Sepi

Sepi mangrupakeun kaulinan kartu pikeun hiji jalma. Kusabab pertandingan dimaénkeun nyalira, tujuan utamina sanés nyerang lawan, tapi pikeun méréskeun gim, ngalatih pamikiran logis anjeun, sareng sakapeung éta bahkan dianggo pikeun tapa.

daptar eusi()

    Solitaire: Kumaha carana maén step by step??

    Pikeun ngadamel a Sepi online gratis, anjeun ngan ukur kedah turutan pitunjuk ieu step by step:

    lengkah 1. Buka panyungsi pilihan anjeun sareng buka halaman wéb gim  Émulator.online

    lengkah 2. Pas anjeun ngalebetkeun halaman wéb, gimna badé ditingalikeun dina layar. Anjeun ngan ukur kedah hit maén sareng anjeun tiasa ngamimitian milih solitaire anu anjeun paling resep. Anjeun tiasa milih kasusah anu paling cocog sareng tingkat permainan anjeun.

    Saatos milih naAnjeun tiasa ogé milih jumlah potongan anu bakal dipiboga ku puzzle.

    Léngkah 3. Ieu sababaraha tombol anu manpaat. Tiasa "Nambahkeun atanapi ngaleupaskeun sora", Pasihan tombol"ulin"Sareng mimiti maénkeun, anjeun tiasa"Reureuh sakeudeung"sareng"Balikan deui"iraha.

    Léngkah 4. Meunang ngaleungitkeun sadaya kartu tina kaulinan pikeun Menang Pikeun ieu anjeun kedah nempatkeun kartu ieu dina sababaraha kartu tina kartuWarna anu sami sareng dina urutan anu teratur.

    Léngkah 5. Saatos ngalengkepan gim, pencét "Uihan deui" Pikeun ngadamel solitaire anu sanés

    Naon ari Solitaire? ????

    sorangan

    Sepi (disebut ogé solitaire atanapi solitaire dina basa Perancis) mangrupikeun kaulinan kartu pikeun hiji jalma. Tarjamahan tina basa Perancis nunjukkeun leres kumaha perkawis éta. Ditarjamahkeun, hartosna "kasabaran". Rupa-rupa geladak tiasa dianggo pikeun maénkeun solitaire, duanana nyaéta mallét spanyol Como éta poker.

    Aya variétas anu béda tina solitaire anu ngamungkinkeun urang ngagaduhan seueur saran pikeun senang-senang.

    Salah sahiji sabab utama kasuksesanna dumasarkeun kana kamungkinan maénna hiji jalma, tanpa tandingan. Ngajantenkeun kaulinan anu sampurna pikeun bersantai sareng tapa.

    Carita Solitaire 🤓

    carita ngalamun

    Nyorangan mangrupakeun nami pikeun sababaraha jinis kaulinan kartu. Kaulinan anu paling dikenal diantarana dikenal salaku "Solitaire klasik". Asal pasti tina kaulinan teu dikenal, tapi susunan kartu na asalna tina kartu tarot anu dianggo pikeun ramalan. Dina akhir abad ka-XNUMX, gim ieu disebatkeun pikeun kahiji kalina di Éropa Kalér, jeung kaulinan nyandak kana Perancis dina awal abad ka-XNUMX.

    Napoleon Bonaparte dilaporkeun sering maén solitaire nalika diasingkeun ka Saint Helena di 1816. Dina sababaraha taun ka hareup, pertandingan janten hiburan anu populer di Perancis sareng akhirna nalukkeun sesa dunya, kalebet Jérman. Seueur istilah nyalira (contona, "kotak") asalna tina basa Perancis.

    Malah nepi ka ayeuna, kaulinan anu kasohor ieu masih kénéh hobi populér pikeun jalma réa. Anu anjeun peryogikeun nyaéta hiji dek kartu, permukaan lempeng, sareng sababaraha aturan saderhana. Janten sacara praktis sadaya jelema tiasa maénkeun kaulinan ieu. 

    Anu ngalamun nyaéta a bentuk hiburan anu teu rumit ti jaman jalma-jalma masih gaduh waktos sareng dunya henteu acan buru-buru sapertos kitu. Henteu janten masalah upami anjeun maénkeun éta ku cara klasik (ku panangan) atanapi dina komputer pangénggalna - éta santai sareng ngalatih pikiran anjeun sareng langkung populér ayeuna-ayeuna!

    Sejarah kaulinan solitaire dina komputer

    Saatos PC munggaran sayogi di pasar, éta ngan ukur léngkah logis pikeun maénkeun pérsi solitaire digital dina éta. Kusabab maén kartu dina layar peryogi rélatif kakuatan komputasi saeutik, sajumlah ageung kaulinan muncul dina waktos anu singget. Dina jaman MS-DOS, kaseueuran gim dumasar-téks sareng dimaksudkeun pikeun hiji pamuter waé.

    Nanging, komputer janten langkung gancang sareng langkung modéren, sahingga ningkatkeun kemungkinan grafis pikeun kaulinan. Kapasitas mémori anu ningkat ogé ngamungkinkeun programer pikeun nyocogkeun sababaraha kaulinan dina hiji program. Ieu kumaha sakumna kumpulan kaulinan solitaire didamel.

    Kumpulan komérsial anu munggaran nyaéta "Solitaire royaleÉta ditulis ku Brad Fregger sareng dikaluarkeun ku Spectrum Holobyte di 1987. Kaulinan éta cocog pikeun PC (MS-DOS) sareng Macintosh. Éta ngandung dalapan jinis anu béda, lumpat sareng 16 warna grafik EGA, sareng didukung ku mouse.

    Sababaraha taun ka hareup, di 1992, QQP (Produksi Kualitas Kuantum) ngaluncurkeun koleksi ageung anu disebat "Lalampahan SolitaireKaulinan ieu ogé dileupaskeun pikeun MS-DOS sareng ngandung jumlah anu pikasieuneun tina 105 jinis kaulinan anu béda, ogé statistik anu detil pikeun tiap pertandingan! Pamaén tiasa milih sababaraha gim sareng henteu ngan ukur ngatur perjalanan (perjalanan) nyalira, tapi ogé ilubiung dina misi (quests) sareng kéngingkeun poin tambahan didinya saatos menang sababaraha puteran.

    Microsoft Windows Solitaire Mimiti mecenghul di Windows 3.0 taun 1990. Dina 1995, Windows 95 ngaluarkeun buruan Freecell. Freecell janten terkenal pisan dina waktos anu enggal, sareng sajumlah ageung vérsi shareware alternatip tina permainan muncul. Tungtungna, Solitaire mecenghul sareng Microsoft XP Spider, dituturkeun ku knockoffs anyar sareng versi ningkat.

    Ayeuna, kaulinan sayogi pikeun unggal platform anu tiasa dibayangkeun, kalebet tablet sareng smartphone. Dimana waé anjeun, sok aya varian solitaire kanggo rélaxasi sareng pelesir!

    carita ngalamun

    Kumaha cara maénkeun solitaire: Tips ♥ ️ ♠ ️ ♣ ️

    Tip 1: Mimiti damel nganggo kartu solitaire di handap

    Solo, anjeun pastina kedah nganggo kartu ieu, kusabab tumpukan ieu kedah dikosongkeun heula.

    • Tingali naha anjeun tiasa nempatkeun kartu di handap ieu saling. Upami anjeun tiasa mindahkeun sababaraha kartu sakaligus, anjeun kedah nganggo tihang kalayan kartu pangsaeutikna salaku panduan.. Ku cara ieu anjeun kéngingkeun korsi kosong langkung gancang dina handapeunnana.
    • Teras anjeun tiasa gancang ngeusian rohangan kosong deui. Ukur tutup tumpukan luhur nalika anjeun henteu tiasa ngaléngkah deui handapeunana.

    Tip 2: unggal ace kedah angkat langsung

    Inget pikeun mindahkeun aces geuwat.

    • Ieu leres leres pikeun aces anu aya dina salah sahiji tumpukan handap. Anjeun nyorong ku panangan kana salah sahiji rohangan bébas. Alternatipna, klik dua kali dina ace.
    • Anjeun ogé kedah mindahkeun aces kana tihang luhur langsung. Ku alatan éta, anjeun bisa boga kasempetan pikeun mindahkeun deui kartu tina salah sahiji tumpukan handap.

    Tip 3: nempatkeun Raja Lone dina rohangan bébas

    Gawekeun aki-aki saageungna anjeun tiasa. Anjeun peryogi idin pikeun raja.

    • Pas kuring gaduh rohangan kosong, kedah ngeusianana ku raja. Teras tumpukan sadaya kartu anu sanés hiji-hiji. Ku cara ieu anjeun tiasa nempatkeun hurup engké.
    • Upami anjeun tiasa milih antara dua raja, anjeun kedah merhatoskeun warna anu tiasa anjeun tumpukan kaseueuran kartu.
    • Sami ogé lumaku pikeun dua tempat gratis. Idealna ngeusian ieu ku raja hideung sareng hiji waktos sareng raja beureum. Ieu ningkatkeun kamungkinan tiasa maén sababaraha kartu dina waktos anu sasarengan.

    Tip 4: robih kartu

    Upami anjeun henteu tiasa ngalakukeun gerakan atanapi upami teu aya anu logis pikeun anjeun, anjeun kedah robih.

    • Tingali kana kartu sareng gentos di antawisna supados anjeun tiasa nempatkeun sababaraha kartu di luhur.
    • Parobihan penting sareng seringna hiji-hijina cara pikeun ngawasa gim.
    • Upami anjeun henteu ningali deui karéta, pencét kana barang "Saran"dina ménu. Kalayan sababaraha gim anjeun ogé tiasa pencét" T "dina kibor sareng gimna bakal nunjukkeun gerakan anu dimungkinkeun.

    Jenis Solitaire 🃏

    Aya sababaraha variasi solitaire, anu meryogikeun langkung ti hiji dek sareng tingkat kaparigelan anu béda ti pamuter. Daptar ieu di handap nyertakeun sababaraha jinis solitaire, ti Klondike Palasik sareng Spider dugi ka buruan anu meryogikeun kagancangan atanapi, pikeun budak awéwé, kaulinan anu anjeun kedah nyungkeun kartu sareng pakéan masing-masing modél.

    Klondike Solitaire

    Palasik tina klasik! Pesen kartu Ace ka King, papisahkeun sesuai baju. Kanggo ngalakukeun ieu, pisahkeun kartu kana kolom dina urutan naék, teras silih ganti antara kartu beureum sareng hideung, dugi ka dek sadayana diungkabkeun. Nalika anjeun mendakan ace, sumebar di luhur layar teras tempatkeun kartu anu sanésna jas anu sami.

    lancah Solitaire

    lancah solitaire

    Sakedik benten sareng sateuacanna, dina solitaire ieu anjeun kedah ngatur kartu ti King ka Ace. Ogé, anjeun ngan ukur ngagaduhan hiji jas dina méja, tapi kartu na bakal diulang sababaraha kali, ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun langkung ti hiji sekuen anu dipesen.


    Piramida Solitaire

    piramida nyalira

    Tujuan tina kaulinan ieu nyaétas miceun kabeh piramida kartu, cocogkeun sareng pasangan anu nambihan dugi ka persis tilu belas kanggo ngaleungitkeunana tina layar. Salaku tambahan kana kartu anu disimpen dina piramida, anjeun gaduh tilu kartu tambahan anu kedah dianggo pikeun ngaleungitkeun anu sanésna sareng ngabebaskeun kartu anu aya di handapeun, ditambah rohangan tambahan pikeun misahkeun salah sahiji kartu.


    Pathians

    pathians

    Path tiasa ditarjamahkeun salaku "rute" sareng éta tiasa nyimpulkeun tujuan sareng mékanika permainan ieu ogé. Anjeun kedah nyiptakeun rute kartu, ngiringan numutkeun panomeran unggal rupa, dina urutan naék atanapi turun. Unggal kartu ngan ukur tiasa dikaitkeun sareng kartu miheulaan atanapi miheulaan atanapi ka salah sahiji anu nyindiran.

    Marvin Solitaire

    di dieu anjeun kedah nempatkeun kartu dina pasangan anu nambihan dugi ka tilu belas, sapertos Piramida Solitaire. Nalika anjeun nyabut kartu tina luhur tihang, anu salajengna bakal dibalikkeun, muka kamungkinan anyar pikeun ngagabung sareng opat kartu anu anjeun gaduh.

    Kartu gancang

    Laju anu penting, sahenteuna dina kaulinan ieu. Ngalawan komputer, anjeun kedah gancang sareng nyabut sadaya kartu tina tihang anjeun. Pikeun ngalakukeun ieu, nempatkeun kartu anjeun dina salah sahiji dua tumpukan di tengah layar, numutkeun panomeran kartu di handapeun, éta ngan ukur kedah janten hiji angka langkung luhur atanapi langkung handap tina kartu dina méja.

    Magic Towers Solitaire

    Kaulinan anu sanés anu ngabahas penghapusan kartu numutkeun panomeran masing-masing. Bédana na anjeun kedah ngaleupaskeun kartu pikeun ngabébaskeun kastil tina tilu menara di handapeun, teras-terasan niténan nilai kartu anu disorot di handapeun layar.

    Pantun Solitaire

    solitaire pantun

    Sabar sareng pantun babarengan, dina gim anu pikaresepeun pisan. Anjeun kedah ngaleungitkeun sadaya kartu anu aya dina layar dina waktos anu sami dina pakéan masing-masing modélna. Pikeun ngumpulkeun kartu di handapeunna, tumpukan kartu anu gaduh jinis anu sami, salian ti diperhatoskeun: sababaraha modél gaduh preferensi kanggo warna, cetakan sareng gaya.

    Pelayaran Solitaire

    pelayaran solitaire

    Tanpa ragu, anu paling narik sadayana. Anjeun kedah ngaleupaskeun kartu tina layar dina kombinasi Mahjong sareng kaulinan mémori: nempatkeun éta duaan pikeun ngahurungkeun kartu anu aya di handapeun na, pikeun muka kartu anu aya kuncénna, téangan kartu kalayan konci anu ditarik.

    Langkung seueur kaulinan

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep