Jandéla, tumpuk, atanapi tumpukan jandéla dina Windows 10


Jandéla, tumpuk, atanapi tumpukan jandéla dina Windows 10

 

Windows 10 kalebet sababaraha cara pikeun sacara otomatis ngatur jandéla anu kabuka, tapi éta rada disumputkeun sareng bahkan ngan ukur hiji klik dina taskbar, upami urang henteu terang, urang tiasa ogé teu maliré salamina ogé.

Salaku conto, nalika mindahkeun jandéla ka hiji sisi, dimungkinkeun pikeun ngalebetkeun jandéla ku ngabagi layar kana dua atanapi bahkan opat (ku nyéred jandéla ka juru). Anjeun tiasa ngalakukeun hal anu sami ku ngaklik dina rohangan kosong dina taskbar kalayan tombol beurit katuhu sareng ngagunakeun opsi na Pasang windows gigireunna.

Masih mencét tombol beurit katuhu, anjeun tiasa milih opsi na nembongkeun jandéla tumpuk, anu mangrupakeun cara séjén pikeun nempatkeun éta, ngabagi layar sami.

Kalayan pintasan keyboard, teras, anjeun tiasa mencét tombol babarengan Windows + panah ka luhur pikeun ngagedékeun jandéla, pencét konci na Windows + panah ka handap pikeun malikkeun jandéla kana ukuran na anu pang leutikna teras pencét deui konci na Windows + panah ka handap pikeun ngaleutikan jandela. dina taskbar.

Kalayan program sapertos Powertoys for Windows 10, dimungkinkeun pikeun ngaktipkeun fungsi-fungsi khusus tambihan, sapertos nyiptakeun tata ruang jandela khusus, ku milih ukuran sareng bentuk unggal jandéla kabuka.

Urang masih tiasa mendakan seueur atrium trik pikeun ngatur jandéla dina desktop Windows.

Dina tulisan ieu kami mendakan anu sanésna saé pisan gunana, gampang dianggo sareng anu ngajantenkeun desktop raoseun pisan: kamungkinan ngajantenkeun jandéla, janten anjeun tiasa tetep kabuka dugi ka sapuluh atanapi langkung sumebar dina desktop, ningali judulna janten anjeun tiasa ningali. sadayana babarengan sareng milih aranjeunna gancang.

Dina Windows 10 anjeun tiasa pencét katuhu dina taskbar sareng pilih pilihan "Tumpang jandela"pikeun tumpukanana. Sadaya jandéla anu henteu diminimalkeun bakal langsung diatur dina tumpukan diagonal cascading, hiji-hiji di luhur hiji-hiji, masing-masing ukuranana seragam. Unggal batang judulna bakal ditingalikeun kalayan gampang, janten langkung gampang dilakukeun pencét salah sahijina nganggo kursor beurit sareng bawa jandéla ka payuneun. Anjeun ogé tiasa pencét ikon relatif dina taskbar pikeun dibawa ka latar payun.

Sakali curug parantos didamel, tiasa dibatalkeun ku mencét tombol mouse katuhu deui dina taskbar sareng milih opsi "Cabut tumpang tindih sadaya jandéla"Tina ménu. Ieu bakal balikkeun susunan windows persis sapertos anu tiheula. Nanging, upami anjeun mindahkeun ngan ukur salah sahiji windows anu tumpang tindih, anjeun moal tiasa ngaleungitkeun susunan cascade.

Catet yén fitur Cascading Windows parantos janten pilihan dina Windows 95, nalika sumber daya komputer terbatas sareng résolusi rendah. Jinis tempoan ieu mirip pisan sareng anu dipikagaduh, dugi ka ayeuna, ku mencét tombol Windows-Tab dina waktos anu sami (dinten di Windows 10 tampilan kagiatan dibuka).

 

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

Kajeun

Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep