Kumaha nyetél browser standar dina iPhone


Kumaha nyetél browser standar dina iPhone

 

Kalayan datangna pembaruan ios 14 kanggo iPhone, dimungkinkeun pikeun ngarobih aplikasi standar pikeun muka situs wéb sareng tautan dina email, obrolan sareng jaringan sosial, tanpa kedah ngaliwat aplikasi Safari (sok browser standar dina sadayana Produk apel). Ieu sigana sepele sareng atra, utamina upami urang ti dunya Android, tapi salah sahiji kaunggulan / kalemahan Apple paling jitu kusabab hubungan kuatna sareng aplikasi sistem Apple, anu henteu tiasa ditingali lengkep. Upami ieu tiasa ditingali salaku kauntungan pikeun ngajaga ékosistem Apple langkung konsisten, éta parah ngawatesan kabébasan pangguna, anu kanyataanna henteu tiasa muka tautan sareng peramban anu dipikahoyong ku aranjeunna.

Musik na sigana parantos robih ku pembaruan ieu: hayu urang tingali babarengan kumaha nyetél browser standar dina iPhone, milih antara seueur alternatif anu sayogi di App Store (tina Google Chrome ngalangkungan Mozilla Firefox, Opera sareng browser anonim DuckDuckGo).

daptar eusi()

    Kumaha nyetél browser standar dina iPhone

    Dina bab-bab di handap ieu kami bakal nunjukkeun heula cara mariksa apdet sistem pikeun iPhone kami sareng, ngan ukur saatos nampi sistem operasi ios 14, urang tiasa neraskeun pamasangan browser kami sareng ngadamel perobihan anu diperyogikeun pikeun ngajantenkeun browser standar dina iPhone kami.

    Kumaha carana ngapdet iPhone

    Sateuacan neraskeun, urang salawasna nyarankeun éta parios apdet iPhoneUtamana upami urang teu acan merhatoskeun parobihan atanapi pembaruan vérsi dina sababaraha dinten atanapi bulan terakhir. Pikeun ngapdet iPhone, sambungkeun kana jaringan Wi-Fi gancang (di bumi atanapi di kantor), pencét dina aplikasina Konfigurasihayu urang buka ménu na umum, urang teraskeun Ngamutahirkeun software sareng, upami aya pembaruan, pasang ku mencét Ngundeur sareng pasang.

    Dina akhir unduhan kami ngabalikan iPhone sareng ngantosan sistem operasi énggal dimimitian; upami teu aya pembaruan pikeun ios 14 (meureun kusabab iPhone urang lami teuing), urang moal tiasa ngarobih peramban standar. Kanggo inpormasi lengkep, urang nyarankeun maca pituduh kami. Kumaha carana ngapdet iPhone. Upami urang hoyong ngarobih iPhone kami pikeun anu langkung énggal atanapi pikeun anu direkondisi tapi cocog sareng ios 14, urang ngajak anjeun maca pituduh kami IPhone mana anu pantes dibeli ayeuna? Vérsi sareng modél sayogi.

    Kumaha carana masang atanapi ngapdet browser pihak katilu

    Saatos ngamutahirkeun iPhone, kami masang panyungsi favorit kami ku muka App Store sareng ngagunakeun menu neangan, janten anjeun tiasa milarian Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera Touch, atanapi browser DuckDuckGo.

    Upami urang parantos gaduh salah sahiji atanapi sababaraha panyungsi dipasang dina iPhone kami, sateuacan neraskeun sareng bab anu paling penting tina pituduh ieu, pastikeun aranjeunna diénggalan kana vérsi pangénggalna ku muka App Store, mencét ikon profil kami di belah katuhu luhur sareng tungtungna mencét Apdet sadayana. Naha urang terang panyungsi alternatif séjén pikeun Safari? Urang tiasa ngalereskeun ieu langsung ku maca pituduh kami pikeun Paramban anu pangsaéna pikeun iPhone sareng iPad alternatif pikeun Safari.

    Kumaha carana nyetél browser standar anyar

    Saatos ngaunduh atanapi ngamutahirkeun peramban pihak katilu dina iPhone, urang tiasa ngonpigurasikeunana salaku browser standar pikeun tiap tautan atanapi halaman wéb anu bakal kami buka kalayan nyandak kami kana aplikasi. Konfigurasi, ngagulung dugi ka mendakan nami panyungsi sareng, sakali kabuka, pencét dina ménu Aplikasi browser standar sareng ngadamel pilihan urang tina daptar ieu.

    Pencét kana nami pangotéktak bakal nembongkeun tanda cek, tanda yén sistem parantos nampi parobihanana. Kami henteu ningali panyungsi kami dina daptar atanapi barangna henteu nembongan Aplikasi browser standar? Kami parios yén peramban sareng sistem operasi anu mutahir (sapertos anu katingali dina bab samemehna), upami henteu, moal mungkin pikeun nyandak pilihan naon waé.

    conclusions

    Kalayan parobihan alit ieu, Apple nyobian kaluar tina kotak sareng langkung caket kalenturan sareng kapraktisan anu ditingali dina telepon pinter Android modéren. Nyatana, ku ios 14 kami henteu kaiket kana panggunaan Safari pikeun tiap tautan dibuka dina email atanapi obrolan, anu ngamungkinkeun kami nganggo panyungsi favorit kami iraha perlu. Ieu tiasa ditingali salaku "satengah révolusi" atanapi langkung saéna mangrupikeun "évolusi": Apple sadar yén para pangguna na henteu teras-terasan aya hubungan sareng aplikasi anu dihasilkeun na, dina kaseueuran kasus, aranjeunna nganggo Safari ngan ukur kusabab sistem henteu. anjeun tiasa nganggo panyungsi anu sanés sacara standar (anu ayeuna dimungkinkeun ku ios 14). Salian ti peramban, saklar aplikasi standar ogé sayogi pikeun aplikasi sistem anu sanés sapertos Surat: janten, urang tiasa muka email atanapi lampiran kami sareng klien sanésna tanpa kedah ngalangkungan aplikasi sistem anu dikaitkeun sareng lingkungan Apple (anu gancang tapi henteu salawasna anu langkung seueur fungsina).

    Upami kami hoyong ngarobih aplikasi standar dina smartphone Android, kami nyarankeun anjeun maca pituduh kami Kumaha carana ngarobah aplikasi standar dina Android. Kami sering nganggo komputer Windows 10 tapi henteu terang kumaha ngarobih program standar? Dina hal ieu urang tiasa ngabantosan léngkah-léngkah anu ditetélakeun dina pituduh kami. Kumaha ngarobih aplikasi standar dina Windows 10.

    Naha urang henteu kersa ngantep Safari kaluar tina biru atanapi naha kami masih nganggap éta panyungsi anu pangsaéna pikeun iPhone? Dina hal ieu urang tiasa neraskeun maca dina tulisan kami Trik Safari sareng fitur panyungsi iPhone sareng iPad anu langkung saé, Sangkan anjeun tiasa langsung diajar sababaraha trik anu manpaat sareng fungsi anu disumputkeun pikeun neraskeun ngagunakeun panyungsi standar ieu.

     

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep