Minesweeper

Panyawat Tambang. Diciptakeun dina salapan belas dalapan puluh salapan, Minefield sumping ka Windows tilu puluh hiji ngan dina salapan puluh dua sareng masih ngagumkeun seueur pamaén ayeuna. Antarmuka na parantos seueur robih mangtaun-taun, tapi mékanika permainan tetep gembleng. Kuring yakin ieu pisan anu anjeun minat: kusabab pangalaman anjeun anu sateuacanna henteu masihan anjeun hasil anu positip pisan, anjeun hoyong ngartos sacara rinci cara maénkeun Minesweeper.

Mangrupikeun salah sahiji gim anu parantos dilakukeun ku saha wa√©, sahenteuna sakali dina kahirupan aranjeunna. √Čta kalebet dina ampir sadaya versi Windows dugi ka dalapan, nalika Microsoft mutuskeun mupus na og√© Sepi sareng hobi anu san√©s anu parantos dipasang dina sistem operasi anjeun mangtaun-taun. Sababaraha og√© nyauranana tambangNyatana, ieu mangrupikeun variasi tina kaulinan (langkung pas sacara politis) diwanohkeun sareng Windows XNUMX anu nampilkeun langkung atanapi kirang persis anu sami.

Nyatana, dina tutorial dinten ieu, kuring badé ngajelaskeun kumaha cara kéngingkeun sareng kumaha cara maénkeun Minefield ku nyarioskeun versi panganyarna tina Minefield gratis gratis di toko Windows XNUMX, anu ogé ramah-touch. sareng anjeun tiasa nyambung ka Xbox Live kanggo ngabagi kamajuan anjeun. Coba éta sareng kuring mastikeun yén anjeun moal kuciwa! Upami anjeun henteu leres-leres wareg, abdi moal lirén ngawartosan anjeun opsi alternatip anu valid pikeun PC, smartphone sareng tablet. Senang maca sareng di luhur sadayana, terasrasakeun!

daptar eusi()

    Panambang Tambang | Minesweeper Online

    Dina v√©rsi pang√©nggalna gim anu dikaluarkeun ku Microsoft aya 2 modeu anu sayogi: √©ta klasik, anu satia ngahasilkeun deui kaanehan Prato fiorito, sareng anu mana aventura anu, di sisi anu san√©sna, nampilkeun kaanehan anyar. Hayu urang mimitian ku anu munggaran, ku sabab kitu anjeun maca pituduh ieu.

    En Modeu tambang tradisional aya grid tina kotak katutup, anu ngagambarkeun da√©rah tempat ranjau tiasa disumputkeun: pikeun menangkeun, anjeun kedah mupus unggal pasagi kosong dina waktos anu paling pondok. Dina v√©rsi ieu, tibatan ranjau, anjeun bakal mendakan ladybugs, tapi operasi na henteu robih. Salain ti mupus kuadrat ku penc√©t (atanapi touch), anjeun tiasa nyirian m√©rek anu anjeun pikir nyumputkeun tambang sareng ngahalangan, supados henteu ngabedaskeunana.

    Anjeun tiasa nempelkeun hiji band√©ra beureum dina kotak ieu ku penc√©t katuhu beurit atanapi to√©l panjang: ngulang tindakan ieu, tibatan band√©ra, a tanda tanya kon√©ng anu bakal "muka konci" ubin anu dipilih sareng ngantepkeun anjeun ngaleupaskeun. Pikeun menangkeun, anjeun kedah nyabut unggal alun-alun anu henteu ngandung ranjau, tanpa ngabeledugkeun tambang tunggal.

    Aya 3 tingkat kompleksitas pikeun dipilih: pemulapanengah y maju. Pikeun ngab√©dakeunana nya√©ta jumlah kuadrat sareng ranjau dina kotak: salapan √ó salapan kotak kalayan sapuluh tambang di mimiti, genep belas √ó genep belas kalayan opat puluh dina kadua sareng tilu puluh √ó genep belas salapan puluh salapan dina katilu. Anjeun og√© tiasa milih pikeun ma√©nkeun level sareng grid custom, dimana milih sabaraha kotak anu bakal dipiboga alturalebar sareng jumlah tambang atanapi Coccinelle. Variasi lapangan mimiti dalapan √ó dalapan tambang henteu gratis deui.

    Kaseueuran kotak gratis kosong, tapi sababaraha gaduh nomer 1 dugi ka 6: √©ta indikasi berharga, sabab nunjukkeun sabaraha tambang di da√©rah √©ta. Langkung pikaresep pikeun mupus kotak-kotak di gigireun kotak-kotak anu henteu ngagaduhan nomer dina sareng tandana salaku "bahaya" anu aya di gigir lima atanapi genep. Salaku tambahan kana ieu, anjeun kedah ngandelkeun harta karun anjeun, sabab teu aya tip atanapi trik unik san√©sna pikeun menangkeun Minefield. √Čta kaulinan teka-teki anu sa√© pisan!

    Modus aventura √Čta mangrupikeun kabaruan anu pikaresepeun sareng tiasa ditingali salaku kaulinan anu leres-leres b√©da, sanaos tetep ngagaduhan kaistim√©waan khusus tina tambang tradisional. Di dieu, panambang ma√©nkeun peran ngalangkungan s√©ri torowongan anu dibungkus (masing-masing ngagambarkeun tingkat hiji) nambang kotak sapanjang jalan. Daripada ranjau, sarapna disumputkeun: anjeun mimitian ku 3 kahirupan sareng tiasa ngasilkeun langkung ku ngumpulkeun hat√©. Koin ningkatkeun skor.

    Modeu petualangan kirang "frustasi" dibanding tradisional, kusabab kanyataan yén upami anjeun mendakan bubu anjeun masih gaduh 2 kamungkinan sanés pikeun ngeusian tingkat éta. Ayana koin sareng barang kompilasi sanésna pikeun muka konci panto labirin (teraskeun dinaaventura) ngajantenkeun pangalaman kaulinan langkung ngayakinkeun: kotak anu bakal dikonci sepanjang waktos tiasa ngandung nomer idéntifikasi sarap caket sareng mékanikna sami sareng anu dijelaskeun sateuacanna.

    Salaku tambahan pikeun koin, panambang tiasa ngumpulkeun emas emas y armas ma√©han lawan sareng musnahkeun sarap dina jalur anjeun: masing-masing tindakan ieu ngabantosan pikeun ningkatkeun skor tina gim. Teu aya band√©ra atanapi tanda tanya, tapi aya tanda beureum bodas sareng a seru, anu ngagaduhan tujuan anu sami sareng diaktipkeun ku penc√©t katuhu atanapi to√©l panjang.

    Anu anyar henteu r√©ngs√© di dieu, sabab Minefield og√© nawiskeun anu pasti tantangan sapopo√© √Čta didasarkeun kana mod√©l sampurna tradisional sareng ngantepkeun anjeun na√©k kana papan pamuka bulanan kanggo bonus anu tiasa dianggo dina gim. Tantangan sadidinten ieu tiasa diaks√©s tina halaman utami permainan sareng diusulkeun pikeun ngeusian tindakan anu b√©da-b√©da: janten conto, dina hiji tangtangan anjeun kedah nyirian sapuluh tambang ku bendera (tanpa ngaleupaskeun kotak naon wa√©) sareng anu san√©s pikeun nincak tambang.

    Tantangan masihan 4 tameng perunggu, p√©rak, emas sareng intan, gumantung kana kamajuan bulanan. Tingkat kompleksitasna nunjukkeun y√©n modeu klasik - anjeun tiasa ngungkulan hiji tantangan salaku pemulapanengah atawa ahli.

    Salaku tambahan pikeun hadiah unik, anu ngarujuk utamina ka v√©rsi premium gim (anu kuring bad√© nyarioskeun sakedap), intina nya√©ta pikeun ngahontal tujuan Xbox Live

    Leres, anjeun leres maca! Minefield teu tiasa diputer dina konsol Microsoft, tapi anjeun tiasa kéngingkeun poin dina akun Xbox Live anjeun! Ayeuna, kumaha oge, cekap nyarios: waktosna parantos ngartos kumaha cara masang Minesweeper dina komputer anjeun.

    Alternatipna pikeun Minesweeper

    Ayeuna kuring badé ngajelaskeun pasti Pilihan pikeun tambang pikeun milih upami anjeun henteu sugema sareng Microsoft Minesweeper.

    Minesweeper: Pentingna (Windows XNUMX)

    Pilihan alternatif anu munggaran anu kuring usulkeun nya√©ta Tambang: kabutuhan poko, program gratis anu anjeun tiasa mendakan di toko resmi Windows XNUMX sareng anjeun tiasa masang ku ngaklik tombol na k√©ngingkeun. Teu aya tambihan tambahan atanapi pariwara salami permainan. Nanging, modeu Petualangan teu aya. √Čta padang rumput hejo tradisional kalayan 3 tingkat pajeulitna anu parantos ditangtoskeun sareng hiji diadaptasi.

    Dim√©nsi grids sareng Jumlah Pertambangan per tingkat standar, janten sami sareng di Minefield Microsoft. Kustomisasi grid og√© nawiskeun persis nilai anu sami: nami-nami robih, kumargi kanyataanna didieu anjeun tiasa milih antara modeu na gampilmedia atawa dif√≠cil. di Pilihan Anjeun bakal mendakan 3 t√©ma pikeun ngar√©ka-r√©ka grafis tina kaulinan sareng kadali tangtu anu aya hubunganana sareng timer, sora sareng tanda tanya anu sering. √Čta leres-leres penting salaku judulna janji.

    Ladang tambang ieu nawiskeun sistem tina statistik dina skor anu kahontal dina gim, tapi anjeun moal tiasa nyambung kana Xbox Live kanggo ngabagi ka babaturan: upami anjeun ngan saukur hoyong ma√©nkeun Prato Fiorito, sigana mah ieu moal janten masalah. Ngeunaan m√©kanika permainan, gerakanna id√©ntik sareng gim Microsoft: penc√©t atanapi touch pikeun ngaleupaskeun kotak, penc√©t katuhu atanapi sentuhan panjang pikeun nandaanana. Basajan, henteu ku cara kieu? Grafikna og√© sa√© pisan.

    Panambang Tambang! (Windows sapuluh)

    Pilihan alternatif kadua anu kuring usulkeun ka anjeun, Panambang Tambang!√Čta cocog pikeun tambang nostalgia nyata. Grafikna san√©s persis anu pangsa√©na, tapi gim na nyababkeun kaanehan aslina pikeun Windows: salawasna sareng dina sadaya kaayaan anjeun tiasa mendakanana di Microsoft Store.

    Aya 4 kisi (sok sareng dina sadaya kaayaan dibagi ku tingkat pajeulitna), nya√©ta gampilmediodif√≠cil y ngimpina. Di dieu teu aya kamungkinan pikeun ngaropea dim√©nsi sareng jumlah kotak anu bakal dileupaskeun pisan, b√©da pisan sareng standar.

    Dina mod√©l sampurna Sederhana, kisi nya√©ta dalapan √ó salapan kotak ku sapuluh ranjau; di tengah 10x12 sareng dua puluh pertambangan; dina Cukup h√©s√© dua belas √ó opat belas ku tilu puluh pertambangan sareng dina Impian tilu belas √ó lima belas sareng opat puluh pertambangan. M√©kanika gim nya√©ta dasar: sagala klik atanapi to√©l ngaleupaskeun kotak anu aya hubunganana, bari henteu tiasa nandaan kasangka. Kaulinan ditarjamahkeun kana basa Itali, tapi dina set√©lan Anjeun oge tiasa ngarobih bahasa atanapi latar tukang jandela: pikeun ngaks√©s, cukup penc√©t dina ikon kabin anu aya di tengah handap.

    Minesweeper (macOS)

    Upami anjeun nganggo Mac, anjeun tiasa ma√©nkeun Minefield ku cara masang aplikasi gratis tina nami anu sami tina Mac App Store, anu tiasa anjeun pasang ku menc√©t tombol K√©ngingkeun / pasang, perenahna di beulah katuhu luhur sareng ngaot√©ntikasi dirina sorangan, upami perlu, ngalangkungan sandi ID Apple anjeun atanapi Toel ID (upami Mac anjeun ngagaduhan sensor sidik).

    M√©kanika gimna sami-sami sareng di tambang tradisional, kalayan pola sapuluh √ó dua belas sareng dua puluh ranjau. Pikeun ngaluyukeun set√©lan gim, anjeun kedah penc√©t ikon na kabin perenahna di tengah handap sareng pilih faktor na set√©lan tina m√©nu anu muka.

    Kumaha carana maén Minesweeper Online

    Ma√©n Minesweeper ku cara masang program dina komputer anjeun saderhana pisan, tapi anjeun panginten henteu ngaraos resep nyandak rohangan disk pikeun kaulinan √©ta. Janten naha henteu ma√©n langsung online? Dina halaman w√©b aya sababaraha situs anu ngantep anjeun ngalaksanakeunana: salah sahijina nya√©ta Minesweeper online anu og√© ngagaduhan versi anu mayar dina App Store. Kuring ngangkat ieu ka anjeun ku kanyataan y√©n √©ta ngagaduhan persis grafik sareng kadali anu sami sareng tambang asli pikeun Windows.

    Tempatna dina basa Inggris, tapi anjeun henteu kedah terang bahasa anu tiasa dipa√©nkeun. Gridna ngagaduhan ukuran standar Microsoft Minesweeper: ku ngaklik juego, ayana di belah k√©nca luhur, anjeun tiasa milih antara pemulapanengah y ahli, anu pakait sareng Pemula, Panengah sareng Spesialis. adat kanggo mode adaptasi anu sampurna, dimana anjeun tiasa nyet√©l altura (Jangkungna) lebar (Lebar) sareng og√© tambang (Tambang). Nyirian a merek dina situs anjeun, aktipkeun tanda tanya.

    M√©kanika game tipayun ningali k√©nca k√©nca pikeun ngaleupaskeun kotak sareng katuhu pikeun nandaan aranjeunna: ngaklik kadali tingali ringkesan pintasan sareng gerakan anjeun. Pilihanna pikaresepeun gambaran anu ngamungkinkeun anjeun perkirakeun atanapi jarakna kisi tina saratus pers√©n dugi ka dua ratus pers√©n.

    Modeu peuting tibatan, robih latar tempat sareng ngirangan sorotan jandela pikeun ngahémat énergi sapanjang wengi.

    Aplikasi Minefield

    Nya, kuring ngajelaskeun kumaha cara ma√©nkeun Minefield dina komputer sareng online, tapi upami anjeun hoyong ngalakukeun √©ta telepon pinter atawa tablet? Tong hariwang: aya seueur aplikasi gratis anu ngamungkinkeun anjeun ma√©nkeun dina Android sareng ios og√©. Sababaraha gaduh bar renovasi!

    • Panambang Tambang: Kolektor (Android / iOS): Variasi tina lapangan ranjau tradisional anu, sajaba ti gaduh jaringan tina bentuk san√©s kuadrat atanapi segi opat, kalebet tingkat sareng koleksi.
    • Globesweeper (Android / iOS) - bosen bar dua dim√©nsi? Kalayan aplikasi ieu anjeun tiasa ma√©n dina bola sareng kubus. Variasi Minefield pikeun nyobaan.
    • Dunya ranjau (Android / iOS) - ngurilingan tambang dina peta nagara-nagara plan√©t ku variasi tambang ieu anu ngajak anjeun marios g√©ografi.

    Kumaha carana masang Minefield dina Windows 10

    Abdi diajar ma√©n, parantos waktuna ngajelaskeun Kumaha carana masang Minefield dina Windows 10. Gimna gratis di toko sistem operasi Microsoft, janten anu kedah anjeun lakukeun nya√©ta penc√©t tombol biru kalayan nyeratna k√©ngingkeun dina halaman resmi Microsoft Minesweeper.

    Aplikasi na, sapertos anu parantos didugikeun, gratis, tapi aya kont√©n mayar tambahan anu tiasa dikonci saatos dipasang: anjeun tiasa langganan langganan premium pikeun sabulan dina saratus opat puluh salapan euro atanapi sataun dina salapan.89 euro. Hanjakalna, game ngandung spanduk sareng sakedik maksa anjeun nonton video promosi sababaraha detik anu anjeun teu tiasa pupus. Hiji-hijina solusi anu anjeun kedah pintas nya√©ta ngalanggan. Keuntungan langganan san√©sna nya√©ta koin tambahan (anu kanggo tantangan) sareng barang-barang ekslusif kanggo modeu Petualangan anu sampurna.

    Saatos nyarios kitu, hayu urang laksanakeun! Unduhan parantos r√©ngs√©, mimitian Microsoft Minesweeper ngalangkungan ikon na dina menu Start sareng og√© ngamimitian kaulinan di Modeu klasik atanapi dina Modeu petualangan, teras menc√©t kotak-kotak anu relevan dina tingkat pajeulitna anu dipikahoyong: pemulapanengah atawa ahli.

    Jand√©la Minefield utama, anu tiasa dilegaan ka layar pinuh ngalangkungan ikon kalayan 2 panah di belah katuhu luhur, gulung sacara horisontal: ku ngagulung ka arah k√©nca, anjeun tiasa mendakan statistik dina gim sareng tujuan Xbox Live anu kahontal. Anjeun tiasa ngalih t√©ma ngan ukur ku v√©rsi premium anu dibayar: dina v√©rsi dasarna standar wa√© anu n√©mbongan.

    Nanging, pikeun aks√©s kana konfigurasi minefield, anjeun kedah penc√©t kana ikon di k√©nca luhur sareng milih faktor na set√©lan tina m√©nu anu diusulkeun ka anjeun: ieu bakal muka panel samping anu anjeun tiasa nyaluyukeun pilihan kaulinan.

    Anjeun tiasa nyet√©l polumeu sareng ngaktipkeun atanapi mareuman peringatan, samentawis anjeun tiasa langsung milih naha anjeun hoyong atanapi henteu. tanda tanya. Upami komputer diidinan, anjeun og√© tiasa nyet√©l nyabak jeung grafis sareng anjeun tiasa ngaktipkeun parobihan tina modeu gancang jeung / atawa par√©ntah kapindahan. Tungtungna, anjeun tiasa milih pikeun mulangkeun set√©lan ka setelan standar atawa ngareset statistik tina kaulinan.

    Hiji aspek pamungkas anu kuring hoyong perhatoskeun. Xbox Live- Upami anjeun parantos ngadaptarkeun profil kusabab kanyataan y√©n anjeun ngagaduhan konsol Xbox, anjeun henteu kedah ngalakukeun nanaon sareng nalika anjeun parantos tamat, anjeun bakal dib√©jaan dina desktop. Upami anjeun teu acan gaduh akun, kuring henteu mamatahan anjeun pikeun ngadaptar √©ta sabab √©ta moal diganjar.

    Langkung seueur kaulinan

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep