Tic Tac toe


Tic Tac toe Saha anu henteu pernah ma√©nkeun tic-tac-toe? Ieu mangrupikeun hobi anu paling popul√©r sareng ngahibur anu kedah di√©mutan. Di sagigireun saderhana sareng gancang, gim ieu ngabantosan pisan ningkatkeun kamampuan logika anjeun.

daptar eusi()

    Tic Tac Toe: kumaha cara ma√©nkeun step by step? ūüôā

    Ma√©nkeun Blackjack online gratis, ngan  turutan pitunjuk ieu l√©ngkah-l√©ngkah :

    hambalan 1 . Buka pangot√©ktak anu pikaresep sareng buka situs w√©b gim  √Čmulator.online.

    hambalan 2 . Pas anjeun ngalebetkeun halaman w√©b, gimna bad√© ditingalikeun dina layar. Anjeun kedah penc√©t  ulin jeung anjeun bisa mimiti ma√©nkeun, milih ma√©n ngalawan mesin atanapi ulin sareng r√©r√©ncangan. Anjeun tiasa og√© milih jumlah kotak anu kedah dipibanda dewan.

    Lengkah 3.  Ieu sababaraha tombol anu manpaat. Anjeun tiasa " Nambahkeun atanapi ngaleupaskeun sora ", penc√©t" ulin "tombol sareng mimiti ma√©nkeun, anjeun tiasa" Reureuh sakeudeung "Jeung" Uihan deui "iraha wa√©.

    Lengkah 4. meunangkeun tilu ubin anjeun pikeun ngajajar vertikal, horisontal, atanapi diagonal.

    Lengkah 5.  Saatos ngalengkepan gim, penc√©t  "Uihan deui"  pikeun ngamimitian deui.

    Aya sababaraha situs anu ngadamel Tic Tac toe sayogi gratis. Anjeun tiasa ma√©nkeun kalayan robot atanapi sareng jalma. Bahkan Google ngajantenkeun na aya. Pondokna, anjeun ngan ukur kedah milari "tic-tac-toe" dina platform.

    Luhureun sadaya, kaulinan ieu cocog pikeun saha waé ti umur lima taun.

    Naon Tic Tac Toe √©ta? ūü§ď

    tic tac toe sajarah

    Tic Tac toe mangrupikeun aturan aturan anu saderhana, anu henteu nyusahkeun pama√©n na sareng gampang diajar. Asalna henteu dikenal, kalayan indikasi y√©n √©ta tiasa dimimitian di Mesir kuno, dimana baki ukiran tina batu, anu umurna langkung ti 3,500 taun, dipendakan.

    Tujuan tina gim nyaéta nempatkeun O atanapi tilu X dina garis anu lempeng.

    Sajarah Tic Tac Toe ūüėĄ

    sajarah tic tac toe

    Kaulinan janten popul√©r di Inggris dina abad 19th , Nalika aw√©w√© kumpul di sor√© sor√© ngobrol sareng nyulam. Nanging, kokolot, sabab teu tiasa nyulam deui kusabab panonna lemah, dihibur ku gim anu diganti nami Noughts sareng Palang .

    Tapi asal muasalna langkung lami. Penggalian di Kurna kuil di Mesir kapanggih rujukan pikeun √©ta ti tanggal 14 abad SM . Tapi pamanggihan ark√©ologis anu san√©s nunjukkeun y√©n Tic Tac Toe sareng seueur hiburan anu san√©s anu san√©s dikembangkeun sacara mandiri di da√©rah anu pang b√©nten-b√©ntenna di plan√©t : aranjeunna og√© dima√©nkeun di Cina kuno, Am√©rika pra-Columbian sareng Kakaisaran Romawi, sareng anu san√©sna.

    Dina 1952, anu EDSAC kaulinan komputer OXO dikembangkeun, dimana pamuter nangtang komputer dina kaulinan Tic Tac Toe. Maka timbul salah sahiji gim video mimiti anu aya berita.

    Aturan Tic Tac Toe ūüďŹ

    méja tic tac toe

    • Papan nya√©ta tilu baris ku tilu kolom matrix .
    • Dua pama√©n milih masing-masing tanda, biasana a bunderan (O) sareng palang (X).
    • Pama√©n ma√©nkeun silih ganti, hiji gerakan per p√©ngkolan , dina rohangan kosong di papan tulis.
    • Tujuanna nya √©ta meunang tilu bunderan atanapi tilu silang dina urutan , boh sacara horisontal, vertikal atanapi diagonal, sareng dina waktos anu sasarengan, sabisa-bisa, nyegah lawan tina unggul dina gerakan salajengna.
    • Nalika pamuter ngahontal tujuan, sadayana tilu simbol biasana dilangkungan.

    Upami kadua pama√©n sok ma√©nkeun anu pangsa√©na, kaulinan bakal salawasna ditungtungan ku imbang.

    Logika gimna saderhana pisan, janten henteu sesah pikeun nyimpulkeun atanapi ngapalkeun sagala kamungkinan pikeun ngaléngkahkeun anu pangsaéna, sanaos jumlah total kamungkinan ageung pisan, seuseueurna simétri sareng aturanana saderhana.

    Kusabab kitu, umum pisan pikeun kaulinan janten imbang (atanapi "janten sepuh").

    1. jelema nu meunang : Upami anjeun gaduh dua potongan sakaligus, tempat anu katilu.
    2. Blok : Upami lawan gaduh dua potongan berturut-turut, tempat anu katilu pikeun ngahalangan anjeunna.
    3. sagi tilu - Nyiptakeun kasempetan dimana anjeun tiasa k√©ngingkeun ku dua cara.
    4. Meungpeung segitiga lawan
    5. pusat : Ma√©nkeun di tengah.
    6. Sudut kosong - Ma√©nkeun di juru kosong.

    Tips kumaha meunang

    tic tac toe

    Dina raraga ngalaksanakeun pamikiran logis, hobi ieu ngagaduhan sababaraha trik anu ngabantosan nalika angkat.

    1 - Tempatkeun salah sahiji simbol dina juru papan

    Anggap salah saurang pamaén nempatkeun X dina juru. Strategi ieu ngabantosan pikeun nyababkeun lawan pikeun ngalakukeun kasalahan, sabab upami anjeunna nempatkeun O dina rohangan di tengah atanapi ka sisi dewan, anjeunna sigana bakal éléh.

    2 - Meungpeung lawan

    Nanging, upami lawan nempatkeun O di tengahna, anjeun kedah nyobian nempatkeun X dina garis anu ngan ukur rohangan kosong diantara simbulna. Ku kituna, anjeun bakal ngahalangan lawan sareng nyiptakeun langkung seueur kasempetan pikeun kameunangan anjeun.

    3- Ningkatkeun kasempetan anjeun pikeun kameunangan

    Pikeun ningkatkeun kamungkinan anjeun kéngingkeun, éta salawasna mangrupakeun ide nu sae pikeun nempatkeun simbol anjeun dina garis anu béda. Upami anjeun nempatkeun dua X sakaligus, lawan anjeun bakal aya bewara sareng ngahalangan anjeun. Tapi upami anjeun nyebarkeun X dina garis anu sanés, anjeun bakal ningkatkeun kasempetan pikeun meunang.

    Kumaha carana ngadamel Tic Tac Toe manusa? ????

    tic tac toe manusa

    Ngumpulkeun papan

    Milih tempat anu terbuka sareng datar pikeun diputer. Salajengna, sebarkeun gelung hula dina tilu jajar sareng tilu jajar, sapertos papan permainan kertas tic-tac-toe. Entong nyésakeun teuing rohangan antara hoops hula.

    • Upami anjeun ma√©n di jero rohangan ku lant√© anu atos, nganggo pita pikeun ngajantenkeun papan . Dina beton, anjeun og√© tiasa ngagambar garis ku kapur tulis.
    • Supados teu aya anu cilaka nalika midangkeun, tingali taneuh pikeun liang, puing anu bahaya (sapertos gelas rusak), atanapi sababaraha jinis bahaya, sapertos akar sareng batu.
    • Coba atur langkung ti hiji dewan upami anjeun gaduh seueur pama√©n. Ideally, unggal tim kedah gaduh antara hiji sareng tilu pamilon. 

    Tim anu misah

    Kaulinan tic-tac-toe manusa tiasa diputer masing-masing atanapi di tim. Dina kasus anu kadua, masing-masing tim kedah ngagaduhan maksimal tilu anggota. Unggal dewan kedah ngagaduhan dua tim anu saling bersaing, hiji-hiji di unggal sisi.

    • Anjeun bahkan tiasa ngantepkeun tim anu gaduh langkung ti tilu pama√©n, tapi ieu bakal ngalambatkeun permainan sareng tiasa ngabosankeun pama√©n ngora.

    Milih tim pikeun ngamimitian 

    Pilih saha anu bakal ngalih heula ku koin atanapi koin. Pilihan sanésna nyaéta naroskeun ka unggal tim pikeun milih pamimpin anu bakal dicandak, anu bakal dimimitian ku batu, kertas, sareng gunting. Tim anu mimiti maénkeun bakal kéngingkeun X, sedengkeun tim anu kadua bakal kéngingkeun O.

    • Sangkan gim langkung hectic, taroskeun ka pama√©n pikeun bersaing dina perjalanan sareng nyandak l√©ngkah munggaran pikeun anu menang.
    • Terus ma√©n dugi ka hiji tim tiasa ngeusian tilu kotak sakaligus. Masihan opat kantong ka√©n ka unggal tim. Anggo kantong warna anu b√©da pikeun ngab√©dakeun X tina O. Unggal tim kedah nempatkeun hiji kantong dina papan sakaligus dugi ka salah sahiji na menang atanapi pertandingan damel. Upami tim ngagaduhan langkung ti hiji pamilon, taroskeun hiji anggota unggal tim ma√©n dina waktos anu sami.
    • Cabut kantong tina papan pikeun ngabalikan deui pertandingan. Sangkan pamilon ulah bosen teras-terasan ma√©n dina tim anu sami, cobi gentos silih silih.

    Langkung seueur kaulinan

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep