Ieu sanés ngan ukur kabijakan privasi, éta mah deklarasi prinsip-prinsip.

Salaku jawab situs wéb ieu, kuring badé nawiskeun garansi hukum anu pangsaéna pikeun hubungan sareng privasi anjeun sareng ngajelaskeun ka anjeun sacara jelas sareng transparan sabisa, sadayana anu prihatin ngolah inpormasi pribadi dina situs wéb ieu.

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu ngan ukur sah pikeun data pribadi anu dicandak dina Wéb, henteu tiasa dianggo pikeun inpormasi anu dikumpulkeun ku pihak katilu dina situs wéb sanés, upami aranjeunna dihubungkeun ku Wéb.

Kaayaan di handap ieu ngariung pikeun pangguna sareng kanggo jalma anu ngurus halaman wéb ieu, ku kituna panginten anjeun peryogi sababaraha menit pikeun maca sareng upami anjeun henteu satuju sareng ieu, ulah ngirim data pribadi anjeun dina situs wéb ieu.

Kawijakan ieu parantos diropéa dina 25/03/2018

Kanggo tujuan panyebaran UU anu disebut dina Perlindungan Data Pribadi, data pribadi anu anjeun kirimkeun ka kami bakal dilebetkeun kana file "USERS OF WEB and SUBSCRIBERS", dipiboga ku Online Servicios Telem√°ticos SL sareng NIF: B19677095 sareng alamat di C / Blas de Otero n¬ļ16 1¬ļ Iz. -18230 - Albolote (Granada). File ieu parantos ngalaksanakeun sagala ukuran kaamanan t√©knis sareng organisasi anu diadegkeun dina Royal Decree 1720/2007, tina kamekaran LOPD.

Ngirim sareng ngarekam data umum

Ngirim data pribadi dina halaman wéb ieu wajib kontak, koméntar, langganan blog emulador.online, kontrak jasa anu ditayangkeun dina halaman wéb ieu sareng mésér buku dina format digital.

Kitu ogé, henteu nyayogikeun data pribadi anu dipénta atanapi henteu nampi kawijakan perlindungan data ieu nunjukkeun imposénsitas palanggan kana eusi sareng ngolah pamundut anu dilakukeun dina situs wéb ieu.

Henteu kedah anjeun nyayogikeun data pribadi pikeun ngotéktak wéb ieu.

Naon data anu diperyogikeun ku ramatloka ieu sareng naon waé

emulator.online bakal ngumpulkeun Data Pribadi pangguna, ngalangkungan bentuk online, ngalangkungan Internét. Data Pribadi anu dikumpulkeun, gumantung kana unggal kasus, tiasa, diantara: nami, nami kulawarga, email sareng sambungan aksés. Kitu ogé, dina hal jasa kaserang, mésér buku sareng pariwara, abdi bakal naroskeun ka Panganggo kanggo data perbankan atanapi pembayaran anu tangtu.

Situs wéb ieu ngan ukur ngabutuhkeun data anu nyukupan pikeun kaperluan koléksi sareng éta komitmen pikeun:

  • Ngaleutikan pamros√©san data pribadi.
  • Ngenalkeun data pribadi saloba mungkin.
  • Masihan transparansi kana fungsi sareng ngolah data pribadi anu dilaksanakeun dina halaman w√©b ieu.
  • Ngidinan sadaya pangguna pikeun ngawaskeun ngolah data-data anu dilakukeun dina situs w√©b ieu.
  • Nyiptakeun sareng ningkatkeun elemen kaamanan pikeun nawiskeun anjeun syarat browsing anu pangsa√©na.

Tujuan data anu dikumpulkeun dina portal ieu nyaéta saperti kieu:

  1. Pikeun ngaréspon persyaratan pangguna és. Salaku conto, upami pangguna nyayogikeun inpormasi pribadi na dina salah sahiji bentuk kontak, urang tiasa nganggo data ieu pikeun ngaréspon pamundut anjeun sareng ngabales mamang, keluhan, koméntar atanapi masalah anu anjeun ngagaduhan ngeunaan inpormasi anu kalebet dina Situs Wéb, jasa anu disayogikeun ngalangkungan Halaman Wéb, pamrosésan data pribadi anjeun, patarosan ngeunaan téks légal anu kalebet dina Halaman Wéb, ogé pamundut anu sanés anu anjeun kagungan.
  2. Pikeun ngatur daptar langganan, kirimkeun buletin, promosi sareng tawaran khusus, dina hal ieu, urang ukur bakal nganggo alamat email sareng nami anu disayogikeun ku pangguna nalika ngalanggan.
  3. Pikeun sedeng sareng ngabales koméntar anu dilakukeun ku pangguna dina blog nyaéta.
  4. Pikeun ngajamin patuh kana kaayaan panggunaan sareng hukum anu berlaku. Ieu tiasa kalebet pamekaran alat sareng algoritma anu ngabantosan halaman wéb ieu pikeun ngajamin kerahasiaan data pribadi anu dikoléksi na.
  5. Pikeun ngadukung sareng ningkatkeun palayanan anu ditawarkeun ku situs wéb ieu.
  6. Pikeun pasar produk sareng jasa anu ditawarkeun dina situs wéb ieu.

Dina sababaraha kasus, inpormasi ngeunaan sémah ka situs ieu dibagikeun sacara anonim atanapi dikumpulan ku pihak katilu sapertos iklan, pariwara, sponsor atanapi gaul pikeun tujuan pikeun ningkatkeun jasa abdi sareng monetizing situs web. Sadaya tugas ngolah ieu bakal diatur numutkeun norma hukum sareng sadaya hak anjeun ngeunaan perlindungan data bakal dihormati saluyu sareng peraturan anu ayeuna.

Dina unggal kasus, pangguna ngagaduhan hak pinuh pikeun data pribadi sareng panggunaan na atanapi tiasa laksana aranjeunna iraha wae.

Teu aya masalah ieu situs web tiasa nransfer data pribadi pangguna pamasihan ka pihak katilu sateuacan ngawartosan aranjeunna sareng naroskeun idin.

Jasa anu ditawarkeun ku pihak katilu dina situs wéb ieu

Pikeun nyayogikeun jasa anu diperyogikeun pikeun ngembangkeun jéntréna, Online Servicios Telemáticos SL ngabagi data ku panyadia ieu di handap dina kaayaan privasi anu sami.

  • Hosting: cubenode.com
  • Platform w√©bWordPress.org
  • Layanan kurir sareng ngirim surat kabar: MailChimp 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000 Atlanta, GA 30308.
  • Panyimpen awan sareng cadangan: Dropbox -Drive, Wetransfer, Layanan W√©b Amazon (Amazon S3)

Sistem newak data pribadi anu dikumpulkeun ku website ieu

Situs wéb ieu nganggo sistem newak inpormasi pribadi anu béda-béda. Website ieu salawasna ngabutuhkeun ijin ti pangguna pikeun ngolah data pribadi kanggo tujuan anu dituduhkeun.

Pangguna ngagaduhan hak pikeun nyabut idin sateuacanna iraha waé.

Sistem pikeun n√©wak inpormasi pribadi anu dianggo ku emulator.online :

  • Bentuk langganan eusi: Dina w√©b aya sababaraha bentuk pikeun ngaktipkeun langganan. Tingali dina koropak email anjeun. Pangguna kedah mastikeun langgananana pikeun ngesahkeun alamat emailna. Data anu disayogikeun bakal dianggo sacara √©ksklusif pikeun ngirim Newsletter sareng ngajantenkeun anjeun di√©nggalan dina berita sareng tawaran khusus, khusus pikeun palanggan √©s. Newsletter dikelola ku MailChimp

Nalika nganggo jasa platform MailChimp pikeun ngalaksanakeun kampanye pamasaran email, manajem√©n langganan sareng ngirim buletin, anjeun kedah terang y√©n MailChimp Cai mibanda server-serverna di host di Am√©rika Serikat sahingga janten data pribadi anjeun aranjeunna bakal dialihkeun sacara internasional ka nagara anu dianggap henteu aman saatos ngabubarkeun Aman Harbour. Ku ngalanggan, anjeun nampi sareng nyatujuan y√©n data anjeun disimpen ku platform MailChimp, dumasarkeun di Am√©rika Serikat, pikeun ngatur pangaturan buletin anu saluyu. MailChimp diadaptasi kana klausa standar EU dina panangtayungan data.

  • Formulir Balesan: Situs w√©b ngalangkungan wangun kom√©ntar. Pangguna tiasa pasang kom√©ntar kana tulisan anu diterbitkeun. Data pribadi anu dilebetkeun dina bentuk pikeun ngalebetkeun kom√©ntar ieu bakal dianggo sacara √©ksklusif pikeun sedeng sareng nyebarkeunana.
  • Bentuk hubungan: Aya og√© bentuk kontak pikeun patarosan, saran atanapi kontak prof√©sional. Dina hal ieu alamat email bakal dianggo pikeun ngar√©spon aranjeunna sareng ngirim inpormasi anu dipikabutuh para pangguna ngalangkungan w√©b.
  • cookiesNalika pangguna ngadaptarkeun atanapi ngot√©ktak w√©b ieu, ¬ęcookies¬Ľ disimpen. Pangguna tiasa pariksa kabijakan cookie r√©k dilegakeun inpormasi ngeunaan cara ngagunakeun cookies sareng cara mareumanana.
  • Unduh Sistem: Dina situs w√©b anjeun tiasa ngaunduh eusi anu b√©da-b√©da anu kalebet dina format t√©ks, video sareng audio. Dina kasus ieu, email diperyogikeun pikeun ngaktipkeun formulir langganan. Inpormasi anjeun dianggo pikeun tujuan anu ditunjuk pikeun palanggan.
  • Ngajual publikasi: Ngaliwatan portal anjeun tiasa m√©s√©r publikasi sareng infoproduk tina Online Servicios Telem√°ticos SL, dina hal ieu, inpormasi m√©s√©r (Ngaran, nami kulawarga, nomer telepon, alamat pos sareng e-mail) anu diperyogikeun ngalangkungan platform Paypal salaku wujud tina pamayaran.

Pamak√© tiasa unsubscribe iraha wae tina jasa anu disayogikeun ku emulador.online Newsletter anu sami.

Pangguna bakal manggihan dina situs ieu, halaman, promosi, sponsor, program affiliate y√©n aks√©s kabiasaan browsing pangguna pikeun netepkeun profil pangguna sareng nunjukkeun pariwara pamak√© dumasar kana kapentingan sareng kabiasaan browsing maran√©hanana. Inpormasi ieu sok anonim sareng pangguna henteu dicirikeun.

Inpormasi anu disayogikeun dina Loka anu disponsoran ieu atanapi poko pakait kana kawijakan privasi anu digunakeun dina Situs-situs éta sareng anu henteu tunduk kana kawijakan privasi ieu. Ku sabab kitu, kami wani pisan ngasongkeun Pamaké pikeun nyemak sacara detil kabijakan privasi kabijakan pautan.

Kawijakan Privasi tina pariwara anu disayogikeun dina AdsenseGoogle Adsense.

Kawijakan privasi nyukcruk sumber anu digunakeun dina situs ieu:Google (Analytics)

Dina emulator.online, kahoyong pamakéna, ciri demografi maranéhna, pola lalulintasna, sareng inpormasi sanésna ditaliti babarengan pikeun langkung ngartos saha panongton urang sareng naon anu diperyogikeun. Nyukcruk preferensi pangguna kami ogé ngabantosan kami nunjukkeun pariwara anu paling relevan.

Pangguna sareng, sacara umum, saha waé jalma anu asli atanapi sah, tiasa ngadamel link link atanapi alat téknis (contona, tautan atanapi kancing) tina halaman wéb ka emulator.online (dina "Hyperlink"). Ngadegna Hyperlink henteu hartosna ayana hubungan antara emulator.online sareng nu gaduh situs atanapi halaman wéb dimana Hyperlink didirikeun, atanapi henteu nampi atanapi disatujuan ku emulator.online tina eusina atanapi jasa. Dina hal anu mana waé, emulator.online ngagaduhan hak pikeun nyaram atanapi nganonaktipkeun hyperlink kana Wéb.

Pamak√© tiasa unsubscribe iraha wae tina jasa anu disayogikeun ku emulador.online anu aya dina Newsletter.

daptar eusi()

    Akurasi sareng veracity data

    Pangguna ngajamin yén data pribadi anu disayogikeun ngalangkungan macem-macem bentuk anu leres, anu wajib pikeun komunikasi modifikasi naon waé. Kitu ogé, Pamaké ngajamin yén sadaya inpormasi anu disayogikeun saluyu sareng kaayaan aslina, yén éta énggal sareng akurat. Salaku tambahan, Pamaké usaha ngajaga data na pikeun diapdet sepanjang waktos, ngan ukur tanggung jawab henteu leresna atanapi palsu data anu disayogikeun sareng karusakan anu tiasa disababkeun ku ieu ka Online Servicios Telemáticos SL salaku pamilik émulator wéb. Online.

    Latihan tina hak aksés, koréksi, pembatalan atanapi oposisi

    Hak Pamaké nyaéta nyaéta:

    • Hak naros kumaha data pribadi anu urang simpen perkawis Pamak√© iraha wa√©.
    • Hak naroskeun ka kami pikeun ngapdet atanapi ngabenerkeun data anu salah atanapi bihari gratis anu urang simpen ngeunaan Panganggo.
    • Hak kanggo ngalanggan tina komunikasi komunikasi naon wa√© anu tiasa kami kirimkeun ka Panganggo.

    Anjeun tiasa ngarahkeun komunikasi sareng latihan hak na aks√©s, kor√©ksi, pembatalan sareng oposisi Ngaliwatan surat pos di C / Blas de Otero n¬ļ16 1¬ļ Iz. -18230 - Albolote (Granada) atanapi ku e-mail: info (at) emulador.online sasarengan sareng buktos anu sah dina hukum, sapertos fotokopi DNI atanapi anu sami, nunjukkeun dina poko "DATA PROTECTION".

    Ditampa sareng idin

    Pamaké nyatakeun yén anjeunna parantos terang kaayaan ngeunaan panangtayungan data pribadi, nampi sareng nyatujuan kana pangobatanana ku Online Servicios Telemáticos SL dina cara sareng pikeun tujuan anu dituduhkeun dina béwara hukum.

    Parobihan kana kabijakan privasi ieu

    Online Servicios Telemáticos SL ngagaduhan hak pikeun ngarobih kabijakan ieu pikeun adaptasi kana panerapan atanapi yurisprudensi anyar ogé prakték industri. Dina kasus sapertos kitu, Panyayogikeun bakal ngumumkeun dina halaman ieu parobihan anu diwanohkeun kalayan antisipasi lumrah pikeun nerapkeunnana.

    Surat komérsial

    Luyu sareng LSSICE, Online Servicios Telemáticos SL henteu ngalaksanakeun prakték SPAM, janten henteu ngirim email komérsial anu teu kantos dipénta atanapi diidinan ku Pamaké, dina sababaraha waktos, éta tiasa ngirim promosi nyalira sareng tawaran khusus na pihak katilu, ngan ukur dina kasus dimana anjeun ngagaduhan otorisasina tina panarima.

    Akibatna, dina masing-masing bentuk anu disayogikeun dina Halaman Wéb, Pamaké kamungkinan masihan ijin anu jelas pikeun nampi "Newsletter" kuring, henteu paduli inpormasi komérsial anu khusus dipénta. Anjeun tiasa ogé ngabatalkeun langganan anjeun sacara otomatis dina Buletin anu sami.