Kumaha carana ngarobah TV kana hawu (video sareng aplikasi)


Kumaha carana ngarobah TV kana hawu (video sareng aplikasi)

 

Teu aya anu sapertos kanyamanan nyaman tina seuneu anu ngageleger, tapi henteu sadaya jalma tiasa gampang nikmati. Utamana di kota-kota, hawu di imah teu umum, bahkan anu ngagaduhanana panginten henteu gaduh waktos atanapi kamungkinan kanggo nyiapkeun kayu bakar. Bisi naon, éta mungkin simulate ayana hawu di imah sareng nyiptakeun lingkungan hawu "virtual" anu janten sampurna henteu ngan ukur pikeun bersantai wengi-wengi, tapi ogé nalika tuang sareng réréncangan atanapi kulawarga, sapertos anjeun natal atanapi usum salju anu sanés.

Can ngarobah TV anjeun kana hawu virtual, gratis, ku sababaraha cara anu saleresna saderhana sareng efektif, anu nyababkeun tingali tembakan seuneu anu ngageleger dina definisi tinggi, lengkep sareng sora kai ngabakar.

Anu maca Wallpaper usum anu pang indahna pikeun PC sareng salju sareng és

daptar eusi()

    Kuring leumpang na Netflix

    Cara anu munggaran pikeun ngarobah TV anjeun kana hawu, sareng anu saderhana ogé, nyaéta maénkeun pidéo hawu anu ngabakar. Ieu tiasa dilakukeun tina YouTube atanapi, langkung saé na, ti Netflix. Heran katingali camino O imah dina Netflix, anjeun tiasa mendakan pidéo sajam saé pisan.

    Khususna, anjeun tiasa ngamimitian pidéo ieu di Netflix:

    • Hawu pikeun imah anjeun
    • Hawu klasik pikeun imah
    • Ngaduruk Omong Perapian (Birch)

    Kuring leumpang Youtube anjeun

    Dina YouTube anjeun tiasa mendakan sadayana sareng teu kakirangan pidéo panjang pikeun ningali hawu anu ngaduruk sareng ngageleger dina TV. Saluran "Perapian pikeun bumi anjeun" gaduh vérsi Netflix anu langkung pondok, nalika anjeun milari Camino atanapi "Perapian" dina YouTube anjeun tiasa mendakan pidéo 8 jam atanapi langkung kontinyu anu tiasa langsung mimitian ti dieu:

    4K hawu real-time salami 3 jam

    Hawu pikeun 10 jam

    Natal adegan seuneu 6 mineral

    Natal hawu 8 bijih

    Anu maca Kumaha nonton video YouTube dina TV bumi anjeun

    Aplikasi pikeun ningali hawu dina Smart TV

    Gumantung kana jinis Smart TV anu anjeun anggo, anjeun tiasa masang aplikasi gratis ku milari kecap Fireplace di App Store na. Diantara anu pangsaéna anu kuring mendakan, urang tiasa nunjukkeun:

    Aplikasi hawu pikeun iPad atanapi Apple TV

    • Usum hawu
    • Mimiti muru perapian
    • Hawu hebat

    Aplikasi pikeun Android TV / Google TV Fireplace

    • Blaze - 4K Virtual Fireplace
    • Hawu virtual HD
    • Hawu romantis

    Aplikasi Amazon Fire TV Fireplace

    • Hawu kai bodas
    • hawu
    • Blaze - 4K Virtual Fireplace
    • HD IAP hawu virtual

    Aplikasi hawu Chromecast

    Alat Chromecast (anu sanés Google TV), henteu ngagaduhan aplikasi pikeun ningali hawu, sareng pilihan pikeun nyimpen layar saver kalayan seuneu ogé ngaleungit (éta sayogi dina Google Music). Nanging, anjeun tiasa milarian Toko pikeun aplikasi anu tiasa ngalirkeun pidéo seuneu dina Chromecast pikeun smartphone Android (sapertos Fireplace for Chromecast TV) atanapi pikeun iPhone (sapertos Fireplace for Chromecast). Anjeun tiasa ogé ngalirkeun pidéo Youtube naon waé nganggo smartphone anjeun atanapi komputer dina Chromecast.

     

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep