Sorcerer

Kaulinan Sorcerer. Ieu mangrupikeun gim anu pikaresepeun pisan, éta ngembangkeun logika sareng memori sareng katerampilan ruang. Terang sejarahna, variasina sareng cara maénkeunana.

daptar eusi()

    Kaulinan Sorcerer: kumaha cara maénkeun step by step? 🙂

    Maénkeun Sorcerer Game online gratis, saderhana  turutan pitunjuk ieu léngkah-léngkah   :

    hambalan 1    . Buka pangotéktak anu pikaresep sareng buka situs wéb gim Émulator.online.

    hambalan 2   . Pas anjeun ngalebetkeun halaman wéb, gimna badé ditingalikeun dina layar. Anjeun kedah pencét  ulin  sareng anjeun tiasa ngamimitian milih konfigurasi anu anjeun paling resep. 🙂

    Léngkah 3. Ieuh nyaéta sababaraha tombol anu manpaat. Anjeun tiasa "   Nambahkeun atanapi ngaleupaskeun sora   ", pencét" ulin  "tombol sareng mimiti maénkeun, anjeun tiasa"   Reureuh sakeudeung   "Jeung"   Uihan deui   "iraha waé.

    Lengkah 4.    Pikeun menangkeun pertandingan anjeun kedah tuang sadayana apel tanpa nyabak témbok atanapi anjeun nyalira . Saha waé anu kéngingkeun paling seueur poin dina akhir pertandingan bakal meunang.

    Lengkah 5.      Saatos ngalengkepan gim, pencét     "Uihan deui"     pikeun ngamimitian deui.

    Naon kaulinan Sorcerer? 🔴

    tukang sihir online

    Sorcerer mangrupikeun kaulinan saderhana sareng pikaresepeun yén anjeun tiasa aksés online liwat halaman ieu.

    oray-kaulinan tipe anu paling dipilarian kusabab kasederhanaanna, gampang maén sareng kusabab pikaresepeun pisan, sareng Sorcerer mangrupikeun salah sahiji gim anu cocog sareng sadaya ciri ieu.

    Tukang sihir ngalungkeun bal warna ngaliwatan iteuk na dina ranté, anu diwangun ku bunderan anu sami ieu. Misi tukang sihir nyaéta ngajantenkeun sadayana bal ngaleungit sateuacan aranjeunna ngahontal liang final. Kanggo ngalakukeun ieu, anjeun kedah gabung kana tilu atanapi langkung bal anu warna anu sami supados ngabeledug sareng ngaleungit tina ranté sareng ngahontal tujuan anjeun.

    Sorcerer Story ⚫

    seni fraktal

    Kaulinan sapertos Sorcerer, anu tujuanna ngancurkeun ranté bola ku ngalungkeun gelembung warna tina titik anu tetep, didamel taun 1995.

    Anu nargétkeun nyaéta barudak. Éta nyaéta kaulinan barudak , kumargi mékanismasina saderhana sareng bola warna diaku ku sadaya murangkalih. tapi dina jangka waktu anu singget, tétéla henteu ngan ukur barudak anu hoyong maén, déwasa ogé resep kaulinan ieu . Ieu kaget pisan anu nyiptakeunana sareng langkung seueur vérsi anu didamel kalayan téma anu sami ieu.

    Popularitas hébat na kusabab kanyataan yén éta tiasa dimaénkeun ngalangkungan komputer saatos mésér kartrid, naha éta dianggap kaulinan pc. Ayeuna, teu perlu sacara fisik mésér kaulinan anu sateuacanna hébat.

    anak desain basajan hartosna éta tiasa diputer dina alat naon waé, naha ngalangkungan konsol, héndsét, tablet komo gratis ngalangkungan halaman online.

    Kalayan henteu aya perkenalan ageung, teu aya sarat grafis anu ageung atanapi rumit, ieu mangrupikeun kaulinan anu saderhana, nangtang sareng ngahibur.

    Jenis kaulinan Sorcerer 🔵

    tukang sihir-raja

    Kaulinan tukang sihir mangrupakeun nanaon tina kaulinan bola warna . Anjeun ogé tiasa terang éta salaku gelembung gelembung atanapi gelembung jujur sareng tujuanana sami, ngancurkeun ranté atanapi urutan bal warna ku ngalungkeun gelembung. Nalika anjeun ngahijikeun tilu atanapi langkung tina warna anu sami, éta bakal dileungitkeun.

    Kami badé namatkeun kaulinan anu paling wawakil pikeun format ieu.

    Tukang nembak gelembung

    Ieu salah sahiji gelembung paling kasohor . Dina hal ieu sanés sanés ranté bal, tapi balna naék dina siling layar sareng anjeun kedah ngaleungitkeun éta sateuacan aranjeunna turun kana taneuh.

    Blaster gelembung

    Palasik séjén gim video gelembung, kalayan pisan sistem saderhana tapi gancang éta maksa anjeun mikir gancang upami anjeun teu hoyong mesin ngéléhkeun anjeun.

    Gelembung ngurilingan spiral éta bahaya caket tengahna. Pikeun nyegah kajadian ieu, anjeun kedah némbak gelembung pikeun ngenalkeun éta kana ranté, janten gugus 3 atanapi langkung janten janten langkung pondok. Upami anjeun réngsé nganggo salah sahiji ranté anjeun bakal angkat ka tingkat salajengna, langkung gancang sareng sesah. Naha anjeun bakal janten anu tungtungna ngéléhkeun éta oray warna-warni?

    Buah gelembung

    Dina hal ieu, aya modifikasi sareng nyatana éta gelembung bentukna siga béda bungbuahan , anu anjeun kedah gabung dina kelompok 3 atanapi langkung pikeun ngaleungitkeunana sareng mersihan layar.

    Nanging, gim ieu ngagaduhan sababaraha elemen anu ngajantenkeunana menonjol. Salaku conto, sakumaha waktos janten ku gelembung turun , Janten upami anjeun henteu gancang réaksi, anjeun panginten atos atos akhir pertandingan langkung ti payun anu diarepkeun.

    Sareng upami anjeun masih hoyong ngajantenkeun langkung pikaresepeun, cobaan modél buta warna, numana kelirna dirobih sareng anjeun panginten langkung gampang, atanapi henteu.

    Aturan kaulinan Sorcerer 📏

    bal tukang sihir

    Maén Sorcerer gampang pisan sareng pikaresepeun , éta sababna éta mangrupikeun kaulinan anu idéal pikeun murangkalih sareng déwasa.

    Anu kedah urang lakukeun nyaéta anggo staf pesulap pikeun ngirimkeun bal kana tempat anu leres dina ranté. Tujuan kami nyaéta nyiptakeun sakumpulan sahenteuna 3 bal idéntik sahingga bola ieu ngaleungit tina ranté sahingga nyegah tina tumuh.

    Anjeun kedah ngaleungitkeun sadaya bal sateuacan dugi ka tungtungna tina jalur sareng selip kana liang.

    Buru-buru sabab gancang pisan! Aya 3 tingkat anu béda pikeun ngarengsekeun buruan.

    Tip ngeunaan kaulinan Sorcerer 🙂

    tukang sihir online

    Tukang sihir teu ngagaduhan aturan anu rumit pisan, tapi éta henteu hartosna éta mangrupikeun kaulinan anu matak bosen. Nyatana, upami henteu tumut kana tip ieu kana akun, anjeun kamungkinan bakal nyangkut dina tingkatan sareng moal tiasa ngalirkeunana.

    Entong percanten

    Ieu mangrupikeun naséhat anu munggaran anu urang pasihkeun. Mimiti sigana mah teu aya komplikasi sareng anjeun badé lulus tingkat gancang. Tapi henteu! Nalika anjeun hoyong ningali éta, ranté balna ageung pisan sareng gancang pisan sehingga anjeun teu gaduh waktos kanggo miceunana sareng anu anjeun kéngingkeun nempatkeun bal warna dina tempat anu salah.

    Ngaleungitkeun bal

    Leres, kami parantos terang yén éta tujuanana. Tapi bal mana anu anjeun badé miceun heula?

    Iraha anjeun tiasa cabut bal tina sirah tina ranté. Émut yén ieu bakal janten anu pangheulana ngahontal liang anu ngarah kana diskualifikasi urang, sareng ieu anu hoyong dihindari.

    Poho ngeunaan anu pang anyarna, sahenteuna salami ranténa ageung.

    Pupus otomatis

    Naon penghapusan otomatis ieu? Sababaraha jenis mantra ti tukang sihir? Nya, henteu. Ieu bakal sami sareng gaduh strategi. Urang kedah mastikeun yén nalika ngaleungitkeun warna tina ranténa, warna anu sami cocog sareng tungtung na ngarah tiasa dileungitkeun ku nyalira nalika anu munggaran ngaleungit.

    Kacau pisan? Abdi masihan anjeun an conto.

    Dina ranté kami kami ngagaduhan urutan ieu: Konéng, lilac, lilac, konéng, konéng, biru, héjo, konéng ...

    Tempat anu saé pikeun ngaluncurkeun bal lilac nyaéta antara dua lilac babarengan. Janten, urang miceun warna lilac tina barisan, leres? Sareng hal anu salajengna anu bakal kajadian nyaéta nalika warna konéng disatukangeun, tilu bal konéng kabeneran anu nyalira ngaleungit.

     

    Naha anjeun resep vérsi gim ieu? Tuh trik ieu ngabantosan anjeun ? Sakumaha anjeun tiasa tingali, aya ton gim sareng cara pikeun ngaraosan Kaulinan tukang sihir.

    Naon anu anjeun ngantosan pikeun ngamimitian mikaresep!

    Langkung seueur kaulinan

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep