Kontrol TV Seuneu nganggo sora (sareng Echo, Alexa tanpa jarak jauh)


Kontrol TV Seuneu nganggo sora (sareng Echo, Alexa tanpa jarak jauh)

 

Upami urang ngagaduhan alat Amazon Echo, sapertos Echo Dot anu saé, ayeuna tiasa Paréntah Sikat TV Seuneu ngagunakeun sora anjeun, Tanpa kedah pikeun kadali jauh. dosa teras kedah pencét tombol kontrol sora dina Kadali jauh TV Seuneu, anjeun tiasa mindahkeun ménu ku nyarios, hatur nuhun kana hubungan antara Fire TV sareng Echo. Kalayan sistem ieu, anjeun henteu ngan ukur tiasa milarian épisode, pilem sareng serial TV, tapi ogé ngamimitian sareng ngeureunkeun playback, balik teras ningali inpormasi anu dipénta ku asisten sora dina TV, sapertos cuaca, kalénder atanapi anu sanés. Anjeun ogé tiasa ningali gambar anu ditangkep ku kaméra kaamanan anu nyambung ka Alexa dina TV sareng nyayogikeun alternatif sanés anjeun henteu mendakan Fire TV Stick jauh atanapi henteu hoyong gugah pikeun néwak éta sareng ngendalikeun sadayana ngan ku sora anjeun.

Hiji-hijina sarat pikeun nganggo Fire TV kalayan sora nyaéta yén éta nyambung kana alat Amazon Echo. Ieu tiasa gampang dilakukeun ayeuna, nganggo aplikasi Alexa dina Android atanapi iPhone. Upami akun Amazon anu sami disetél dina Fire TV sareng Echo, upami aplikasi Alexa diaktipkeun dina setélan Fire TV, kantun nganggo aplikasi Alexa dina telepon anjeun pikeun tambahkeun Fire TV kana alat anu dikontrol Echo.

Dina aplikasi Alexa, buka tab nu lain, teras toél Konfigurasi sareng tungtungna di TV sareng pidéo: Di dieu anjeun tiasa mencét ikon TV Seuneu kanggo nambihan alat pikeun kontrol Alexa. Papasangan otomatis tiasa dilakonan ku ngawartosan Alexa dina Echo maénkeun pilem; Maka Alexa bakal naroskeun upami anjeun hoyong aktipkeun Sora TV kontrol sora.

Sakali ieu réngsé, tanpa nganggo telepon atanapi remote control, éta tiasa wartoskeun ka alat Echo atanapi Echo Dot kami: Sapertos "Alexa, nunjukkeun cuaca kuring"kanggo ningali ramalan cuaca dina layar TV, bari henteu ngajawab ku sora anjeun.

Paréntah anu pang gunana ku Alexa pikeun ngontrol Fire TV Éta nyaéta kieu:

  • Alexa Apri Netflix (tiasa dianggo pikeun aplikasi anu dipasang).
  • Alexa mendakan "gelar" (Alexa bakal milarian pilem atanapi acara tina sadaya aplikasi anu dipasang, sapertos Netflix atanapi Perdana Video.)
  • Alexa nempatkeun judul pilem (pikeun langsung mimitian maénkeun pilem anu anjeun pilari).
  • Alexa mendakan komédi (Alexa bakal milarian pilem dina genre éta.)
  • Alexa milarian judulna dina Youtube (pikeun khusus milarian Youtube; pamilarian khusus henteu dianggo pikeun sadaya aplikasi).
  • Alexa Balik deui ka Bumi O Balik ka imah (pikeun mulang ka layar utama).
  • Alexa Pilih (pikeun milih kotak anu disorot dina interface TV Seuneu).
  • Alexa Go kénca atanapi katuhu (pikeun mindahkeun pilihan kénca atanapi katuhu hiji).
  • Alexa Gesek kénca atanapi katuhu (pikeun mindahkeun pilihan ka katuhu atanapi kénca opat item supados langkung gancang).
  • Alexa vai giu o vai su (pikeun naék sareng turun dina pilihan ménu).
  • Alexa ningali pidéo kuring (pikeun buka bagian Pidéo Kuring dina Perdana Video).

Kusabab anjeun tiasa ningali inpormasi cuaca dina TV ku naroskeun ka Alexa ku sora anjeun, anjeun ogé tiasa naros:

  • "Alexa, nunjukkeun kuring almenak"
  • "Alexa, tingalikeun kaméra na"
  • "Alexa, tunjukkeun daptar ka-do kuring"
  • "Alexa, nunjukkeun kuring pangunjung di Roma"
  • "Alexa, nunjukkeun daptar balanja ka kuring"

Kanggo langkung seueur tip ngeunaan nyobian nganggo Fire TV sareng Echo, kami parantos ningali tulisan anu langkung lengkep ihwal kumaha ngadangukeun audio TV (sareng FireTV) dina Amazon Echo

COUSIN: Kontrol TV ku sora anjeun

Upami anjeun leres-leres hoyong ngendalikeun TV sareng sora anjeun, anjeun tiasa ngalakukeun éta ku ngagaleuh alat anu tiasa ngarobih paréntah sora Alexa kana paréntah kadali jarak jauh. Kalayan kecap séjén, anjeun tiasa ngarobih saluran dina TV nganggo sora anjeun berkat Amazon Echo. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kedah mésér alat sapertos Smart Home Hub ieu harga 20 euro, anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngendalikeun obyék naon waé ku kadali jauh ku sora.

Anu maca Kumaha nyambungkeun Alexa kana TV mana waé

 

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

Kajeun

Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep