Ngayakeun pésta virtual sareng réréncangan atanapi kulawarga dina télépon pidio kelompok


Ngayakeun pésta virtual sareng réréncangan atanapi kulawarga dina télépon pidio kelompok

 

Sanaos jinis solusi ieu tiasa janten, ka hareupna, aya gunana pikeun caket sareng kulawarga sareng réréncangan anu cicing jauh, dina taun 2020 janten wajib ngagungkeun Natal, Taun Anyar sareng unggal dinten perayaan "ampir-ampiran" ", sareng pihak pikeun ngalaksanakeun panggilan video kelompok. Ngaliwatan sababaraha aplikasi (kalebet sababaraha anu leres-leres pantes dipanggihan ayeuna) dimungkinkeun henteu ngan ukur ngan ukur nelepon video, tapi ogé tetep dina kontak panon anu konstan siga urang sadayana aya di imah anu sami. Utamana nganggo PC atanapi layar TV ageung, anjeun tiasa reuni kulawarga dina streaming video ogé sareng seueur réréncangan sadayana sasarengan, nyarios sareng aranjeunna langsung tanpa gangguan.

Dina pengertian ieu, aplikasi video-chat anu béda ngabantosan urang, sababaraha anu langkung cocog pikeun ngatur pésta sareng kulawarga sareng réréncangan pikeun silih tukeur salam, kado sareng tiasa babarengan sanaos sadayana atanapi wengi. dinten upami anjeun resep.

Anu maca Panggilan Pidéo Pidéo sareng Aplikasi Telepon Pidéo gratis dina Android sareng iPhone

daptar eusi()

    Aplikasi pidéo pangsaéna pikeun pihak maya

    Kanggo liburan Natal 2020, seueur aplikasi konperénsi pidéo paling populér anu biasana mayar, parantos gratis sareng urang tiasa nganggo éta kalayan sagala fungsina tanpa kedah mayar, bahkan pikeun pésta anu 50 atanapi 100 urang sasarengan.

    Pokus

    Aplikasi nomer hiji anu anjeun kedah langkung resep ayeuna gaduh pésta maya pasti Pokus, utamina kusabab kanggo liburan éta dipiceun wates 40 menit dina akun gratis "kanggo sadaya pakumpulan sacara global pikeun acara-acara khusus anu bakal datang." Kamungkinan, dipasihkeun ka sadaya pangguna dina dinten nalika liburan lumangsung, sah henteu ngan ukur pikeun anu dirayakeun ku budaya Kulon tapi pikeun pihak sohor di sakumna dunya.

    Salila usum liburan, ku sabab kitu, pidéo anu teu diwatesanan ditelepon Pokus Éta bakal dipasihkeun ka sadaya jalma anu nyambung kana situs kana aplikasi, tanpa kedah ngadamel parobihan khusus dina konfigurasi. Ogé, moal aya biaya tambihan sabab fungsina ogé ngalegaan pikeun anu ngagaduhan akun gratis.

    Nanging, platform maksakeun sababaraha watesan ngeunaan jam sareng dinten dimana anjeun tiasa ngamangpaatkeun éta kado, dimungkinkeun pikeun nelepon terbatas sapertos kieu:

    • ti 16:00 dina 23/12/2020 ka 12:00 dina 26/12/2020;
    • ti 16:00 dina 30/12/2020 dugi ka 12:00 di 02/01/2021.

    Jalma anu, di sisi anu sanésna, gaduh langganan bakal ngagaduhan kamungkinan nelepon telepon ka jalma anu moal tiasa pendak dina Natal salami anu dipikahoyong, tanpa wates.

    Sareng pikeun anu alit Pokus nyayogikeun hiji video call with santa claus, anu pikeun kasempetan éta bakal dilakukeun ku palaku propérsial sareng penghibur anu, sateuacan nyanghareupan sareng murangkalih, salami fase reservasi, bakal tiasa nyiapkeun ku ngatur kinerja na berkat bantosan kolot. Pikeun kéngingkeun sadaya inpormasi, lebet kana situs. Hirup santa claus (tapi éta henteu gratis).

    Punten perhatoskeun yén mungkin ilubiung dina pidéo video pikeun Zoom malah tanpa didaptarkeun, duanana tina PC atanapi tina telepon.

    Sajaba ti éta, Zoom sareng Meet ogé tiasa dianggo dina TV

    Minuhan Google

    Minuhan Google, pikeun liburan Natal, anjeun henteu acan ngalakukeun parobihan kana setélan anjeun saprak, parantos di 2020, anjeun ngalegaan lilana nelepon ka 24 jam pikeun pangguna gratis, sahingga masihan kasempetan pikeun ngadamel obrolan video sareng ngobrol sareng anu dipikacinta teu aya watesna samentawis sareng dugi ka hiji maksimum 100 pamaké sakaligus dugi ka 31 Maret 2021.

    Tim Microsoft

    oge Tim Microsoft anjeun henteu kedah ngarévolusi tawaran anjeun pikeun usum Natal kumargi ayeuna pamekar na parantos ngalaksanakeun parobihan anu ngajamin pangguna gratisna tetep Rapat 24 jam kalayan maksimum 300 pamilon.

    Diantara hal-hal séjén, dimungkinkeun pikeun ilubiung dina rapat anu diayakeun di hardware sanajan anjeun henteu ngagaduhan aplikasi atanapi akun Microsoft; Sadaya ieu tiasa ngajantenkeun platform ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun ngatur rapat Natal sareng pésta Hawa Taun Anyar ngalangkungan telepon vidéo.

    Pilihan séjén

    Kalayan nyarios éta, penting pikeun émut éta hardware, Pokus mi Sasarengan sanés hiji-hijina pilihan pikeun obrolan video gratis: aya seueur aplikasi anu ngamungkinkeun nelepon taya sareng grup ageung, seueur anu sigana parantos dianggo, sapertos:

    1. Facebook Rasul naon anu nyayogikeun telepon taya kalayan maksimum pamaké 50, tapi meryogikeun aplikasi utusan, sayogi pikeun Android ed iPhone, atanapi klien desktop sareng akun utusan / Facebook pikeun ilubiung. Facebook Messenger mangrupikeun aplikasi anu paling lucu pikeun pihak pidéo, sabab éta ngagaduhan seueur dinten sareng épék.
      Ogé dicatet yén éta ogé mungkin nganggo rohangan pidéo Facebook pikeun nyiptakeun siaran langsung anu sadayana babaturan tiasa gabung tanpa ngundang aranjeunna.
    2. Google duo nyaeta'pilihan anu saé pikeun sauran video kelompok, sanés ngan ukur kalebet épék pikaresepeun sareng gim, tapi ogé kusabab gratis sareng ngadukung dugi ka 32 pamilon, anjeun tiasa anggo tina PC sareng smartphone sareng éta ngagaduhan kualitas pidéo anu henteu kantos lirén, langkung saé tibatan WhatsApp.
    3. Anjeun tiasa nelepon video sareng Skype, aplikasi anu sami pisan sareng Duo, anu sadayana terang, anu tiasa dianggo tina PC sareng smartphone, tiasa dianggo tanpa nyiptakeun akun sareng kualitas pangiriman anu luhur kalayan dukungan seueur pamilon sasarengan, malih, sok Éta gratis.
    4. FaceTime anu nyayogikeun telepon taya kalayan maksimum 32 pamilon, tapi éta ngan ukur aya pikeun alat ios, Mac O iPad;
    5. Telepon pidéo nganggo WhatsApp henteu dugi pikeun grup maksimum pamaké 8, tapi meryogikeun pamasangan aplikasi anu pas, cocog sareng duanana Android sareng saha waé iPhone. Pokokna, kuring henteu nyarankeun ngagunakeun WhatsApp pikeun nelepon video grup sareng seueur jalmi, sabab éta henteu épéktip tibatan aplikasi anu sanés.
    6. raves naon anu sayogi obrolan video teu aya watesna pikeun maksimum jalma 8 ngaunduh aplikasi anu pas atanapi tina Toko Play Oh muhun Toko Toko.

    Salaku bonus, aya ogé solusi anu langkung nerdy pikeun nyiptakeun pésta imah maya anu saéstuna: Dengdek, situs anu pangsaéna pikeun ngalirkeun gambar langsung tina alat sélulér atanapi komputer, anu ogé tiasa dianggo pikeun nonton pilem babarengan (tina Prime Video)

    Ogé kedah dicatet yén dimungkinkeun ogé pikeun nyinkronkeun musik, yén mungkin pikeun nonton pilem dina Netflix atanapi YouTube babarengan sareng anu sanés dina streaming.

    Anu maca Obrolan pidéo gratis pangsaéna kanggo program konferensi PC sareng pidéo

     

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep