Silang silang

Silang silang. Ayeuna urang bakal nunjukkeun anjeun sadayana anu anjeun kedah terang pikeun ngartos kaulinan anu saé ieu. Tina hartos étimologisna, asal usulna, manpaatna, modél tatarucingan anu aya sareng ogé stratégi pikeun ngajawabna gancang tapi gancang.

daptar eusi()

    Crossword: Cara ma√©nkeun titik demi titik ūüėÄ

    Pikeun ngadamel a Silang silang online gratis, anjeun ngan ukur kedah turutan pitunjuk ieu step by step:

    1.  Buka pangot√©ktak anu pikaresep sareng buka situs kaulinan  √Čmulator.online.
    2. Pas anjeun ngalebetkeun situs, gimna bakal ditayangkeun dina layar. Anjeun kedah ngan ukur pilih basa sareng kat√©gori anu anjeun paling resep. Diantara kategori anu anjeun tiasa milari nya√©ta: Bungbuahan, komputer, sasatoan Countries, Sayuran sareng Musik
    3. Ayeuna, anjeun bakal mendakan sababaraha tombol anu manpaat. Tiasa "Nambahkeun atanapi ngaleupaskeun sora", Pasihan tombol"ulin"Sareng mimiti ma√©nkeun, anjeun tiasa"Reureuh sakeudeung"sareng"Balikan deui"Iraha wa√©, Ningkatkeun ukuran layar atawa buruan kaluar.
    4. √Čta tiasa ngahijikeun unggal potongan sapertos anu gambar anu anjeun pilih diciptakeun.
    5. Saatos ngeusian buruan, penc√©t "buruan kaluar" pikeun ngalakukeun kata silang anu san√©s.

     

    ¬ŅKumaha cara m√©r√©skeun silang?ūüĖä

    Ayeuna kami nunjukkeun anjeun dalapan trik anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngalaksanakeun cara ngalakukeun crosswords:

    1- Maca unggal lagu na

    Hal kahiji anu anjeun kedah lakukeun nalika ngamimitian kata silang nya√©ta baca unggal-unggal petunjuk ti luhur ka handap sareng lebetkeun og√© solusi anu saderhana. Disarankeun teraskeun kana arah anu khusus. K√©nca ka katuhu atanapi sabalikna teras maju luhur jeung ka handap saluyu. Anjeun tiasa pastikeun y√©n anjeun parantos nyatet unggal-unggal solusi anu dipikaterang.

    Upami, di sisi anu san√©sna, anjeun kedah milih patarosanana tanpa pandang bulu sareng nyebranganana, panginten sababaraha kotak anu saderhana pisan dilebet payuneun anjeun tanpa anjeun perhatoskeun.

    Upami anjeun parantos bérés babak kahiji ieu silang, anjeun ayeuna kedah neraskeun patarosan anu rada sesah anu teu acan anjeun tiasa jawab. Ieu ngajantenkeun langkung gampang tebak pikeun kotak ieu sareng anjeun langkung gampil ngamimitian babak kadua.

    Ayeuna langkung gampang pikeun ngajawab patarosan anu ngan ukur nawiskeun sababaraha waleran anu mungkin. Pikeun dijantenkeun conto, upami anjeun milari kata ganti diri kalayan 3 hurup , anjeun masih tiasa milih antara ME, YOU, US, jst. Upami anjeun parantos ngalengkepan hiji atanapi dua hurup kalayan babak kahiji, pilihan tinangtos tiasa ayeuna gancang dikaluarkeun sareng dina kasus anu pangsa√©na, ngan aya hiji jalan kaluar.

    2- Anggo spidol

    spidol pikeun panyalib

    Upami masih seueur teuing pilihan jawaban pikeun patarosan atanapi, sacara umum, anjeun henteu yakin ngeunaan jawaban na, saheulaanan nuliskeun kecap flimsily ku pulp√©n. Upami, nalika anjeun teras-terasan ngajawab teka-teki, pastina aya deui hurup pikeun kecap anu anjeun milari, anjeun bakal ningali naha pamikiran mimiti anjeun leres atanapi henteu.

    Kadang-kadang saéna ngantosan dugi sababaraha huruf dibéré pikeun kecap anu diragukeun. Upami éta ngan ukur hiji, sapertos contona hiji Y ogé, probabilitasna luhur teuing yén sababaraha variasi masih tiasa diterapkeun. Kalayan naon anu bakal langkung saé anjeun ngantosan sakedik deui. Upami anjeun yakin yén kecap anu anjeun pikahoyong cocog, anjeun tiasa leres ngalacakana.

    3- Candak istirahatūüôā

    Upami anjeun parantos macet kana kecap salami waktos sareng henteu tiasa ngalangkungan kata-kata silang, anjeun henteu kedah sieun Ngaso sakedap. Teras lebetkeun misteri na, jelaskeun sirah anjeun sareng lakukeun anu san√©s.

    Heran kumaha, saatos interval waktos anu tangtu nalika maca patarosan deui, ujug-ujug anjeun gaduh pangaruh kejutan dimana anjeun kajebak sateuacanna. Faktor waktos henteu kritis nalika m√©r√©skeun silang naon wa√©. Intina nya√©ta tantangan pikeun ngahibur.

    4- Pilarian carita panutupna

    Henteu masing-masing teka-teki silang ngagaduhan topik judul anu khusus. Tambih deui upami alesan atanapi topik dirumuskeun dina lulugu, anjeun tiasa ngarepkeun sabagian patarosan sareng jawaban anu diarahkeun persis kana √©ta.

    Janten ieu sanés hartosna masing-masing kecap dumasar ka anjeunna. Khususna, kecap pangeusi leutik, sapertos kata ganti, singgetan, sareng anu sapertos na, moal dumasar kana hiji topik. Tapi upami aya tema Natal atanapi usum salju dina lulugu, tangkal anu ngagaduhan 5 hurup langkung gampang janten anu Kahiji tibatan OAK.

    Ieu khusus ngabantosan upami anjeun henteu tiasa maju sareng patarosan ku sababaraha waleran anu mungkin. Janten tetep émut topikna, éta bakal ngabimbing anjeun kana jalan anu leres.

    5- Milarian kecap tina basa anu sanés

    nu Palang silang √©ta og√© sering dianggo pikeun milarian kecap dina basa asing. Nanging, anjeun tiasa pastikeun y√©n sacara umum √©ta moal h√©s√© teuing leksikon a. Kaseueuran waktos, san√©s perkawis ngawasa basa anu san√©s kalayan sampurna dina ngarengsekeun patarosan. Rada, √©ta eminently kecap leutik anu mungkin aya kana basa anjeun dina umum ngagunakeun basa. Pastikeun anjeun gaduh hurup anu tangtu pikeun kecap anu anjeun milari, maka bakal gampang ditebak.

    6- Pilarian terang naon jinis kecap anu anjeun milari

    rupa kecap

    Kadang-kadang tiasa gunakeun tanda tanya pikeun tipayun persis bag√©an bag√©an argum√©nna anu kedahna diklasifikasikeun. Ieu masihan anjeun kasempetan kanggo nyerat akhir kalayan aman. Nalika milari kecap pagaw√©an, aranjeunna biasana tungtungna sami. √Čta sami persis sareng kecap jamak. Upami anjeun milari jamak kecap, √©ta pasti bakal aya tungtungna -√©ta atanapi -s. 

    Dina hiji sisi, anjeun tiasa ngagunakeunana pikeun nuliskeun hurup pamungkas kecap, bahkan upami anjeun henteu yakin kana sadayana kecap. Di sisi anu san√©sna, sababaraha huruf dina tungtung kecap ngabantosan pikeun nebak langkung seueur kecap anu ngalangkunganana langkung gancang. Nanging, upami anjeun henteu yakin ngeunaan tungtung anu pas, lebetkeun ku pulp√©n kanggo ayeuna.

    7- Harti pirang-pirang kecap

    Kalayan patarosan anu pasti anjeun kedah tingali langkung ti sakali. Nya meureun √©ta nyuhungkeun nyalira janten ambigu. Mimiti, kusabab kanyataan y√©n kecap dina patarosan panginten ngagaduhan hartos anu benten, janten conto dina Banco. Upami anjeun ditaros naon anu anjeun lakukeun di bank, anjeun kedah ng√©mutan y√©n √©ta tiasa hartosna bank korsi sareng bank korporasi kauangan.

    Teras walerna tiasa "calik didinya" O muhun "nanemkeun artos ".

    Aya ogé kamungkinan yén catetan dipikaharti sacara verbal atanapi paribasa. Mikir sakitar juru sakapeung diperyogikeun di dieu. Entong salawasna sareng sepanjang waktos nyandak hartos kecap anu paling sering, tapi ogé cobi perhatoskeun tingkat anu sanés. Pikeun dijantenkeun conto, upami anjeun dipénta jalan ka Roma, pastina anjeun henteu kedah namina jalan atanapi jalur anu khusus, tapi jawaban na tiasa KABEH, numutkeun paribasa "Sadaya jalan nuju ka Roma".

    8- Nalika henteu aya anu ngabantosan ...

    Upami anjeun ayeuna parantos nuturkeun sadayana tip ieu sareng masih teu tiasa ngal√©ngkah sareng kecap-kecap anu tangtu, teu aya maksadna nyungkeun tip anu pasti. Janten nyungkeun nas√©hat ka r√©r√©ncangan tangtos atanapi kenalan kuno atanapi nganggo karya rujukan tradisional atanapi digital.

    Janten janten kamus, l√©ksikon atanapi √©nsiklop√©di, salah sahijina meureun aya di imah. Nanging, upami anjeun nuju jalan sareng ngarengsekeun kecap konci dina lokasi anu san√©s, anjeun tiasa milih sababaraha tawaran online pikeun alat bantu teka-teki.

    Kami arepkeun inpormasi ieu mangpaat pikeun anjeun. Sareng, upami anjeun parantos siap ayeuna, kami ngantosan anjeun bad√© ngamimitian damel anjeun silang.

    Naon ari silang?ūüďö

    nu Palang silang √Čta mangrupikeun hiburan anu diwangun ku s√©ri kotak kosong anu pamustunganana anjeun kedah ngalengkepan gim. Pilarian unggal kecap nganggo tip gratis. Nalika kecap-kecap tangtu r√©ngs√©, sababaraha huruf dina kecap san√©sna n√©mbongan sacara otomatis, janten langkung gampang r√©solusiana. √Čta pisan ilahar dina koran sareng gaz√©t sareng, ku sabab √©ta, √©ta og√© suks√©s dina Intern√©t.

    La Kasus silang silang robih numutkeun format sareng jumlah kecap. Kirang kecapna dipeunteun sareng seueur kecap anu di buruan, langkung ageung kasempetan y√©n gimna bakal sesah. Salaku tambahan pikeun ieu, tingkat pajeulitna robih numutkeun topik kecap konci, janten upami anjeun diajar ma√©nkeun, pilih topik anu anjeun resep sareng anu dipikagaduh.

    Crosswords ayeuna salah sahiji hobi pang populerna, sanaos aranjeunna parantos kaleungitan taneuh payuneun pertandingan anu san√©s sapertos sudoku. Boro-boro aya koran atanapi gazette anu henteu ngagaduhan bagian hobi anu kalebet hiji atanapi langkung kakurangan silang. Tapi dina waktos naon √©ta sadayana dimimitian?

    Sajarah Kata Palangūü§ď

    pajeulitna crossword

    El silang heula anu urang terang lumangsung dina D√©s√©mber dua puluh hiji, salapan belas ratus tilu belas, nalika koran Minggu New York World dicitak teka-teki disebut "silang", dikembangkeun ku Arthur Wynne, saurang ahli sejarah Inggris ti Liverpool. Teka-teki √©ta langsung penc√©t sareng masarakat sareng janten daya tarik mingguan pikeun publikasi.

    Sanaos kasuks√©sanna, Dunya mangrupikeun hiji-hijina koran anu nyebarkeun teka-teki ieu dugi ka 1924, dina waktos penerbit mimiti ngaleupaskeun kompilasi lengkep silang kana diterbitkeun ku waktos ku World, dina format buku. Simon & Schuster ngaluncurkeun kabodoan anyar anu bakal janten salah sahiji penerbit pangageungna di planet ieu.

    Papan kecap- Jinis tunggal akrostik anu diwangun ku susunan hurup anu dibéotasi dina 'grid' kuadrat, sahingga persis kecap anu sami tiasa dibaca duanana sacara horizontal sareng vertikal, ti saprak jaman kuno.

    Kata Kata

    Karuhun Sunda silang

    Karuhun pangkolotna anu dikenal tina kecap silang dipendakan di kota T√©bes di makam imam luhur Neb-wenenef anu ditunjuk pikeun fungsi √©ta salami taun mimiti pamar√©ntahan Ramses II, firaun dinasti ka-XNUMX (XNUMX - rebu dua ratus sateuacan Masehi). Di beulah k√©nca koridor nuju kamar jero makam, a batu ageung dimana gambar manusa sareng s√©ri hi√©roglif direkam.

    T√©ks na ngan ukur ngandung rangk√©an doa-doa terpuji ngeunaan d√©wa Osiris, pelindung almarhum, sapertos anu sering di waktos √©ta. Tambih deui cara hi√©roglif diatur ark√©ologis kaget. Sadayana aya sabelas garis horizontal. Tepat di tengahna, kolom dicirian pikeun nunjukkeun y√©n hi√©roglif, dibaca sacara vertikal, og√© asup akal.

    Saprak harita √©ta terus ngembang di sakumna plan√©t, janten indispensable dina sagala gazette atanapi koran.

    Jinis Kata Silang  emoji-silang

    Crosswords gaduh sababaraha jinis. Ieu tiasa diklasifikasikeun kana universal, ikonik, nominal, n√©gatip, sacara √©kst√©nsif, sareng ku nebak. Dina silang ku tingkat "saderhana", anu harti nominal, dituturkeun ku ramalan. Dina anu tingkat "cukup sesah", kaayaan dibalikkeun: anu watesan ku ramalan dituturkeun ku nominal.

    Nanging, kata konci dipasangkeun dina sababaraha kategori. Hayu urang tingali naon éta:

    Silang silang bodas

    Silang silang bodas

    Mangrupikeun jinis kecap konci dina teu aya kotak hideung, dimana pamilon dirina nyalira kedah mendakan tempatna.

    Panarjamah silang atanapi dwibasa

    Silang ieu diarahkeun kana diajar a basa anyar.

    Silang silang Silabik

    Mangrupikeun jinis modalitas anu masing-masing kotak kedah dilebetkeun suku kata tibatan hurup tunggal.

    Crossword kalayan karakter

    Kata kata silang

    Jenis silang ieu popul√©r pisan ayeuna. Ngandung dina poto tokoh dimana salah sahiji atanapi sababaraha hartian pakait sareng nami atanapi nami sami.

    Silang silang Crypticūü§ď

    Dina modalitas kompl√©ks ieu ngagunakeun kalimat anu nyumputkeun pitunjuk pikeun ngawangun atanapi mendakan solusina antara kecap kalimat. √Čta biasa wa√© di Inggris dimana kecap konci ti The Times menonjol.

    Langkung seueur kaulinan

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep