Kaulinan anu pangsaéna pikeun dimaénkeun dina Zoom sareng kulawarga sareng réréncangan


Kaulinan anu pangsaéna pikeun dimaénkeun dina Zoom sareng kulawarga sareng réréncangan

 

Dina période jarak sosial ieu kusabab Covid-19 urang sadayana ngagunakeun téknologi anu sayogi pikeun ngayakeun videoconferensi sareng rapat online, sapertos PokusNanging, nelepon pidéo ogé tiasa janten kasempetan pikeun senang-senang, ngatur sési gim online sareng rerencangan sareng kulawarga.

Janten di dieu kami nawiskeun anjeun pilihan kaulinan anu saderhana pisan pikeun diputer. Pokus (atanapi dina Tepang atanapi aplikasi nélépon pidéo sanésna), tanpa ngaunduh parangkat lunak atanapi aplikasi, tapi ngan saukur ku ngahubungkeun sareng réréncangan sareng kulawarga, nganggo sababaraha fitur gratis anu berguna anu platformna sayogi sareng nyéépkeun ruang pikeun kreativitas sareng imajinasi anjeun, pikeun masihan anjeun jam-jaman rélaxasi sareng seuri. Pikeun ngajawab tanpa tumpang tindih sareng ngajantenkeun sadayana langkung pikaresepeun, naséhatna nyaéta milih sababaraha hal sinyal sora polah sapertos botones.

Anu maca Kaulinan multiplayer pangsaéna

daptar eusi()

    Tés klasik

    Saat anjeun tiasa ngabagi presentasi tina komputer anjeun, anjeun ogé tiasa janten host a ujian gampang pisan, kalayan kauntungan tiasa ngahontal jalma réa dina waktos anu sami. Tiasa diideuan ku kontes tipi sapertos "Saha anu hoyong janten jutawan" O "Warisan" sareng ngalibatkeun seueur jalmi dina tim anu béda pikeun senang-seneng babarengan. Janten, tong sieun mikir ageung sareng kreatif!

    Mungkin pikeun neraskeun nyiptakeun kuis nganggo kertas sareng pulpén, tapi upami anjeun langkung resep anu digital, Kahoot tiasa sumping pikeun ngabantosan anjeun. Kahoot Éta ngamungkinkeun, kanyataanna, pikeun nyiptakeun sababaraha patarosan pilihan, anu dibagikeun sadayana ku pangotektak wébna sareng ngatur sadaya pangurus nalika ngeunaan skor sora sareng cacah. Rencana gratis ngamungkinkeun anjeun ngabagi angkét Kahoot kalayan dugi ka 10 jalma dina waktos anu sasarengan, sareng pilihan waktos sareng poin anu dipersonalisasi.

    Anu maca Kaulinan trivia pangsaéna kalayan patarosan (Android sareng iPhone)

    Nami kode

    Kaulinan ieu ningali dua tim bersaing dina jaringan online dibagi ngeusi kecap sareng tujuan anjeun pikeun mersihan kecap tim anjeun gancang-gancang. Unggal tim nunjuk a "mandor" anu ngagaduhan tugas masihan petunjuk ka baturna pikeun nebak sakedik kecap: contona kecap "dinten" bakal janten petunjuk pikeun duanana kecap "waktos" anu ku kecap "cahaya". Jelas, beuki seueur kecap anu anjeun tuliskeun ku sakedik pitunjuk, langkung gancang dewan ngaleungitkeun sareng kamungkinan luhur meunangna.

    Ngudag harta

    Ieu mangrupikeun gim anu hadé anu ngamungkinkeun ogé jalma-jalma nangtung sareng ngalih ogé damel di hiji tim dimana aya sababaraha jalma di unggal unggal laptop atanapi webcam. Tiasa dijantenkeun moro harta karun langkung lami sareng langkung sesah atanapi langkung pondok sareng gampang tujuanana pikeun ngumpulkeun barang-barang khusus, atanapi barang-barang anu minuhan kriteria anu tangtu, di panjuru bumi. Pikeun ngajaga persaingan antara pamaén anu béda-béda, dimungkinkeun pikeun nambihan atanapi ngirangan poin numutkeun kagancangan sareng kreativitas pamilon dina pilihan obyék. Perumahan Bumi Anu Saé ngagaduhan daptar ide utami pikeun ngamimitian.

    Piksi Virtual

    Peuntas papan tulis tina Pokus, kapanggih dina bagian éta ngabagikeun, anjeun tiasa maénkeun vérsi virtual tina Déwék: dina gilirannana, masing-masing pamilon gim bakal ngabagi papan nyalira ka anu sanés sareng bakal mimiti ngagambar. Anjeun tiasa milih sareng ngarobih sababaraha warna, ukuran sikat, sareng seueur deui pikeun ngajantenkeun gambar anjeun unik sareng réalistis.

    Pamilon munggaran anu nebak naon anu aranjeunna gambar bakal nampi intina!

    monopoli

    Ampir sadayana ngagaduhan monopoli: sakumaha anu parantos urang tingali sateuacanna pikeun caturDina hal ieu ogé, anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngonpigurasikeunana, nyiptakeun rohangan pikeun komputer janten pangalaman sareng gim anu dibagikeun. Anjeun peryogi dua atanapi langkung bankir, hiji kanggo unggal tim. Pokus, Anu ogé kedah pastikeun yén teu aya anu nyobian nipu sareng transaksi jarak jauh ieu diantara pamaén tiasa dianggo.

    Kaulinan, jelas, kedah lumangsung di papan masing-masing tim boh dina gerak pion atanapi pangwangunan bumi sareng hotél. Leres aya sababaraha serat, sapertos kajadian anu teu disangka-sangka mi Kasempetan Aranjeunna bakal diduplikasi sareng yén sababaraha bagéan buruan moal jalan sama sekali, tapi anu penting nyaéta senang-senang di perusahaan sareng nyéépkeun liburan sareng jalma anu dipikacinta bahkan ti "jauh".

    Anu maca Kaulinan dewan sareng parlor online: résiko, monopoli sareng anu sanésna

    Karir Wikipedia

    Kaulinan ieu meryogikeun sadayana pamaén pikeun ngagaduhan Wikipedia kabuka dina alat naon waé, naha éta laptop, tablet atanapi telepon. Sadaya pamaén kedah gaduh halaman mimiti sareng akhir anu sami - jalma anu angkat tina hiji ka anu sanés dina waktos anu pang pondokna nyaéta anu juara. Aturan koncina nyaéta anjeun ngan ukur tiasa ngalangkungan énsiklopédia ku ngaklik atanapi ngetok tautan tina Wikipedia, Janten pamaén kedah mikir sacara cerdas mana tautan anu aranjeunna mutuskeun nuturkeun.

    Kaulinan Mime

    Dina kaulinan ieu, imajinasi mangrupikeun sadayana ... naon anu diperyogikeun pikeun senang-senang! Masing-masing pamilon, dina gilirannana, kedah nyobian ngajantenkeun anu sanés nebak hiji obyék, karakter, sato sacara saderhana mimandoli. Hijina wates nyaéta imajinasi anjeun! Anjeun ogé tiasa mikir ngeunaan ngarobih kaulinan ieu kana vérsi. Pilem, sahingga niru judul pilem-pilem bioskop, bahkan diwangun ku sababaraha kecap. Dina hal ieu, sateuacan ngamimitian niru pilem, kedah dituduhkeun jumlah kecap anu janten judulna teras ... luncurkeun tangtangan!

    Kira lagu na

    Kaulinan anu sanés pikeun ngalamar Pokus es Kira lagu na, hiji jinis Sarabanda Online anu bakal nyababkeun kasenangan sareng persaingan. Idéalna di dieu pikeun ngamangpaatkeun fungsi bagi musik anu tiasa diaktipkeun ku ngaklik ikon na ngabagikeun teras bade bagian Maju sareng milih tulisan Bagikeun ngan ukur audio komputer. Dina waktos éta, audio tina komputer saha waé anu ditugaskeun milih lagu pikeun ditebak bakal dibagikeun ka batur. Éta bakal cekap, ku alatan éta, pikeun ngamimitian lagu na ... antosan anu munggaran tiasa masihan jawaban anu leres dina tantangan mega kanyaho sareng réaktivitas musik.

    Catur

    Upami anjeun langkung resep anu langkung sepi, éta catur aranjeunna mangrupakeun kaulinan gampang dialungkeun Pokus. Pasti, anjeun tiasa maénkeun catur online atanapi ngalangkungan naon waé pesen, tapi nyéépkeun waktos ngobrol sareng anu dipikacinta jauh ku papan catur bakal ngajantenkeun anjeun ngadeukeutan. Anjeun kedah émut kanggo mindahkeun potongan-potongan dina kadua papan supados teras-terasan ngalaman épolusi kaulinan. Sareng pikeun anu paling gairah, dimungkinkeun pikeun maénkeun sababaraha dinten: tinggalkeun konfigurasi papan sareng sadaya potongan dina tempatna. Ieu ogé masihan anjeun waktos pikeun ngarencanakeun strategi anu unggul!

    Anu maca Catur jeung awéwé gratis dina Android, iPhone sareng online

    The Hike - The Hike

    Lahir salaku latihan di gawe babarengan pikeun pagawé anu damel jarak jauh, Leumpangna éta ayeuna sayogi kanggo saha waé anu hoyong nyobian gratis.

    Narator ngarah sesa grup, dibagi kana tim anu saling bersaing, ngabagi slide anu masihan kasempetan pikeun milih petualangan anjeun nyalira- Anjeun kedah nyandak kaputusan kelompok ngalangkungan platform olahtalatah instan anu anjeun pilih pikeun mastikeun yén tim anjeun salamet wengi sareng teu bahaya.

    Charades

    Maénkeun Charades Dina konperénsi pidéo, anjeun peryogi sababaraha rohangan ruang pikeun performa sareng seueur lampu supados pidéo na henteu sopan teuing. Tujuan tina gim nyaéta pikeun naroskeun ka palaku pikeun ngagaduhan ideu sareng tahapkeunana sahingga sésa timna tiasa nebak. Sing saha waé anu miluan kana pidéo pidéo tiasa nonton, ngalacak waktos, sareng pastikeun teu aya selingkuh. Upami sadaya pamilon ngagaduhan sakumpulan kartu Charades di bumi bahkan langkung saé.

    Anu maca Maénkeun bingo, papan skor sareng ékstraksi nomer

    Dina artikel sanésna kami ogé parantos ningali:

    • 10 kaulinan pikeun dua kaulinan dina PC anu sami atanapi ngalangkungan Internét (HTML5)
    • 20 kaulinan gratis pikeun maénkeun kaulinan online sareng maén ngalawan babaturan

     

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep