Kumaha cara ngadamel daptar puter dina YouTube

Kumaha cara ngadamel daptar puter dina YouTube

YouTube pastina mangrupikeun portal pembagi pidéo par kaunggulan. Kusabab didirikeun, dina taun téknologi anu jauh di taun 2005, éta parantos ngarobih ku cara urang ngartos Internét. Dinten ayeuna YouTube sinonim sareng pidéo sagala rupa: tina ulasan, tutorial, pidéo musik, ngalangkungan cuplikan pilem anyar sareng rilis video game sareng dipungkas ku podcast. Pondokna, dina YouTube gampang mendakan pidéo anu dipikaresep ku urang, pikeun sagala rasa.

Pikeun ningali aranjeunna kalayan raoseun, urang bakal ningali dina tulisan ieu, kumaha nyieun daptar puter, anu anjeun tiasa sacara gampang nebak tina namina, henteu sanés ngan ukur hiji daptar puter, dina kasus kami pidéo anu bakal diputer sacara otomatis hiji-hiji. Istilahna parantos dikenal pikeun anu ngadamel daptar lagu sareng lagu mp3na atanapi ka anu kedah ngalakukeun sareng Spotify.

Upami anjeun sacara khusus kagum ku pidéo tina daptar puter anjeun, kuring ogé nyarankeun anjeun ningali kana tulisan kami dimana kami bakal ngajelaskeun kumaha cara ngaunduh pidéo YouTube.

daptar eusi()

    Ngadamel daptar puter YouTube tina PC anjeun

    Naon waé kabutuhan anjeun, nyiptakeun daptar puter dina desktop YouTube saderhana, cukup nuturkeun léngkah anu dibéréndélkeun di handap:

     

    • buka situs YouTube tina PC atanapi Mac;
    • teras lebet sareng akun Google anjeun;
    • milarian pidéo anu anjeun hoyong tambahkeun kana daptar puter anjeun;
    • handapeun pidéo, pencét tombol "Simpen";
    • ménu bakal dibuka ti mana anjeun tiasa milih pikeun ngalebetkeun pilem kana daptar autoplay "Tingali engke", Atanapi dina salah sahiji daptar puter anu parantos didamel;
    • Dina ménu anu sami, anjeun ogé tiasa ngadamel daptar puter énggal ku ngan saukur mencét dina "Jieun daptar puter énggal";
    • bakal muncul di handapeun dua bidang séjén, anu "nami"Sareng anu didaptarkeun pikeun pilihan privasi pikeun dipilih pikeun daptar puter ("Privado","Teu didaptarkeun", E"nyebarkeun");
    • dina titik ieu anjeun tiasa pencét "nyiptakeun"Sareng mimitian nambihan klip ka éta.

    Pikeun ngaksés, ngupingkeun, atanapi ngédit daptar puter, pencét waé "Koléksi". Dina halaman anu ngamuat anjeun bakal mendakan sadaya daptar puter kami, di dieu cukup pencét kana salah sahiji minat kami pikeun tiasa ngarobihna. Pikeun jalma anu heran, kuring émut yén alamat daptar puter kami aya di luhur halaman palang alamat pangotéktak Alamatna mangpaat pisan pikeun gancang ngabagi daptar puter.

    Sajaba ti éta, aya cara gancang pikeun nambihan video kana daptar puter kami bahkan langsung tina daptar hasil teangan, atanapi ngan saukur ngalirkeun beurit kana video anu dipikaresep ku kami, anjeun bakal ningali tombol kalayan tilu titik ditempatkeun sacara vertikal di gigir nami pidéo éta. Ku ngaklik éta ku beurit, anjeun tiasa milih barang "Simpen kana daptar puter".

    Ngadamel daptar puter dina aplikasi YouTube tina smartphone sareng tablet

     

    Nyiptakeun daptar puter dina alat sélulér mirip pisan sareng nyiptakeun daptar puter dina komputer desktop, anjeun kedah:

    • buka aplikasi YouTube dina alat anjeun;
    • aksés otomatis, upami anjeun gaduh sababaraha akun Google, aplikasi bakal naros ka anu mana anu anjeun pikaresep pikeun dianggo;
    • Dina titik ieu, anjeun kedah milarian video anu dipikaresep ku anjeun. Dihandapeun play panel aya "Simpen";
    • upami anjeun mencét sareng nahan tombol, layar anu sami sareng layar dina screenshot bakal muncul, dimana anjeun tiasa milih pikeun nyelapkeun klip kana daptar anu parantos didamel atanapi dimana anjeun tiasa milih pikeun nyiptakeun anu anyar;
    • dina hal ieu, ketok di luhur "Daptar puter anyar";
    • sakali pencét anjeun kedah ngalebetkeun nami daptar pidéo sareng setélan privasi ("Privado","Teu didaptarkeun", E"nyebarkeun");
    • Sakali kami parantos nyiptakeun daptar puter kami kami bakal siap ngalebetkeun sadaya pidéo anu kami pikaresep.

    Cara gancang pikeun nambihan pidéo kana daptar puter kami ogé langsung tina daptar hasil teangan nyaéta mencét tombol kalayan tilu titik-titik ditempatkeun sacara vertikal di gigir nami pidéo sareng pilih item "Simpen kana daptar puter".

    Pikeun ngaksés layar anu ngandung daptar puter anjeun, panginten pikeun ngédit atanapi ngabagi, dina handapeun aplikasi YouTube, cukup pencét tombol ".Koléksi".

    Setélan privasi: Wasta, henteu didaptarkeun mi nyebarkeun jéntré

    Duanana daptar puter sareng pidéo anu didamel tiasa gaduh tilu tingkatan pisibilitas dina YouTube., urang jerokeun aranjeunna supados anjeun salawasna terang anu mana anu kedah dipilih:

    Privado, ieu mangrupikeun pilihan anu paling saderhana, dimana daptar puter ngan ukur sayogi pikeun anjeun anu nyiptakeun daptar puter. Daptar puter moal némbongan dina pamilarian pangguna.

    Teu didaptarkeun, mangrupikeun pilihan panengah, anu daptar puter ngan bakal katingali ku jalma-jalma anu ngagaduhan tautan na, janten anjeun kedah nyayogikeun tautan daptar puter anu anjeun damel pikeun anu minat.

    Publik, ieu ogé mangrupikeun pilihan anu saderhana pisan pikeun dipikaharti, anu daptar puter tiasa diaksés ku unggal pangguna boh ngalangkungan milarian atanapi ngalangkungan tautan langsung.

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep