gelembung jujur


gelembung jujur mangrupikeun kaulinan pikeun Android sareng ios anu meryogikeun pamikiran anu gancang sareng tujuan anu tepat. Kaulinan ngagaduhan tampilan anu warna-warni sareng midangkeun anu saderhana pisan. Pariksa tip kami sareng diajar maénkeun kaulinan anu adiktif ieu.

daptar eusi()

    Kumaha carana maén Bubble Shooter 🙂

    Maénkeun Bubble Shooter online gratis, anjeun kedah turutan pitunjuk ieu step by step:

    lengkah 1. Buka panyungsi pilihan anjeun sareng buka halaman wéb gim Émulator.online

    lengkah 2. Pas anjeun ngalebetkeun halaman wéb, gimna badé ditingalikeun dina layar. Anjeun ngan ukur kedah hit maén sareng anjeun tiasa ngamimitian milih konfigurasi anu anjeun paling resep. Sakali anjeun parantos kéngingkeun pertandingan anjeun tiasa level up. Aya total 5 tingkat.

    Léngkah 3. Ieu sababaraha tombol anu manpaat. Tiasa "Nambahkeun atanapi ngaleupaskeun sora", Pasihan tombol"ulin"Sareng mimiti maénkeun, anjeun tiasa"Reureuh sakeudeung"sareng"Balikan deui"iraha.

    Léngkah 4. Kengingkeun ngaleungitkeun sadayana gelembung di buruan.

    Léngkah 5. Saatos ngalengkepan gim, pencét "Uihan deui" pikeun ngamimitian deui.

    Naon ari Bubble Shooter? 🤓

    gelembung-jelema nu nembak teu brukbrak-wilburn

    Bubble Shooter mangrupikeun salah sahiji kaulinan interaktif nembak gelembung paling kawéntar dipikaterang, kusabab gampang maén sareng intuitif pisan. Anjeun tiasa nyarios éta Éta campuran tina dua gim anu kawéntar sanés sapertos "tetris" sareng "sambung opat", Anu ngajantenkeun Bubble Shooter janten gim anu pikaresepeun pisan. 

    Tujuanana Bubble Shooter saderhana pisan: kumpulkeun saloba poin sabisa ngancurkeun gelembung warna. Dina raraga ngancurkeun gelembung, perlu nyambungkeun sahenteuna tilu gelembung dina warna anu sami.

    Sejarah tina nu melendung jujur 🙂

    jelema nu nembak teu brukbrak carita

    Éta pikaresepeun tur populér kaulinan tatarucingan anu urang sadayana parantos maénkeun sababaraha waktos. Tapi, seueur anu henteu terang yén akar na aya dina kaulinan anu kaluar arcade jepang taun 80an, sareng asalna disebut Bubble Bobble. Henteu dugi ka taun 90an nepi ka Kulon, tapi ku sababaraha parobahan tina pertandingan aslina.

    Gelembung gelembung Dirilis dina taun 1986 di arcade Jepang. Di jerona, dua naga leutik, Bub sareng Bob, nyanghareup a aventura, sareng sababaraha unsur tatarucingan sareng perang ngalawan musuh tematik dina unggal tahapan.

    Kalayan grafik numutkeun waktosna, sareng ngingetkeun kartun Jepang, éta juego nangtung di pasar pikeun mahluk senang jeung adiktif, hal anu penting pikeun arcade. Salajengna, éta mangrupikeun salah sahiji gim anu mimiti nganggo konsép "sababaraha tungtung", hal anu ngan bakal populér di buruan anu langkung modéren. Gumantung kana performa pamuter, tungtung petualangan tiasa béda

    Sakumaha mimitina, pertandingan éta ngan ukur suksés di Jepang,  di 1994, perusahaan produksi Taito mutuskeun pikeun nyalametkeun karakter kasohorna sareng ngaleupaskeun aranjeunna dina judul anyar. Waktos ieu disebut Gelembung teka-teki, sareng nganggo mékanika teka-teki murni. Gim ieu langsung pencét.

    Kalayan vérsi énggal ieu, aranjeunna berhasil ngalakukeun anu béda ti anu biasa. Aranjeunna sisihkan platform sareng musuh pikeun ngajantenkeun urang lebet kana gim teka-teki anu cocog sareng warna anu sami pikeun nyetak poin. Tapi, henteu sapertos Tetris, hitut waktos sanésna, potongan asalna ti handap nepi, dileupaskeun ku Bub and Bob.

    Upami anjeun ngeusian layar ku potongan anjeun bakal nampi Game Over. Diantara potongan-potongan anu dialungkeun, nyaéta gelembung cai, nyaéta penjahat gim klasik pikeun rujukan.

    Dua pamaén aranjeunna tiasa ngiringan kooperatif sareng nyetak poin babarengan. Gagasanana pikeun ngenalkeun karakter-karakter dékade ka tukang ka generasi pamaén anyar, tapi waktos ieu ku rai anyar. Sareng éta hasil.

    Jenis Bubble Shooter

    nu melendung

    Aya langkung ti 30 vérsi gim anu kasohor ieu, tapi anu paling relevan pikeun konsol pidéo nyaéta:

    • Ultra Bust-A-Pindahkeun sareng babadean Bobble Live pikeun konsol Xbox.
    • Bust-A-Pindahkeun Deluxe pikeun PSP.
    • Teka Bobble 3D pikeun Nintendo (3DS).
    • Puzzle Bobble Online khusus pikeun PC.
    • Puzzle Bubble Disney (ios).
    • Bubble Shooter, gratis

    Tina sadaya anu disebatkeun, tanpa diragukeun, klon tersukses tina Bust-A-Move nyaéta Shooter gelembung 

    Bubble Shooter ngagaduhan a katingal saderhana kalayan proposal langsung. Waktos Ieu kaulinan henteu paduli teuing ku ngalebetkeun elemen klasik tina séri éta diideuan ku, tapi, kalayan ngajaga midangkeun adiktif anu ngajantenkeun populér.

    Kaulinan ngajaga skéma ngalungkeun bola ku panah, pikeun nyocogkeun warnaana, sareng pananda titik. Beda ageung nya éta Bubble Shooter ditawarkeun gratis dina panyungsi atanapi aplikasi sélulér, sedengkeun anu aslina na dimaksudkeun pikeun konsol gim atanapi PC.

    Aturan Shooter Gelembung 😍

    gelembung kaulinan

    Utama anjeun udagan dina Bubble Shooter éta miceun kabeh bal warna tina layar némbak bal warna kalayan mariem. 

    Émut anjeun kedah cocog sahenteuna tilu bal dina warna anu sami sahingga sadayana ieu ngabeledug, sahingga ngeureunkeun layar sareng sadaya bal dileungitkeun. Warna tina bal anu kaluar tina laras acak, janten henteu gampang sapertos disada.

    Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun kedah némpél layar dina arah anu anjeun hoyong némbak kalayan mariem, kalayan merhatoskeun warna bal anu dipecat supados sami. 

    Salian ti gaduh urang kaahlian Nalika milih dimana nempatkeun bal, éta ogé penting pisan pikeun dipiboga tujuan anu saé. Tujuan salah atanapi ka arah anu salah tiasa nyababkeun hasilna fatal.

    Anjeun kedah ati-ati sabab upami deretan bola warna dugi ka canyon, anjeun bakal éléh kaulinan sareng anjeun kedah mimitian deui.

    tips

    Upami anjeun gaduh sababaraha bal deui kanggo ngarengsekeun pertandingan, atanapi warna bola anu kaluar tina tong henteu ngabantosan anjeun ngaleungitkeun bal, kami bakal nunjukkeun ieu trik.

    Tempatkeun bal warna yén anjeun henteu resep ngeunaan hiji (atanapi sababaraha) warna anu sami anu anjeun parantos gaduh dina layar, contona dina dua bal mawar Bal kahiji ieu bakal meta salaku basa ieu di handap, sareng sakali anjeun kéngingkeun warna éta anjeun kedah pegat yayasan éta, sadaya bal anu aya di dinya ogé bakal ngaleungit.

    Janten anjeun tiasa ngarengsekeun pertandingan sareng nyegah balna dugi ka mariem nyababkeun anjeun éléh.

    Langkung seueur kaulinan

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep