Kaulinan Brain

Kaulinan Brain. Ngembangkeun alesan logis liwat Kaulinan Brain penting. Henteu ngan ukur ngabantosan anjeun kéngingkeun hasil anu saé dina wawancara padamelan atanapi ujian kuliah, tapi ogé parantos berperan penting dina ngajaga otak anjeun, ningkatkeun mémori, sareng ngajantenkeun padamelan saderhana langkung gampang dilakukeun .

Upami anjeun pikir anjeun henteu acan ngalatih uteuk anjeun bari, anjeun kedah ngamimitian ngalaksanakeunana. Anjeun kedah terang yén aranjeunna kapasitas pikeun pamekaran sareng diajar tetep dugi ka akhir umur, janten henteu telat pikeun ngalatih pamikiran anjeun.

daptar eusi()

    BrainGames: kumaha cara maénkeun step by step? 💡

    Maénkeun dam online gratis, ngan  turutan pitunjuk ieu léngkah-léngkah :

    hambalan 1 . Buka panyungsi anu anjeun pikaresep sareng buka Émulator.online game website.

    hambalan 2 . Pas anjeun ngalebetkeun halaman wéb, gimna badé ditingalikeun dina layar. Anjeun kedah pencét  ulin sareng anjeun tiasa mimiti maénkeun.

    Lengkah 3.  Ieu sababaraha tombol anu manpaat. Anjeun tiasa " Nambahkeun atanapi ngaleupaskeun sora ", pencét" ulin "tombol sareng mimiti maénkeun, anjeun tiasa" Reureuh sakeudeung "Jeung" Uihan deui "iraha waé.

    Lengkah 4. Candak kartu tetep dina pikiran yén éta kedah ti pasangan anu sami. Kaulinan réngsé nalika anjeun ngatur pikeun ngumpulkeun sadaya kartu. Pas anjeun bérés, anjeun bakal lulus tingkat dugi ka ngarengsekeun buruan.

    Lengkah 5.  Saatos ngalengkepan gim, pencét  "Uihan deui"  pikeun ngamimitian deui.

    Makna Kaulinan Otak 🙂

    kaulinan otak

    Kaulinan otak, atanapi kaulinan penalaran , mangrupikeun kaulinan anu ngarangsang sareng ngahudangkeun nalar logis manusa pikeun ngahontal palaksanaan anu saé.

    Kaulinan ieu ngagaduhan ciri  tina ngembangkeun sisi rasional manusa,  ngajantenkeun pangguna kedah nganggo, dugi ka tingkat anu hébat, sisi intelektualna pikeun ngahontal solusi anu leres.

    Kaulinan penalaran ieu seueur dianggo ku ahli terapi. Duanana pikeun nasihat médis, salaku bagian tina rutinitas di tempat padumukan, manula ngalakukeun ieu latihan méntal pikeun nyingkahan panyakit.

    Conto Kaulinan Brain kaasup silang, kecap puzzles, tatarucingan, Sudoku puzzles sareng panjang jsb.

    Kauntungan tina kaulinan Kaulinan Otak🤓

    kaulinan intél

    Olahraga méntal nguntungkeun pisan. Numutkeun ka kajian, pasti latihan latihan mémori tiasa ningkatkeun "aliran intél," kamampuan nalar sareng ngarengsekeun masalah énggal.

    Aya dua modus gim pikeun Brain Games. Nyaéta sorangan kaulinan sareng kaulinan kelompok.

    Kaulinan individu

    Kaulinan otak individu ngarangsang alesan logis, analitis, visuospatial, koordinasi motor, mémori damel, sareng pamikiran gurat.

    Nalika jalma maénkeun nyalira, aranjeunna ngalaman saat-saat introspeksi sengit sareng ngalaksanakeun kakuatanana interpretasi sareng ngarengsekeun masalah . Dina waktos éta, anjeun gaduh kamampuan pikeun nyiptakeun sistem analitis sareng kahirupan-lumaku.

    Kaulinan koléktif

    Kaulinan koléktif , pikeun bagian aranjeunna, simulate kaayaan kalapa sareng / atanapi koperasi , ngalaksanakeun sadaya kamampuan anu disebatkeun di luhur, sajaba hubungan antarpribadi.

    Ayeuna urang terang kaunggulan gaduh pikiran aktip, langkung saé na kalebet latihan Game Brain dina rutinitas sadidinten urang dina urutan pikeun kauntungan tina sagala paningkatan ieu sareng kéngingkeun pikiran anu langkung ageung.

    Jenis Kaulinan Brain 💡

    Sudoku

    sudoku

    Kaulinan diciptakeun ku American Howard Garns sareng ngabantosan di palatihan penalaran matématika logis, konsentrasi sareng perencanaan . Anjeun tiasa mendakan éta online atanapi dina majalah.

    Ladies

    awéwé

    Maén dam ngajantenkeun urang laksanakeun duanana hémisfér otak . Psikolog sareng neurobiologis parantos nalungtik kumaha kaulinan strategi ngabantosan fungsi otak, sareng parantos dipendakan yén maén dam nyababkeun ramé daérah otak tiasa diaktipkeun sakaligus, anu ogé ngabantosan nyegah Alzheimer.

    Endah Alex

    endah alex

    Ti pencipta Angry Birds anu sami, kaulinan Alex anu endah ngadorong pangguna pikeun mekarkeun kamampuan stratégisna dina raraga ngarengsekeun masalah anu ditepikeun sareng lulus panggung.

    Bebek tukang ledeng

    bebek tukang ledeng

    Dina kaulinan ieu pangguna gaduh misi pikeun nyambungkeun tabung dina warna anu sami sareng nyiptakeun sekuen. Aya sababaraha tantangan éta ngabantosan alesan, ngarengsekeun masalah, tangkas, sareng konsentrasi.

    Sup abjad

    Sup abjad

     

    Kaulinan lami anu masih tiasa narik pamaén ti sakumna penjuru dunya. Premisna saderhana: tiasa ngawangun kecap di tengah kusut hurup acak . Salian ti vérsi anu dicitak dina majalah, dimungkinkeun pikeun milarian gim kanggo vérsi sélulér.

    catur

    ratu catur

    Dianggap olahraga, catur ningkatkeun imajinasi, kréativitas, kamekaran kamampuan sosial, kognitif sareng komunikasi . Salaku tambahan, kaulinan mangrupikeun sekutu penting pikeun latihan otak. Kaulinan tiasa dimaénkeun sacara fisik atanapi online dina situs wéb catur sareng aplikasi.
    Kalayan Kaulinan Brain ieu anjeun tiasa ngalatih pikiran anjeun sareng tiasa ngungkulan patarosan logika anu langkung saé, boh pikeun ujian anjeun atanapi ngan saukur kusabab anjeun hoyong ngajaga pikiran anjeun dina bentuk anu hadé.

    Aturan Kaulinan Otak📏

    aturan kaulinan otak

    Kaulinan logika teu ngagaduhan aturan universal, masing-masing dimaénkeun ku aturanana masing-masing, tapi éta ngagaduhan hal anu sami.

    Kami kedah aktipkeun élmu kognitif sapertos niténan, mikawanoh, ngaidéntifikasi, ngabandingkeun, milarian. Sareng nganggo alesan logis, ngarencanakeun payun, nyandak kaputusan sareng bahkan intuisi tiasa maén game kalayan lancar sareng trampil.

    salaku hiji conto Kaulinan Brain urang tiasa ngagunakeun catur . Upami urang maca aturanana, gerakan khusus, strategi anu tiasa dituturkeun pikeun ngarebut potongan ti musuh sareng tungtungna ngabunuh Raja, urang tiasa kéngingkeun ideu kumaha rumit sareng hebatna jinis hiburan ieu pikeun kapikiran urang.

    Tip Kaulinan Brain 🤓

    Kaulinan logika janten tantangan pikeun otak urang, komo kasabaran urang. Nalika milih Kaulinan Brain, mimitian ku kaulinan saderhana anu nangtang pipikiran anjeun.

    Sababaraha saderhana tapi pikaresepeun kaulinan mémori . Dimimitian ku émut posisi sareng gambar sababaraha kartu, sareng tingkatkeun jumlahna nalika kapasitas nyekel anjeun ningkat. Di sagigireun ngaganjar, éta mangrupakeun kaulinan pikeun sagala umur , janten anjeun tiasa maénkeun sareng murangkalih anjeun.

    Misi utama gim ieu nyaéta pikaresepeun, sabab ku ngahibur anjeun, éta bakal ngajantenkeun pikiran anjeun henteu bosen ku gancang sareng kaparigelan kognitif yén tantangan ieu tersirat tiasa dimekarkeun , bahkan henteu disadarikeun.

    Maké kauntungan tina seueur manpaat anu disayogikeun ku Brain Games sareng bersenang-senang sareng rébuan gim anu aya dina kulawarga ieu.

    Naon anu anjeun ngantosan pikeun hit maén?

    Langkung seueur kaulinan

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep