Kumaha nyambungkeun Samsung TV kana WiFi

Cómo conectar Samsung TV a Wifi

Se le ha dado un nuevo Smart TV Samsung y no tienes ni idea de cómo conectarlo a Internet? ¿Tiene un televisor Samsung que no está equipado con jasa Smart y sería conveniente que tuviera acceso a Internet sin reemplazarlo? Si se encuentra en salah sahiji las situaciones que le he descrito, ¡esta es la guía keur usted!

Nyatana, kuring bakal ngajelaskeun ieu di handap. kumaha nyambungkeun Samsung Smart TV ka WiFi tanto durante la configuración inicial del dispositivo Como posteriormente, a través del panel de configuración correspondiente. Además, te contaré sobre algunos dispositivos que se pueden conectar a un puerto HDMI libre en el televisor y que son capaces de agregar fungsi Smart, incluso si estas no están disponibles de forma nativa.

Así que, sin dudar ni un segundo más, ponte cómodo y lee atentamente todo lo que tengo que explicarte sobre el tema: estoy seguro que, al final de la lectura de esta guía, podrás completar perfectamente el tipo de configuración más adecuado. .Adecuado para su caso. Dicho esto, no me queda nada ku hacer más que desearle buena lectura y buena suerte.

daptar eusi()

    • Kumaha nyambungkeun Samsung Smart TV kana Internét
    • Kumaha nyambungkeun Samsung TV kana Internét: TV Non-Smart

    Komo conectar Samsung Smart TV a Internet

    Ilaharna, tukang sihir ngamungkinkeun anjeun sambungkeun Samsung TV kana WiFi se muestra durante la configuración inicial del dispositivo: por lo tanto, si acabas de comprar el televisor y estás a punto de instalarlo, para triunfar en la empresa solo tienes que seguir los sencillos pasos que se muestran en pantalla.

    Janten tepatna, saatos nyambungkeun TV kana catu daya sareng anténeu, hurungkeunana sareng gunakeun panah arah dina kadali jauh, pilih anu letah resep ngagunakeun teras pencét tombol Lebetkeun / Narima, pikeun mastikeun éta.

    Langsung saatos milih basa, anjeun kedah dipasihkeun ku tukang sihir pikeun netepkeun konéksi Internét: kahiji, janten pilih pilihan na Tanpa kabel kalayan konci éta Entrar dina kadali jauh, pilih anu nombre jaringan pikeun nyambungkeun sareng saatos mencét tombol deui Entrar, lebetkeun na sandi dina kotak téks anu disayogikeun, nganggo keyboard anu nembongan dina layar.

    Akhirna, pilih tombol na Rengse, pencét tombol deui Entrar dina kadali jauh sareng ngantosan koneksi na didirikeun; nalika ieu kajantenan, pencét tombol Oké sareng kumplit setelan TV: nalika dipenta, satuju kana syarat jasa Smart HUB ku centang kotak di gigir barang Nampi sadayana, pencét tombol Oké sareng pamustunganana nyetél PIN panyalindungan alat sareng ngalakukeun tuning kanal munggaranmilih na bangsa milik, la modeu panarimaan jeung jinis tuning saluran (sigana otomatis).

    Si por el contrario no tenías conectado el televisor a Wi-Fi cuando lo instalaste por primera vez, también anjeun tiasa hacerlo más tarde, actuando en setélan del dispositivo: por lo tanto, en primer tempatna, pencét tombol Bumi / Smart Hub dina kadali jauh (éta kabin atawa prisma warna), pilih tombol na Konfigurasi mencét na panah arah kénca terus pencét tombol Entrar dina kadali jauh pikeun ngakses panel setelan TV.

    Cuando aparezca la anyar pantalla, use el control remoto para elegir el elemento umum (aya dina sidebar ménu), buka bagian éta beureum sareng pilih sora Buka setélan jaringan, Kanggo aksés ka daérah khusus anu didaptarkeun pikeun konfigurasi Internét.

    Saatos léngkah ieu ogé, nunjukkeun anu modeu sambungan naon anu anjeun resep pake, dina hal ieu Tanpa kabel -, espere a que el televisor busque y detecte jaringan disponibles cercanas, resalte el nombre anu anjeun badé anggo sareng pencét éta Entrar, pikeun milih éta.

    Kami ampir aya: Nganggo keyboard dina layar, lebetkeun kana sandi jaringan anu dimaksud, pencét tombol Rengse sareng antosan sakedap saatos konéksi tiasa berhasil (anjeun bakal ningali pesen béja, mastikeun ieu).

    Tungtungna pencét tombol Oképarios kotak kana nampi istilah panggunaan Smart Hub, pencét deui Oké sareng, upami perlu, pasang apdet sistem operasi, nuturkeun bongbolongan anu ditampilkeun.

    Upami anjeun sesah ngalebetkeun kecap akses anjeun sacara manual, anjeun tiasa nganggo téknologi WPS y emparejar los dos dispositivos presionando un simple botón, siempre que el enrutador en su poder tenga la característica antes mencionada: para hacer esto, después de llamar a la pantalla para ingresar la contraseña de la red Wi-Fi, presione el botón WPS cicing di pojok katuhu handap keyboard virtual sareng, dina waktos maksimal 2 menitpencét éta tombol WPS fisik aya dina router (biasana dina bentuk dua panah bunderan).

    Nanging, tetep di rekening que, por muy conveniente que sea, la tecnología WPS ha sido objeto de numerosos problemas de seguridad en el pasado: mi consejo general, por lo tanto, es no usarla (excepto en casos de extrema necesidad) y deshabilitarla completamente desde el Configuración del enrutador.

    Kumaha nyambungkeun Samsung TV kana Internét: TV Non-Smart

    Espera, ¿me estás diciendo que aunque buscaste a lo largo y ancho de la configuración de tu televisor, no pudiste encontrar nada compatible con la conexión a Internet? En este caso, probablemente sea lo mismo henteu dilengkepan fungsi pinter sareng éta, akibatna, anjeun moal tiasa nyambung kana Internét "asli".

    Nanging, tong hariwang, pikeun méréskeun masalah anjeun moal meryogikeun mésér TV énggal: nyatana, aya sababaraha alat, anu tiasa dipasang dina TV henteu dilengkepan fungsi pinter, sanggup nyambung kana Internét sareng, upami perlu, éta ogé nampi streaming eusi tina telepon pinter, tablet sareng PC. Alat anu sami ngan saukur kedah dianggo port HDMI bébas, konéksi Internét, sareng sumber kakuatan, upami disayogikeun.

    Di pasar kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun mendakan seueur kategori alat tina jinis ieu, masing-masing ku kaagamanana sareng tiasa nyumponan kabutuhan anu tangtu: anu leres, nyaéta yén biaya anu bakal anjeun nyanghareupan pasti kirang ti anu anjeun pikahoyong kudu nyanghareupan. anjeun bakal terang anjeun nuju mésér Smart TV anyar.

    Kalayan nyarios yén, hayu atuh nunjukkeun anjeun sababaraha solusi anu paling dikenal sareng paling fungsional tina jenis ieu.

    Chromecasts

    Chromecasts es un dispositivo HDMI producido por Google, que le permite recibir y reproducir contenido en streaming desde Internet en su televisor a través de un teléfono inteligente, tableta y computadora. Es compatible con Netflix, Prime Video, YouTube, Spotify y muchos otros servicios. Además, con Chromecast, es posible duplicar (es decir, reproducir la pantalla completa) de los dispositivos animados por Android.

    Ayeuna, dongle Google sayogi dina dua vérsi: dasar, anu hargana € 39 sareng ngamungkinkeun eusi tiasa diputer dugi ka résolusi maksimum 1080p (Full HD); jeung Chromecast sareng Google TV, que cuesta 69,99 €, ofrece soporte para resoluciones 4K y HDR con Dolby Vision, está equipado con un sistema operativo Google TV (que le permite instalar aplikasi directamente en el dispositivo) y viene con un control remoto incluido.

    Ambos dispositivos se pueden comprar en la tienda de Google; si estás interesado en nyaho más sobre el funcionamiento de Chromecast, te recomiendo leer la guía específica que he dedicado a los dispositivos antes mencionados.

    Amazon Fire TV Stick sareng Fire TV Cube

    La Seuneu TV Simpen Éta mangrupikeun konci HDMI anu dihasilkeun sareng disebarkeun ku Amazon, dilengkepan sistem operasi proprietary dumasar kana Android, hatur nuhun dimungkinkeun pikeun masang sababaraha aplikasi khusus pikeun réproduksi eusi multimédia sareng non-multimédia.

    Ayeuna, Amazon Fire TV Stick sayogi dina dua modél anu béda: Lite, anu ngadukung résolusi dugi ka 1080p (nganggo sareng tanpa kontrol TV); nyaéta 4K, anu nyatana ngadukung résolusi anu terakhir.

    Amazon teras ngajukeun Kubus TV Seuneu, sajenis kotak multimédia anu ngagabungkeun fitur utama Fire TV Stick sareng spéker ti garis Amazon Echo.

    Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan alat Amazon Fire TV Stick sareng Fire TV Cube, anjeun tiasa mariksa studi khusus, anu aya dina situs abdi.

    AYEUNA TV Smart Stick

    AYEUNA TV Smart Stick mangrupikeun "konci" HDMI anu didamel ku Roku sareng disebarkeun ku Sky, ditéang sareng jasa TV AYEUNA. Saperti gampang ditebak, alat ieu ngajantenkeun gampang pisan ngakses platform streaming multimédia anu disebutkan di luhur, tapi henteu ngan ukur: AYEUNA TV Stick ogé cocog sareng seueur aplikasi anu didaptarkeun pikeun eusi audiovisual, sapertos YouTube, Vimeo, Netflix, Roku Media. . (pikeun réproduksi eusi anu aya dina jaringan lokal) sareng seueur deui anu sanés.

    Ayeuna, mésér konci éta kalebet 1 bulan nempoan gratis paket Sport atanapi 3 bulan nempoan gratis paket Bioskop & Hiburan. Kanggo langkung seueur inpormasi, kuring nyarankeun anjeun maca Pitunjuk Operasi TV Tongkat Smart AYEUNA.

    Apple TV

    Apple TV es un pequeño centro de medios producido y distribuido por Apple, que le permite reproducir contenido multimedia de una amplia gama de servicios, como Netflix, Prime Video, YouTube y Spotify, gracias a las muchas aplicaciones disponibles en la App Store integrada, pero también kaulinan y duplicación de pantalla de iPhone, iPad y Mac.

    Apple TV sayogi dina dua vérsi, duanana dilengkepan sentuhan jauh: Apple TV HD, kalayan dukungan kanggo resolusi maksimum Full HD (1080p); nyaéta Apple TV 4K, Anu ngadukung téknologi HDR10 resolusi 4K sareng Dolby Vision sareng sayogi dina ukuran 32GB sareng 64GB. Kanggo inpormasi lengkep, tingali tungtunan lengkep anu kuring parantos khususkeun pikeun topik.

    Kotak TV Android

    Upami anjeun pikir anjeun peryogi solusi anu langkung fleksibel tibatan anu ditingali dugi ka ayeuna, anjeun panginten ngémutan hiji Kotak TV Android. Ieu minicomputer anu leres (sayogi dina bentuk "box" sareng "key"), anu nyambung langsung kana port HDMI TV sareng tiasa dikontrol ngalangkungan remote control khusus.

    Como su nombre indica, estos dispositivos están equipados con un sistema operativo Android y, en consecuencia, son compatibles con la mayoría de las aplicaciones disponibles también para teléfonos inteligentes y tabletas animadas por el sistema operativo de Google; algunas cajas de TV, especialmente las de gama media-alta, también cuentan con los servicios de Play Store y Google.

    Aya buleud TV Android pikeun sadaya kabutuhan sareng, langkung ti éta, pikeun sadaya anggaran, tapi anjeun kedah ati-ati: anu pangmurahna (bahkan bahkan hargana kirang ti € 30), panginten henteu ngagaduhan jasa Google, atanapi panginten henteu cocog (bahkan ngan ukur sawaréh) sareng sababaraha aplikasi streaming sapertos Amazon Prime Video, Netflix (dimana, contona, ningali eusi HD / 4K tiasa dicegah), sareng AYEUNA TV, kusabab masalah lisénsi atanapi ayana ijin tina root.

    En algunos casos, incluso puede haber problemas relacionados con el hardware, como sobrecalentamiento o mala recepción de la red. Por eso, antes incluso de lanzarte de cabeza a la compra de un Android TV box, te aconsejo que leas atentamente los tips que te di en mi guía dedicada a dispositivos de este tipo, para evitar errores por prisa.

    Upami anjeun ngagaduhan kabutuhan anu langkung khusus, anjeun ogé tiasa nganggap alat anu kirang dikenal, tapi pastina fungsina sapertos adaptor Miracast, pamiarsa Blu-ray, kuring decoder pinter atanapi, upami anjeun wawuh sareng dunya komputer, mésér a Buah prambus Pi sareng nyetél pusat média khusus nyalira. Inpo lengkep didieu.

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep