Kumaha mupus akun Telegram

Cómo eliminar una rekening de telegram

Siguiendo el consejo de tu mejor amigo, tú también has decidido utilizar Telegram, el famoso servicio de mensajería que permite no solo enviar mensajes de texto sino también participar en grupos, seguir canales sobre los más diversos temas y realizar llamadas / videollamadas a través de Internet. con el paso de las semanas, sin embargo, te diste cuenta de que prefieres otras aplikasi kurir keur chatear con beus amigos y, ku ello, has llegado a la conclusión de detener tu experiencia en Telegram.

Upami kaayaan leres-leres Como las describí y ahora quieres nyaho kumaha mupus akun Telegram, permítame brindarle toda la información que necesita para tener éxito en su intento. Si me das unos minutos de tu tiempo libre, puedo mostrarte el procedimiento detallado para eliminar definitivamente tu cuenta o programar su cancelación. En primer tempatna, sin embargo, será mi preocupación explicarle qué significa darse de baja de Telegram, indicando también qué opciones están disponibles en caso de dudas.

Upami anjeun satuju sareng henteu sabar ngantosan langkung seueur, hayu urang tong buang-buang waktos deui ngobrolkeun kumaha terasna. Jantenkeun anjeun raoseun, sisihkan lima menit waktos luang, sareng bakikeun diri pikeun maca paragrap ieu. Tuturkeun taliti pitunjuk anu ku kuring badé dipasihkeun ka anjeun, cobian sina dipraktekeun sareng kuring mastikeun yén anjeun bakal tiasa berlangganan Telegram bari henteu aya masalah nanaon. Senang maca sareng wilujeng dina sagalana!

daptar eusi()

    Sateuacan urang angkat ka tutorial ieu sareng ngajelaskeun diri urang sorangan kumaha mupus akun Telegram, mungkin aya gunana pikeun terang naon anu ngahapus akun anjeun tina platform ieu diwangun sareng, di luhur sadayana, pilihan naon anu sayogi pikeun anjeun pikeun ngalakukeunana.

    Dina nyerat panduan ieu, anjeun tiasa mupus akun Telegram anjeun sacara manual (ku ngakses halaman khusus dina halaman wéb Telegram resmi) atanapi ku netepkeun pembatalan otomatis na (tina setelan jasa olahtalatah anu kawéntar).

    En ambos casos, la eliminación de su cuenta implica la eliminación de todos los chats, individuales y grupales (incluidos los mensajes y naon waé medio) y los contactos asociados con la cuenta eliminada. Además, anjeun kedah terang naon operasi éta teu bisa malik: Upami aya mamang, henteu mungkin pikeun milarian akun anu dibolaykeun.

    Nanging, ku milih ngajadwalkeun pembatalan otomatis akun anjeun, upami anu terakhir henteu acan dihapus, anjeun tiasa ngambah deui léngkah anjeun ngan ukur ku lebet kana akun anjeun deui.

    Akhirna, kuring hoyong nunjukkeun yén upami akun anjeun dibatesan kusabab kagiatan anu aya hubunganana sareng spam, ngahapus éta moal ngaleungitkeun larangan éta. Saatos diberesihan ieu, hayu urang tingali kumaha cara ngalanjutkeun.

    Kumaha cara ngahapus akun Telegram sacara permanen

    Upami niat anjeun mah ngahapus akun Telegram salaminaAnu kedah anjeun lakukeun nyaéta nyambungkeun kana halaman wéb resmi jasa olahtalatah anu kasohor, lebetkeun nomer telepon anu aya hubungan sareng akun pikeun dihapus sareng, saatos diverifikasi idéntitas anjeun, pencét tombol pikeun langsung mupus akun.

    Pikeun neraskeun, duanana tina telepon pinter atanapi tablet ogé tina komputer, mimitian pangotéktak anu biasana anjeun anggo pikeun browsing Internet (misal Chrome, Safari, Tepi jsb.) sareng nyambung ka halaman ieu situs Telegram. Teras lebetkeun nomer telepon anu anjeun daptarkeun pikeun layanan awalan internasional lengkep (mis. + 39 pikeun Itali) di lapangan Nomer telepon na terus pencét tombol handap, para recibir un código necesario para verificar su identidad.

    Dina titik ieu, luncurkeun aplikasi Telegram dina alat anjeun, pencét dina obrolan Telegram teras ketik kode alfanumeris dilaporkeun jero. Maka balik deui ka halaman anu nembé dibuka, lebetkeun kode sual di lapangan kode terus pencét tombol Registrarse.

    Dina kaca anu nembé dibuka, pilih pilihan ogé Hapus akun sareng, upami anjeun kersa, tangtukeun alesan naha anjeun ngahapus akun anjeun di lapangan Kusabab anjeun ninggalkeun?. Pikeun ieu, upami anjeun pasti bakal ngeureunkeun pangalaman anjeun dina Telegram, pencét tombol na Hapus akun, para eliminar permanentemente su cuenta y todos los data patali.

    Sakumaha didadarkeun di garis awal pituduh ieu, upami anjeun mikirkeunana, moal mungkin pikeun milarian akun anu dihapus. Anu tiasa anjeun lakukeun nyaéta daptar kanggo jasa deui - upami éta, upami anjeun milih nganggo nomer telepon anu sami anu pakait sareng akun anu dihapus, éta tiasa nyandak sababaraha dinten. Dina hal ieu, panduan kuring ngeunaan cara ngalanggan Telegram tiasa janten mangpaat.

    Kumaha ngahapus akun Telegram sacara otomatis

    Si no estás del todo convencido de eliminar tu cuenta de Telegram y te gustaría nyaho una solución menos drástica que la que indiqué en las líneas anteriores de esta guía, anjeun tiasa program de borrado automático tina profil anjeun saatos waktos teu aktipitas diatur ku anjeun.

    Upami anjeun pikir ieu solusi anu pangsaéna pikeun kabutuhan anjeun sareng anjeun gaduh alat Android, ngajalankeun aplikasi Telegram, ketok tombol ☰, di kénca luhur, sareng pilih pilihan na Konfigurasi dina ménu anu muka. Ayeuna, ketok kana barangna Privasi sareng kaamanan, milarian pilihan Hapus akun kuring teras klik dina tulisan Upami jauh ku. Tungtungna, nempatkeun tanda cek di gigireun pilihan anu anjeun minat antara 1 sasih, 3 bulan, 6 bulan mi sataun 1 Sareng nyaéta.

    Nanging, upami anjeun panginten kumaha ngahapus akun Telegram tina iPhone, mimitian aplikasi anu dimaksud, pencét on elemen Konfigurasi lokasina di menu di handap ieu sareng toél pilihan Privasi sareng kaamanan. Dina anyar pantalla que aparece, ubique la sección Hapus akun abdi sacara otomatis, rampa itemna Upami anjeun teu aya tur pilih salah sahiji pilihan anu sayogi ti 1 sasih, 3 bulan, 6 bulan mi 12 bulan.

    Dupi anjeun kersa teraskeun komputer? En este caso, tenga en cuenta que es posible programar la cancelación de su cuenta desde el cliente de Telegram para Windows y macOS, pero no desde Telegram Web, la versión del navegador del popular servicio de mensajería instantánea.

    Kalayan nyarios yén, luncurkeun Telegram dina komputer anjeun sareng pencét ikon tina kabayang gear, pikeun aksés na Konfigurasi tina akun anjeun. Teras pilih pilihan na Privasi sareng kaamanan, milarian tulisan Hapus akun kuring teras klik kana pilihan Upami jauh ku. Akhirna, atur jangka waktu teu dipikaresep ku anjeun diantara 1 sasih, 3 bulan, 6 bulan mi sataun 1 Sareng nyaéta.

    Ku ngalakukeun éta, akun anjeun bakal otomatis dihapus dina akhir jaman teu aktipitas anu parantos anjeun atur. Pikeun langkung ngartos, hayu urang nyandak conto anu praktis: upami anjeun parantos netepkeun waktos teu aktipitas 1 sasih, akun anjeun bakal dihapus upami anjeun henteu lebet kana Telegram salami 30 dinten. Ieu ngandung harti yén unggal-unggal anjeun nganggo jasa anu dimaksud, anjeun bakal "nunda" pembatalan akun anjeun salami 30 dinten tambahan.

    Bisi aya masalah

    Upami anjeun nuturkeun paréntah anu kuring pasihkeun dina paragrap anu sateuacanna tapi, sanaos ieu, anjeun henteu tiasa ngahapus akun anjeun, kuring nyarankeun anjeun nyungkeun dukungan ti staf Telegram.

    Pikeun ngalakukeun ieu, boh ti telepon pinter atanapi tablet boh tina komputer, mimitian aplikasi Telegram, pencét ikon na kabayang gear tur pilih pilihan nyarioskeun patarosan mi Oké dina ménu anu muka, pikeun ngamimitian obrolan ku dukungan Telegram.

    Dina titik ieu, pencét tombol ngamimitian, pilih pilihan anjeun Abdi hoyong laporkeun masalah mi Abdi gaduh masalah sareng akun abdi, pilih tulisanna Abdi hoyong ngahapus akun abdi sareng cobaan nempatkeun paréntah dina layar pikeun latihan.

    Upami anjeun masih teu tiasa langganan Telegram, punten ngamimitian obrolan deui ku dukungan Telegram sareng pilih opsi na Luncat sareng teraskeun sareng para sukarelawan. mi Leres alihan abdi, Kanggo kontak langsung sareng staf Telegram.

    Ayeuna akurat ngagambarkeun masalah anu karandapan di lapangan. nulis pesenklik dinapesawat pesawat, pikeun ngirim pesen anjeun sareng ngantosan réspon karyawan dukungan Telegram anu bakal masihan anjeun sadayana bantosan anu diperyogikeun.

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep