Kumaha pikeun ngundeur ti Netflix

Kumaha pikeun ngundeur ti Netflix

Mahluk un gran fanático del cine y las runtuyan de televisión, hace tiempo que activó una suscripción a Netflix. Sin embargo, solo recientemente descubrió que el famoso servicio de transmisión de video permite la reproducción de algunos contenidos incluso cuando no hay una conexión a Internet disponible. Al estar interesado en esta función, inmediatamente intentó descargar una película, pero todos sus intentos ku lograrlo no dieron el resultado deseado, ya que no pudo encontrar la opción correcta keur ngalakukeun éta.

Upami kaayaan leres-leres Como las describí y, por lo tanto, todavía se está preguntando kumaha cara ngaunduh ti NetflixHayu atuh nyayogikeun anjeun sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun hasil dina usaha anjeun. Mimiti, janten tugas kuring daptar alat anu ngadukung modeu offline Netflix. Dihandap ieu anjeun bakal mendakan prosedur anu lengkep pikeun ningali daptar lengkep kontén anu sayogi pikeun diunduh sareng pitunjuk pikeun ngamimitian unduh.

Sajaba ti éta, te daré las instrucciones necesarias para reproducir y administrar el contenido descargado de Netflix en beus dispositivos. ¿Cómo se dice? ¿Es eso exactamente lo que querías nyaho? Bueno, entonces no nos detengamos más y veamos cómo proceder. ¡Feliz lectura y, sobre todo, buena visualización!

daptar eusi()

    • Kumaha cara ngaunduh ti Netflix pikeun nonton offline
      • Kumaha cara ngaunduh ti Netflix dina PC
      • Kumaha cara ngaunduh ti Netflix dina smartphone sareng tablet
      • Kumaha cara ngaunduh ti Netflix dina TV
    • Kumaha cara ngaunduh Netflix kana USB

    Sateuacan urang angkat ka tutorial ieu sareng ngajelaskeun diri urang sorangan kumaha cara ngaunduh ti Netflix, hayu atuh masihan anjeun inpormasi awal ngeunaan fitur ieu layanan streaming pidéo anu populér.

    Kahiji, anjeun kedah terang yén Netflix ngamungkinkeun eusi tangtu diunduh pikeun ngamimitianana. playback mode offline, es decir, incluso cuando no haya una conexión a Internet disponible. Sin embargo, tenga en rekening que, por motivos relacionados con los derechos de contenido individual, no se pueden descargar todos los títulos disponibles en el catálogo de Netflix.

    Ogé, kuring hoyong nunjukkeun yén fitur ieu henteu sayogi dina sadaya alat anu cocog sareng Netflix. Dina nyerat pituduh ieu, anjeun tiasa ngaunduh eusi kanggo putereun offline dina sadaya alat nganggo Android 4.4.2 terus asup iPhone / iPad / iPod Touch con iOS / iPadOS 9 terus asup PC y tableta con Windows 10 (versi 1607 sareng engké) sareng sui Tablet Amazon Fire sareng FireOS 4.0 o satuluyna.

    Janten upami anjeun panasaran kumaha cara ngaunduh ti Netflix dina Mac atawa naon waé otro dispositivo que no encuentre en las líneas anteriores, lamento informarle que esto no se puede hacer. Esto significa que siempre se requiere una conexión a Internet para ver Netflix en estos dispositivos.

    Salaku tambahan, kuring nunjukkeun yén kamungkinan unduh ti Netflix ogé dikaitkeun sareng jinis langganan anu anjeun parantos aktipkeun: sareng Rencana dasar Anjeun tiasa ngaunduh pilem sareng serial TV ka hiji alat dina hiji waktos, sareng standar piano nepi ka dua alat, sedengkeun piano premium ngamungkinkeun anjeun ngaunduh eusi dugi ka 4 alat dina waktos anu sasarengan. Kanggo inpormasi lengkep, kuring ngantepkeun anjeun sareng panduan ngeunaan kumaha jalan Netflix.

    Tungtungna, éta bakal mangpaat pikeun terang yén eusi anu diunduh ngan ukur aya dina alat anu diunduh na tiasa ditingali tina profil akun naon waé. Ngeunaan watesan anu aya hubunganana sareng unduhan kontén, kuring nunjukkeun yén mungkin aya nepi ka 100 unduhan dina hiji waktu y que, una vez que descargas un título en tu dispositivo, tienes una waktos terbatas pikeun nempokeunana sateuacan kadaluarsa (waktosna beda-beda dumasar kana lisénsi sareng judul). Ogé, saatos maén munggaran, anjeun bakal meunang 48 bijih nepi ka réngsé ditingali, saatos éta bakal kadaluarsa. Saatos diberesihan ieu, hayu urang tingali kumaha cara ngalanjutkeun.

    Kumaha cara ngaunduh ti Netflix pikeun nonton offline

    Saatos ngadamel premis awal anu diperyogikeun, anjeun parantos siap unduh ti Netflix pikeun nonton offline sadaya eusi minat anjeun diantara anu sayogi diunduh. Milarian sadayana anu dipedar sacara rinci di handap ieu.

    Kumaha cara ngaunduh ti Netflix dina PC

    Como bien sabes, para ver Netflix desde tu computadora simplemente anjeun tiasa iniciar el navegador que usas habitualmente para navegar por Internet (ej. Chrome, Firefox, Tepi nu Safari), sambungkeun kana halaman wéb resmi jasa sareng lebet ku kredensial anu aya hubungan sareng akun anjeun.

    Nanging, upami anjeun gaduh PC sareng Windows 10Anjeun ogé tiasa ngaunduh aplikasi Netflix ti Microsoft Store anu, henteu sapertos versi wéb tina jasa éta, ngamungkinkeun anjeun ngaunduh eusi anu dipikaresep pikeun maénkeun éta offline.

    Saatos ngaunduh sareng ngaluncurkeun aplikasi anu dimaksud, lebet kana akun Netflix anjeun, pencét tombol ☰ di kénca luhur, sareng pilih pilihan na Sadia pikeun diunduh dina ménu anu muka, pikeun ningali daptar lengkep eusi Netflix anu tiasa diunduh sareng diputer offline. Alternatipna, milari eusi anu dipikaresep ku anjeun ngalangkungan fitur Netflix anu pas.

    Dina titik ieu, klik poster para descargar el título y, en la anyar pantalla que se muestra, presione el icono de jurus anu nunjuk ka handap, pikeun ngamimitian ngaunduh (upami teu aya, hartosna kontén na henteu tiasa diunduh). Pikeun séri tipi, ikon unduh sayogi caket unggal épisode. Anjeun oge tiasa ngaunduh sababaraha eusi dina waktos anu sasarengan.

    Pikeun ningali eusi anu diunduh sareng maénkeun na offline, pencét tombol ☰ teras pilih pilihan na Unduh kuring dina ménu anu muka. Ayeuna pencét judulna anjeun hoyong nonton sareng pencét tombol ▶ ︎ kanggo mimiti muterkeunana.

    Tina bagian Unduh kuring, anjeun ogé tiasa ngaktipkeun fungsi Unduhan pinter que, para series de TV, te permite descargar automáticamente el episodio siguiente al que terminaste de ver tan pronto como te conectes nuevamente a una red Wi-Fi. Si está interesado en esta función, haga clic en la opción Unduhan pinter, di belah katuhu luhur, sareng pindahkeun tuas relatif ka luhur EN.

    Kuring nunjukkeun yén modeu na Unduhan pinter, nalika réngsé nonton épisode anu diunduh, sacara otomatis ngaluarkeun kontén éta tina bagianna Unduh kuring. Para eliminar un título manualmente, en su tempatna, klik kana pilihan Atur, tempatkeun tanda cek di gigireun eusi anu bakal dipiceun teras pencét barangna mindahkeun. Gampang bener?

    Kumaha cara ngaunduh ti Netflix dina smartphone sareng tablet

    Pikeun ngaunduh eusi tina Netflix dina smartphone sareng tablet, toma tu dispositivo, inicia la aplicación Netflix para Android (también disponible en tiendas alternativas, para dispositivos sin jasa de Google) e iOS / iPadOS y, si aún no lo has hecho, inicia sesión en tu cuenta.

    Teras pencét tombol Lebet, ingrese sus data di sawah Email atanapi nomer telepon mi sandi jeung toél tombol Lebet, pikeun log in sareng milih anjeun profil visi.

    Dina titik ieu, pencét dina pilihan anu anjeun minat antara Sérial Tipi mi pilem, duanana aya dina ménu luhur, toél opsi na Sadaya genres tur pilih tulisanna Sadia pikeun diunduh dina ménu anu muka, pikeun ningali daptar lengkep sadaya serial TV sareng pilem anu tiasa diunduh sareng diputer offline. Cara anu sanésna, ketok barangna download, aya dina ménu handap, teras pencét tombol. Tingali naon anu tiasa diunduh.

    Saatos ngaidentipikasi judul anu anjeun hoyong unduh (upami anjeun hoyong, anjeun ogé tiasa ngalaksanakeun éta langsung tina ménu milarian), ketok na poster sareng, dina layar anu nembe ditampilkeun, pencét tombol download, kanggo ngamimitian unduh. Upami anjeun milih ngaunduh séri TV, anjeun kedah terang yén ngan épisode munggaran anu bakal diunduh: pikeun ngaunduh épisode anu salajengna, gulung ka handap layar anu saluyu sareng séri TV anu dimaksud sareng toél ikon jurus anu nunjuk ka handap patali sareng épisode anu dipikaresep ku anjeun.

    Alternatipna, Anjeun tiasa ngaktipkeun pungsi Unduhan pinter anu, nalika nyambung ka jaringan Wi-Fi, sacara otomatis ngahapus episode anu parantos réngsé diunduh sareng diunduh anu salajengna. Pikeun ngaktipkeun pungsi ieu, pencét kana barangna download ayana dina ménu di handap ieu, toél pilihan na Unduhan pinter, di kénca luhur, sareng pindahkeun tuas anu saluyu tina OFF un EN.

    Ngaksés bagian éta download, anjeun ogé tiasa ningali sadaya eusi anu parantos diunduh kana alat anjeun. Pikeun ngamimitian maénkeun pilem atanapi episode dina serial TV, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta pencét judul minat anjeun sareng toél tombol ▶ ︎.

    Ku mencét tibatan ikon pensil, di belah katuhu luhur, sareng toél tombol na X, anjeun tiasa sacara manual mupus eusi anu tos anjeun tingali.

    Kumaha cara ngaunduh ti Netflix dina TV

    Upami niat anjeun mah unduh ti Netflix kana TV, Lamento informarle que, al menos en el momento de redactar esta guía, esta función no está disponible en la aplicación Netflix para televisores inteligentes, consolas de kaulinan, reproductores de transmisión, decodificadores y decodificadores (por ejemplo, Sky Q) y reproductores de Blu-Ray.

    Nanging, anjeun tiasa ngaunduh eusi minat anjeun kana salah sahiji alat playback offline Netflix anu kompatibel teras sambungkeun alat éta kana TV anjeun. Sapanjang garis ieu, panduan kuring ngeunaan kumaha nyambungkeun smartphone kana TV sareng kumaha nyambungkeun PC kana TV aranjeunna tiasa manpaat pikeun anjeun.

    Kumaha cara ngaunduh Netflix kana USB

    Kumaha anjeun ngucapkeun? Naha anjeun bakal ngalakukeun éta scaricare Netflix USB Anjeun? Upami kitu, anjeun kedah terang yén teu mungkin pikeun ngalakukeunana ku alesan hukum anu jelas.

    Sanaos tiasa ngaunduh eusi tina jasa streaming pidéo anu terkenal sareng file anu aya sayogi lokal dina alat anjeun (contona, dina Windows 10 aranjeunna disimpen dina subfolder anu disumputkeun dina diréktori pangguna), éta aya dina "teu dikenal" sareng format Kodeu sumber dijagaan tina DRM (nyaéta tina konci digital) sareng teu tiasa dibuka ku program nonton pidéo anu teu sah (sahingga di luar aplikasi Netflix dina alat anu dianggo).

    Hasilna, henteu aya gunana pikeun mindahkeun file ieu ka alat éksternal sapertos USB stick atanapi hard drive, sabab éta henteu tiasa dibuka ku cara naon waé.

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep