Fitur Android 11 Pangsaéna - Kumaha Kéngingkeun Éta Dina Telepon Naon waé


Fitur Android 11 Pangsaéna - Kumaha Kéngingkeun Éta Dina Telepon Naon waé

 

Google, sakumaha unggal taun, ngamutahirkeun sistem operasi Android na ngenalkeun seueur inovasi anu pikaresepeun sareng ngaoptimalkeun sadaya fungsi anu ditingali ku rilis sateuacana, pikeun nyandak pangalaman pangguna ka tingkat anu anyar sareng merjuangkeun istilah anu sami sareng saingna sepanjang waktos, iOS. sistem rujukan pikeun iPhone sareng beuki kalapa ogé dina sisi kustomisasi).

Upami kami henteu tiasa langsung nyobaan Android 11 sareng kami kataji ku vérsi anu anyar, anjeun parantos kéngingkeun pitunjuk anu leres - didieu kami bakal nunjukkeun anjeun. fitur pangsaéna anu dikenalkeun sareng Android 11 sareng, pikeun ngajantenkeun langkung lengkep, kami ogé bakal nunjukkeun kumaha kéngingkeun fitur anu sami dina smartphone Android, janten anjeun teu kedah mésér Google Pixel gen salajengna atanapi ngantosan Android 11 sumping dina telepon pihak katilu.

Anu maca Pasang Android 11 dina Windows 10

daptar eusi()

    Pitunjuk Pitur Android 11

    Sakumaha didadarkeun dina bubuka, dina bab-bab ieu kami bakal nunjukkeun naon inovasi penting anu tiasa dipendakan dina vérsi 11 tina sistem operasi Android sareng, pikeun tiap fitur, kami ogé bakal nunjukkeun anjeun kumaha kéngingkeunana dina telepon pinter Android anu paling henteu. vérsi 7.0.

    Idin samentawis pikeun aplikasi

    Diantara inovasi kaamanan anu paling penting dina Android 11, nyaéta idin samentawis- Nalika aplikasi naros ka kami idin, éta tiasa disayogikeun samentawis dugi ka aplikasi ditutup; ieu bakal ngamungkinkeun urang nyayogikeun idin anu penting pisan pikeun waktos anu singget, Tanpa kasieunan yén aplikasi tiasa dianggo deui nalika henteu dianggo atanapi saatos kagiatan anu lami.

    Upami urang hoyong ngenalkeun pungsi ieu dina Android modéren (dirilis dina 2 atanapi 3 taun ka pengker sareng Android 7 atanapi langkung luhur) kantun unduh aplikasi Bully, sayogi gratis di Google Play Store sareng sanggup ngagentos sistem ijin anu lengkep dina Android, pikeun tiasa nyayogikeun idin samentawis anu tiasa dikustomisasi (urang ogé tiasa masihan ijin pikeun waktos anu khusus, ogé ngawatesan anjeun pikeun nutup aplikasi).

    Riwayat béwara

    Sabaraha kali kajadian ka kami pikeun nutup bewara sacara teu leres sareng teu ngartos aplikasi mana anu dimaksud? Dina Android 11 masalah ieu diungkulan, sabab aya salah sahiji anu sayogi riwayat bewara anu nembongan dina telepon, janten anjeun tiasa ngaidentipikasi bewara aplikasi atanapi ngartos pesen mana anu teu acan kabaca.

    Pikeun tiasa ngahijikeun riwayat béwara dina smartphone Android naon waé, kantun unduh aplikasina Béja ka wali, sayogi gratis di Google Play Store sareng sanggup ngenalkeun fitur ieu bahkan dina telepon anu lami pisan (dukungan minimum nyaéta Android 4.4).

    Ngarekam layar

    Kalayan Android 11 urang tungtungna tiasa ngarekam sagala kajadian dina layar tina telepon urang (pikeun nyiptakeun pituduh sareng nyayogikeun bantosan) kalayan kamungkinan ogé ngarékam audio ngalangkungan mikropon internal, janten anjeun teu kedah nganggo aplikasi pihak katilu.

    Kusabab dugi ka Android 10 fungsi ieu ngan ukur tiasa diala ngalangkungan aplikasi, kami mendakan seueur alternatif pikeun ngarékam layar bahkan dina telepon anu langkung lami; pikeun ieu kami nyarankeun anjeun unduh aplikasi Recorder layar AZ, sayogi gratis di Google Play Store.

    Bolle per le chat (obrolan gelembung)

    Dina Android 11, salah sahiji fitur anu paling populér di Facebook Messenger diwanohkeun dina tingkat sistem, nyaéta obrolan gelembung (Ngobrol gelembung); sareng aranjeunna urang tiasa nampi bewara sareng balesan ngobrol bari nganggo aplikasi anu sanéssabab bakal muncul salaku gelembung tumpang tindih (tiasa diklik pikeun ngaréspon).

    Upami urang hoyong nganggo fungsi ieu dina smartphone naon waé, cukup gunakeun Facebook Rasul (sayogi gratis di Google Play Store) atanapi, upami urang hoyong manjangkeun kana sadaya aplikasi, percanten ka aplikasi sapertos kitu DirectChat, ogé sayogi gratis di Google Play Store.

    Kadali multimédia

    Diantara kabaruan tina Android 11 kami ogé mendakan sistem pangendali aplikasi multimédia anu anyar: nalika urang muka Spotifty, YouTube atanapi aplikasi anu sami, a Jandéla cek gancang langsung tina Android drop down menu, gigireun setélan gancang.

    Urang tiasa ngenalkeun pungsionalitas ieu dina smartphone Android ku masang aplikasi sapertos Kalangkang kakuatan, sayogi gratis di Google Play Store sareng sanggup nawiskeun kustomisasi maksimal kanggo bar bewara sareng layar kalayan jalan pintas.

    Rencanana modeu poék

    Sanaos fungsi ieu sanés kabaruan mutlak (éta hadir contona dina generasi anyar Samsung), Google ogé parantos adaptasi sareng Android 11 ngamungkinkeun anjeun aktipkeun jadwal modeu poék atanapi modeu poék, janten anjeun tiasa ngaktipkeunana wengi atanapi dina waktos sanés siang

    .

    Seueur aplikasi parantos ngamungkinkeun anjeun ngarencanakeun modeu poék (atanapi modeu poék), sakumaha ogé katingali dina pituduh Kumaha carana ngaktipkeun modeu poék dina aplikasi Android sareng ios; tapi upami urang hoyong ngarencanakeun modeu ieu pikeun sadaya sistem, urang tiasa percanten ka aplikasi sapertos kitu Modeu gelap, sayogi gratis di Google Play Store.

    conclusions

    Sedengkeun fitur ieu bakal ngajantenkeun piksel anu anyar sareng sadaya alat anu ngagaduhan Android 11 salaku sistem operasi, éta sanés hartosna yén pangguna anu nganggo versi Android anu kapayun kedah ditingalkeun! Kalayan aplikasi anu kami nyarankeun, urang tiasa sacara sampurna nguntungkeun fitur Android 11 anu paling pikaresepeun tanpa kedah mésér Google Pixel atanapi telepon generasi anyar anu dilebetkeun ku Android 11.

    Upami urang hoyong kéngingkeun Android 11 énggal pisan, kami nyarankeun anjeun maca pituduh kami Pembaruan Android: saha anu gancang diantara Samsung, Huawei, Xiaomi sareng pabrik anu sanés? mi Pariksa pembaruan dina telepon Huawei, Samsung sareng Android.

     

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep