Data Transfer Klon Huawei Telepon sareng Payil kana Smartphone Anyar


Data Transfer Klon Huawei Telepon sareng Payil kana Smartphone Anyar

 

Dupi anjeun ngagaleuh smartphone anyar sareng ayeuna anjeun badé mindahkeun sadaya data anjeun tina ponsel lami ka anu anyar? Jalanna nyaéta Klon telepon Huawei, aplikasi anu dikembangkeun ku perusahaan Cina anu kawéntar, lengkep, multiplatform sareng anu cocog sareng Android sareng iPhone.

Aplikasi ieu cocog pisan pikeun anu ngalih ti iPhone kana smartphone Android anu anyar sareng, anu utami, pikeun anu ngarobih telepon Huawei kana mérek anu sanés (ti saprak ayeuna telepon Huawei pasti ngajual kirang ti sababaraha waktos ka pengker).

Anu macaMindahkeun data tina hiji sélulér Android ka anu sanés sacara otomatis

con Klon telepon Huawei Éta mungkin:

  • mindahkeun data tina iPhone/iPad hiji smartphone Huawei jeung sabalikna;
  • mindahkeun data tina iPhone/iPad hiji smartphone Android jeung sabalikna;
  • mindahkeun data tina telepon pinter Android hiji smartphone Huawei jeung sabalikna;
  • mindahkeun data antara telepon pinter Huawei.
daptar eusi()

    File sareng data anu tiasa ditransfer

    yo data anu tiasa ditransferkeun via Clone telepon Éta nyaéta kieu:

    • kontak telepon;
    • pesen;
    • panggero log;
    • kalénder;
    • Poto;
    • musik;
    • video;
    • dokumén;
    • lamaran

    Alesan kaamanan ditumpukeun ku Android aya data anu No tiasa ditransfer:

    • data tina aplikasi sapertos WhatsApp;
    • data dina méga: contona, poto anu disimpen dina Poto Google;
    • setélan sistem.

    Kumaha cara mindahkeun data nganggo Klon Telepon

    1) Mimiti anjeun kedah masang aplikasi gratis Clone telepon dina kadua alat eta. Upami smartphone duanana Huawei anjeun bakal mendakan aplikasi parantos dipasang.

    2) Sakali aplikasi na parantos diunduh, éta kedah dibuka dina kadua alat sareng diklik "Nampi" Kanan katuhu;

    3) Dina kadua alat, konfirmasi pikeun tiasa ngakses data anjeun;

    4) Sakali anjeun parantos masihan idin dina telepon sélulér anjeun lami, kaméra bakal kabuka nanyakeun anjeun pigura a Kode QRnalika dina smartphone anyar anjeun kedah milih jinis telepon lami diantawisna "Huawei", "Lain Android", "iPhome / iPad". Pilih anu leres sareng Kode QR.

    5) Kalayan smartphone lami, bingkai na Kode QR: ti dieu usaha konéksi antara kadua alat bakal dimimitian, teras konfirmasi sambungan ku pangguna ngalangkungan jandéla pop-up.

    6) Ayeuna anjeun tiasa nunjukkeun file mana anu badé ditransfer tina smartphone lami "Némbongan"anu dipikaresep ku anjeun.

    7) Pencét "Konpirmasi" sareng prosedur migrasi data bakal ngamimitian sacara otomatis.

    Mindahkeun data dilakukeun ngalangkungan tautan jinisna Wifi nyiptakeunana kana ieu antara dua alat: ku cara ieu prosedur na bakal kaamanan mi gancang.

    Upami anjeun gaduh seueur data, hijrah peryogi sababaraha menit, tapi indikator waktos sésana tetep bakal nembongan dina layar. Upami sambungan antara telepon pinter kaganggu, prosedur na bakal teras-terasan deui sareng transfer bakal dihurungkeun deui ti dimana éta dieureunkeun.

    Anu maca Pindah tina Android ka iPhone sareng mindahkeun sadaya data

     

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep