Panipuan online pang populerna


Panipuan online pang populerna

 

Kalayan pamekaran téknologi, kabutuhan urang ogé beuki berorientasi kana panggunaan téknologi sorangan, ti jaringan sosial dugi ka jaringan, dugi ka mésér barang online anu saderhana tina kahirupan sadidinten. Éta gunana pikeun nunjukkeun yén bahkan scammers parantos nyampurnakeun téknikna pikeun ngajantenkeun pangguna goréng kana panangan aranjeunna. Nyatana, penipuan online ngamangpaatkeun empati, sieun sareng sarakah tina pangguna Internet.

Dina tulisan ieu kami bakal nganalisis penipuan anu paling nyebar sareng dianggo di dunya online.

Anu maca Kumaha carana nyingkahan spam sareng scam SMS

1. Jangji kaleuleuwihi:

korban dipikat ku frasa anu épéktip sapertos "padamelan anu sampurna ngan ukur hiji klik. Kami ngabantosan anjeun kéngingkeunana"ATAWA"Gawe ti bumi sareng ngasilkeun sapuluh kali deui!".

Salah sahiji anu paling terkenal, ayeuna dijalankeun Facebook pikeun sababaraha taun, éta scam tina Larangan nyaram Lengkep sareng gambar kalayan harga anu ditawar na: absurdly scam ieu parantos dilakukeun sareng teras-terasan ngajantenkeun seueur korban anu, kataji ku harga 19,99 euro, condong ngeklik gambar éta. Dina kasempetan-acara ieu, korban kajantenan yakin yén ku nyerahkeun sajumlah artos atanapi kredensial bankna, aranjeunna bakal tiasa kéngingkeun padamelan anu sampurna kalayan hasil atanapi produk kalayan harga potongan anu, tangtosna, moal kantos sumping.

2. jasa ngumpulkeun hutang:

Dina hal ieu, korban mikir yén ku mayar sajumlah uang anu sami sareng perséntase tina hutang, sakelompok jalma sacara pribadi bakal ngurus sadaya hutang. Henteu aya anu langkung palsu, kusabab korban moal ningali hutangna wareg, tapi, sabalikna, anjeunna bakal ngalaman masalah anu langkung ageung.

3. Gawe ti bumi:

Jaringan henteu teras-terasan nyumputkeun penipuan, tapi teu umum pikeun jalma anu nawiskeun padamelan ti bumi janten teu jujur ​​sakumaha siganaana.

4. "Coba gratis":

... sareng gratis upami henteu. Mékanisme na netepkeun yén scammers ngajangjikeun ngagunakeun jasa atanapi kanggo sababaraha waktos, leres-leres gratis, maka masalahna nyaéta teu mungkin pikeun poko keur langganan tina sistem tempat aranjeunna didaptarkeun, dipaksa mayar sababaraha hal. janten teu gaduh minat.

5. "Naha anjeun peryogi pinjaman?":

Ieu mangrupikeun panipuan anu paling klasik anu seueur jalma, sababaraha kali parantos aya hutang, teras-terasan murag teu kaémbohan. Sabenerna, kecap na "pinjaman" dianggo lepat salaku sinonim pikeun "riba"Nyatana, sering kajadian anu aya di tukangeun ieu nyungkeun artos kanggo muka prakték teras ngaleungit kana hawa anu ipis. Dina hal diperyogikeun pinjaman sareng pembiayaan, teras disarankeun ngahubungi lembaga perbankan anu terkenal.

6. Maling idéntitas:

Hanjakal pisan saderhana nerapkeun panipuan sareng nyebar pisan dina jaman jaringan sosial. Gampang néwak jati diri batur parantos ditetepkeun, tapi hal anu paling parah nyaéta dina kaseueuran kasus korban sadar teuing kasép. Dina pengertian ieu, panipuan kiridit anu dilakukeun, kanyataanna, ningkat maling identitas- Panipuan kalebet nyolong data pribadi sareng kauangan teras dianggo pikeun ngalamar pinjaman atanapi mésér barang online; sadayana matak ngarugikeun korban anu panginten janten sadar ngan ukur scam sapertos, contona, aranjeunna nyobian ngadaptarkeun pinjaman tapi ditolak kusabab teu mayar biaya anu diaktipkeun ku scammers. Kusabab kitu, perlu dilaporkeun kanyataanna ka otoritas sareng teraskeun sareng paménta pikeun nolak operasi éta.

7. "Anjeun parantos kéngingkeun € 10.000!" atanapi "GRATIS iPhone 10 ngan ukur pikeun anjeun upami anjeun mencét di dieu!":

Saha anu henteu kantos ningali pop-up anu sami nalika browsing dina wéb? Anjeun kedah émut henteu kantos pencét kana panawaran ieu, kumargi dina kasus anu paling pas anjeun bakal katerap virus, paling parah, aya anu tiasa nénjo PC anjeun ti jauh, maok sadaya inpormasi anu diperyogikeun pikeun aksés, contona, pikeun rekening bank anjeun. .

Anu maca Naon anu kedah dilakukeun upami Internét nyarios "Selamat, anjeun meunang"; kumaha carana nyingkahan atanapi meungpeukna

8. Nelepon 800 ***** sareng milari saha waé anu janten panyawat rahasia anjeun ":

... sareng pastina sanés penggemar; Nalika nelepon nomer ieu, kanyataanna, biaya sambungan nyalira tiasa mahal pisan sareng jasa anu teu dipénta ogé tiasa ngeusi inohong anu henteu proporsional.

9. Penjualan dina Wéb:

dina hal ieu sok alus pikeun dipercaya situs resmi ed otorisasi mésér sareng ngajual dina Wéb. Nyatana, mérek anu langkung dipikaterang sareng dikenal, nyaéta langkung gampang pikeun mendakan situs anu nyolong logo sareng inpormasi mérek anu dimaksud, teras nganteurkeun produk anu rusak ka anu musibah anu bertugas atanapi bahkan produk anu dipésér henteu. henteu kantos dikantunkeun ka anu nampi. Saatos lebet, halaman wéb panginten aya tampilan anu asli, tapi kanyataan yén seueur dagangan anu potongan 50% kedahna disada hudang pikeun kamungkinan penipuan.

Anu maca Kumaha mésér dina eBay nyingkahan panipuan

10. Panipuan Email Usaha sareng CEO Panipuan:

mangrupikeun sababaraha jinis penipuan énggal anu khusus mangaruhan perusahaan, anu ngalangkungan penjahat na komunikasi komérsial sareng perusahaan sanés, atanapi manajer ti perusahaan anu sami sareng, kalayan pesen palsu tapi dianggap dipercaya ku korban , alihan artos ageung kana mariksa rekening dina nami scammers.

Anu maca Kenali email palsu, palsu sareng non-asli

11. Vishing:

timbul tina union antara konsép "sora" mi "Panipuan idéntitas" sareng éta mangrupikeun panipuan anu tujuanna pikeun ngagabungkeun pengetahuan data pribadi pangguna sareng panggunaan telepon pikeun nipu aranjeunna.

Bewara dugi kana telepon sélulér atanapi dina kotak surat korban, tétéla ti lembaga kiriditna nyalira, ngalaporkeun transaksi anu curiga anu aya hubunganana sareng rekeningna: pangguna anu kapangaruhan ku peringatan klik dina alamat Internét tina situs anu diklonkeun sareng Titik ieu nampi telepon, didamel ku nomer bebas pulsa palsu, numana penipu pura-pura janten karyawan bank anu hoyong ngeureunkeun maling bari, sakali kode aksés dicandak, aranjeunna otorisasi mindahkeun atanapi mayar di tukangeun korban.

12. Panipuan bonus mobilitas:

la Kamentrian Lingkungan nyatakeun kumaha sababaraha laporan nembé sumping, ti jalma-jalma anu ngahajakeun ngamangpaatkeun bonus mobilitas ngeunaan ayana aplikasi anu béda anu maksudna nipu pangguna ngalangkungan nami anu pikaresepeun sapertos "Voucher Mobilitas 2020". Departemen komunikasi kumaha prosedur pikeun nyungkeun bonus dikomunikasikan ngalangkungan saluran resmi sababaraha dinten sateuacan tanggal ngirim aplikasi. Aplikasi anu nipu parantos langsung dilaporkeun ka otoritas anu kompeten.

13. Ransomware:

Ransomware mangrupikeun jinis scam dimana hacker masang malware dina komputer atanapi sistem komputer anu ngawatesan aksés korban kana file na ku nungtut mayar tebusan, sering dina bentuk bitcoin, kanggo ngabatalkeunana. Jebakan ransomware palsu ogé tiasa ngabahayakeun pisan: panipuan ransomware kasus paling parah ngaganggu rasa aman sareng privasi korban, sareng dina varian anu pikareueuseun, peretas nyatakeun ngalangkungan email yén aranjeunna meretas kaméra wéb bari korban nonton pilem. pornografi.

Iklan cam-hacking, didukung ku pangulangan kecap akses pangguna dina email, mangrupikeun cara meres: naha anjeun ngirimkeun bitcoin atanapi kami ngirim pidéo kana sadaya kontak anjeun. Nyatana, ieu manipulasi murni: scammers henteu ngagaduhan file pidéo sareng bahkan henteu acan hacked kana inpormasi anjeun, sabab kecap akses anu aranjeunna ngaku gaduhna ngan saukur dikumpulkeun tina basis data kecap akses sareng email anu dibocorkeun ku masarakat.

daptar eusi()

    Kumaha cara membela diri

    Salaku tambahan pikeun waspada, para ahli nyarankeun hal-hal ieu:

    • sateuacan ngalebetkeun detail kartu kiridit anjeun dina situs, anjeun kedah verifikasi kaamanan;
    • Mei kirimkeun kodeu aksés nyalira kana rekening pamariksaan - bank, kanyataanna, salaku conto, henteu kantos nyungkeun kredensial login perbankan bumi ku email atanapi telepon;
    • ngabogaan ati-ati nalika ngirim salinan dokumén dipénta;
    • Entong diunduh Mei lampiran anu sumping ngalangkungan email atanapi pesen téks upami anjeun teu yakinidentitas ti anu ngirim;
    • pikeun naon waé mamang atanapi masalah sok ngahubungi aparat anu berwenang.

    Pikeun ieu kami ogé nambihan kamungkinan nganggo program Anti-Ransomware ngalawan virus Ransom atanapi Crypto

    Anu maca Situs wéb anu nipu kalayan apus-apus online

     

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep