Kumaha carana ningali saha anu parantos ningali pidéo dina Facebook

Cómo ver quién ha visto un video en Facebook

nu jaringan sociales son tu panci de unggal dintena y, en particular, has desarrollado una verdadera pasión ku Facebook, una plataforma de redes sociales en la que estás registrado desde hace mucho tiempo. En este sentido, en un intento de hacerse popular entre sus amigos, hace algún tiempo que comenzó a publicar videos en su perfil y página y, ahora, le gustaría nyaho más sobre las personas a las que ha llegado.

Kumaha anjeun ngucapkeun? Ieu kumaha kaayaan sareng anjeun maca pituduh ieu kusabab anjeun hoyong terang kumaha ningali saha anu nonton pidéo dina Facebook? Si es así, no se preocupe, estoy aquí keur ayudarlo a encontrar estas respuestas. En los próximos capítulos, de hecho, te proporcionaré toda la información útil relacionada jeung el tema, explicando, paso a paso, cómo kéngingkeun nu data de tu interés.

Dicho esto, todo lo que anjeun kedah para poder seguir las instrucciones que te daré en los próximos capítulos de esta guía son unos minutos de tiempo libre: se trata de una serie de trámites muy sencillos de realizar y te explicaré cómo para llevarlos completado durante este tutorial mío. ¿Estas listo para empezar? ¿Sí? ¡Muy bien! Como de costumbre, les deseo una buena lectura.

daptar eusi()

    • Kumaha carana ningali saha anu ningali pidéo anu diunggah kana Facebook
    • Kumaha carana ningali saha anu nonton video langsung dina Facebook

    Sateuacan ngajelaskeun kumaha ningali saha anu nonton pidéo dina Facebook Kuring kedah masihan anjeun inpormasi awal anu manpaat pikeun ieu.

    Anjeun kedah, de hecho, saber que no es posible nyaho los nombres exactos de quienes han visto un video publicado por ti en el tuyo. keureutan atanapi Hormat Halaman Facebook. Jelas, jalma anu parantos berinteraksi sareng éta ampir pasti ningali éta, tapi upami kitu teu aya kamungkinan pikeun terang kalayan pasti sadaya nami jalma anu ningali éta.

    Nanging, pikeun suksés dina hajat anu anjeun usulkeun, anjeun tiasa nganggo aplikasi pikeun Android sareng ios / iPadOS tina jaringan sosial fotografik anu kawéntar atanapi anjeun tiasa milampah tina PC, nyambung ka halaman wéb Facebook resmi, pikeun milarian terang sabaraha jalma-jalma parantos ningali pilem anu anjeun pasang dina Harta Profil Facebook atanapi salah na Halaman Facebook naon anu anjeun nyetir.

    Dina pengertian ieu, kuring bakal nyayogikeun anjeun sadaya inpormasi tentang kumaha cara ngalanjutkeun dina bab-bab ieu dina pituduh ieu; jadi baca terus pikeun milarian terang.

    Kumaha carana ningali saha anu ningali pidéo anu diunggah kana Facebook

    Upami anjeun heran kumaha ningali anu ningali tulisan dina Facebook kumaha anjeun hoyong terang kumaha pandangan pidéo anu parantos anjeun terbitkeun dina anjeun keureutan atanapi Hormat Halaman Facebook, teras laksanakeun prosedur anu anjeun bakal mendakan dipedar di handap ieu.

    Da Android sareng ios

    Ngaliwatan aplikasi anu Facebook pikeun smartphone sareng tablet, anjeun tiasa sacara gampang sareng gancang terang jumlah jalma anu parantos nonton video Facebook, ngeunaan pilem anu anjeun pasang dina nyalira Profil Facebook atanapi halaman na Facebook naon anu anjeun nyetir.

    Por lo tanto, para comenzar, inicie la aplicación de la conocida red social de fotos e inicie sesión en su rekening si es necesario. Después de eso, para ver las vistas de un video publicado en el tuyo keureutan, individu diantara pos diterbitkeun ku anjeun: gigireun anu terakhir nyaéta jumlah kunjungan anu kuring kagungan.

    Ngeunaan kamungkinan terang inpormasi ieu pikeun video anu diterbitkeun dina anjeun Halaman Facebook, Anu mimiti anjeun kedah lakukeun nyaéta pencétikon menu dina pantalla principal de la aplicación. Luego, toque el nami halaman Facebook anjeun, pikeun buka bagian anu didaptarkeun pikeun anu terakhir.

    Ayeuna, pencét tabna video, pikeun ningali daptar pidéo anu diunggah ku anjeun sareng ngagulung anu diterbitkeun, pikeun ngaidentipikasi salah sahiji anu dipikaresep ku anjeun: nyatana, saluyu sareng éta, anjeun bakal ditingalikeun jumlah kunjungan.

    Tina PC

    Upami anjeun resep ningali saha anu ningali pidéo dina Facebook, Me alegraría saber que al actuar como PC, a través de la web oficial de la conocida red social propiedad de Mark Zuckerberg, existe la posibilidad de rastrear esta información, en lo que respecta a los videos publicados en su keureutan atanapi salah na Halaman Facebook naon anu anjeun nyetir.

    Janten, dina kasus anu pertama, pencét milik anjeun nami ayana di palang luhur Facebook, pikeun ngakses bagian profil anjeun. Sakali parantos, pencét dina tab nu lain sareng, dina ménu anu bijil, klik dina itemna video teras dina hiji anu disebut Milik anjeun video, kanggo ningali pidéo anu anjeun unggah. Dina titik ieu, pencét kana salah sahiji minat anjeun sareng, anu pakait sareng anjeun, anjeun bakal tiasa terang jumlah kunjungan.

    Pikeun milarian terang jumlah pintonan pilem anu diterbitkeun dina a Halaman Facebook ngatur, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta buka layar khusus, ngaidentipikasi ngaliwatan menu sisi Facebook.

    Pencét kana tab video y ubica el video que publicaste: en correspondencia con él anjeun tiasa ver el número de vistas que ha obtenido.

    Kumaha carana ningali saha anu nonton video langsung dina Facebook

    Upami anjeun terang kumaha ningali saha anu nonton pidéo langsung dina Facebookpunten kanggo inpormasi, tapi hanjakalna ieu teu mungkin.

    Sin embargo, al optar por publicar el video, al final de la transmisión en vivo, es posible conocer la cantidad de personas que lo ven, así como para naon waé otro video publicado en su keureutan atanapi Hormat Halaman Facebook.

    Kituna, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta nuturkeun pitunjuk anu kuring masihan anjeun dina bab samemehna, ngeunaan kamungkinan meta liwat aplikasi. Facebook smartphone sareng tablet atanapi komputer.

    Ogé, upami aya mamang atanapi masalah atanapi pikeun langkung seueur inpormasi perkawis éta, kuring ogé nyarankeun anjeun maca panduan kuring khusus pikeun subjek.

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep