Kumaha nyetél Gmail dina iPhone

Kumaha cara nyetél Gmail en iPhone

Anjeun ngan de meuli un iPhone, ngagaduhan a rekening Gmail y ¿te Éta bakal sapertosa tiasa ngatur tu correspondencia electrónica directa y cómodamente desde el "iPhone by"? Si la respuesta es sí pero no tienes la menor idea de cómo hacerlo, anjeun kedah nyaho que tengo buenas, de hecho, excelentes noticias keur darte: puedo explicarte, paso a paso. kumaha cara nyetél gmail dina iphone.

Tanto si quieres utilizar la aplicación oficial del famoso servicio de correo electrónico, configurarla en Mail (la aplicación predeterminada de iOS para gestionar correos electrónicos) o utilizar incluso diferentes aplikasi, no te preocupes: encontrarás todo lo explicado a continuación y te le aseguro que podrá alcanzar su objetivo en poco tiempo.

Kumaha anjeun ngucapkeun? Di sagigireun email, anjeun kersa gaduh kalénder Gmail sareng kontak dina iPhone anjeun? Henteu masalah, dina bagian akhir tutorial anjeun ogé bakal mendakan pitunjuk pikeun ieu. Tapi hayu urang buka dina urutan.

daptar eusi()

    • Hayu ngonpigurasikeun Gmail iPhone anjeun: aplikasi Gmail
    • Kumaha cara nyetél Gmail dina iPhone: Surat
    • Kumaha cara nyetél Gmail dina iPhone: IMAP
    • Kumaha cara nyetél kontak sareng almenak Gmail dina iPhone

    Hayu ngonpigurasikeun Gmail iPhone anjeun: aplikasi Gmail

    Hayu urang ngamimitian diskusi ieu ku nonton kumaha cara nyetél gmail dina iphone ngamangpaatkeunAplikasi Gmail resmi. En este caso, lo primero que debe hacer es instalar la aplicación y configurarla Como Abdi badé nunjukkeun anjeun.

    Proporcione, ku lo tanto, tocar el icono deToko Toko adjunto a la pantalla de inicio o a la biblioteca de aplicaciones de su dispositivo, presione el botón neangan (katuhu handap), milarian "Gmail" ngaliwatan lapangan teang ayana di luhur teras pilih hasilna anu leres. Upami anjeun maca tulisan langsung tina iPhone anu anjeun maksudkeun pikeun masang aplikasi Gmail, anjeun tiasa nyepetkeun prosedur ku ngaklik langsung kana tautan ieu.

    Sakali layar App Store pikeun aplikasi Gmail ditingalikeun, ketok tombol na Kéngingkeun / pasang sareng mastikeun operasi na Idéntifikasi wajah, toél id nu sandi ID Apple. Teras ngantosan kanggo ngamimitian sareng ngalengkepan prosedur unduh sareng pamasangan aplikasi. Teras toél tombol na Dibuka muncul di tempatna del "Obtener", para acceder inmediatamente a la anyar aplicación que se ha instalado en su dispositivo.

    Ayeuna turutan wizard saderhana anu ditampilkeun dina layar ku mencét tombol na Lebet sareng nyerat Hormat Alamat email Gmail jeung sandi pakait jeung él en los campos correspondientes, luego ingrese el código de seguridad recibido por SMS o generado a través de la aplicación en caso de verificación activa de dos pasos.

    Punten perhatoskeun upami aplikasi Google sanés anu dianggo dina iPhone anjeun anu parantos anjeun lebet kana akun Gmail anjeun, anjeun panginten henteu kedah log in. Dina hal ieu, anjeun bakal dipenta pikeun mastikeun yén anu anjeun anggo dina aplikasi sanés leres-leres akun anjeun sareng yén anjeun badé nganggo éta ogé nganggo aplikasi Gmail resmi.

    Saatos nyetél Gmail dina iPhone nganggo aplikasi resmi, anjeun tiasa ngakses koropak email Google anjeun ku ngan saukur mencét ikon Gmail anu ayeuna aya dina layar utama.

    Sakali anjeun muka aplikasi, sacara standar éta bakal nunjukkeun bagian na Surat anu datang ti Gmail. Upami anjeun hoyong aksés kana bagian sanés koropak anjeun, pencét tombol na (â ‰ ¡) que se encuentra en la parte superior izquierda. Para leer un mensaje nuevo, simplemente presione sobre él, mientras que para nulis un nuevo correo electrónico, toque el botón nulis ayana di sisi katuhu.

    Upami iPhone anjeun diénggalan ka ios 14 atanapi engké, anjeun ogé tiasa nyetél aplikasi Gmail salaku klien standar. Pikeun ngalakukeun ieu, buka aplikasi setélan, mencét ikon kulawu ku geleng disimpen dina layar utama, gulung ka handap layar dugi ka ningali lebetna Gmail teras pencét éta. Teras toél kecapna Aplikasi email standar tur pilih Gmail dina layar énggal anu dibuka. Ngalakukeunana bakal nyetél aplikasi Gmail salaku klien standar dina iPhone.

    Kumaha cara nyetél Gmail dina iPhone: Surat

    Anjeun hoyong nyetél Gmail dina iPhone anjeun maca sareng ngirim email nganggo kalebet "standar" klién dina ios, atanapi anuaplikasi mail? Ieu ogé tiasa dilakukeun, tapi tetep émutan anu penting: Surat henteu ngamungkinkeun anjeun nampi bewara otomatis pikeun akun Gmail. Ieu ngandung harti yén anjeun moal nampi bewara real-time nalika anjeun nampi pesen énggal (anjeun ngan ukur tiasa nyetél cek dumasar kana interval waktu anu biasa).

    Éta anu parantos disebatkeun, pikeun nyetél akun Gmail dina Surat, buka setélan iPhone, ku mencét ikon kulawu sareng geleng hadir dina layar utama. Teras gulung ka handap layar anu ditunjukkeun ka anjeun, pencét barangna pos, rampa kecap-kecap rekening (upami anjeun dipenta pikeun mastikeun idéntitas anjeun liwat Idéntifikasi wajah, toél id nu sandi Apple ID, satuju pikeun ngalakukeunana) sareng pilih item na Tambihkeun akun.

    Ayeuna pencét sorana Google teras pencét tombol Teraskeun éta sareng nyerat alamat email anjeun di lapangan Lebetkeun email atanapi nomer telepon; teras pencét tombol TeraskeunTulis kana sandi ngarujuk kana akun Gmail anjeun teras ketok tombolna sakali deui Teraskeun. Upami verifikasi dua léngkah diaktipkeun dina akun Google anjeun, eusian kolom di handapeun éntri Lebetkeun kodeu nyerat kode kaamanan anu ditampi ngalangkungan SMS atanapi dihasilkeun ngalangkungan aplikasi sareng mulang ka payun.

    Una vez hecho esto, se iniciará el procedimiento en el iPhone para encontrar automáticamente los parámetros necesarios para configurar el buzón de correo de Gmail. Si todo va bien, al cabo de unos instantes debería encontrarse frente a una pantalla a través de la cual indicar los data relativos a su cuenta de Gmail que desea sincronizar con el iPhone y que desea administrar desde ella.

    Teras bawa EN atanapi kang OFF tuas perenahna gigireun kecap pos (dina tiori éta parantos parantos dipilih sacara standar) teras ketok kana barangna Simpen ayana di sisi katuhu luhur.

    Dina titik ieu anjeun tiasa decir que estás satisfecho: has logrado completar y con éxito el procedimiento mediante el cual configurar Gmail en iPhone. A partir de ahora, para poder acceder a tu bandeja de entrada de Gmail directamente desde el iPhone, todo lo que tienes que hacer es presionar el ícono pos hadir dina layar utama, toél itemna Gmail sareng mindahkeun Entrada, Drafna, Dikirim sareng sajabina numutkeun bagian anu aya hubunganana sareng kotak email anjeun anu anjeun maksudkeun konsultasi.

    Dada la falta de notificaciones push anteriores, le recomiendo que configure la descarga automática de nuevos correos electrónicos. Entonces, al menos recibirá notificaciones (a menos que las haya desactivado) a intervalos regulares.

    Pikeun neraskeun, buka bagian Surat> Akun tina aplikasi setélan, pilih tulisanna Unduh data énggal, rampa kecap-kecap Gmail, gulung ka handapeun layar anu ditampilkeun sareng pilih naha badé ngaunduh mail otomatis (en este caso, el iPhone descargará nuevos datos en segundo plano cuando se esté cargando y esté conectado a una red Wi-Fi), a mano, unggal gunung, unggal 30 menit o unggal 15 menit. Punten perhatoskeun yén frékuénsi pamariksaan anu langkung saé ogé bakal ngakibatkeun konsumsi tanaga anu langkung luhur.

    Kumaha cara nyetél Gmail dina iPhone: IMAP

    Hayu urang ayeuna kumaha ngonpigurasikeun Gmail dina iPhone kalayan parameter IMAP, protokol anu dipikaterang langkung modéren tibatan protokol POP3, didesain pikeun dianggo dina sababaraha alat dina waktos anu sami (nyatana, éta nyingkronkeun pesen anu asup sareng kaluar dina sadaya alat anu dianggo; POP3, di sisi sanésna, langkung kuno sareng dirancang pikeun dianggo dina hiji alat, kanyataanna, éta ngamungkinkeun ngahapus pesen tina sérver Gmail saatos aranjeunna diunduh kana komputer).

    Para usar Gmail con el protocolo IMAP en naon waé aplicación de administración de correo electrónico, primero debe asegurarse de que esté activado en la configuración del buzón de correo de Google. Para ello, conectado a su bandeja de entrada en Gmail desde el navegador, presione el botón con el icono de lagear ayana di sisi katuhu luhur sareng pilih itemna Tingali sadaya setélan dina ménu anu bijil.

    Dina kaca nu muka, pilih tabna Neraskeun sareng POP / IMAP, tempat cék tandakan gigireun barang Aktipkeun IMAP pikeun ngaktipkeun IMAP teras pencét tombol na Simpen parobahan ayana di handapeun layar pikeun ngahemat setélan anjeun.

    Sakali ieu réngsé, mimitian aplikasi pihak katilu anu anjeun pilih pikeun ngatur email, ku mencét ikon na napel dina layar utama alat anjeun, buka bagian setélan tina sami atanapi anu ngalangkungan éta rekening, pilih pikeun nambihan a akun anyar E-mail. Teras eusian kolom anu ditampilkeun dina layar ku nuturkeun parameter anjeun bakal mendakan di handap ieu.

    • Pangladén surat anu datang (IMAP): imap.gmail.com, Port: 993, Meryogikeun SSL: nuhun.
    • Pos server di uscita (SMTP): smtp.gmail.com, Port: 465 atanapi 587, Meryogikeun SSL: nuhun, Meryogikeun auténtikasi: nuhun.
    • Ngaran lengkep atanapi nami tampilan: [il tuo nome]
    • Ngaran akun atanapi nami pangguna: alamat Gmail anjeun (contona, [email dijaga]).
    • alamat surélék: alamat Gmail anjeun (contona, [email dijaga]).
    • Contraseña: kecap akses dina Gmail.

    Upami aya masalah atanapi upami anjeun peryogi langkung detil, tingali pituduh anu cocog anu disayogikeun langsung ku tim Gmail pikeun ngonpigurasikeun layanan email nganggo klien pihak katilu.

    Kumaha cara nyetél kontak sareng almenak Gmail dina iPhone

    Anjeun hoyong terang kumaha cara nyetél kontak Gmail sareng kalénder dina iPhone? Si siguió el procedimiento que indiqué en el capítulo sobre la aplicación Correo, en realidad ya debería haberlo logrado, siempre y cuando no se haya mudado a OFF tuas diposisikan saluyu sareng barang-barang kontak mi almanak.

    Upami anjeun ditumpurkeun, buka menu Setélan> Surat> Akun> Gmail sareng mindahkeun EN tuas diposisikan saluyu sareng barang-barang kontak mi almanak. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan cara nyingkronkeun kontak Gmail dina iPhone sareng kumaha nyingkronkeun kalénder Gmail dina iPhone, baca panduan anu kuring parantos khususkeun pikeun topik ieu.

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep