Tablet kanggo sakola: anu mana anu kedah dipilih


Tablet kanggo sakola: anu mana anu kedah dipilih

 

Sababaraha dasawarsa ka pengker pikeun diajar éta cekap pikeun sadaya buku sakola dituduhkeun ka guruna; Dinten ayeuna, di sisi anu sanés, anu anom sareng anom pisan anu sakola sareng SMA kedah ngagaduhan sahanteuna hiji tablet, anu henteu kapaké pikeun nyandak catetan, pikeun ngalakukeun panilitian dina Wéb sareng pikeun ningkatkeun sababaraha hal diajar babarengan. sareng guru tapi ogé pikeun gancang ngatur pelajaran jauh atanapi diajar sareng babaturan sakelas ngalangkungan pidéo video (anu langkung penting upami aya larangan sareng watesan anu ditumpukeun ku aparat kaséhatan.

Ngan kusabab tablet penting pisan pikeun jalur diajar murid modéren, dina pituduh ieu kami bakal nunjukkeun anjeun tablet anu pangsaéna pikeun sakola anjeun tiasa ngagaleuh online janten anjeun ngan ukur tiasa milih modél anu gancang, lincah, sareng aplikasi anu cocog pikeun pendidikan. Upami urang hoyong mésér tablet énggal pikeun sakola di toko fisik atanapi di pusat balanja sok disarankeun pikeun ningali heula ciri-ciri téknis anu disarankeun, pikeun nyegah mésér tablet anu teu tiasa dilegakeun kasaluyuan diragukeun.

Anu maca Tablet Android Pangsaéna: Samsung, Huawei atanapi Lenovo?

daptar eusi()

    Tablet sakola anu pangsaéna

    Aya seueur tablet anu cocog pikeun sakola, tapi ngan ukur sababaraha anu pantes diperhatoskeun pikeun ngajar. Sababaraha guru sareng profésor bakal maksakeun modél khusus pikeun sakumna kelas, janten sok naroskeun sateuacan mésér anu panginten teu leres.

    Ciri téknis

    Sateuacan mésér tablet naon waé pikeun dikhususkeun ka sakola, urang nyarankeun anjeun pikeun mariksa ciri téknis ieu:

    • processor: Pikeun tiasa ngamimitian sadaya aplikasi sakola urang kedah fokus kana modél ku prosesor quad-core 2 GHz atanapi pembaruan anu langkung ekstrim (versi nganggo CPU Octa-core).
    • Ram: pikeun ngajalankeun sistem operasi sareng aplikasi atikan, 2GB RAM cekap, tapi pikeun tiasa muka bahkan 2 atanapi 3 aplikasi beurat tanpa masalah disarankeun museurkeun modél anu nganggo 4GB RAM.
    • memori internal- Tablet sakola bakal gancang ngeusian catetan anu diunduh, brosur, sareng file PDF, janten langkung saé sakedikna mémori 32GB, langkung saé upami éta tiasa dilegaan (sahenteuna dina modél Android). Pikeun nyingkahan masalah luar angkasa, urang nyarankeun pisan ngahijikeun layanan awan dimana nyimpen file panggedéna.
    • layar: Layar kedah sahenteuna 8 inci sareng kedah ngadukung resolusi HD (langkung ti 700 garis horizontal). Kaseueuran modél bakal nyayogikeun layar nganggo téknologi IPS, tapi urang ogé tiasa mendakan Rétina (dina Apple).
    • Conectividad- Pikeun tiasa nyambung kana jaringan Wi-Fi anjeun peryogi modul nirkabel dual-band, janten anjeun ogé tiasa nguntungkeun gancang 5 sambungan GHz. Ayana Bluetooth LE ogé penting, pikeun tiasa nyambungkeun modél headphone nirkabel naon waé. Model anu nganggo SIM sareng dukungan jaringan sélulér (LTE atanapi engké) langkung mahal sareng pikeun pendidikan mangrupikeun fungsi anu leres pisan.
    • Kaméra: Kanggo konperénsi pidéo penting pisan yén aya kaméra payun, supados anjeun tiasa nganggo Skype atanapi Zoom tanpa masalah. Ayana kaméra tukang mangrupikeun pilihan anu matak, sabab salian ti poto éta bakal diijinkeun dokumén kertas scan pikeun ngarobih kana digital.
    • OtonomiTablet gaduh batréna langkung ageung tibatan telepon pinter sareng ngamungkinkeun, dina kaayaan panggunaan normal, pikeun aman ngahontal 6-7 jam panggunaan.
    • Sistem operasi: ampir sadaya tablet anu bakal kami nunjukkeun Android salaku sistem operasi tapi urang ulah nganggap enteng teuing iPads sareng iPadOS, sistem anu gancang, gancang sareng sering diperyogikeun (sababaraha guru khususna bakal nyungkeun iPad salaku alat pangajaran).

    Modél anu dijual tiasa dipilih

    Saatos ningali babarengan sababaraha fitur anu kedah dipiboga ku tablet anu saé pikeun sakola, hayu urang tingali langsung modél mana anu anjeun tiasa mésér, dimimitian ku anu pangmurahna dugi ka puncak jajaran. Modél munggaran anu urang nyarankeun ka anjeun pikeun dipertimbangkeun salaku tablet pikeun sakola anu énggal Seuneu HD 8, sayogi di Amazon kirang ti € 150 (kalayan tawaran khusus aktip).

    Dina tablet anu mirah ieu kami mendakan layar HD IPS HD 8 inci, prosesor quad-core, 2GB RAM, 64GB mémori internal anu tiasa diénggalan, input USB-C pikeun ngeusi batre, kamera hareup, kamera tukang, otonomi dugi ka 12 jam sareng sistem operasi anu Pamilik dina Android (tanpa Play Store tapi nganggo Amazon App Store).

    Upami urang hoyong Play Store dina tablet sakola sareng urang mempermudah mendakan aplikasi diajar, urang tiasa fokus kana tablet Samsung Tab Tab A7, sayogi di Amazon kirang ti € 250.

    Dina tablet Samsung kami mendakan layar 10,4 inci kalayan résolusi 2000 x 1200 Piksel, prosésor octa-core, 3 GB RAM, 32 GB mémori internal anu tiasa diumbah, Wi-Fi dual-band, hotspot otomatis, kamera hareup, kaméra tukang, batré 7040 mah sareng sistem operasi Android 10.

    Tablet anu sanés anu cocog pikeun panggunaan sakola nyaéta Lenovo Tab M10 HD, sayogi di Amazon kirang ti € 200.

    Dina tablet ieu urang tiasa mendakan layar Full HD 10,3 inci, prosesor MediaTek, 4GB RAM, 64GB mémori internal, WiFi + Bluetooth 5.0, dok sareng speaker audio khusus, asisten sora Alexa terintegrasi sareng batré 10 jam lilana.

    Upami, di sisi anu sanésna, urang hoyong tablet anu paling laris dina pasaran sagala biaya (atanapi guru maksa produk Apple ka kami), urang tiasa mertimbangkeunApple iPad, sayogi di Amazon kirang ti € 400.

    Sapertos sadaya produk Apple, éta diurus dugi ka detil anu pangleutikna sareng gaduh tampilan Retina 10,2 inci, prosesor A12 sareng Neural Engine, dukungan pikeun Apple Pencil sareng Smart Keyboard, kaméra tukang 8 MP, Wi-Fi tina dual band, kaméra video Bluetooth 5.0 LE, 1.2MP Front FaceTime HD, spéker stéréo sareng sistem operasi iPadOS.

    Upami urang henteu wareg ku iPad saderhana sareng hoyong mini PC portabel pikeun ngalakukeun sadayana, hiji-hijina modél anu bade difokuskeun nyaétaApple iPad Pro, sayogi di Amazon kirang ti € 900.

    Tablet ieu ngagaduhan tampilan Retina Liquid 11 "ujung-ka-ujung sareng téknologi ProMotion, prosesor A12Z Bionic sareng Neural Engine, kaméra tukang 12-sudut lega, 10MP sudut ultra-lega, scanner LiDAR, kaméra payun 7MP TrueDepth, Face ID , audio opat-speaker, 802.11ax Wi-Fi 6 sistem operasi anyar sareng iPadOS.

    conclusions

    Tablet anu parantos kami usul di luhur sampurna pikeun sagala bidang pendidikan, ti SD dugi ka kuliah. Komo modél anu paling murah ogé ngalakukeun bagian anu saé pisan, sanaos disarankeun pikeun fokus dina iPad (nalika kaayaan ékonomi ngamungkinkeun) pikeun ringanna, gancangna aplikasi sareng kasaluyuan sareng alat pendidikan.

    Upami anjeun milari tablet nganggo kibor internal, kami nyarankeun anjeun maca pituduh kami 2-in-1 Tablet-PC pangsaéna sareng keyboard anu tiasa dicabut mi Pangalusna Windows 10 Laptop Anu Ngarobih kana Tablet. Upami, sabalikna, urang henteu nolak kakuatan sareng kanyamanan nyerat anu ditawarkeun ku notebook tradisional, urang tiasa neraskeun maca dina panduan Buku catetan anu pangsaéna pikeun murid.

     

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep