Kumaha carana nempatkeun dua rambut dina Roblox

Cómo poner dos pelos en Roblox

Bayangkeun: anjeun maén Roblox en un mapa lleno de usuarios, cada uno jeung su propio carácter. En algún momento, un jugador con dos cortes de pelo aplicados a su personaje al mismo tiempo pasa frente a ti y decides que quieres hacer lo mismo. Todo lo que te sésa-sésa ku hacer ahora es aprender kumaha nempatkeun dua rambut dina roblox. Te doy una buena noticia: ¡estás en el tempatna dituduhkeun keur nyaho cómo hacerlo!

De hecho, en este tutorial te daré toda la información que anjeun kedah para poder tener dos cortes de pelo diferentes, o incluso más, en tu personaje de Roblox al mismo tiempo. Te advierto de inmediato que realizar esta operación es realmente sencillo y no hay necesidad de ningún tipo de program.

Ahora, sin embargo, no hay tiempo que perder: ponte cómodo y prepárate para entender cómo nyiptakeun looks llamativos para tu avatar, porque estoy a punto de darte toda la información que necesitas para hacerlo. Por eso les deseo una buena lectura, pero, sobre todo, ¡mucha diversión!

daptar eusi()

    • Kumaha carana nempatkeun dua rambut di Roblox tina PC
    • Kumaha carana nempatkeun dua rambut dina Roblox ngalangkungan telepon

    Sateuacan ngajelaskeun kumaha nempatkeun dua rambut dina roblox, aya inpormasi anu kuring kedah pasihkeun.

    Kanyataanna, anjeun kedah saber que agregar dos cortes de pelo a tu personaje en Roblox es totalmente bebas y no requiere ninguna acción especial. Además, Como verás en el transcurso de la guía, es posible llevar más de dos cortes de pelo.

    Anu anjeun peryogikeun nyaéta klasik redaktur online anu anjeun anggo pikeun ngarobih karakter anjeun. Kumaha anjeun ngucapkeun? Teu terang kumaha jalanna ka ditu? Henteu masalah, kuring di dieu pikeun nyaritakeun kumaha.

    ku aksés ka Roblox editor online, anjeun kedah lebet heula kana halaman wéb Roblox resmi sareng login. Pikeun ngalakukeun ieu, klik tombol na Lebet perenahna di katuhu luhur loka éta. Dina titik ieu, lebetkeun anjeun landihan sarta Hormat sandi dina widang anu diperyogikeun sareng akhirna pencét dina tombol Lebet.

    Ahora que ha iniciado sesión en su rekening de Roblox, lo que debe hacer es hacer clic en elikon tilu garis tempatna di belah kénca luhur sareng, tina ménu anu diusulkeun, pilih pilihan na avatar. Éta pisan: anjeun ayeuna aya dina éditor karakter anjeun.

    Kumaha carana nempatkeun dua rambut di Roblox tina PC

    Hal kahiji anu kedah dilakukeun pikeun nempatkeun dua potongan rambut dina Roblox tina PC nyaéta ngakses éditor Online, sakumaha anu kuring ngajelaskeun dina bab samemehna.

    Cuando estás en el editor, anjeun tiasa ver tu personaje y todos los elementos que tienes. Xa tingali hungkul rambut, anjeun mimitina kedah nempatkeun kursor mouse anjeun dina unsur baju. Dina ménu anu némbongan, maka, anjeun kedah pencét dina pilihan Pelo.

    Anjeun ayeuna tiasa ningali sadaya rambut anu sayogi dina inventaris anjeun. Upami anjeun hoyong nganggo rambut anu sanés, anjeun kedah nyewa batur toko ku Roblox.

    Pikeun ngakses toko Roblox, cukup pencét tulisan éta Avatar Toko ayana di kénca luhur halaman wéb resmi.

    Upami anjeun hoyong ningali sadaya rambut anu sayogi kanggo dipésér, anjeun kedah pencét dina katégori éta barang-barang tambahan ayana di kénca situs teras, dina pilihan anu nembongan, pencét kana unsur éta Pelo.

    Catet yén anjeun tiasa kéngingkeun rambut ti toko Roblox ku dua cara: anu munggaran (nyaéta, paling kasus) anjeun peryogi Robux, éta mangrupikeun mata uang virtual tina kaulinan anu tiasa diala ampir sacara éksklusif ku ngagaleuhna ku artos nyata.

    Diantara tawaran anu pang populerna, aya 400 Robux a 4,99 €, 800 Robux ka 9,99 €, atanapi bahkan 1.700 Robux a 20,99 €. Upami, di sisi anu sanésna, anjeun peryogi seueur Robux, anjeun tiasa milih tawaran 4500 Robux dina harga 49,99 €atawa 10,000 Robux al costo de 99,99 €.

    Nanging, aya cara anu ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun Robux Gratis. Upami anjeun resep, kuring ngantepkeun anjeun sareng panduan anu kuring ngajelaskeun kumaha kéngingkeun Robux gratis.

    Dina kasus anu kadua, kumaha ogé, anjeun tiasa kéngingkeun rambut ti toko Roblox. bebas. Nyatana, kanyataanna, sababaraha gaya rambut anu gratis sareng anjeun tiasa kéngingkeun sababaraha klik.

    Para encontrarlos inmediatamente, desplácese hacia abajo hasta que encuentre el elemento en el menú a la izquierda de la pantalla. harga. Di handap ieu, anjeun kedah milih pilihan na bebas. Anjeun teras bakal ningali sadaya rambut gratis anu sayogi.

    Pikeun mésér rambut di toko, ngan ukur pencét dinagaya rambut anjeun pikahoyong, sareng dina layar anu anjeun arahkeun, pencét tombol. Kéngingkeun. Akhirna, konpirmasi ku ngan saukur ngaklik tombol na Kéngingkeun ayeuna. Ku ngalakukeun éta, rambut bakal ditambihan kana inventaris anjeun.

    Ahora que tiene todo el cabello que necesita, es gunung de ponerse manos a la obra.

    Ngidinan dua buuk Kana karakter anjeun, mimitian ku milih hiji gaya rambut. Jang ngalampahkeun ieu, kantun pencét dina ikon bulu rék, anu bakal dipaké langsung ku karakter anjeun.

    Ayeuna pikeun nambihan deui rambut, panggihan heula rambut anu anjeun pikahoyong. Dina titik ieu, pencét katuhu dina ikon i bulu sareng tina ménu anu diusulkeun, pilih barangna Alamat link Salin. Ngalakukeunana bakal nyonto kana Kode idéntifikasi tina buuk anu dimaksud.

    Anu kedah anjeun lakukeun ayeuna nyaéta pencét dina barang Maju, aya di handapeun tampilan rambut dina inventaris anjeun. Tab bakal dibuka dimana anjeun kedah ngalebetkeun ID anu nembé disalin. Teras pencét katuhu dina salah sahiji lapangan pikeun dieusian diketik ID Asét sareng, dina ménu anu muka, pilih opsi na témpél. Pikeun ngalarapkeun parobihan, pencét Simpen jeung mastikeun.

    Éta pisan - ayeuna anjeun tiasa nilik parobihan anjeun langsung ti éditor. Upami teu kitu, waspada yén éditor panginten moal ngamutahirkeun sacara langsung. Upami kitu, cobian muat ulang halaman panyungsi anjeun. Nanging, tetep diémutan yén parobihan bakal dilakukeun di buruan sanaos teu katingali ti panyuntingna.

    ku miceun salah sahiji buuk que ha seleccionado, simplemente haga clic en él. Sin embargo, para agregar nuevos, siempre tendrá que seguir el procedimiento que le he mostrado (es decir, copiar y luego ingresar la ID en la sección "Avanzado"), de lo contrario no podrá seleccionar varios pelos juntos.

    Sakumaha anjeun panginten mendakan, prosés ieu ogé tiasa dilakukeun nempatkeun langkung rambut dina roblox sareng tong ngawatesan diri ngan ukur dua. Ngan nganggo sababaraha gaya rambut ku ngulang prosés anu sami kuring nembé nerangkeun, dugi ka maksimal sapuluh gaya rambut.

    Además, este procedimiento también se puede seguir para otros tipos de artículos portátiles, ya Sean Kaos oblong, topi Atanapi hal anu sanés. Sarupa sareng kumaha kuring ngalaksanakeunana nganggo rambut, kantun nuturkeun prosedur anu kuring nunjukkeun ka anjeun dina bab ieu. Deui, anjeun tiasa nganggo maksimal sapuluh barang milik kategori anu sami.

    Anjeun tiasa ngajantenkeun prosés langkung raoseun ngajaga papakéan anu tangtujanten anjeun teu kedah ngulang deui deui unggal-unggal anjeun hoyong ngarobih.

    Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun kedah pencét dina tab Kostum, sareng, tina ménu anu diusulkeun, pencét dina Kostum Abdi. Dina titik ieu, pencét tombol Ngadamel jas Anyar. Ngalakukeunana bakal muka jandéla dimana anjeun kedah masihan nami ka baju énggal. Teras nyerat nami anu anjeun pilih sareng tungtungna pencét dina tombol na nyiptakeun.

    Éta pisan - ayeuna anjeun ngagaduhan baju siap dianggo iraha waé anu anjeun pikahoyong. Ngan pencét dina ikon na sareng éta bakal geuwat ngarobih tampilan na. Gampang kan?

    Kumaha carana nempatkeun dua rambut dina Roblox ngalangkungan telepon

    Naha anjeun hoyong éta nempatkeun dua rambut dina Roblox ngalangkungan telepon (The tablet)? Kuring ngingetkeun anjeun geuwat yén di momen teu mungkin pikeun ngalakukeun ieu langsung tina vérsi sélulér gim.

    Nanging, akun anu didamel dina versi sélulér Roblox mangrupikeun bagian tina sérver anu sami sareng versi PC gimna. Ieu ngandung harti yén anjeun tiasa aman nganggo pitunjuk anu kuring pasihkeun pikeun nempatkeun dua rambut dina Roblox tina PC sareng ngarobih Roblox dina telepon ngalangkungan browser.

    Maka, ku ngalakukeun éta, sadaya parobihan anu dilakukeun kana akun Roblox anjeun ngalangkungan peramban ogé bakal dilakukeun kana akun dina vérsi sélulér gim, salami anjeun nganggo akun anu sami.

    Alternatipna, anjeun ogé tiasa nyimpen kostum, sakumaha anu kuring parantos jelaskeun ka anjeun dina bab samemehna, supados anjeun tiasa gampang kéngingkeunana liwat Roblox dina telepon anjeun.

    ku milih baju dina Roblox tina telepon anjeun atanapi tablet, hal munggaran anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngajalankeun Roblox dina alat anjeun. Sakali parantos, pencét tombol na Lebet teras asupkeun Hormat landihan jeung sandi. Asegúrese de que los data que ingrese sean los mismos que los de la cuenta que usó en Roblox desde la PC para realizar los cambios. Cuando esté seguro de esto, siéntase libre de presionar el botón Lebet.

    Saatos lebet kana akun anjeun, pencétikon lalaki sakedik, di handapeun layar, teras pencét tombol na Sesuaikeun. Ti dieu, dina tab Aksara, anjeun tiasa langsung ningali sadaya sét anu anjeun damel tadi.

    Pikeun milih pakéan, cukup ketok ikon -na sareng penampilan anjeun bakal robih dina sababaraha detik.

    Éta hungkul. Ayeuna anjeun tiasa nempatkeun dua rambut dina Roblox ngalangkungan telepon ku ngan ukur sababaraha ketuk gancang!

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep