Kumaha terang upami kaulinan dijalankeun dina PC kuring

Kumaha terang upami kaulinan dijalankeun dina PC kuring

Kumaha terang upami kaulinan dijalankeun dina PC kuring

 

Kumaha kuring terang upami aya gim dina PC kuring? Anjeun tiasa sacara gampil mendakan ku bantosan pakakas khusus sapertos halaman wéb Dupi abdi tiasa ngajalankeunana?. Upami anjeun henteu hoyong komputer anjeun dipindai, anjeun tiasa kana cara tradisional ngabandingkeun spésifikasi ku cara manual.

Tingali dihandap kumaha ningali naha PC anjeun lemah atanapi bakal tiasa dianggo pikeun ngajalankeun gim.

daptar eusi()

    Kalayan bantosan halaman wéb khusus

    Aya sababaraha situs wéb anu ngahususkeun pikeun ngabandingkeun spésifikasi komputer anjeun sareng sarat minimal anu dipénta ku kaulinan utama dina pasaran. ATAWA Dupi abdi tiasa ngajalankeunana? mangrupikeun salah sahiji anu paling populér, tiasa mastikeun konfigurasi mesin anjeun sacara otomatis.

    1. Buka browser pilihan anjeun sareng buka Can I run it?

    2. Dina halaman utama, anjeun bakal ningali kotak search dimana anjeun kedah ngetik nami kaulinan, sapertos, Sims 4. Upami gimna sayogi dina katalog halaman, éta bakal muncul dina daptar. Pencét nami anu nembongan pikeun nyingkahan kasalahan milarian;

    3. Teras klik tombol Anjeun tiasa ngajalankeunana pikeun ngalakukeun panilitian;

    4. Dina halaman salajengna, sarat minimum sareng idéal pikeun ngajalankeun buruan bakal ditingalikeun. Supados PC anjeun dianalisis, perlu ngaunduh file anu ngamungkinkeun halaman wéb pikeun mastikeun spésifikasi téknis mesin anjeun. Pikeun ngalakukeun ieu, klik tombol na Anjeun tiasa ngajalankeunana pikeun ngaunduh aplikasi tina halaman wéb;

    5. Buka file laksana sareng jaga halaman halaman muka. Program bakal otomatis ngamimitian nganalisis mesin anjeun;

    • Gumantung kana panyungsi, program bakal ditingalikeun di handapeun layar nalika unduhan parantos r√©ngs√©. √Čta og√© bakal sayogi dina daptar unduh browser sareng tangtosna dina folder tujuan.

    6. Waktos diagnostik tiasa b√©nten-b√©nten tina sababaraha detik dugi ka menit sareng hasilna bakal ditingalikeun dina halaman halaman w√©b anjeun anu tetep kabuka. √Čta ngawartosan anjeun upami mesin anjeun ngagaduhan sarat anu diperyogikeun minimum sareng og√© anu disarankeun supados gim tiasa dianggo tanpa masalah.

    Situs anu sanés pikeun milarian terang upami gimna dijalankeun dina PC

    PCGameBenchmark

    PCGameBenchmark ngamungkinkeun anjeun sacara manual nuliskeun setélan PC anjeun atanapi ngaunduh parangkat lunak anu sacara otomatis nganalisis spésifikasi mesin. Teras milarian nami gimna.

    Sawala kaulinan

    Sanaos khusus dina judul EA, Game Debate ngagaduhan pilihan ti developer anu sanés. Sapertos alat sateuacanna, éta ngamungkinkeun anjeun sacara manual ngalebetkeun data atanapi ngaunduh aplikasi anu langsung ngumpulkeun informasi ngeunaan PC. Janten, mung milarian gim anu dipikahoyong.

    Leungeun

    Cara séjén pikeun milarian terang naha game henteu tiasa dianggo dina PC anjeun nyaéta sacara manual ngabandingkeun spésifikasi téknis PC sareng sarat minimal anu diperyogikeun ku gim. Solusi na tiasa nyandak sakedik langkung panjang tibatan ngalangkungan halaman wéb, tapi éta ogé cukup gampang dilakukeun.

    Kumaha carana terang spésifikasi PC na

    Anjeun tiasa mendakan spésifikasi téknis komputer anjeun ku sababaraha cara. Anu paling saderhana nyaéta ku nyerat istilahna Msinfo32.exe dina kotak pamilarian Windows. Gumantung kana versi sistem, alat milarian sayogi dina toolbar atanapi dina menu Start (ku ngaklik ikon Windows).

    Dina hasil pamilarian, pencét Msinfo32.exe pikeun muka. Upami anjeun henteu tiasa, anjeun panginten kedah Jalankeun salaku administrator. Pikeun ningali opsi na, pencét katuhu dina hasilna.

    Dina jand√©la Sistem √Čmbaran, dina palang sisi k√©nca, penc√©t Ringkesan sistem. Anjeun tiasa ningali inpormasi ngeunaan sistem operasi (1), prosesor (2) mi ingetan (3).

    Pikeun mariksa panyimpenan, pencét neundeun teras di hijian.

    Pokokna, pikeun milarian modél kartu vidéo anjeun, pencét komponén teras di Ukuran. Upami komputer anjeun ngagaduhan kartu khusus sareng kartu internal, data dina kadua jinisna bakal ditingalikeun.

    Pitunjuk kami Tingali setélan PC ngajelaskeun kumaha carana parios spésifikasi sacara rinci dina versi Windows anu béda. Taroskeun upami anjeun hoyong terang langkung seueur inpormasi ngeunaan subjek.

    Upami anjeun hoyong nyepetkeun prosésna, anjeun tiasa nganggo program na Spésiésku CCleaner. Versi gratis tiasa mastikeun perangkat keras sareng nyayogikeun inpormasi anu diperyogikeun pikeun ningali naha pertandingan cocog sareng mesin anjeun.

    Ukur unduh, pasang teras pencét tombol na Ngajalankeun Speecy. Dina sababaraha detik, data ngeunaan alat ditampilkeun, sapertos anu dipidangkeun ieu di handap. Salaku tambahan, suhu CPU sareng kartu vidéo ogé dilaporkeun.

    Babandingan sareng sarat game minimum

    Sakali anjeun ngagaduhan spésifikasi téknis komputer anjeun, kantun parios sarat minimal anu diperyogikeun pikeun gim dina mesin. Inpormasi ieu biasana sayogi dina halaman wéb pangembang sareng dina platform anu ngagaduhan aranjeunna.

    Dina Steam, salaku conto, inpormasi tiasa dipendakan dina bagian ieu Ngeunaan kaulinan ieu. en Syarat sistem, mangrupikeun sarat minimum sareng anu disarankeun pikeun ngagunakeun kaulinan dina PC.

    Dina kasus FIFA 21, hasilna ieu ditampilkeun:

    Alternatipna nyaéta nganggo situs anu nyumponan sarat minimum gim utama dina hiji tempat. Ngan ukur milarian nami kanggo milarian naon anu anjeun pikahoyong.

    Can I Run It, PCGameBenchmark sareng Game Debat nawiskeun data ieu. Di sagigireun aranjeunna, aya ogé halaman Syarat Sistem Permainan.

    Syarat minimum x Syarat anu disarankeun

    Syarat minimum nunjukkeun hardware anu tiasa ngajalankeun gim. Nanging, éta bakal tampil langkung saé, sapertos grafik anu langkung lemes sareng langkung saé, upami PC gaduh spésifikasi anu disarankeun.

    Sistem operasi sareng ruang disk anu diperyogikeun henteu bénten-bénten antara sarat minimum sareng anu disarankeun. RAM, prosesor sareng kartu grafik mangrupikeun komponén anu tiasa béda-béda pisan ti anu hiji ka anu sanés.

    SeoGranada nyarankeun:

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep