Kumaha cara miceun bar teang tina desktop

Kumaha cara miceun palang de búsqueda del escritorio

¿Siente que la barra de búsqueda de Windows 10, la que se encuentra junto al botón Inicio, está ocupando demasiado espacio y está buscando una manera de deshacerse de ella? Desde hace unos días, ha aparecido una barra de búsqueda de Google en el escritorio de su computadora que nunca ha solicitado y no puede desactivarla de ninguna manera. No te preocupes: si quieres, estoy aquí keur ayudarte.

De hecho, en los siguientes capítulos de esta guía abdi bakal ngajelaskeun kumaha cara miceun bar teang tina desktop mostrándote todos los pasos a seguir tanto en lo que respecta a la barra de búsqueda de Cortana en Windows 10 (legítima, pero que puede no ser de utilidad para todos) Como en lo que respecta a las barras de búsqueda no oficiales de Google u otros buscadores que, en cambio, suelen aparecer en la escritorio de la computadora después de la instalación de software promocional no deseado. Finalmente, también habrá una forma de hablar sobre las barras de búsqueda oficiales de Google disponibles en teléfonos inteligentes y tabletas.

Si estás listo para comenzar, tómate cinco minutos de tiempo libre, pon en práctica las instrucciones a continuación y deberías poder resolver todos beus masalah anu aya hubunganana jeung las barras de búsqueda no deseadas que han aparecido en tus dispositivos. ¡Te deseo una buena lectura y mucha suerte en todo!

daptar eusi()

    • Kumaha cara miceun bar teang tina Windows 10 desktop
    • Kumaha cara miceun bar teang Google tina desktop
    • Kumaha cara miceun bar teang tina desktop telepon pinter sareng tablet

    Antes de entrar en la guía, me gustaría brindarle información preliminar sobre ambos Bilah milarian Windows 10 (aya hubunganana sareng asistén Cortana) sareng dina bar teang google henteu resmi, a menudo instalado sin el consentimiento expreso del usuario (o de forma "astuta") junto con software descargado de Internet.

    Microsoft nempatkeun palang palang Windows 10 dina Barra de tareas (el negro colocado, ku defecto, en la parte inferior de la pantalla) para brindar un aksés gancang ka naon waé información que estés buscando: solo comienza a nulis una palabra y te propone numerosos resultados en pocos segundos, sin tener que hacer clic en el Windows Botón Inicio y busque manualmente una carpeta, archivo o aplicación.

    Nanging, genah ieu aksés gancang kana Investigación henteu saimbang ku downside gaduh bar bodas ageung, ukuranana gigireun tombol Mimitian. Puede que no lo note al principio, pero cuando comienza a abrir muchas aplikasi simultáneamente, la barra de tareas literalmente se está quedando sin espacio.

    Si te gusta la función de la barra de búsqueda pero no te gusta el factor estético, tengo buenas noticias para ti: anjeun tiasa ngarobah la barra de búsqueda en una ikon leutik (en forma de lupa) o, si lo prefiere, siempre bisa cabut Lengkep sareng lengkep ngosongkeun rohangan anu aya gunana dina taskbar. Pilarian tiasa dilakukeun, sapertos biasa, tina menu Start.

    Bédana lengkep nyaéta wacana ngenaan bilah alat teu resmi ti Google atanapi mesin pencari anu sanés, anu dipasang sacara otomatis upami anjeun teu ati-ati pikeun pupus centang kotak-kotak tinangtu dina pamasangan sababaraha program anu diunduh tina Internét.

    Tongkat ieu sering dianggap malware sabab aranjeunna dipasang dina PC, ngaleungitkeun persetujuan nyata pangguna sareng nempatkeun dirina dina desktop pikeun dipaké maksimal. Salajengna, pamilarian anu dilakukeun ku palang anu teu resmi ieu tiasa nyayogikeun panyipta malware kana seueur inpormasi pribadi anu aya dina PC.

    Dina bab salajengna, ku sabab éta, kuring bakal ngajelaskeun kumaha ngarobih atanapi nyumputkeun bar teang Windows 10 sareng kumaha nyabut bar teangan anu henteu resmi ti Google (sareng mesin pencari anu sanés).

    Tungtungna, bakal aya cara ngobrolkeun bar teang Google, dina hal ieu resmi, anu tiasa dipendakan dina layar utama telepon pinter sareng tablet.

    Kumaha cara miceun bar teang tina Windows 10 desktop

    Yeuh ieu! Saatos maca inpormasi awal anu kuring telah sediakeun, anjeun siap ngaléngkah. Janten, hayu urang tong buang-buang waktos deui sareng tingali langsung. kumaha cara miceun bar teang tina Windows 10 desktop

    Kahiji, anjeun kedah ngamimitian PC Windows 10. Sakali sistem operasi parantos dimimitian, pencét-katuhu dina daérah gratis di Barra de tareas (bar hideung biasana aya di handapeun méja), teras pencét dina ménu Milarian>.

    Dina titik ieu, anjeun tiasa pencét kana salah sahiji tina 3 pilihan anu sayogi.

    • Disumputkeun- Lengkep bébaskeun taskbar tina bar teang atanapi ikon.
    • Tembongkeun ikon pamilarian: ngajantenkeun bar teang kana ikon alit dina bentuk a kaca gedé.
    • Tembongkeun kotak pamilarian: Nampilkeun palang palang Windows 10 lengkep dina taskbar.

    Upami anjeun hoyong miceun bar teang dina desktop, anjeun kedah pencét dina éntri Disumputkeun. Anjeun henteu nyangka éta bakal saderhana kitu, leres henteu?

    Kumaha cara miceun bar teang Google tina desktop

    Upami anjeun hoyong mupus hiji bar teang henteu resmi anu henteu kantos nerapkeun sareng anu muka hasil pamilarian dina versi khusus Google atanapi mesin pencari anu teu dikenal anu sanés, ieu mangrupikeun bagian panduan anu pas pikeun anjeun.

    Upami anjeun nganggo Windows 10, anjeun tiasa uninstall aplikasi nganggo menu Konfigurasi, anu tiasa anjeun aksés ku ngaklik ikon anu bentukna sapertos gear hadir dina menu Mimitian, anu anjeun tiasa nyauran ku ngaklik bandéra ayana di sisi kénca layar.

    Dina jandéla anu nembongan, pencét dina ikon aplikasi sareng milah program dina PC dina urutan tina tanggal instalasimilih barang anu saluyu tina menu turun Diurutkeun dumasarkeun- Ku cara ieu anjeun kedah tiasa gancang ngadeteksi parangkat lunak anu teu dihoyongkeun (éta bakal ngandung istilah sapertos neangan, Google atanapi nami anu marca anjeun ningali dina palang sorangan). Cara anu sanésna, anjeun ogé tiasa milarian parangkat lunak "sacara manual" ku ngetikkeun namina kana palang pencarian di luhur.

    Ayeuna, pilih program a desinstalar de la lista de aplicaciones instaladas en la PC, presione el botón correspondiente Cabut dua kali berturut sareng turutan pitunjuk dina layar pikeun neraskeun panyabutan parangkat lunak (biasana, ngan ukur pencét Teras / Avanti).

    Upami anjeun nganggo vérsi Windows sanés 10 atanapi dina kaayaan naon waé anjeun langkung resep angkat ka Panel Kontrol Klasik, teraskeun sapertos kieu: pencét dina Mimitian (ikon bandéra aya di belah kénca handap layar) sareng ngetik dina keyboard Panel kontrol, teras pilih ikon na Panel kontrol (aplikasi desktop) antara hasil pamilarian.

    dina anyar ventana que se le muestra, haga clic en el elemento Program sareng Fitur maka jandela anyar bakal dibuka sareng daptar sadaya aplikasi anu dipasang dina PC. Ayeuna, nomeran nami bar kanggo dipiceun (pikeun mempermudah tugas, ogé nyortir program dumasar tanggal instalasi, ku ngaklik dina Dipasangna), teras pencét dinya teras pencét tombol Cabut nu Copot pamasangan parobihan anu rada luhur. Tungtungna, turutan tukang sihir anu disarankeun ku Windows. Sacara umum, pikeun ngarengsekeun panyabutan program, teras pencét Teras / Avanti.

    Upami anjeun henteu ngahontal tujuan anjeun bahkan ku prosedur ieu, kuring nyarankeun metoda anu épéktip sareng "henteu nyeri" pikeun miceun iteuk anu henteu aman ieu. Anjeun tiasa ngaunduh program gratis Adwcleaner ti halaman wéb Malwarebytes sareng ngadamel nyeken ti PC sareng anu terakhir.

    Nyatana, éta mangrupikeun anti malware leutik anu dirancang pikeun ngaleungitkeun tulbar sareng parangkat lunak "ngaganggu" sanés anu sering ngarobih setélan pangotéktak. Saatos ngaunduh file .exe, mimitian éta, klik tombol na Sip, abdi satuju mi Scan sareng ngantosan hasilna tés. Upami aya ancaman anu poténsial, satuju pikeun miceun éta sareng hirupkeun deui komputer anjeun (upami diperlukeun).

    Upami anjeun hoyong kéngingkeun más información, le sugiero que lea mi guía detallada sobre cómo eliminar barras de herramientas.

    Kumaha cara miceun bar teang tina desktop telepon pinter sareng tablet

    Bar teang dina layar utama alat sélulér, sanaos resmi sareng henteu ngagaduhan tujuan jahat, tiasa nyandak rohangan anu seueur anu tiasa dituju pikeun aplikasi sareng widget sanés.

    Prosedur ngaleupaskeun éta saderhana pisan: upami anjeun gaduh alat Android todo lo que tienes que hacer es poner tu dedo en widget pikeun miceun sareng tahan sababaraha detik, dugi ka anjeun ningali yén anu terakhir tiasa dirobih sareng / atanapi dipindahkeun.

    Ayeuna, sered widget anu dipilih kana tombol mindahkeun (gigireun ikon sampah) mecenghul di luhur atanapi handapeun layar utama (gumantung kana launcher anu dianggo), tungtungna ngaleupaskeun kanggo ngaleupaskeun tina layar utama. Widget dipiceun!

    Upami Anjeun gaduh alat ios, lampahkeun ketok panjang dina widget pikeun miceun sareng tahan dugi ka ningali menu kontéks kabuka. Ayeuna pencét dina item ménu Cabut widget sareng mastikeun tindakan ku mencétan tombol mindahkeun. Rengse!

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep