Ngarobih Video kana MP4 kana DVD sareng DVD kana MP4


Ngarobih Video kana MP4 kana DVD sareng DVD kana MP4

 

Seueur pangguna antara 2000 sareng 2009 parantos nyusun sajumlah ageung DVD pilem komérsial atanapi cakram homemade, anu tiasa ditingali kalayan nyaman linggih dina sofa sareng pamuter khusus. Dina taun-taun ieu, panggunaan nyebar jasa streaming sareng platform portabel parantos ngirangan prakték ieu, ngarah kana DVD pikeun ngumpulkeun lebu dina sababaraha laci.
Upami urang hoyong simpen pidéo anu aya dina DVD dina file digital atanapi sabalikna (bawa MP4 kana DVD), dina panduan ieu kami bakal nunjukkeun sadaya program gratis anu dirancang pikeun kabutuhan ieu, sahingga anjeun tiasa gaduh kontrol maksimal kana eusi cakram optik sareng naon anu kedah disimpen sareng naon anu kedah dipiceun.

Anu maca kumaha ngarobah pidéo sareng DVD kana MP4 atanapi MKV dina PC sareng Mac

daptar eusi()

    Kumaha Ngarobih Pidéo DVD kana MP4 (sareng Wakil Versa)

    Dina bab-bab di handap ieu kami bakal nunjukkeun program gratis anu tiasa kami anggo dina komputer kami pikeun ngarobih cakram optik DVD Video kana file video MP4 sareng sabalikna (teras janten Pidéo DVD tina hiji atanapi langkung MP4). Sadaya program tiasa dianggo tanpa wates waktos atanapi watesan ukuran file atanapi DVD anu badé didamel, supados urang ngahémat diri tina ngagaleuh program anu mahal sareng ayeuna teu lami.

    Program pikeun ngarobih DVD kana MP4

    Program munggaran anu disarankeun pikeun nyobaan konvérsi DVD digital nyaéta HandBrake.

    Pikeun ngagunakeun program, urang lebetkeun heula DVD kana pamuter, antosan 2 menit, teras mimitian program sareng pilih pamuter DVD pikeun ngamuat pidéo na.
    Sakali pidéo dimuat kana antarbeungeut, urang parios lagu vidéo sareng audio mana anu kedah dijaga, urang milih kumaha wujud jeung ukuran formatna MP4, urang netepkeun salaku Prétét éta sora 576p25 maka urang pencét nepi Mimitian coding.

    Salaku alternatif anu sah pikeun HandBrake urang tiasa nganggo program VidCoder.

    Dina panganteur saderhana urang tiasa ngamuat eusi DVD Video mana waé, milih lagu audio sareng pidéo mana anu kedah disimpen, milih naha ngahijikeun tarjamahan, pilih profil konvérsi (dina Pangaturan encodings) sareng akhirna ngarobah disk kana file MP4 ku mencét ngarobah.

    Upami tinimbang file MP4 urang hoyong ngaheéat DVD Video dina MKV (format anu langkung énggal sareng cocog sareng Smart TV), urang tiasa nganggo alat anu gratis sareng éfisién sapertos MakeMKV.

    Program anu paling saderhana dianggo pikeun ngarobih DVD kana file video digital henteu aya: pikeun ngagunakeunana urang muka program, pilih disk optik anu nyandak videona, pilih lagu-lagu pikeun disimpen, pilih jalur pikeun nyimpen file anyar teras pencét Janten MKV ngabalukarkeun konvérsi.
    Upami anjeun pemula sareng henteu tiasa nganggo HandBrake sareng VidCoder, ieu program pikeun anjeun!

    Ngarobih DVD anu dijagaan

     

    Upami urang nyobian nganggo dua program anu mimiti anu disarankeun di luhur ku DVD anu dilindungi, urang moal tiasa ngarobih kana MP4, upami ditingali perlindungan anti-salinan diwangun kana média aslina dina pasaran. Hiji-hijina sistem anu ngaleungitkeun panyalindungan nyaéta MakeMKV, tapi ogé kami ogé tiasa nganggo salah sahiji program anu anjeun tingali dina pituduh kami pikeun Program anu pangsaéna pikeun nyalin DVD (rip) kana PC.

    NOTA: ngaleungitkeun perlindungan pikeun ngadamel salinan pribadi sanés kajahatan, anu penting nyaéta salinan henteu kantos kaluar ti bumi kami (kami henteu tiasa ngadistribusikaeun atanapi ngicalna).

    Program pikeun ngarobih MP4 kana DVD

    Upami, di sisi anu sanésna, urang peryogi program pikeun nyandak MP4 kana DVD Video (janten cocog sareng pamuter DVD desktop), kami nyarankeun anjeun nyobian Freemake Video Converter langsung.

    Pikeun ngagunakeunana, lebetkeun DVD kosong kana perékam, mimitian program, pencét tombol. Pidio di belah katuhu luhur, pilih file MP4 pikeun ngarobah, pencét tombol dina DVD hadir di handap sareng akhirna mastikeun dina Kaduruk. Dina jandéla anu sami urang tiasa milih naha nyiptakeun ménu DVD sareng kualitas konvérsi, sanaos parameter dasarna langkung ti cekap pikeun ngadamel pidéo DVD anu saé.

    Program anu saé pisan anu hadé pikeun ngarobah MP4 kana DVD nyaéta AVStoDVD.

    Kalayan program ieu urang tiasa sacara gancang ngarobih pidéo MP4 kana format anu cocog sareng DVD Video, sahingga urang langsung tiasa ngaduruk disk optik. Pikeun nambihan pidéo, pencét waé Dibuka, nalika ngamimitian prosés konvérsi kami pencét tombol ngamimitian.

    Upami anjeun milari program anu lengkep sareng fitur-fitur pikeun nyayogikeun MP4 kana DVD, kami ngajak anjeun nyobian DVD Author Plus.

    Kalayanana, anjeun tiasa sacara instan ngamuat sadaya file MP4 tina tangkal folder bawaan tanpa kedah muka file manager unggal waktos kanggo ngalengkepan pembuatan disk optik akhir. Nalika urang Crita dipidangkeun di handap lengkep, atur parameter DVD dina bagian katuhu jandela, pencét Salajengna di luhur sareng béréskeun operasi pembakaran.

    Pikeun milarian program anu manpaat anu séjén pikeun ngarobah MP4 kana DVD, baca ieu Pituduh pikeun ngarobah MKV kana AVI atanapi kaduruk MKV kana DVD.

    conclusions

    Kalayan program anu didaptarkeun di luhur urang bakal tiasa ngalaksanakeun sagala rupa konvérsi tina MP4 kana DVD sareng tina DVD kana MP4, dina urutan ngahemat cakram optik tina maké sareng pilem cimata urang sareng dina waktos anu sami nyiptakeun DVD kanggo masihan ka baraya sepuh urang atanapi diilikan. ti pamuter DVD lami masih jalan.

    Dina panduan anu sanés kami parantos nunjukkeun program anu sanés ka anjeun ngarobah DVD kana MP4 pikeun ningali pidéo dina iPhone, supados pidéo (tina DVD) cocog sareng pamuter internal dina iPhone.
    Upami kami hoyong ngarobih pidéo pikeun nonton dina Android, kami ningali anjeun kana pituduh kami Ngarobih pilem sareng video pikeun ditingali dina smartphone.

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep