Kumaha terang naha iPhone aslina atanapi palsu sareng henteu dibobodo

Kumaha terang naha iPhone aslina atanapi palsu sareng henteu dibobodo

Kumaha terang naha iPhone aslina atanapi palsu sareng henteu dibobodo

 

Tiasa terang upami iPhone aslina atanapi palsu ku sababaraha cara. Pamilikna tiasa mariksa IMEI (International Mobile Equipment Identification) atanapi ningali nomer sél dina halaman wéb Apple. Salaku tambahan, aya aspék fisik anu ngabantosan pikeun ngaidentipikasi naha alatna asli atanapi réplika. Diantarana, layar, tikét sareng logo.

Kieu kumaha terang upami iPhone asli atanapi henteu sareng entong dibobodo.

daptar eusi()

    Ku IMEI sareng nomer séri

    IMEI (akronim dina basa Inggris pikeun Idéntitas Tim Mobile Internasional) mangrupikeun nomer idéntifikasi unik pikeun unggal telepon sélulér. Saolah-olah éta mangrupikeun dokumen idéntitas kalayan validitas internasional. Teu aya alat sanés di dunya anu ngagaduhan anu sami.

    Nomer sérial nyaéta kode anu diwangun ku hurup sareng nomer anu ngumpulkeun inpormasi ngeunaan alat, sapertos lokasi sareng tanggal didamelna, modél, sareng anu sanésna. Sacara umum, éta tiasa dipendakan di tempat anu sami sareng IMEI.

    Dina iPhone aslina, data ieu sayogi dina kotak, dina awak telepon pinter, sareng ngalangkungan sistem operasi.

    Dina kasus iPhone

    Puterkeun / Apple

    Nomer IMEI sareng nomer séri aya di gigireun barkod dina kotak alat. Teraskeun, éta bakal ditulis IMEI atanapi IMEI / MEID (1jeung (S) Nomer Serial (2), dituturkeun ku urutan angka atanapi alfanumérik. Senar ieu kedah sami sareng anu dipidangkeun dina patarosan di handap.

    Ngaliwatan sistem

    Puterkeun / Apple

    Pikeun milarian terang IMEI ngalangkungan sistemna, kantun nuturkeun jalanna Setélan → Umum → Ngeunaan. Gulung ka handap layar dugi ka mendakan barangna IMEI / MEID mi Nomer séri.

    Dina iPhone éta sorangan

    Unggal iPhone ngagaduhan nomer IMEI anu kadaptar dina alat éta nyalira. Lokasina beda-beda dumasar modél. Dina kalolobaanana, éta sayogi dina baki SIM.

    Puterkeun / Apple

    Dina iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE (generasi ka 1), iPhone 5s, iPhone 5c, sareng iPhone 5, eusina kacatet dina bagian tukangeun smartphone. Éta tiasa dipendakan di handapeun kecap. iPhone.

    Puterkeun / Apple

    ID Rambut Apple

    Anjeun tiasa ngakses halaman wéb Apple ID ngalangkungan browser internét. Ngan lebetkeun detil login anjeun teras gulung ka handap kana bagian alat. Pencét gambar alat anu anjeun hoyong pendakan IMEI teras jandela bakal kabuka.

    Salaku tambahan kana nomerna, inpormasi sapertos modél, vérsi, sareng nomer séri ditampilkeun.

    Ku keypad telepon sélulér

    Cara séjén pikeun milari IMEI nyaéta ku ngetik * # dua puluh hiji # dina keyboard alat. Inpormasi bakal otomatis ditampilkeun dina layar.

    Ngaliwatan jasa Pariksa sinyalna (Pariksa sinyalna)

    Apple gaduh halaman wéb anu pangguna tiasa parios status garansi Apple sareng kalayakan mésér sinyalna AppleCare tambihan. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun kedah ngalebetkeun nomer siri alat.

    Upami iPhone sanés aslina, kode na moal dikenal. Upami sadayana saé, dimungkinkeun pikeun terang upami tanggal pamésan éta sah sareng upami dukungan téknis sareng perbaikan sareng cakupan jasa aktip.

    Sistem operasi sareng aplikasi anu dipasang

    Sadaya iPhone dianggo ngan ukur dina sistem ios. Nyaéta, upami anjeun ngahurungkeun alat sareng éta Android, tanpa ragu alatna palsu. Nanging, pemalsuan sering ngagunakeun alat anu niru tampilan parangkat lunak Apple.

    Dina kasus sapertos kitu, perlu diperiksa upami telepon ngagaduhan aplikasi anu éksklusif, sapertos App Store, browser Safari, asistén Siri, sareng anu sanésna. Pikeun ngaleungitkeun mamangna, anjeun tiasa mariksa vérsi ios dina setélan.

    Jang ngalampahkeun ieu, nuturkeun jalan Setélan → Umum → Perbarui perangkat lunak. Di dinya, pangguna disanghareupan ku vérsi sistem sareng inpormasi perkawis éta, sapertos alat sareng berita anu cocog.

    Ngaliwatan layar

    Naséhat ieu khusus pisan pikeun anu mésér iPhone kadua. Kadang-kadang pangguna munggaran tiasa ngarusak layar sareng ngagentosna sanés anu sanés Apple atanapi anu diverifikasi ku perusahaan.

    Tapi naon masalahna nganggo a monitor anu henteu asli? "Paparan sanés Apple tiasa nyababkeun masalah kasaluyuan sareng kinerja," jelas pabrikna. Ieu tiasa hartosna kasalahan dina multi-rampa, paningkatan konsumsi batré, némpél sacara teu dihaja, diantawis kalemahan séjén.

    Puterkeun / Apple

    Tina iPhone 11 dimungkinkeun pikeun mariksa asal ngalangkungan sistem. Jang ngalampahkeun ieu, tinggal nuturkeun jalan Setélan → Umum → Ngeunaan.

    Upami ningali Pesen penting dina layar. Teu mungkin pikeun mastikeun yén iPhone ieu ngagaduhan layar Apple anu asli, gaganti aslina panginten henteu tiasa diterapkeun.

    Aspék fisik anu sanés

    Sababaraha fitur awak alat tiasa nunjukkeun naha iPhone asli atanapi henteu. Janten upami anjeun badé mésér alat Apple, penting pikeun anjeun terang sababaraha detil.

    Input kilat

    Kusabab iPhone 7, Apple henteu nganggo jack headphone tradisional dina smartphone na, katelah P2. Kituna, dimungkinkeun pikeun ngan ukur nganggo anu nganggo konektor tipe kilat, anu sami anu ngamungkinkeun smartphone tiasa diisi ulang. Atanapi modél nirkabel, sambungkeun ngalangkungan Bluetooth.

    Janten upami anjeun mésér iPhone anu langkung énggal anu ngagaduhan jack headphone umum, alatna sanés asli.

    logo

    Sadaya iPhone ngagaduhan logo Apple anu kawéntar anu aya di tukangeun alat. Dina aslina, nalika pangguna ngésérkeun ikon, aranjeunna henteu terang aya bédana atanapi relief anu aya hubunganana sareng permukaan.

    Sanaos beuki ahli, sesah pikeun réplika sareng produsen palsu pikeun baranahan jinis cetak ieu. Ku alatan éta, hasilna biasana aya celah antara permukaan sareng gambar Apple.

    Nantikan kanggo langkung jelasna

    Kalayan alat dina panangan, dimungkinkeun pikeun ngabandingkeun penampilanana sareng pedaran anu dilakukeun dina halaman wéb Apple. Pariksa detil sapertos warna anu sayogi pikeun modél éta, posisi tombol, kaméra sareng flash, sareng anu sanésna.

    Perusahaan bahkan ngajelaskeun jinis finish. Sapertos "gelas bertekstur matte, kalayan pigura stainless steel di sakuriling bingkai," dina kasus iPhone 11 Pro Max.

    Tingali ogé kapasitas anu sayogi pikeun masing-masing modél. Upami anjeun nawiskeun 128GB iPhone X, ati-ati, saurna, séri na ngan ukur ngagaduhan pilihan nganggo 64GB atanapi 256GB.

    Naon iPhone henteu gaduh

    IPhones teu ngagaduhan sababaraha fungsi umum dina smartphone ti mérek sanés. Alat-alat Apple henteu ngagaduhan tipi digital atanapi anteneu anu jelas. Éta ogé henteu ngagaduhan laci pikeun kartu mémori atanapi dual-sim.

    Perhatian: modél sapertos iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR atanapi engké ngagaduhan fungsi simulasi ganda. Sanaos ngan ukur gaduh rohangan kanggo hiji chip, kartu nano-SIM sareng kartu e-SIM dianggo, anu mangrupikeun versi digital tina chip.

    Ati-ati ku harga anu murah pisan

    Sigana rada atra, tapi nalika tawaran teuing saé janten leres, éta penting pikeun curiga. Upami anjeun mendakan iPhone dina harga anu murah pisan di toko khusus dibandingkeun sareng perusahaan anu dipercaya, janten curiga.

    Peryogi dicatet yén sababaraha alat aslina biasana dijual ku perusahaan serius kalayan harga anu langkung mirah sabab ditampilkeun atanapi direnovasi, disebut ogé dirombak. Sacara umum, toko nunjukkeun alesan pikeun ngirangan nilaina.

    IPhone showcase, sapertos namina, mangrupikeun anu parantos dipajang salami sababaraha waktos. Nyaéta, éta henteu dijagaan dina pamariksaan sareng éta tiasa ngagaduhan panyiri kusabab interaksi palanggan atanapi padamel.

    Alat anu direkondisi mangrupikeun salah sahiji, kusabab sababaraha masalah, dipulangkeun ka pabrikna sareng bagian-bagian masalah diganti. Batré sareng tukangna ogé dirobih. Aranjeunna umumna dijual dugi ka diskon 15% sareng ngagaduhan jaminan anu sami sareng smartphone anyar.

    Kumaha terang upami iPhone kuring direkondisi

    Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun terang liwat nomer modél. Jang ngalampahkeun ieu, angkat ka Setélan → Ngeunaan. Upami nomer modél dimimitian ku hurup Metro, éta hartosna éta anyar. Upami anjeun ngamimitian ku serat F, Éta parantos dirombak.

    Upami kabeneran anjeun ningali seratna P, éta hartosna éta parantos dipersonalisasi. Suratna kalér nunjukkeun éta dipasihkeun ku Apple pikeun ngaganti alat anu rusak.

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep