Kumaha milarian jalma di Instagram

Cómo encontrar una persona en Instagram

Instagram mangrupakeun de las jaringan sociales más populares y casi todas las personas que conoces están registradas allí. Recientemente, sin embargo, se preguntó qué le pasó a un viejo amigo suyo y, en este sentido, trató de buscarlo en Instagram, fallando sin embargo en la intención. Sin embargo, te parece imposible que la persona en cuestión no esté registrada en esta conocida red social fotográfica y, ku tanto, has acordado que, probablemente, necesites ayuda keur realizar correctamente esta operación.

Kumaha anjeun ngucapkeun? Janten éta sareng, janten, anjeun heran kumaha milarian jalma di instagram? Upami éta, tong hariwang: kuring terang jaringan sosial ieu sampurna sareng tiasa ngarahkeun anjeun kana alat pamilarian anu sayogi. Yakin yén anjeun henteu kedah janten ahli dina ngagunakeun aplikasi, prosedur anu ngamungkinkeun anjeun mendakan babaturan di Instagram es realmente simple; En naon waé caso, solo sigue las instrucciones que te daré en este tutorial y verás que no te anjeun tiasa equivocar.

Dicho esto, lo único que necesita, para seguir los procedimientos contenidos en esta guía, son unos minutos de tiempo libre: tenga a mano smartphone anjeun o tableta y también tómese el tiempo para consultar la red social desde su sitio web oficial o utilizando su solicitud de Windows 10. Dina bab-bab di handap ieu, nyatana, anjeun bakal mendakan sadaya inpormasi ngeunaan kumaha pikeun lumangsungna, ngalaksanakeun tina sadaya platform anu mana Instagram sayogi. Dina titik ieu, ku sabab éta, anu kedah kuring lakukeun nyaéta pikeun anjeun maca anu saé sareng panilitian anu saé.

daptar eusi()

    • Kumaha carana mendakan jalma dina Instagram anu terang ukur nami na
    • Cómo encontrar una persona en Instagram sin nyaho namina
      • Kumaha milarian jalma di Instagram jeung nomer telepon na
      • Kumaha carana mendakan jalma dina Instagram tina Facebook
      • Kumaha carana mendakan jalma dina Instagram ti Tinder
      • Cómo encontrar personas en Instagram a través de un tempatna
      • Kumaha carana mendakan jalma dina Instagram nganggo poto
      • Kumaha carana mendakan jalma dina Instagram ku email
    • Kumaha carana mendakan jalma dina Instagram tanpa ngalanggan

    Kumaha carana mendakan jalma dina Instagram anu terang ukur nami na

    Metodeu anu munggaran anu kuring nyarankeun yén anjeun anggo, pikeun milarian jalma anu ngagaduhan Instagram nyaéta ngagunakeun mesin pencari anjeun. Upami anjeun terang éta landihan ti jalma anu kedah dipilarian atanapi milikna nombre mi ngaran kulawarga, ieu, kanyataanna, solusi anu paling pondok sareng gancang.

    Teras Instagram keur Android e iOS o vinculado a su rekening ti komputer pribadi, desde su sitio web oficial o usando su aplicación de Windows 10, para que puedas iniciar sesión en tu perfil si es necesario.

    Saatos éta, dina mesin pencari tina Instagram (ikon kaca gedé, tina aplikasi), ngetik dina nombre, la landihan atawa nombre jeung ngaran kulawarga jalma anu anjeun badé milari, sahingga daptar jalma nembongan dina hasil pamilarian.

    Naha saur anjeun anjeun parantos mendakan jalma anu anjeun milari? Saé pisan! Pencét kana anjeun nombre, para ver su perfil (si este no ha sido configurado Como privado) y así podrás entender si, en caso de homonimia, es realmente la persona que estabas buscando.

    Kumaha carana mendakan jalma dina Instagram tanpa terang namina

    Anjeun milari jalma anu saur anjeun parantos didaptarkeun Instagram tapi anjeun henteu terang milikna nombre Naha, meureun, dina jaringan sosial utama anjeun nganggo nami samaran? Dina hal ieu, kuring nyarankeun anjeun ngémutan solusi anu kuring ngajukeun dina bab salajengna: nempatkeun kana aksi sareng anjeun bakal ningali yén, dina hiji cara atanapi cara anu sanés, anjeun bakal teras suksés dina usaha anu anjeun usul.

    Kumaha carana mendakan jalma dina Instagram kalayan nomer teleponna

    Upami tujuan anjeun pikeun milarian jalma di Instagramtapi anjeun henteu terang milikna nombre atanapi kang landihan, anjeun tiasa ngalaksanakeun pamilarian ieu tina kontak dina buku alamat smartphone anjeun. Nyatana, fungsi ieu tiasa manpaat pikeun milarian jalma anu di lebet Instagram anu anjeun terang nomer telepon.

    Pikeun milarian jalmi di Instagram ngaliwatan kontak dina buku alamat, buka bagian éta Setélan> Jalma anu disarankeun teras klik dina tulisan Sambungkeun, dina korespondensi sareng kecap-kecap Conecta beus balad. Akhirna, pasihan idin anu dibutuhkeun ku mencét tombol na Ngidinan anu aksés.

    Upami scan parantos réngsé, anjeun bakal ditingalikeun sadaya pangguna ngalanggan Instagram- Teras ngagulung daptar anu diusulkeun pikeun ningali naha anjeun tiasa ngaidentipikasi jalma anu dipikaresep.

    Kumaha carana mendakan jalma dina Instagram tina Facebook

    Metode alternatip anu kuring nyarankeun anjeun anggo pikeun milarian jalma Instagram nyaéta pikeun nganggo fungsina baraya nalika nyambungkeun sareng akun anjeun Facebook y, en consecuencia, a la sincronización de estos últimos contactos. De esta forma podrás comprobar cuál de tus amigos de Facebook, ogé didaptarkeun di Instagram.

    Pikeun ngalaksanakeun prosedur ieu, buka bagian na Setélan> Jalma anu disarankeun teras klik dina tulisan Sambungkeun, susuratan éditorial Sambung ka facebook sareng pasihan sadayana idin anu diperyogikeun, pikeun log in ka tukang, pikeun ningali saha, diantara réréncangan Facebook anjeun, anu ogé langganan Instagram.

    Gulung daptar dugi ka mendakan jalma anu anjeun milari sareng, upami perlu, toél nami na, pikeun ningali sadaya eusi anu parantos diterbitkeun, sareng pastikeun yén éta jalma anu anjeun pikahoyong.

    Kumaha carana mendakan jalma dina Instagram ti Tinder

    Anjeun tiasa mendakan jalma di Instagram Dimimitian saprak Tinder, pero esta investigación no siempre se puede realizar fácilmente.

    De hecho, en la conocida aplicación de citas, la jelema suele conectar su perfil Instagram un Tinder, ngalangkungan fungsionalitas anu cocog anu sayogi. Nanging, sanaos dina Tinder puedes ver las fotos diterbitkeun dina Instagram, nami akun jalma éta henteu katingali.

    Maka, dina hal anu khusus ieu, anjeun kedah ngarepkeun yén jalma anu anjeun milari parantos nyerat landihan de Instagram dina biografi tina Tinder, Sangkan anjeun tiasa henteu gagal sareng mendakan pangguna anu anjeun pikahoyong ku milarian milarian mesin pencari Instagram.

    Kumaha carana mendakan jalma dina Instagram ngalangkungan tempat

    Pikeun milarian jalmi di Instagram Ngaliwatan hiji tempat anjeun tiasa nganggo mesin pencari tina jaringan sosial, sabab ieu ngamungkinkeun anjeun ningali nami-nami jalma anu parantos ditandaan dina tempat anu tangtu.

    Janten, pikeun ngamimitian, mimitian Instagram atanapi lebet kana akun anjeun tina komputer pribadi. Saatos éta, dina kolom téks mesin pencari (ikon kaca gedé, tina aplikasi), ngetik dina nombre kota anu dipikaresep anjeun teras pencét kana kartu Tempat.

    Ayeuna, pencét kana hasil anu saluyu tina pamilarian anu anjeun laksanakeun, pikeun ningali sadaya publikasi pangguna anu parantos nambihan tempat ieu salaku tag geografis dina eusi multimédia anu aranjeunna terbitkeun.

    Alternatipna, anjeun tiasa milarian tanda pager, nyerat nami tempat diluuhan ku simbol pon. Teras pencét tina hasil saluyu tina pamilarian anjeun pikeun ningali tulisan, tapi ogé carita anu dipasang ku pangguna kalayan éta tanda pager.

    Kumaha carana mendakan jalma dina Instagram nganggo poto

    Hanjakal di Instagram teu mungkin pikeun milarian jalma ngalangkungan poto; Nanging, upami anjeun gaduh gambar anu ngagambarkeun jalma anu dimaksud, anjeun tiasa milarian Google, pikeun ngalacak nami jalma anu dimaksud sareng, nalika ngalakukeun éta, milari pangguna dina jaringan sosial fotografik Mark Zuckerberg . jaringan ngaliwatan anjeun nombre mi ngaran kulawarga.

    Jadi anu anjeun kedah lakukeun nyaéta nyambungkeun kana versi milarian gambar tina Google sareng unggah atanapi nempelkeun url gambar. Teras pencét tombol na Milarian ku gambar, pikeun ningali hasil pamilarian anjeun.

    En este punto, después de nyaho el nombre sareng jigana ngaran kulawarga jalma anu diwakilan dina gambar, anjeun tiasa nganggo mesin pencari, sapertos anu parantos dijelaskeun, pikeun milarian pangguna anu dimaksud Instagram.

    Kumaha carana mendakan jalma dina Instagram ku email

    Instagram henteu ngamungkinkeun anjeun milarian jalma ngalangkungan alamat email; Nanging, upami anjeun ngagaduhan inpormasi ieu, kuring anggap anjeun terang éta nombre da sigana oge teh ngaran kulawarga, tina anu ngagaduhan alamat email.

    Maka, dina hal anu khusus ieu, milari pangguna anu dimaksud di Instagram anu anjeun kedah lakukeun nyaéta nyobaan milarian inpormasi ieu, ngagunakeun mesin pencari pikeun jaringan sosial fotografi, sakumaha anu dijelaskeun dina bab anu didaptarkeun pikeun subjek.

    Kumaha carana mendakan jalma dina Instagram tanpa ngalanggan

    Pikeun milarian jalmi dina Instagram tanpa ngalanggan jaringan sosial ieu, kedah milarian Google: dina mesin pencari anjeun, ku sabab kitu, ketik nombre jeung ngaran kulawarga, atanapi anjeun landihandituturkeun ku kecap Instagram nu Akun Instagram.

    Ku cara kieu, diantara hasil teangan anu bakal ditingalikeun ka anjeun, anjeun bakal tiasa ningali naha jalma éta ngalanggan Instagram: upami kitu, nyatana bakal aya url www.instagram.com, dituturkeun ku nami pangguna anjeun, anu ngarujuk kana profil pangguna anu dimaksud.

    Teras pencét kana éta pikeun ningali profil na; Nanging, tetep diémutan yén, tanpa lebet kana jaringan sosial, aya watesan dina kontén anu anjeun tiasa tingali: kanyataanna, ngan ukur sawangan gambar anu dipasang dina ngirim sareng teu mungkin ningali éta dongéng diterbitkeun ku pamaké sual.

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep