Kumaha mareuman sora tina pituduh Samsung TV

Kumaha mareuman sora tina pituduh Samsung TV

Kanggo sababaraha waktos, unggal waktos anjeun ngarobih saluran, ménu kabuka atanapi ningkatkeun volume dina TV anjeun Samsung, sora ti tukang ngabéwarakeun anjeun ngeunaan parantosan operasi anu parantos dipesen ku anjeun. Ieu rada anéh, kumargi anjeun henteu émut nyetél fitur sapertos kitu sateuacanna, sareng éta ogé rada ngaganggu anjeun.

Ku milari inpormasi dina Internét, anjeunna tiasa ngartos yén éta téh TV kalayan pituduh sora: Koméntar audio anu mangrupikeun bagian tina fitur aksés Samsung TV. Henteu gaduh peryogi sakedik kanggo koméntar ieu, anjeun parantos nyobian nganonaktifkeun nyalira, tapi éta sadayana réngsé waé sareng ku sabab éta anjeun hoyong terang kumaha nganonaktipkeun pituduh sora Samsung TV.

Upami éta masalah, tong hariwang, kuring di dieu ngabantosan. Kantun turutan pitunjuk anu kuring bakal masihan anjeun henteu lami sareng anjeun bakal ngagaduhan sadayana sakedap. Anjeun ngan ukur kedah nganapigasi ménu sistem TV anjeun sareng éta waé. Kadua, kuring ogé bakal ngajelaskeun kumaha mareuman asistén TV anjeun, upami anjeun ogé gaduh masalah. Naon anu anjeun ngantosan teras? Teruskeun sareng garis ieu: anjeun bakal mendakan sadayana anu dipedar di handap ieu.

daptar eusi()

    • Kumaha mareuman sora tina pituduh Samsung TV
    • Kumaha nganonaktipkeun asisten sora Samsung TV

    Kumaha mareuman sora tina pituduh Samsung TV

    Sakumaha anu kuring kantos saurna, koméntar audio anu ngiringan unggal interaksi sareng TV anjeun mangrupikeun salah sahiji rupa fitur tina diakses éta pikeun sababaraha taun parantos kalebet dina alat Samsung (sareng henteu ngan ukur).

    Upami anjeun henteu meryogikeunana sareng kumargi kitu panasaran kumaha nganonaktipkeun pituduh sora Samsung TV, solusi pikeun masalah anjeun nyaéta kalakuan setélan anu ngatur operasi pilihan aksés TV.

    Sateuacan neraskeun, kuring kedah ngadamel premis: nyerat paréntah anu bakal anjeun baca teu lami anu kuring atos dumasar kana a Smart TV Samsung UE43NU7092UXXH generasi katujuh. Barang-barang dina sababaraha ménu anu bakal kuring namina ti waktos ka waktos tiasa rada beda-beda upami anjeun modél anu sanés. Jalan anu mana waé, anjeun tiasa pastikeun yén anjeun bakal tetep tiasa ngartos léngkah-léngkah anu kedah dituturkeun, sabab seueur TV mérek Korea dumasar kana sistem operasi anu sami.

    Janten hal kahiji anu kedah anjeun lakukeun nyaéta muka setélan aksés aksés TV: pikeun ngalakukeunana gancang, pencét sareng tahan konci na Jempé dina kadali jauh (anu nganggonyabrang spéker). Teras, gigireun barangna Pitunjuk sora kedah aya hiji ngontrol nunjukkeun yén koméntar audio aktip. Pikeun nganonaktifkeunana, pencét waé tombol na neundeun duit kadali jauh dina barang Pitunjuk sora. Kaleresan basajan?

    Ogé pastikeun yén dina judul Pitunjuk sora henteu diaktipkeun ngontrol gigireun tulisan Pedaran Audio. Upami anjeunna ngontrol upami aya, pencét konci na neundeun duit dina tulisan Pedaran Audio pikeun ngaleupaskeun. Éta waé, ayeuna, upami anjeun nyobian balik kana daptar saluran ku mencét tombol na Kaluar Anjeun bakal perhatoskeun yén nalika anjeun nguatkeun polumeu atanapi ngarobih saluran, TV moal aya deui kaluaran sora, tingali sorangan!

    Alternatipna, pikeun nganonaktifkeun panduan sora, pencét konci na. setélan dina kadali jauh, atanapi pencét tombol imah (hiji anu nganggo simbol imah disimpen dina salib kabentuk ku tombol panah arah) sareng ngalih ka kénca dina submenu, dugi ka ngahontal barangna setélan. Sakali anjeun mendakan anu terakhir, pencét konci na neundeun duit (anu kalayan simbol a alun-alun sareng jamparing disimpen diantara panah arah).

    Gulung ka handap daptar setélan teras pencét tombol. neundeun duit dina tulisan umum, teras pencét tombol deui neundeun duit dina tulisan Aksésibilitas. Tungtungna, pencét konci na neundeun duit dina tulisan Setélan pituduh sora. Dina titik ieu, pencét tombol neundeun duit dina tulisan Pitunjuk sora (Abdi terang ngontrol Éta aktip). Sampurna, anjeun lakukeun sadayana anu kedah dilakukeun!

    Cobian ayeuna ku mulang ka daptar saluran atanapi ningkatkeun volume dina tipi anjeun pikeun mastikeun yén panduan sora parantos ditumpes.

    Pikeun ngaktifkeun deui panduan sora, upami aya mamang, cukup pencét tombol deui neundeun duit kadali jauh dina barang Pitunjuk sora dina ménu anu kuring nunjukkeun dina garis-garis samemehna, dina urutan pikeun ngalebetkeun deui saderek ngontrol.

    Akhirna, kuring hoyong nunjukkeun yén upami anjeun nembé ngagaleuh Samsung Smart TV anjeun sareng hoyong terang langkung seueur ngeunaan operasionalna umum, kuring parantos nyerat pituduh khusus anu tiasa dianggo pikeun anjeun.

    Kumaha nganonaktipkeun asisten sora Samsung TV

    Kumaha anjeun ngucapkeun? Anjeun ogé hoyong terang kumaha nganonaktifkeunasisten sora dina Samsung TV anjeun - anu ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun Smart TV ku sora anjeun - naha anjeun henteu peryogi deui sareng ku sabab éta nganggap hal éta kaleuleusan? Kuring bakal langsung ngalereskeun, éta operasi anu saéstuna saderhana.

    Sadaya anjeun kedah ngalakukeun nyaéta pencét tombol menu dina kadali jauh, pilih barangna sistim mi Pangakuan vokal sareng, ti dieu, pencét tombol neundeun duit dina tulisan Tulisan TV. Tungtungna, pencét tombol neundeun duit dina tulisan OFF. Hebat, anjeun ngan pareuman asistén sora TV anjeun.

    Nalika ragu, pikeun ngaktipkeun deui paréntah sora dina TV anjeun, cukup pencét tombol na neundeun duit dina tulisan EN dina ménu anu kuring nembé disebatkeun. Upami anjeun resep ngagaduhan inpormasi langkung seueur ngeunaan éta, kuring ningali anjeun kana tutorial kuring ngeunaan cara nganonaktipkeun asisten soanten Samsung, anu kuring bébéja cara ngatur fungsi ieu bahkan dina telepon pinter perusahaan Korea anu kawéntar.

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep