Kumaha nonton Disney + dina TV


Kumaha nonton Disney + dina TV

 

Disney + dimimitian ku kasuksésan umum anu hébat ogé di Italia, sabab éta ngahijikeun kartun anu pangsaéna pikeun murangkalih (ti klasik anu hébat kana produksi Pixar énggal) kalayan serial TV anu éksklusif dumasar kana dunya Star Wars, tanpa hilap sadayana Pilem Marvel. Sanaos persaingan sengit ti Netflix sareng Amazon Prime Video, seueur pangguna langkung resep ngajaga Disney + salaku langganan streaming anu dipénta pikeun sakumna kulawarga, ogé dipasihan harga kalapa (ayeuna € 6,99 per bulan atanapi langganan taunan pikeun 69,99, € XNUMX).

Upami dugi ka ayeuna urang ngawatesan diri pikeun nonton eusi Disney + ukur tina PC atanapi paling tina tablet, kami gaduh warta anu saé pikeun anjeun: urang tiasa nyetél Disney + dina TV mana waéBoh Smart TV atanapi TV layar datar saderhana (salami éta ngagaduhan port HDMI). Janten, hayu urang tingali babarengan kumaha nonton Disney + dina TV, pikeun nyenangkeun budak boh kolot anu resep kana kontén anu langkung dewasa dina platform ieu.

Anu maca Disney Plus atanapi Netflix? Naon anu hadé sareng bénten

daptar eusi()

    Lalajo Disney + dina TV

    Aplikasi Disney + sayogi dina sababaraha alat hiburan ruang tamu, sapertos Smart TV sareng alat anu nganggo sambungan HDMI, kalayan kamampuan ogé ngamangpaatkeun eusi kontén luhur 4K UHD sareng HDR (upami kaayaan jaringan sareng alat anu dianggo ngamungkinkeun éta). Upami urang teu acan ngagaduhan akun Disney +, langkung saé kéngingkeun heula sateuacan maca saran dina bab ngeunaan pituduh ieu; Pikeun ngadaptar akun énggal, kantun buka situs pendaptaran resmi, lebetkeun alamat email anu leres sareng turutan pitunjuk anu disayogikeun dina layar.

    Disney + dina Smart TV

    Upami urang ngagaduhan TV Smart Anyar Anyar (LG, Samsung atanapi TV Android) urang tiasa ngaraosan kontén Disney + ku ngakses toko aplikasi sareng milari aplikasina Disney +.

    Saatos masang aplikasi, pencét tombol dina remote control pikeun muka bagian Smart, pencét aplikasi Disney + sareng lebet nganggo kredensial anu dipiboga ku kami. Tina Smart TV urang tiasa nguntungkeun tina sadaya eusi kalayan kualitas anu paling saé, ngamangpaatkeun (upami tipi cocog) ogé definisi anu ultra luhur 4K UHD sareng HDR; Pikeun kéngingkeun kualitas anu paling saé, sambungan internét anu gancang pisan diperyogikeun (sahenteuna 25 Mbps nalika diunduh), upami henteu eusina bakal diputer dina kualitas standar (1080p atanapi bahkan langkung handap). Kanggo inpormasi lengkep, urang nyarankeun maca pituduh kami. Kumaha nyambungkeun Smart TV kana Internét.

    Disney + dina konsol gim

    Upami urang nyambungkeun konsol gim anu anyar (PS4, Xbox One, PS5 atanapi Xbox Series X / S), urang tiasa nganggo éta pikeun nonton kontén Disney + dina ngareureuhkeun antara hiji sési pertandingan sareng sési anu sanés, nguntungkeun tina kualitas anu sami anu bakal urang peroleh dina Smart TV.

    Kalayan konsol anu parantos nyambung kana tipi ngalangkungan HDMI, urang tiasa ningali eusi Disney + ku nyandak kami ka papan konsol (ku mencét tombol PS atanapi tombol XBox), muka bagianna aplikasi O aplikasi sareng muka aplikasi Disney +, parantos aya sacara standar dina sadaya konsol anu disebatkeun. Upami urang henteu tiasa mendakan aplikasi anu dipasang, anu kedah urang lakukeun nyaéta buka play store atanapi milarian tombol sareng milari aplikasi éta. Disney + diantara anu sayogi. Bahkan dina konsol dimungkinkeun pikeun ngamangpaatkeun 4K UHD sareng HDR (upami TV ogé cocog), tapi ngan upami urang gaduh versi konsol anu paling kuat anu ayeuna dijual (PS4 Pro, Xbox One X, PS5 sareng Xbox Series X / S) .

    Disney + iteuk TV Seuneu anjeun

    Upami urang henteu ngagaduhan Smart TV atanapi aplikasi anu khusus henteu aya, urang tiasa gancang ngalereskeunana ku cara ngahubungkeun dongle Seuneu TV Stick, sayogi di Amazon kirang ti € 30.

    Saatos nyambungkeun Fire TV kana TV (nuturkeun pitunjuk anu katingali dina urang pituduh lengkep), pilih sumber anu leres dina TV, buka bagian na aplikasi, urang milarian Disney + diantara anu hadir sacara standar sareng lebet. Alat Fire TV Stick biasa sareng Lite ngadukung kontén kualitas standar (1080p atanapi handap); upami urang hoyong eusi Disney + dina 4K UHD urang kedah pokus Seuneu TV Stick 4K Ultra HD, sayogi di Amazon kalayan harga anu langkung luhur (€ 60).

    Disney + Chromecast Anjeun

    Alat transmisi sanés anu terkenal anu ayeuna aya di unggal bumi Google Chromecast, sayogi langsung dina situs Google.

    Saatos nyambungkeun dongle HDMI kana TV sareng Wi-Fi bumi, kami muka aplikasi Disney + dina smartphone atanapi tablet kami (kami ngingetan yén aplikasi éta sayogi kanggo Android sareng iPhone / iPad), urang lebet nganggo kredensial layanan, kami milih eusi anu bakal diréproduksi sareng, pas éta sayogi, urang pencét tombol di luhur Pikeun ngaluarkeun, pikeun ngalirkeun pidéo dina TV ngalangkungan Chromecast.

    Disney + TV Apple anjeun

    Upami urang kalebet anu untung pamilik TV Apple di rohangan, urang tiasa nganggona nonton Disney + dina kualitas luhur.

    Pikeun nganggo Disney + dina alat ruang tamu mérek Apple, hurungkeun, buka panel sistem, pencét aplikasi Disney + sareng lebetkeun kredensial aksés; upami aplikasi na teu aya, urang muka App Store khusus, milarian Disney + tur masangkeunana dina alat. Kusabab Apple TV dijual tiasa ngadukung 4K UHD e l'HDR Kalayan éta, bakal tiasa ningali eusi Disney + kalayan kualitas anu paling saé, salami tipi cocog sareng téknologi ieu sareng upami urang gaduh jalur Internét anu gancang (sapertos anu parantos disebatkeun, peryogi unduhan 25 Mbps).

    conclusions

    Bawa Disney + kana tipi urang sacara praktis wajib upami urang parantos ngaktipkeun layanan streaming ieu, kusabab kualitas pangluhurna ngan ukur aya ku ngonpigurasikeun aplikasi dina Smart TV atanapi nganggo salah sahiji metodeu sanés anu digambarkan dina panduan ieu. Pikeun sadaya pangguna anu gaduh TV layar datar saderhana tanpa fungsionalitas pinter kantun kéngingkeun Fire TV Stick atanapi Chromecast pikeun ngaksés kontén Disney + gancang sareng gampang.

    Upami kami penggemar ageung eusi definisi tinggi, anjeun bakal senang nuluykeun maca tulisan kami Kumaha ngagunakeun 4K dina Smart TV mi Sagala cara pikeun lalajo Netflix di 4K UHD. Upami, di sisi anu sanésna, kami milari jasa anu sanés pikeun nonton kartun streaming dina TV, tinggal baca pituduh kami. Nonton kartun streaming dina internét, situs sareng aplikasi haratis.

     

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep