeun nya√©ta unduh aplikasi khusus pikeun Windows PC, lebet nganggo akun Sony sareng mayar langganan bulanan (‚ā¨ 9,99 per sasih). Upami urang hoyong ma√©n dina awan di ruang tamu payuneun TV, urang tiasa ngamangpaatkeun PS Ayeuna dina PS4 Pro atanapi PS5, pikeun nyingkahan m√©s√©r kaulinan sareng ma√©nkeun Online kalayan kualitas anu paling luhur.

    Anu maca JoyPads Pangsaéna pikeun PC

    conclusions

    Ku milih salah sahiji layanan méga awan anu dipidangkeun di luhur, urang bakal tiasa maén online tanpa konsol sareng tanpa kedah nyetél PC kaulinan (mahal pisan), mayar biaya bulanan tetep, atanapi mésér sababaraha judul pikeun koleksi pribadi kami. (dina Google Stadia). Sababaraha layanan ogé gratis, tapi ngagaduhan waktos sareng watesan bandwidth, janten henteu tiasa dimungkinkeun pikeun maénkeun sakumaha anu anjeun tingali ku jasa mayar. Upami konéksi Internét kami ngamungkinkeun, hayu urang nyobaan kaulinan cloud, kumargi ayeuna server sareng konéksi anu parantos dianggo tiasa mindahkeun sakabéh pangalaman kaulinan online, nyingkahan sadaya masalah anu aya hubunganana sareng komponén anu lami ( kartu vidéo teu jalan atanapi PC kalayan kinerja anu henteu hadé).

    Upami urang resep pisan kana pidéo vidéo, tong luput daptar anu pangsaéna 60 kaulinan gratis pikeun PC.

     

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep