oray

daptar eusi()

    Kaulinan oray: kumaha cara maénkeun undak-usukna? 🙂

    Maénkeun backgammon online gratis, saderhana    turutan pitunjuk ieu léngkah-léngkah:

    hambalan 1    . Buka pangotéktak anu pikaresep sareng buka situs wéb gim Émulator.online

    hambalan 2   . Pas anjeun ngalebetkeun halaman wéb, gimna badé ditingalikeun dina layar. Anjeun kedah pencét  ulin  sareng anjeun tiasa ngamimitian milih konfigurasi anu anjeun paling resep. Anjeun bakal tiasa milih antara modeu klasik sareng modeu halangan (petualangan) 🙂

    Léngkah 3. Ieuh   nyaéta sababaraha tombol anu manpaat. Anjeun tiasa "   Nambahkeun atanapi ngaleupaskeun sora   ", pencét" ulin  "tombol sareng mimiti maénkeun, anjeun tiasa"   Reureuh sakeudeung   "Jeung"   Uihan deui   "iraha waé.

    Lengkah 4.    Pikeun menangkeun pertandingan anjeun kudu ngancurkeun sekuen bola warna ku cara miceun gelembung. Nalika anjeun ngahijikeun tilu atanapi langkung tina warna anu sami, éta bakal dileungitkeun.

    Lengkah 5.      Saatos ngalengkepan gim, pencét  "Uihan deui"  pikeun ngamimitian deui.🙂

    Naon Kaulinan Oray? 🐍

    oray

    nu Oray Oray mangrupikeun kaulinan pikeun telepon sélulér, konsol pidéo sareng komputer, diantarana tujuan utama nyaéta ngabimbing sirah oray di layar , nyobian tuang apel anu disebarkeun sacara acak sapanjang jalur na. Supados henteu éléh, anjeun kedah nyingkahan tembok sareng buntut oray.

    Kesederhanaanna ngajantenkeun janten kaulinan anu istimewa pisan. Anjeun ngan ukur kedah nganggo panah dina keyboard pikeun nungtun oray kana kameunangan.

    Sejarah kaulinan 🤓

    sajarah kaulinan oray

     

    Oray lahir salaku Blokade dina Oktober 1976 Dina pertandingan aslina anjeun kaayaan lawan séjén.

    Tujuanana nya éta pikeun musuh anjeun pikeun tabrakan sareng anjeun atanapi nyalira nalika anjeun masih jumeneng. Anjeun ngan ukur tiasa mindahkeun 90 derajat dina unggal gerakan sareng pikeun ieu anjeun ngagaduhan tombol panunjuk arah klasik.

    Dina vérsi Kaulinan Snake anu paling kasohor, varian anu diperhatoskeun sareng anu musuh urang nyaéta diri urang sorangan, kumargi urang tiasa tabrakan sareng bagian mana waé urang lamun urang henteu ati-ati.

    Vérsi blokade sareng oray aya seueur. Atari nyiptakeun dua vérsi pikeun Atari 2600,  Dominos  jeung  ngurilingan . Pikeun bagian na, versi disebut  cacing ieu diprogram pikeun  Komputer Commodore sareng Apple II .

    Sareng di 1982 kaulinan judulna Nibbler dileupaskeun , dibintanginya oray dina setting anu ngingetan labirin Pac-Man (1980).

    Varian,  Nibles  (1991) dikirim ku MS-DOS salaku program conto QBasic. Sareng di 1992, versi disebat  Balapan Rattler  ieu kalebet sareng Microsoft Entertainment Pack anu kadua, kumpulan gim, sababaraha di antawisna diintegrasikeun kana versi Windows anu berturut-turut, sapertos Minesweeper atanapi FreeCell.

    Kalayan resume ieu, éta henteu heran éta Nokia bet dina Blockade / Snake / Nibbler sakumaha standar game pikeun telepon Nokia na. Dinamika saderhana sareng adiktif, éta pikaresepeun, sareng sarat téknis na lugas pisan.

    Jenis Kaulinan oray

    kaulinan oray

    Kaulinan oray mangrupakeun Palasik kaulinan seluler sareng komputer waktos éta, janten urang henteu kedah héran mendakan sababaraha varian tina kaulinan ieu . Alesan naha éta terus dirobih nyaéta kakuatan adiktifna sareng kesederhanaan nalika maén, sareng teu aya deui alesan pikeun neraskeun kaasup kana pasar.

    Kalayan sadaya ieu, gim anu diciptakeun taun 70-an sanés anu hilap, sareng kami ngan ukur ngan ukur sababaraha varian tina Kaulinan Ula.

    Nokia oray 1

    Ieu téh mangrupa oray asli didamel deui pikeun Nokia S60. Ieu mangrupikeun vérsi anu dikaitkeun nalika kami nyebatkeun yén kami maénkeun Kaulinan Oray dina ponsel kami.

    iPhone

    Oray oray asli . Éta oray cocog sareng telepon iPhone. Dina vérsi ieu aranjeunna hoyong masihan ka katingal vintage yén éta ngagaduhan dina héndsét munggaran.

    TiltSnake . Anggo akselerator.

    Mobile oray. Oray klasik pikeun iPhone sareng iPod touch.

    Android

    GeoSnake. Versi ieu ngagaduhan fungsi anyar anu béda sareng anu biasana urang tingali, sareng anjeun ngagaduhan fungsi énggal  peta geografis anu béda.

    Oray Asli. Ngajaga grafik hénpon sateuacana mungkin.

    Konsol kaulinan

    Sareng konsol anu paling kawéntar, kalayan grafik sareng fitur anu henteu tiasa dibandingkeun sareng taun 90an, teu sanggup nolak ngaleupaskeun vérsi na ngeunaan Kaulinan Oray . Sadayana parantos ngalebetkeun hal anu énggal dina versi anyarna, tapi ngajaga hakékatna Snake Game. Diantarana waé nyaéta PSP, Play Station 3, WII, Nintendo DS sareng Xbox 360.

    aturan

    oray pikeun gerak

    Oray diteundeun pisan sederhana duanana sacara visual sareng dina hal midangkeun. Fokusna nyaéta kana oray anu pamaén tiasa diarahkeun opat arah: kénca, katuhu, luhur jeung ka handap .

    Piksel (apel) némbongan acak-acakan dina layar sareng kedah ditangkep ku sirah tina oray. Kalayan tiap piksel dikonsumsi, henteu ngan ukur skor pamuter naék, tapi ogé panjang total antrian ku hiji unit.

    Kukituna, rohangan dina layar janten langkung alit sareng alit, anu dina gilirannana ningkatkeun tingkat kasulitan teras-terasan. Kaulinan réngsé nalika oray némpél kana tungtung lapangan maén atanapi awak anjeun nyalira.

    Sapertos seueur klasik arcade, Oray parantos ditawarkeun dina sababaraha variasi salaku kaulinan flash internét salami sababaraha taun. Gumantung kana varianna, halangan tambihan ditempatkeun dina jalur pamaén pikeun ningkatkeun tingkat kasusah.

    Pikeun ngaktipkeun jumlah poin anu langkung luhur, titik bonus parantos ditambihan kana sababaraha versi.

    Tips ✅

    oray klasik

    Anu pikaseurieun ngeunaan game nya éta operasina nyaéta saderhana, sareng sigana henteu perlu pikeun aranjeunna nyarioskeun ka kami trik naon waé pikeun nyegah nabrak. Dina akhir dinten urang gaduh layar sadayana pikeun muterkeun tanpa tungtung. Tapi hal anu sami teras-terasan kajadian ka urang, urang ngajebak diri urang jero oray urang awak tanpa cara kaluar tina aya.

    Nya, tong ngarepkeun trik tina kahirupan anu teu aya watesna atanapi kumaha cara ngadamel sapotong oray urang ngaleungit ku cara anu ajaib, henteu. Ieu sababaraha tips saderhana anu kedah diémutan upami urang hoyong oray urang tumuh sareng henteu kajebak di jerona.

    Léngkah

    Mimitina, gampang pisan mindahkeun sakuriling layar sareng teu aya hartina zigzags kusabab urang gaduh seueur rohangan, tapi aya waktos dimana ieu mustahil kusabab ukuran oray urang.

    Di dieu kami nyarankeun yén anjeun mimiti ngamimitian muterkeun oray ti jero ka luar , ku cara ieu anjeun bakal nyingkahan sirah anu kajebak antara awak.

    apel

    Ieu misi utama oray kami, anjeunna kedah tuang apel supados tumuh. Nya, ieu mangrupikeun kalepatan umum anu sanés, sareng éta anjeun teu kedah langsung ka aranjeunna tanpa émut nasihat munggaran. Jaga awak oray éta terkendali sepanjang waktos, sabab upami henteu, anjeun sigana bakal bénjol sareng bagian tina buntutna.

    Lamun perlu, rok apel dugi ka anjeun yakin anjeun gaduh kendali sadaya oray anjeun.

    Naha anjeun terang kaulinan ieu? Kami arepkeun kusabab anjeun ngagaduhan carita ngeunaan kaulinan ieu sareng cara maénkeunana, anjeun bakal ningali kumaha jongjon eta tiasa.

    Anjeun gaduh kaulinan ieu sayogi di dieu sareng éta ogé gratis, janten teu aya alesan pikeun ngamimitian maén sareng nyéépkeun jam-jaman ditempelkeun dina layar.

    Hirup kaulinan mobile!

    Langkung seueur kaulinan

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep