Kumaha narjamahkeun PDF

Cómo traducir un PDF

Tener la necesidad de narjamahkeun eusi a PDF, se le ha aconsejado utilizar jasa de traducción Online que, introduciendo el texto a narjamahkeun o subiendo el archivo de su interés, pueden proporcionar una traducción automática. Sin embargo, al no nyaho ninguna solución de este tipo, investigaste un poco en wéb keur encontrarlas y terminaste directamente en esta guía mía.

Así es, ¿verdad? Si es así, déjame decirte que has venido al tempatna correcto en el momento correcto. En los siguientes párrafos de este tutorial, de hecho, te explicaré kumaha narjamahkeun PDF tanto desde la computadora Como desde teléfonos inteligentes y tabletas. Sin embargo, tenga en rekening que todas las soluciones que voy a proponer se basan en un sistema de traducción automática: aunque las tecnologías detrás de los traductores automáticos están mejorando constantemente, las traducciones obtenidas todavía no son 100% precisas.

Habiendo aclarado esto, no nos detengamos más y pongámonos manos a la obra de inmediato. Tómate cinco minutos de tiempo libre, dedícate a leer los siguientes párrafos e identifica la solución que crees que se adapta mejor a beus necesidades. Al hacerlo, le aseguro que podrá traducir sus archivos PDF y comprender mejor su contenido. ¡Feliz lectura y, sobre todo, buen trabajo!

daptar eusi()

    • Kumaha narjamahkeun PDF dina PC sareng Mac
      • Kumaha narjamahkeun PDF kana Word
      • Kumaha narjamahkeun PDF jeung Tarjamah Google
      • Kumaha narjamahkeun PDF nganggo Dok Panarjamah
      • Kumaha narjamahkeun PDF anu dipindai
    • Cómo traducir un PDF con Android sareng iPhone

    Kumaha narjamahkeun PDF dina PC sareng Mac

    Aya sababaraha solusi anu ngamungkinkeun anjeun narjamahkeun PDF nganggo PC sareng Mac: algunos pueden traducir documentos sin comprometer el diseño; otros, en cambio, crean automáticamente archivos PDF traducidos, no siempre 100% fieles al diseño de los archivos originales, para descargarlos en su computadora. Cuales son ellos ¡Te lo diré ahora mismo!

    Kumaha narjamahkeun PDF kana Word

    Lamun anjeun heran, upami éta mungkin narjamahkeun PDF ka Word, le alegrará nyaho que la respuesta es sí. De hecho, el famoso program de escritura de Microsoft integra algunas herramientas de traducción en línea que también te permiten traducir documentos completos. Dado que la traducción automática no aplica ningún cambio a la estructura del contenido, Word también es la solución ideal para aquellos que buscan un software que pueda narjamahkeun PDF ngajaga tata perenah.

    Como probablemente ya sabrás, Word está incluido en Microsoft 365, un servicio de suscripción (a partir de 7 euros / mes) que incluye todas las aplikasi del paquete Office. Puede descargar Word bebas activando su prueba gratuita Microsoft 365 Kulawarga anu, salami 30 dinten, ngamungkinkeun anjeun nganggo sadaya aplikasi anu kalebet dina langganan (Firman, Ngadegkeun, PowerPoint, Catetan, panorama, jelema nu nyunting mi Acceso, de los cuales los dos últimos solo en Windows) y permite el acceso hasta 6 personas. Además, ofrece 6 TB (1 TB ku persona) de espacio OneDrive y 60 minutos de llamadas mensuales de Skype.

    Alternatipna, anjeun tiasa nganggo Word gratis ku ngandelkeun Kecap nyambung, una herramienta que te permite trabajar en documentos de Word a través de un navegador (por lo tanto, sin descargar ningún software en tu computadora), con la posibilidad de compartir tu trabajo con otras personas. En este caso, sin embargo, para traducir un PDF, primero es necesario cargarlo en OneDrive en formato DOCX. En ese sentido, mi guía sobre cómo funciona OneDrive podría ser útil.

    Kitu cenah, pikeun narjamahkeun PDF sareng Word, ngajalankeun program anu dimaksud (atanapi lebet kana Word Online nganggo akun Microsoft anjeun), pilih pilihan Arsip, rampa itemna Dibuka tur pilih anu PDF anu dipikaresep, pikeun mukakeunana nganggo Word. Dina titik ieu, anjeun kedah nyimpen dokumén anu dimaksud dina format DOCX: pikeun ngalakukeun ieu, pencét dina pilihan Arsip mi Simpen nganggo nami, pastikeun pormatna parantos dipilih DOCX ngaliwatan ménu turun Format file terus pencét tombol Simpen.

    Saatos éta, pilih tabna Pariksaklik kana itemna traducir teras klik kana pilihan Tarjamahkeun dokumen dina ménu anu muka. Dina pigura Panarjamah dipidangkeun di belah katuhu, nunjukkeun basa dokumén sareng basa anu kedah dilakukeun panarjamahan nganggo ménu lungsur Da mi UN teras klik kana tombol traducir.

    Dokumén anyar sacara otomatis bakal dibuka kalayan kontén ditarjamahkeun kana basa anu dipilih sateuacanna. Upami hasilna akhirna sesuai ka karep anjeun, pencét kana barangna Arsip, pilih pilihan Simpen nganggo nami tur pilih pilihan PDF ngaliwatan ménu turun Format file. Tungtungna, pencét tombol Simpen Sareng nyaéta.

    Kumaha narjamahkeun PDF nganggo Google Tarjamah

    Naha anjeun milarian solusi pikeun narjamahkeun PDF online, anjeun tiasa considerar Google translator. Nyatana, layanan gratis terkenal Google anu ngamungkinkeun anjeun narjamahkeun kana langkung ti 100 basa, ogé ngamungkinkeun anjeun narjamahkeun eusi dokumén téks, sapertos PDF, DOC, TXT, RTF sareng seueur deui.

    Upami anjeun pikir ieu mangrupikeun jalan kaluar anu valid pikeun narjamahkeun PDF, nyambung kana halaman web Tarjamah Google resmi, pencét tombol na dokumén sareng dina anyar pantalla que se muestra, presione el elemento Milarian komputer anjeun.

    Teras pilih PDF anu anjeun badé tarjamahkeun, pencét tombol na Dibuka sareng nunjukkeun duanana basana asli eusi dokumén (contona. Italiano, Inggris, Perancis nu Kéngingkeun basa, pikeun ngamungkinkeun Google Tarjamah pikeun otomatis mendakan basa) sareng basa anu anjeun badé tarjamahkeun. Tungtungna, pencét tombol traducir, pikeun kéngingkeun transkrip tarjamahna.

    Punten perhatoskeun yén Tarjamah Google henteu ngagaduhan fitur pituin pikeun ngaunduh file anu ditarjamahkeun. Upami diperlukeun, anjeun tiasa milih téks anu ditarjamahkeun ku Google Translate, témpél kana dokumén anyar anu didamel ku program nyerat (mis. noteblock, TextEdit, Firman, LibreOffice, Kaca etc.) y guarde el documento en cuestión como PDF. En este sentido, mi guía sobre cómo ngarobah un documento en PDF puede ser útil.

    Kumaha narjamahkeun PDF nganggo Dok Panarjamah

    Upami anjeun mikir kumaha narjamahkeun PDF nganggo gambarAbdi nyarankeun anjeun nyobian Panarjamah Panarjamah. Mangrupikeun jasa online gratis anu ngamungkinkeun anjeun ngunggah file PDF anu dipikaresep anjeun, narjamahkeun kana salah sahiji tina 109 bahasa anu didukung (anggo Google Translate) sareng unduh file anu ditarjamahkeun pikeun ngajaga desain anjeun. Payil anu diunggah bakal otomatis dihapus tina sérver Doc Panarjamah dina waktos 1 jam saatos nganggo jasa.

    Pikeun narjamahkeun PDF nganggo Dok Panarjamah, sambungkeun ka halaman utama jasa teras pencét tombol na Tarjamahkeun ayeuna. Dina layar anyar anu ditembongkeun, pilih pilihan éta Unggah File, pilih PDF pikeun narjamahkeun teras pencét tombol na Dibuka, pikeun ngamimitian ngecas.

    Dina titik ieu, pilih létah kemih tina dokumén nganggo menu turun-handap di kénca, nunjukkeun kana basa tarjamah teras klik kana tombol traducir. Sakali tarjamahan parantos réngsé, antosan bilah kamajuan anu aya di gigireunna Nyiapkeun turun ngahontal 100% sareng hadiah dina pilihan Unduh dokumén narjamahkeun anjeun!, pikeun ngaunduh PDF anu ditarjamahkeun kana komputer anjeun.

    Kumaha narjamahkeun PDF anu dipindai

    Kumaha anjeun ngucapkeun? Naha anjeun bakal ngalakukeun éta narjamahkeun PDF anu dipindai? Dina kasus éta, anjeun mimitina kedah ngarobih halaman anu dipindai kana dokumen téks anu tiasa diedit. Pikeun ieu, aya duanana program anu badé dipasang dina komputer anjeun sareng jasa Online anu, ngalangkungan téknologi OCR (pangakuan karakter optik), sanggup ngarobih gambar sareng scan janten téks anu tiasa diédit dina waktos anu sakedik.

    Operasi program OCR ampir sami sareng paduli parangkat lunak anu dianggo: anu kedah anjeun lakukeun nyaéta nyoco kana PDF anu tos dipindai sareng ngantosan éta dirobih janten téks anu tiasa dipilih sareng tiasa diedit. Kanggo inpormasi lengkep, kuring ngantepkeun anjeun sareng panduan ngeunaan cara ngédit téks anu dipindai.

    Pas anjeun kéngingkeun dokumén anu dirobih kana téks "nyata", anjeun tiasa narjamahkeun kana basa anu anjeun pikaresep ku nganggo salah sahiji jasa anu kuring nunjukkeun dina garis-garis samemehna ti pituduh ieu. Anjeun henteu nyangka éta saderhana kitu?

    Kumaha narjamahkeun PDF nganggo Android sareng iPhone

    Upami anjeun milari aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun narjamahkeun PDF nganggo Android sareng iPhone, anjeun tiasa ngaunduh Panarjamah dokumen PDF. Beda sareng aplikasi sanés jinis ieu anu ngamungkinkeun anjeun narjamahkeun dokumén ku cara milih téks sacara manual, PDF Panarjamah ngamungkinkeun anjeun milih PDF anu bakal ditarjamahkeun tina telepon pinter atanapi tablet anjeun sareng sacara otomatis kéngingkeun PDF anu ditarjamahkeun, kalayan kamungkinan ngaunduh kana alat atanapi ngabagi online.

    Aplikasi anu disayogikeun sayogi pikeun Android (upami anjeun gaduh smartphone tanpa Play Store, anjeun tiasa ngaunduh ti toko alternatip) sareng ios / iPadOS. Éta gratis sanaos anjeun ngawatesan diri kana dua tarjamahan per dinten. Nanging, dina alat anu dilengkepan ku Android, anjeun ogé tiasa mésér paket tarjamahan (1.09 pikeun tarjamahan, 2,69 pikeun tilu tarjamahan, 3,99 pikeun lima tarjamahan mi 7,99 pikeun sapuluh tarjamahan).

    Saatos ngaunduh Panarjamah Dokumén PDF ti toko alat anjeun, ngajalankeun aplikasi anu dimaksud, pencét barangna Pilih File sareng pilih PDF anu anjeun badé tarjamahkeun pikeun ngamimitian ngunggah. Sakali unggah file anu dimaksud parantos réngsé, ketok tombol na handap, pilih bahasa aslina tina dokumen (Pilih basa tina) sareng basa pikeun narjamahkeunana (Pilih basa pikeun) terus pencét tombol traducir, pikeun ningali file anu ditarjamahkeun.

    Dina titik ieu, ketok ikon tina jurus anu nunjuk ka handap, perenahna di belah katuhu luhur, sareng pilih naha anjeun badé nyimpen file dina alat anjeun atanapi bagikeunana ngalangkungan salah sahiji aplikasi anu sayogi dina smartphone / tablet anjeun (mis. WhatsApp, Telegram, Google Drive jeung sajabana).

    En naon waé momento, puede ver todos los archivos traducidos accediendo a la pantalla principal del Traductor de documentos PDF y seleccionando el elemento File ditarjamahkeun. Teras pencét ikon étaojo patalina sareng dokumén anu dipikaresep ku anjeun, pikeun ningali tarjamahanana, upami sanés toél ikon éta tilu titik, pikeun nyimpen kana alat anjeun atanapi ngabagi ngalangkungan email atanapi salah sahiji aplikasi anu sayogi.

    Finalmente, me gustaría señalar que PDF Document Translator también integra un traductor de texto: si ha terminado las traducciones diarias a su disposición y no tiene la intención de llevarse la mano a su billetera para comprar más traducciones de documentos, abra el PDF de su interés y copie el texto para traducir. Una vez hecho esto, abra el Traductor de documentos PDF, presione en el elemento Panarjamah sareng témpél téks anu anjeun salin tadi kana lapangan Lebetkeun téks pikeun narjamahkeun.

    Teras nunjukkeun kana basana asli jeung basa pikeun narjamahkeun ngalangkungan ménu lungsur anu aya di luhur teras toélpesawat pesawat, kanggo ningali tarjamahanana.

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep