Kumaha cara ngadamel pidéo ulang taun sareng pésta


Kumaha cara ngadamel pidéo ulang taun sareng pésta

 

Nyiptakeun pidéo ulang taun sareng pésta kulawarga sering pisan pikaresepeun sareng ngadeukeutkeun pamilonna, sabab éta bakal tiasa hirup deui kenangan éta ku ngamimitian pidéo, panginten sababaraha taun saatos acara atanapi saatos waktos anu ditangtoskeun. Hanjakalna, henteu sadaya pangguna terang kumaha jalan-jalan sareng naon jinis program atanapi aplikasi anu dianggo pikeun nyiptakeun video ulang taun sareng pésta - alat éditan pidéo klasik tiasa sesah pisan dianggo, ogé mahal.

Pikeun nyumponan kabutuhan saha waé dina pituduh ieu, kami parantos nyusun aplikasi anu pangsaéna, program anu pangsaéna sareng situs online pangsaéna pikeun nyiptakeun pidéo ulang taun sareng pésta, ngan ukur nyayogikeun alat gratis anu gampang dianggo ku pangguna novice, sareng kumaha waé ogé pikaresepeun.

Anu maca Kumaha carana ngatur pésta streaming pidéo

daptar eusi()

    Ngadamel video ulang taun atanapi pésta

    Dina bab-bab di handap ieu kami bakal mendakan saruntuyan alat pikeun nyiptakeun ulang taun anjeun atanapi pidéo pésta tina pidéo anu dirékam ku kaméra smartphone atanapi digital kami (pikeun anu ngagaduhan). Kusabab ngédit pidéo tiasa dilakukeun dina platform naon waé, kami bakal nunjukkeun program PC, aplikasi smartphone sareng tablet, bahkan situs online, sahingga anjeun tiasa ngadamel pidéo ulang taun ku ngan saukur muka browser.

    Program pikeun nyieun pidéo ulang taun

    Program anu tiasa urang anggo dina Windows pikeun nyiptakeun pid√©o ulang taun sareng p√©sta nya√©ta √Čditor pid√©o EaseUS, diunduh gratis tina halaman w√©b resmi.

    Kalayan program ieu urang tiasa nyiptakeun pidéo kréatip nganggo pilihan saringan, épék sareng asistén anu hadé pikeun nyiptakeun pidéo tematik, tanpa janten ahli anu hébat. Program ieu ditawarkeun gratis dina versi trial, tapi sadaya fungsi geuwat sayogi kanggo dianggo: kanyataanna, hiji-hijina watesan program ieu nyaéta ayana tanda cai anu ngaidentipikasi program sareng wates ékspor tina pidéo anu didamel (maksimal 720p), gampang dipotong ku mésér langganan.

    Program anu sanés gunana pikeun ngadamel pidéo pésta sareng ulang taun nyaéta Wondershare Filmora, diunduh gratis kanggo Windows sareng Mac tina halaman wéb resmi.

    Kalayan program ieu urang tiasa nyiptakeun pidéo anu saé pisan ku sababaraha tikus: dina kaseueuran kasus éta bakal cekap nyéred file pidéo pikeun diédit kana interface program sareng milih salah sahiji épék atanapi transisi anu sayogi, pikeun tiasa ngadamel hiji-hijina video nanaon na. Program gratis ngagaduhan sadaya fungsi anu diperyogikeun pikeun nyiptakeun pidéo kami tapi dina fase ékspor éta bakal nambihan tanda cai idéntifikasi: upami urang hoyong miceun éta, kantun mésér lisénsi panggunaan komérsial.

    Pikeun mendakan program éditan gunana sanés pikeun nyiptakeun pidéo ulang taun sareng pésta, kami nyarankeun anjeun maca pituduh kami Nyiptakeun pidéo poto, musik, épék sapertos pintonan slaid gambar.

    Aplikasi pikeun nyiptakeun pidéo ulang taun

    Naha urang hoyong ngadamel video ulang taun sareng pesta langsung tina smartphone atanapi tablet kami, tanpa kedah mindahkeun konténna kanggo ngédit dina PC? Dina hal ieu, urang nyarankeun yén anjeun langsung nguji aplikasi éta. Quik, sayogi gratis kanggo Android sareng iPhone / iPad.

    Sandi kalayan aplikasi ieu gancang, kanyataanna éta bakal cekap pikeun milih pidéo pikeun diédit sareng pilih salah sahiji tina seueur gaya éditan anu sayogi pikeun nyiptakeun pidéo anu kualitas. Aplikasi ogé ngamungkinkeun anjeun nyingkronkeun pidéo kalayan musik naon waé, motong bagéan pidéo, sareng nambihan karakter atanapi judul. Aplikasi na gratis, anjeun henteu kedah mayar langganan atanapi fungsi tambahan.

    Aplikasi séjén anu lengkep pisan pikeun nyiptakeun pidéo ulang taun sareng pésta nyaéta Magisto, sayogi gratis kanggo Android sareng iPhone / iPad.

    Kalayan aplikasi ieu anjeun tiasa nyiptakeun pidéo anu saé sareng lucu dina sababaraha menit, cukup pilih pidéo mimiti, pilih salah sahiji gaya éditan anu siap dianggo (aya ogé gaya pikeun ulang taun sareng liburan sacara umum), nambihan stiker sareng épék sareng tungtungna ekspor pidéo énggal, janten anjeun tiasa ngabagi kana jaringan sosial atanapi aplikasi olahtalatah. Aplikasi na gratis tapi ngagaduhan sababaraha fungsi mayar, anu mana waé ogé henteu mangaruhan kagunaan.

    Upami urang hoyong nyobian aplikasi éditan pidéo sanés, kami nyarankeun anjeun maca tulisan kami. Aplikasi pembuat pintonan slaid pangsaéna pikeun Android sareng iPhone.

    Situs online pikeun nyiptakeun pidéo ulang taun

    Naha urang henteu hoyong nganggo program sareng aplikasi pikeun nyiptakeun ulang taun atanapi pidéo pésta? Dina hal ieu, cukup waé buka wéb anu mana waé (kalebet Google Chrome) sareng muka Kapwing, éditor pidéo online anu sayogi.

    Situs tiasa dianggo tanpa pendaptaran sareng nawiskeun sadaya alat anu diperyogikeun pikeun nyiptakeun pidio anu dipikahoyong. Pikeun ngagunakeunana, penc√©t tombol na Penc√©t pikeun dimuat pikeun unggah pid√©o pikeun √©ditan sareng nganggo alat dina luhur jand√©la pikeun nambihan t√©ks, nambihan gambar atanapi lagu audio; Dina akhir padamelan urang penc√©t tombol video √Čkspor beureum ageung di beulah katuhu luhur pikeun ngaunduh pid√©o anu √©nggal, supados tiasa dibagi atanapi disimpen dina m√©mori alat.

    Situs séjén anu pikaresepeun pisan pikeun nyiptakeun pidéo ulang taun sareng pésta online nyaéta Clipchamp, anu dibandingkeun sareng situs saencanna nawiskeun seueur pilihan deui dina kotak.

    Sakali anjeun parantos daptar gratis dina situs (kami ogé tiasa nganggo akun Google atanapi Facebook pikeun langsung ngakses sadaya fitur), kami unggah pidéo éta pikeun ngédit sareng milih salah sahiji témplat pidéo anu sayogi, pikeun ngahemat seueur waktos. Tungtungna pencét waé ekspor di belah katuhu luhur pikeun ngaunduh atanapi ngabagi pidéo na.

    Upami urang hoyong nganggo situs éditan pidéo online sanés urang tiasa neraskeun maca dina pituduh kami Montage video online sareng situs éditan pidéo kalayan édisi sareng épék khusus.

    conclusions

    Pikeun ngadamel pidéo pikeun ulang taun atanapi pésta kulawarga, urang henteu kedah janten sutradara: ngagunakeun pakakas anu ditepikeun di luhur urang tiasa ngamangpaatkeun témplat atanapi gaya siap pakai, janten anjeun tiasa unggah pidéo éta sareng dipasang kalayan spektakuler ngan ku sababaraha klik atanapi ketuk. Upami urang resep kana ngédit pidéo, sadaya situs, aplikasi sareng program anu disayogikeun ngamungkinkeun urang meta sacara manual, pikeun ngaluarkeun kreativitas urang.

    Pikeun nyiptakeun pidéo anu lucu sareng lucu pikeun dibagi dina jaringan sosial, kami nyarankeun anjeun ogé maca pituduh kami Aplikasi pikeun nyiptakeun carita tina poto sareng video musik (Android - iPhone) mi Nyiptakeun Looping Boomerang Pidio sareng Edit (Aplikasi Android).

     

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep