Ngahasilkeun musik anyar kalayan kecerdasan buatan


Ngahasilkeun musik anyar kalayan kecerdasan buatan

 

Kacerdasan artifisial, pikeun ayeuna, jauh ngalangkungan ékspérimén sareng leres-leres nyepeng seueur proyék sareng aplikasi praktis. Diantara lagu-lagu éta, anu ngahasilkeun musik seueur pisan anu mekar, sahingga bahkan anu henteu terang kana alat musik atanapi pangalaman dina nyanyi masih tiasa senang sareng ngaluarkeun imajinasina. Kecerdasan artifisial dilarapkeun kana karya musik ngalangkungan algoritma anu, ku nalungtik sajumlah besar rékaman, tiasa sacara otomatis ngahasilkeun komposisi musik anu anyar sareng unik. Algoritma ngagabungkeun lapisan sora anu diwangun ku gelung, kalayan garis anu béda pikeun unggal alat musik.

aya sababaraha aplikasi wéb anu tiasa dianggo ékspérimén sareng generasi musik nganggo kecerdasan buatan anu teras tiasa dianggo pikeun ngadangukeun atanapi janten latar pikeun pidéo, pidéo video atanapi proyék sanés. Sababaraha conto aplikasi pikeun ngahasilkeun musik anyar ngalangkungan AI sayogi, gratis, di situs ieu.

Anu maca Situs pikeun maénkeun online sareng ngadamel musik sareng iringan

1) Generatif.fm mangrupakeun tukang musik tukang, saé dianggo pikeun bersantai sareng fokus, awét salamina. Musik dina situs ieu sanés dikarang ku batur, tapi dihasilkeun sacara otomatis sareng henteu kantos bérés.

2) Mubert Éta mangrupikeun proyék anu mekar, anu tiasa anjeun uji dina vérsi démo. Pilih durasi (maksimal 29 menit) sareng jinis musik (Ambient, Hip-Hop, Electronic, House sareng anu sanésna) atanapi suasana haté (sedih, bageur, tegang, santai, sareng sajabana), maka anjeun tiasa nyiptakeun lagu anu bakal énggal unggal waktos, anu tiasa didangukeun dina streaming sareng anjeun ogé tiasa ngaunduh $ 1 kanggo tiasa nganggona dina proyek anjeun nyalira tanpa hariwang ngeunaan lisénsi sareng hak Ti pangarang. . Mubert tiasa nyusun musik éléktronik sacara real time anu adaptasi sareng selera masing-masing pangguna, sahingga dua jalma henteu kedah ngupingkeun hal anu sami.

3) Aiva.ai nyaéta situs anu tiasa anjeun anggo gratis nyiptakeun musik anyar. Nalika nyieun akun, anjeun tiasa ngahartikeun sababaraha parameter sapertos genre, durasi, alat musik, durasi, sareng seueur deui pikeun otomatis ngahasilkeun komposisi musik anyar anu tiasa didangukeun sacara online atanapi bahkan diunduh. Aiva.ai mangrupikeun proyék online lengkep, anjeun kedah nyobian. Aiva ogé ngagaduhan editor bar pikeun ngamanipulasi musik, edit kana karesep anjeun, tambahkeun épék sareng garis alat musik anyar. Tingkat éditor tiasa rumit upami anjeun teu ngalaman.

4) Soundraw.io mangrupikeun situs gratis anu sanés pikeun nyiptakeun musik énggal nganggo kecerdasan buatan. Ku nyieun akun gratis, anjeun tiasa langsung milih jinisna, wanda, instrumen, waktos, durasi, teras ngupingkeun lagu-lagu anu dihasilkeun.

5) Ampermusik mangrupikeun situs sanés pikeun ngahasilkeun musik anu saéstuna, panginten anu ngamungkinkeun anjeun langkung granular dina milih ciri anu kedah dipiboga ku komposisi énggal. Di dieu anjeun ogé tiasa ngakses alat ku nyiptakeun akun gratis. Nalika anjeun ngadamel proyek énggal kanggo nyusun, anjeun henteu ngan ukur tiasa ngaartikeun jinisna, tapi ogé nunjukkeun jinis sampel di antara anu diusulkeun teras pilih jinis perkusi, alat senar, jst. kanggo lagu énggal.

Bonus: Pikeun ngarengsekeun tulisan, perlu diinpormasi ngeunaan situs anu pikaresepeun. Opera Blog Google, anu ngajantenkeun opat titik warna anu béda nyanyi, masing-masing nganggo sora opera Tatar, masing-masing kalayan nada anu béda (bass, tenor, mezzo-soprano sareng soprano). Sora dirékam ku penyanyi propésional sareng tiasa dimodulasi béda ku cara mindahkeun titik-titik anu béda, nyeretna ka luhur sareng ka handap ka kénca sareng katuhu. Kana waktosna, anjeun tiasa nyiptakeun musik pésta Natal, jinis anu anjeun nyanyi di garéja, ti mimiti sareng catetan éta pikeun dibagi. Ngagunakeun saklar Natal anjeun tiasa ngupingkeun sababaraha lagu Natal anu kawéntar ditembangkeun ku gumpalan. Modél kecerdasan buatan ngagunakeun sora anu kaala ku panyanyi pikeun nyieun gumpalan maénkeun catetan anu leres sareng nyiptakeun sora anu leres pikeun ngahasilkeun lagu anu senang sareng meriah, ngajantenkeun aranjeunna ogé nyanyi.

Anu maca 30 aplikasi pikeun maénkeun sareng ngadamel musik dina Android, iPhone sareng iPad

 

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

Kajeun

Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep