Kumaha ngadangukeun musik dina jam tangan pinter (Android, Apple sareng anu sanés)


Kumaha ngadangukeun musik dina jam tangan pinter (Android, Apple sareng anu sanés)

 

Nalika mutuskeun mésér jam tangan, anjeun ogé kedah ngaevaluasi na fungsionalitas dina hal playback musik- Naha éta ngan ukur dianggo salaku jinis kadali jauh pikeun telepon pinter anjeun atanapi naha éta bakal tiasa ngalirkeun musik sareng nyingkronkeun lagu supados anjeun tiasa ngupingkeunana dimana waé?

Kalayan éta seueur aplikasi musik anu béda sareng platform streaming anu sayogi di pasar, jawaban pikeun patarosan ieu tiasa langkung saderhana tibatan anu anjeun pikirkeun, utamina kusabab henteu mungkin pikeun ngoperasikeun layanan musik anu dipilih kalayan hardware anu dipasang dina jam tangan. Kami bakal ningali, diantara anu sanésna, dina paragraf ieu yén, dina kanyataanana, dukungan pangsaéna pikeun putereun musik offline sanés ti jam tangan pinter anu dikembangkeun ku Apple sareng Google.

Ieu sadayana anu anjeun kedah terang pikeun terang kamampuan jam tangan pinter maénkeun musik boh tina telepon anjeun sareng sacara mandiri.

Anu maca Jam tangan pangsaéna: Android, Apple sareng sajabana

daptar eusi()

    Apple awas

    Salaku pamimpin pasar ogé dina smartwatches, teu heran yénApple lalajo nawiskeun pangguna pang seueur pilihan kanggo ngupingkeun musik sareng jinis audio anu sanés; Apple Music Nyatana, éta mangrupikeun pilihan anu paling jelas: aplikasi ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun musik anu dimaénkeun dina telepon anjeun langsung tina pigeulang anjeun atanapi ngalirkeun lagu langsung ka Apple Watch ku ngupingkeunana liwat headphone. Bluetooth.

    Ku ngalanggan Apple Music, anjeun tiasa ngalirkeunnana unggal lagu dina katalog Atanapi ngupingkeun sadayana anu parantos dipésér sacara digital sareng diimpor dina jam tangan.

    Upami jasa cocog sareng arloji anu dipilih, lagu musik tiasa langsung dialirkeun ka Apple Watch ngalangkungan Wifi O LTE; Ogé, upami anjeun jauh tina sambungan internét sareng hoyong ngantepkeun telepon anjeun di bumi, anjeun tiasa nyingkronkeun lagu dina Apple Watch sateuacana ku jalan ka Arloji kuring aya dina aplikasi Apple Watch dina smartphone anjeun, teras di musik mi Tambihkeun musik. Singkronisasi ngan ukur tiasa dianggo nalikaApple lalajo anu jaga.

    oge Spotify gaduh aplikasi khusus kanggoApple lalajo Éta tiasa dianggo pikeun ngalirkeun data lagu langsung kana pigeulang anjeun atanapi pikeun ngendalikeun putereun alat anu sanés. Tambih Deui, berkat pembaruan anu anyar, ayeuna ogé dianggo dina alat sélulér sareng Wi-Fi, ngamungkinkeun anjeun kaluar tanpa telepon anjeun.

    Nanging, sumber sambungan data jam diperyogikeun sareng masih teu mungkin pikeun nyinkronkeun daptar puter sareng jam kanggo ngupingkeun offline.

    Teras aya aplikasi, Musik Youtube, didaptarkeun ka Apple Watch, tapi ngan ukur dipaké pikeun ngajalajah perpustakaan musik anjeun sareng ngendalikeun puter deui dina alat sanés. Fungsi anu sami tiasa dipendakan dina aplikasi Deezer ku Apple Watc.

    Sistem operasi Google Wear

    Platform smartwatch tina Google anjeun teu acan nerapkeun dukungan sinkronisasi lengkep pikeun Musik Youtube éta, nyandak kana kanyataan kanyataan yén Google Play Music parantos dipiceun, anéh pisan. Nanging, dimungkinkeun pikeun dianggo Anggo OS pikeun ngadalikeun fungsi dasar tina Musik Youtube dina smartphone Anjeun.

    Di luhur dilarapkeun pikeun ampir kabéh jasa musik - teu aya aplikasi Anggo OS khusus pikeun jasa anu ditawarkeun, contona, pikeun Apple Watch, janten teu aya sinkronisasi playlist.

    Kontrol puter deui bakal nembongan dina jam pinter anjeun unggal-unggal alat Android muterkeun eusi multimédia boh ngalangkungan aplikasi sareng ngalangkungan pamuter podcast, tapi saluareun ngamimitian sareng ngeureunkeun playback, teu seueur anu tiasa anjeun lakukeun sareng anjeun bakal perlu teras-terasan nyandak smartphone anjeun sareng anjeun.

    Hiji-hijina layanan musik anu ngagaduhan aplikasi anu cocog sareng Anggo OS es Spotify sanaos henteu nawiskeun seueur fitur sanés anu anjeun kéngingkeun integrasi standar tina Android jeung Anggo OS: Anjeun tiasa nambihan lagu ka perpustakaan musik anjeun tina jam tangan anjeun sareng ngalih antara alat puter deui, tapi anjeun henteu tiasa ngalirkeun musik langsung kana jam tangan anjeun, sareng anjeun henteu tiasa nyingkronkeun lagu pikeun ngupingkeun offline.

    Pikeun muterkeun lagu dina nonton pinter Anggo OS tanpa ogé peryogi telepon, étaPilihan anu langkung saé nyaéta aplikasi NavMusic anu nyayogikeun a periode percobaan gratis saatos anjeun mayar: éta mangrupikeun aplikasi alit dumasarkeun kana mindahkeun file lokal dina jam tangan anjeun, sahingga kéngingkeun musik anu dipikahoyong dina format digital.

    Fitbit, Samsung sareng Garmin

    Unggal bar tina Fitbit su Versa Lite ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun musik nalika maén dina smartphone anu nyambung ka éta, ngaliwatan aplikasi naon waé milih ngagunakeun. Dina jam tangan kacuali Versa Lite sareng Rasa anyar sareng Versa 3, langkung berorientasi kana jasa cloud, anjeun tiasa nyingkronkeun lagu digital anu kaala sareng alat anjeun ngalangkungan aplikasi Fitbit Connect.

    Ogé dina hal ieu Spotify ngahaturanan aplikasi khusus pikeun arloji pinter Fitbit, tapi sakali deui éta ngan ukur ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun putereun alat anu sanés: kanyataanna, teu mungkin pikeun nyinkronkeun daptar puter sareng jam. Aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun ieu, dina alat naon waé. kacuali Versa Lite, Abdi Deezer mi Pandora. Hoyong, janten, ngupingkeun musik na di Fitbit Tanpa telepon anjeun gampang, anjeun kedah nganggo salah sahiji layanan streaming atanapi nyalin file musik digital, sakumaha anu dipedar di luhur.

    Ngeunaan séri Samsung Galaxy Watch, ngamimitian aplikasi musik Catet yén dimungkinkeun pikeun pindah tina ngadalikeun putereun musik dina telepon kana jam tangan éta nyalira: pikeun ngadangukeun musik sacara offline, anjeun tiasa nyingkronkeun lagu digital dina nonton pinter atanapi ngaktipkeun aplikasi Spotify dédikasi sareng dina vérsi Prima ngamungkinkeun anjeun nyinkronkeun daptar puter dina jam tangan pinter.

    Tungtungna, rupa-rupa jam tangan pinter Garmin ngagaduhan pilihan putereun musik sapertos anu sami Samsung: Anjeun tiasa nganggo jam ieu pikeun ngendalikeun playback tina kaseueuran aplikasi musik dina telepon anjeun atanapi maénkeun musik digital anu disingkronkeun ngalangkungan komputer anjeun Garmin Connect, ngamungkinkeun anjeun ngantunkeun telepon anjeun di bumi.

    Hiji-hijina layanan musik anu cocog sareng aplikasi asli anu tiasa dianggo nyaéta Spotify sareng, sapertos dina alat-alatna Samsung, palanggan pikeun Spotify premium aranjeunna tiasa nyinkronkeun daptar puter kana alat Garmin pikeun ngadangukeunana dimana waé.

    Anu maca Jam pintar anu badé mésér taun 2021

     

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep