Kumaha carana nempatkeun TV tina modeu sayaga


Kumaha carana nempatkeun TV tina modeu sayaga

 

Jalma anu sering nonton TV di bumi pasti perhatoskeun yén saatos waktos anu teu aya aktipitas, TV sacara otomatis pareum sareng kana modeu siyaga, saolah-olah kami neken tombol beureum dina remote control. Nalika ieu kajantenan urang ulah hariwang sareng mikir yén tivi na rusak: éta kalakuan normal pisan, Dirancang ku pabrik TV pikeun ngahémat énergi nalika TV ditingalkeun tanpa aya anu ngaganti saluran atanapi ngalakukeun operasi sanés pikeun waktos anu lami (biasana saatos 2 jam).

Upami urang henteu resep kalakuan ieu atanapi hoyong nonton tipi tanpa henti bahkan langkung ti 3 jam, dina panduan ieu kami bakal nunjukkeun ka anjeun kumaha miceun modeu sayaga dina TV tina mérek TV utama, sahingga anjeun tiasa langsung ngadalikeun modeu sayaga otomatis dina kaayaan anu tangtu atanapi dina skénario tinangtu diperyogikeun TV anu teras-terasna (contona, TV di toko, TV anu ngajaga perusahaan perusahaan). jalma sepuh atanapi murangkalih).

daptar eusi()

    Kumaha mareuman modeu sayaga dina TV

    Sakumaha didadarkeun dina sawangan, fitur sayaga otomatis disayogikeun dina sadaya TV modéren sareng TV pinter supados langkung gampang ngahémat listrik nalika ditingali lami teuing henteu nganggo interaksi. Nanging, unggal pabrik nawiskeun kamungkinan pikeun nyaluyukeun fungsi ieu (nambahan waktos ngantosan) sareng ogé ku dipareuman lengkep, Janten anjeun tiasa ngaraosan TV anu teu terbatas. Dina kasus anu terakhir, kumaha ogé, émut pikeun mareumanana sacara périodik ku kadali jarak jauh, pikeun ngahémat énergi sareng manjangan umur alat.

    Cabut LG TV tina modeu sayaga

    Upami urang gaduh LG smart TV urang tiasa nyabut mode sayaga otomatis ku mencét tombol gear dina remote control, éta bakal dicandak kana ménu Sadaya setelan, pilih ménu na umum sareng tungtungna pencét on elemen Timer.

    Dina jandéla anyar anu dibuka, urang mareuman item A.pareum saatos 2 jam ngaklik éta sareng, upami kami parantos netepkeun waktos pangéstuna anu béda, urang parios dina ménu Pareum otomatis, mastikeun barangna disetél ka Nonaktipkeun. Alternatipna, urang ogé tiasa mastikeun sora na Modeu eko (aya dina ménu umum) upami sorana aktip Cahya otomatis, janten anjeun tiasa mareumanana.

    Cabut Samsung TV tina sayaga

    Samsung TV terkenal pisan sareng seueur pangguna pasti bakal merhatoskeun sahenteuna sakali yén modeu sayaga otomatis dina aksi. Upami anjeun aya diantara anu hoyong mareumanana, urang tiasa teraskeun ku mencét tombol na menu tina kadali jauh, ngarah urang turun jalan Umum -> Manajemén Sistem -> Waktos -> Timer Saré sareng mariksa naha item Setélan dinonaktipkeun (éta kedah disetél janten 2 jam sacara standar: hayu urang robih setélan kana OFF).

    Upami metode di luhur henteu jalan, urang kedah parios naha kontrol sayaga sayogi dina pangaturan hemat daya. Pikeun neraskeun urang muka éta menuhayu urang candak kana Solusi héjo atawa Umum -> Larutan ékologis sareng parios naha sora aktip Cahya otomatis, meh tiasa ditumpurkeun sacara permanen.

    Pasang Sony TV tina modeu sayaga

    Sony TVs tiasa ngagaduhan sistem operasi propriétis sareng Android TV énggal: duanana sistem hémat énergi sareng otomatis angkat ka siyaga saatos waktos anu tangtu tanpa input. Pikeun nganonaktifkeun sayaga dina Sony TV tanpa Android TV, cukup pencét dina tombol Home / Menu dina remote control, hayu urang jalan Setélan Sistem -> Eco sareng parios naha sayaga TV dianggurkeun aktip, janten urang tiasa nganonaktifkeunana.

    Upami urang gaduh televisi Sony nganggo Android TV, pencĂ©t tombol na Casahayu urang jalan SetĂ©lan -> Énergi -> Eco sareng mareuman modeu sayaga. Upami Ă©ta henteu tiasa dianggo atanapi layar pareum deui saatos waktos tangtos urang ogĂ© kedah parios konfigurasi na Ngimpi, fitur Android anu nembongkeun layar saver upami teu aktip teuing. Pikeun neraskeun, hayu urang jalan SetĂ©lan -> TV -> Daydream sareng pastikeun yĂ©n di gigir unsur Nalika dina modeu bobo sorana aya Mei.

    Sababaraha TV pinter Sony modéren ogé ngagaduhan sensor ayana, anu ngadeteksi ayana jalma-jalma di payuneun TV sareng, upami aya cek négatip, sacara otomatis nempatkeun TV kana modeu sayaga. Fitur groundbreaking ieu masih tiasa ditumpurkeun ku mencét tombol Menu, nyandak urang sapanjang jalan. Setélan -> Setélan Sistem -> Eco -> Sensor Ayana tur nyetel item pikeun OFF.

    Cabut Philips TV tina sayaga

    TV Philips ogé tiasa ngalebetkeun sistem operasi propriétét atanapi Android TV, janten urang kedah neraskeun anu béda. Pikeun anu ngagaduhan TV Philips tanpa Android TV, dimungkinkeun pikeun ngabolaykeun modeu sayaga ku mencét tombol na Menu / Imah dina kadali jauh, muka ménu Husus O umum, mencét Timer sareng akhirna muka panto Pareuman, dimana urang kedah ngonpigurasikeun fungsina OFF.

    Upami Philips TV langkung énggal, urang tiasa nyabut modeu sayaga ku mencét tombol na menu, ngarah urang ka jalan Setélan -> Eco Setélan -> Sleep Timer tur nyetel timer kanggo 0 (nol).

    Cabut TV Panasonic tina modeu sayaga

    Upami urang gaduh TV Panasonic anu pareum saatos waktos anu tangtu, urang tiasa ngalereskeunana ku mencét tombol na Timer (aya dina seueur modél kadali jauh Panasonic) sareng, dina ménu anyar anu bakal dibuka, anu kedah urang lakukeun nyaéta nganonaktifkeun barangna Tahan otomatis.

    Teu aya tombol timer dina jauh tina TV Panasonic kami? Dina hal ieu urang tiasa nyabut sayaga nuturkeun prosedur klasik, anu diwangun ku mencét tombol menu dina kadali jarak jauh, buka menu Timer teras atur Pareuman Daya Otomatis OFF atanapi kang 0 (nol)

    conclusions

    Upami sayaga TV ngaganggu urang nalika ningali pilem panjang anu saé atanapi salami sési binge anu sengit (nyaéta, nalika urang nonton seueur épisode tina serial TV sacara teras-terasan), nganonaktipkeun modeu sayaga tiasa janten solusi anu épéktip. janten anjeun teu kedah noél kadali jauh. sahenteuna sakali sajam sahingga tipi "ngartos" yén kami aya sareng kami ningali hal. Hatur nuhun kana pituduh ieu urang tiasa pareuman sayaga dina televisi tina mérek utama, tapi léngkah-léngkah kami parantos nunjukkeun anjeun tiasa diputer dina TV modéren naon waé, urang ngan ukur kedah nyandak remote control, lebetkeun setélan sareng parios unggal unsur anu aya hubunganana sareng shutdown otomatis tipi: Siaga, hemat énergi, Eco, Eco Mode atanapi Timer.

    Seueur prosedur sayaga robih gumantung kana sistem operasi anu dipasang; Pikeun geuwat ngartos sistem naon anu urang payun sareng kumaha cara ngalanjutkeun, kami nyarankeun anjeun ogé maca pituduh kami Kumaha terang naha éta téh Smart TV mi Smart TV pangalusna pikeun Samsung, Sony sareng LG App System.

    Naha urang ngagaduhan masalah sareng modeu sayaga atanapi mareuman PC? Dina hal ieu, kami nyarankeun anjeun pikeun ningkatkeun diskusi ku maca tulisan kami. Gantung sareng hibernasi komputer: bénten sareng kagunaan.

     

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep