Kumaha watermark poto ku telepon sareng PC

Kumaha watermark poto ku telepon sareng PC

Kumaha watermark poto ku telepon sareng PC

 

Nempatkeun tanda cai dina poto mangrupikeun cara pikeun ngaitkeun nami anjeun atanapi bisnis kana gambar. Ayeuna, aya sababaraha program sareng aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun ngalebetkeun logo anjeun, naha dina telepon anjeun atanapi dina PC anjeun, dina sababaraha léngkah. Tingali kumaha saderhana éta.

daptar eusi()

    Teu sél

    Pikeun nyelapkeun tanda cai dina poto dina telepon anjeun, hayu urang nganggo aplikasi PicsArt. Salaku tambahan pikeun bébas, éta ngamungkinkeun anjeun nganggo duanana gambar sareng téks, ku cara dipersonalisasi. Ku alatan éta, sateuacan nuturkeun step by step, perlu ngaunduh aplikasi dina alat Android atanapi iPhone anjeun.

    1. Buka PicsArt sareng ngadamel akun atanapi lebet nganggo data pangguna Gmail atanapi Facebook anjeun;

    • Upami anjeun ningal bongbolongan pikeun ngalanggan aplikasi éta, ketok X, biasana aya di luhur layar pikeun nutup iklan. Pilihan pikeun nyelapkeun watermark sayogi tina sumber jasa gratis.

    2. Dina layar utama, toél + pikeun ngamimitian;

    3. Toél poto dimana anjeun badé ngalebetkeun tanda cai pikeun milih éta. Upami anjeun henteu ningali éta, angkat ka Sadaya poto pikeun ningali sadaya poto anu aya dina alat anjeun;

    4. Séréd tulbar dina handapeun gambar pikeun ningali sadaya pungsi. Kuring némpél naskah;

    5. Teras nyerat nami anjeun atanapi nami perusahaan anjeun. Ketok ikon cek (✔) upami parantos;

    6. Sateuacan anjeun ngamimitian ngédit, tempat téks dina lokasi anu dipikahoyong. Kanggo ngalakukeun ieu, toél teras sered kotak téks.

    • Anjeun tiasa ogé ningkatkeun atanapi ngirangan kotak téks sareng, akibatna, hurupna, ku cara noel sareng nyeret kana bunderan anu muncul di sisina;

    7. Ayeuna, anjeun kedah nganggo alat éditan téks kanggo ninggali tanda cai sakumaha anu anjeun pikahoyong. Sumberdaya ieu sayogi:

    • Fuente: Nawiskeun gaya hurup anu béda. Nalika anjeun némpél naon waé, éta diterapkeun kana téks anu dilebetkeun dina poto;
    • Cor: Sakumaha namina nunjukkeun, éta ngamungkinkeun anjeun ngarobih warna hurupna. Pariksa yén gancang, masih aya pilihan pikeun kalebet gradién sareng tékstur;
    • Tepi: ngamungkinkeun anjeun ngalebetkeun wates dina hurup sareng milih kandelna (dina palang kuantitas);
    • Kasabar: ngarobih transparansi téks. Ieu mangrupikeun fitur anu penting supados watermark dilebetkeun ku cara anu halus, tanpa ngaganggu paningal poto;

    • Sombra: fungsi pikeun ngalebetkeun shading huruf. Éta ngamungkinkeun pikeun milih warna pikeun ngiuhan, ogé pikeun ngaluyukeun intensitas sareng posisi na;
    • Bueno: nyelapkeun kurva dina kecap atanapi frasa, numutkeun sudut anu ditetepkeun dina palang Pikeun ngalipet. Gumantung kana jinis bisnis anu anjeun anggo, anjeun tiasa masihan mérek anjeun pikeun rileks.

    8. Saatos diédit, angkat ka ikon cek (✔) di sudut katuhu luhur layar;

    9. Pikeun nyimpen hasilna, ketok ikon panah di sudut katuhu luhur;

    10. Dina layar salajengna, buka nyalametkeun teras di Simpen kana alat anjeun. Gambarna bakal disimpen dina Galeri atanapi Perpustakaan smartphone anjeun.

    Lebetkeun gambar minangka watermark

    PicsArt ogé ngamungkinkeun anjeun ngalebetkeun ikon perusahaan anjeun sanés ngan ukur ngetik nami mérek anjeun. Kanggo ngalakukeun ieu, anjeun mimitina kedah gaduh gambar logo anjeun dina JPG di galeri o Biblioteca hapé.

    Janten mung nuturkeun ieu léngkah 1 ka 3, dituduhkeun di luhur. Teras, dina baki alat, ketok A. Poto. Pilih file anu dipikahoyong sareng pastikeun di Tambihkeun.

    Kayaning téks, anjeun tiasa nyaluyukeun posisi sareng dimensi gambar anu dilebetkeun ku cara ngetok sareng nyeret. Pikeun ngatur ukuran bari ngajaga proporsi, kami nyarankeun anjeun milih ikon panah anu dipimpin dua kali.

    Ditempatkeun logo, buka pilihan na Kasabar, sayogi dina handapeun layar. Ngurangan janten transparan sahingga henteu ngaganggu gambar utama, tapi tetep katingali. Lengkepan prosésna nganggo ikon verifikasi (✔) di luhur layar di belah katuhu.

    Pikeun nyimpen hasilna, ketok ikon panah di sudut katuhu luhur sareng dina layar salajengna buka nyalametkeun. Mastikeun kaputusan dina Simpen kana alat anjeun.

    Dina jalur

    Dina tutorial salajengna, kami bakal nganggo halaman wéb iLoveIMG. Jasa ieu ngamungkinkeun ngalebetkeun watermarks dina gambar sareng téks, ogé ngarobih ukuran sareng opacity. Pamaké ogé tiasa gampil merek sababaraha poto dina waktos anu sasarengan.

    1. Buka panyungsi pilihan anjeun sareng aksés kana alat tanda cai iLoveIMG;

    2. Pencét kana tombol Pilih gambar sareng pilih gambar anu anjeun badé lebetkeun watermark dina komputer anjeun;

    3. Prosés pikeun nyelapkeun tanda cai dina gambar sareng téks sami:

    A) Dina gambar: upami anjeun hoyong lebetkeun gambar sapertos logo perusahaan anjeun, pencét Tambihkeun gambar. Teras pilih gambar na dina PC anjeun.

    Kadua) Dina téks: pencét dina Tambihkeun téks. Tulis téks anu dipikahoyong, sapertos nami anjeun atanapi mérek anjeun. Anjeun tiasa ngaropea sababaraha aspek lirik ieu:

    • Fuente: Ngaklik Arial nembongkeun pilihan séjén;
    • Talla: sayogi dina ikon anu diwangun ku dua hurup T (Tt);
    • Estilo: font kandel (kadua), miring (yo) sareng ngagaris handap (U);
    • Warna latar: ngaklik ikon émbér cet;
    • Warna surat sareng sésana: sayogi ku ngaklik ikon hurup UN
    • Pormat: dina ikon anu diwangun ku tilu garis, dimungkinkeun pikeun museur atanapi menerkeun téks na.

    4. Teras tempatkeun gambar atanapi kotak téks dina lokasi anu dipikahoyong ku ngaklik teras nyeret. Pikeun ngarobah ukuran, cukup pencét dina bunderan di gigir teras sered;

    5. Pikeun ngaluyukeun opacity, klik ikon kuadrat kalayan kotak di jero. Bar bakal muncul dimana anjeun tiasa ningkatkeun atanapi ngirangan tingkat transparansi;

    6. Upami anjeun hoyong lebetkeun watermark anu sami dina gambar sanés, klik dina +, di sisi katuhu poto. Teras pilih gambar sanés dina PC anjeun;

    • Anjeun tiasa pencét kana masing-masingna pikeun ningali kumaha aplikasi bakal katingali sareng diluyukeun masing-masing, upami diperlukeun.

    7. Pencét kana tombol Gambar Watermark;

    8. Unduh file na di Unduh gambar watermarked. Upami anjeun parantos ngalebetkeun tanda cai dina sababaraha gambar dina waktos anu sami, éta bakal diunduh kana file dina format .zip.

    Tanpa PC

    Upami anjeun hoyong damel offline sareng henteu daék mayar aplikasi éditan, anjeun tiasa nganggo Paint 3D. Program na asalna tina Windows 10. Upami anjeun gaduh vérsi ieu sistem anu dipasang dina komputer anjeun, anjeun panginten ogé gaduh software na.

    Beda sareng pilihan sateuacanna, moal mungkin pikeun ngarobih opacity. Janten upami anjeun hoyong hasilna langkung halus, panginten langkung saé nganggo sababaraha solusi anu dipidangkeun di luhur.

    1. Buka Cét 3D;

    2. pencét dina Menu;

    3. Teras angkat ka ngasupkeun tur pilih poto anu anjeun badé nempatkeun watermark;

    4. Kalayan poto dibuka dina program, pencét naskah;

    5. Pencét kana poto sareng lebetkeun téks watermark. Di pojok katuhu layar, anjeun bakal ningali pilihan anu sayogi pikeun pungsi téks. Pikeun ngalarapkeunana, pilih heula téks ku beurit.

    • Téks 3D atanapi 2D- Éta ngan ukur bakal ngabédakeun upami anjeun badé nganggo fungsi 3D View atanapi Campuran Realitas;
    • Jenis font, ukuran sareng warna;
    • Gaya téks: kandel (N), miring (yo) sareng ngagaris handap (S)
    • Eusian latar- Upami anjeun hoyong téks ngagaduhan latar warna. Dina hal ieu, anjeun kedah milih tempat teduh anu dipikahoyong dina kotak gigireunana.

    6. Pikeun nempatkeun téks anu anjeun pikahoyong, pencét teras sered kotak. Pikeun ngarobah ukuran kotak téks, pencét teras sered kotak anu aya dina wates;

    7. Nalika anjeun mencét di luar kotak téks atanapi mencét tombol Enter, téks na dibereskeun dimana dilebetkeun sareng teu tiasa diédit deui;

    8. Pikeun nyimpulkeun, tuturkeun jalur: Menu → Simpen Salaku → Gambar. Pilih format anu anjeun badé simpen sareng ditungtungan Simpen.

    Upami anjeun hoyong nganggo logo perusahaan anjeun, tinggal lakukeun léngkah 1, 2 sareng 3 teras balikan deui, tapi waktos ieu, mukaan gambar logo. Teras kantun jantenkeun pangaluyuan anu dituduhkeun dina Léngkah 6 sareng simpen, sapertos anu dituduhkeun dina Léngkah 8.

    SeoGranada nyarankeun:

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep