Langlayangan

daptar eusi()

    Pacman: kumaha cara maénkeun undak-usukna

    Pikeun maén langlayangan online gratis, anjeun ngan ukur kedah turutan pitunjuk ieu step by step:

    1. Buka pangotéktak anu pikaresep sareng buka situs kaulinan Émulator.online.
    2. Pas anjeun ngalebetkeun situs, gimna bakal ditayangkeun dina layar. Anjeun kedah ngan ukur hit maén sareng anjeun ayeuna tiasa ngamimitian milih konfigurasi anu anjeun pikaresep. Sakali anjeun parantos kéngingkeun pertandingan anjeun tiasa level up. Aya total tingkat dua puluh opat.
    3. Ayeuna, anjeun bakal mendakan sababaraha tombol anu manpaat. Tiasa "Nambahkeun atanapi ngaleupaskeun sora", Pasihan tombol"ulin"Sareng mimiti maénkeun, anjeun tiasa"Reureuh sakeudeung"sareng"Balikan deui”Iraha waé.
    4. Anjeunna ngatur tuang masing-masing permén tanpa didahar.
    5. Saatos ngeusian buruan, pencét "Uihan deui" pikeun ngamimitian deui.

    Asal muasal comecocos

    Asal Comecoco

    Pac-Man mangrupikeun tokoh gim anu populér pisan ti taun XNUMXan. Was dipidangkeun ka planét dina video games di nagara Jepang tanggal 1980 Méi XNUMX. Kaulinan dugi di Amérika Serikat 5 bulan engké sareng gancang ngahontal 000 salinan anu dijual.

    Kumisan ti versi arcade, Pac-Man ogé parantos disayogikeun pikeun XNUMX Atari. Salami mangtaun-taun, gimna kéngingkeun puluhan puluhan versi anu diperbarui pikeun konsol anu paling modéren. Di Brasil, tokoh anu janten katelah Come-Come ogé suksés.

    Luhureun sadaya anu sanés, ideu gim ieu pikeun ngawaskeun tablet tuang karakter konéng dina labirin. Dina waktos anu sami, pamuter kedah kabur tina 4 pemirsa anu nyobian éléh anjeunna.

    Namco hoyong istilah anu sanés tina gim shooter, bulat dina waktos éta. Mimitina, Iwatami mendakan yén anjeunna ngagaduhan inspirasi pikeun karakter na ku ningali pizza tanpa keureutan.

    Nanging, asal muasalna ogé ngagaduhan vérsi anu sanés. Numutkeun ka Iwatami nyalira, penampilan tina Langlayangan diideuan ku tulisan Jepang tina kecap "kuchi", sungut.

    Pas diciptakeun, karakter na dikenal salaku Langlayangan. Dina basa Jepang, éjahan puck sareng pac sami persis, paku. Numutkeun kana mitologi nagara, dipikaterang yén Paku ngagaduhan napsu anu hébat. Salaku tambahan kana ieu, kecap tiasa dianggo sapertos onomatopoeia pikeun muka sareng nutup sungut nalika tuang.

    Di sisi anu sanésna, nami Puck hurung pisan sapertos taco dina basa Inggris. Janten nalika pertandingan dibawa ka Amérika Serikat, Namco milih nyebat Pac-Man.

    Sanaos éta mimitina diluncurkeun di Jepang, éta ku datangna di Amérika Serikat yén dirina tinggaleun tanda budaya pop. Kasuksésan gim éta ngareuwaskeun yén ngan dasawarsa panerbitan mundut samilyar dolar, ukur di kamar buruan di Amérika Serikat.

    Salami dékade ka hareup, nilaina langkung ti dua kali, ngahontal US $ 500 milyar. Dinten ayeuna, franchise na parantos ngempelkeun ampir tilu belas milyar di seluruh dunya. Ieu ngandung harti yén éta ngaleungitkeun ngan ukur ku Space Invaders (kalayan praktis opat belas milyar dolar AS) dina daptar anu paling nguntungkeun di planet ieu.

    Kusabab vérsi anu munggaran dina arcade, Pac-Man parantos kéngingkeun langkung ti tilu puluh sekuel. Karakterna masih ngajantenkeun penampilan di buruan anu ngalangkungan waralaba na. Di Super Smash Bros, pikeun dijantenkeun conto, bola konéng tiasa dipilih salaku salah saurang pejuang.

    Naon Pacman?

    comecocos

    Langlayangan nyaéta kaulinan éléktronik anu diciptakeun ku Tōru Iwatani ka perusahaan Namco. Asalna diproduksi pikeun Arcade di 80s, éta janten salah sahiji gim anu paling sering dimaénkeun sareng populér ayeuna, kalayan versi modéren pikeun sababaraha konsol sareng sekuel pikeun anu sanés.

    Éta kaulinan anu saderhana pisan: pamuter éta nyaéta a sirah buleud ku sungut anu muka sareng nutup, disetél dina labirin sederhana anu dieusian ku tablet sareng opat pemirsa anu ngahukum anjeunna. Tujuanana nya éta tuang masing-masing tablet tanpa katandangan hantu, dina tingkat kamajuan kompléks.

    Pac-Man mangrupikeun tokoh anu paling dipikacinta sareng dipikaterang dina konsol gim vidéo taun XNUMXan. Buktina ieu popularitasna bahkan diantara anu bungsu, anu henteu ogé maénkeun kaulinan na.

    Sareng upami anjeun resep pikeun karakter konéng leutik anu sarakah ieu, tingali sababaraha hal penting ngeunaan franchise na.

    Tujuan tina kaulinan

    tuang-kalapa

    Tujuan tina kaulinan nyaéta tuang masing-masing ubin maze tanpa keuna ku hantu. Nalika tabrakan sareng tablet, éta Langlayangan ngelek eta sareng kedah ngaleungit tina labirin. Upami pamuter tuang tiap-tiap ubin dina labirin, pamuter bakal ngalirkeun panggung. Upami pamuter tuang masing-masing ubin dina tiap maze gratis, anjeunna janten juara.

    Hiji-hijina gerakan anu dikawasa ku pangguna nyaéta mindahkeun konci arah nyanghareup ka hareup, nyanghareup ka tukang, kénca sareng katuhu, kalayan niat nyingkahan pemirsa sareng tuang tablet anu sumebar di sapanjang labirin.

    Nalika mastaka tabrakan Langlayangan maot, sahingga kaleungitan nyawa. Pamaénna ngagaduhan dua kahirupan tambahan, anu dipidangkeun dina palang handapeun layar. Nalika anjeun kaleungitan nyawa sareng nganggo kahirupan tambahan, jumlah pil anu tetep dina fase tetep henteu robih ti saat maotna Langlayangan, sadayana uih deui kana situasi awal tahapan.

    Bisi sapertos kitu, pikeun ngeusian panggung (atanapi pertandingan), pamuter hijina kedah hariwang ngeunaan tablet sésana. Nalika pamuter kaleungitan kahirupanna ku tabrakan sareng pemirsa, aranjeunna éléh di buruan.

    Laju spéktra na teh Langlayangan persis sami, tapi, sapertos dina kaulinan aslina, super-tablet ngalambatkeun spékra ku faktor perséntase sareng ogé ngantep Pacman ngahakan aranjeunna.

    Nalika aranjeunna didahar, ngan ukur "panon hantu" sésana, anu kedah uih deui ka tengah labirin, dimana sésa-sésa momok janten momok anu sakali-kali deui bakal ngahantu deui Pacman. Dina unggal tahap aya opat tablet super. Pengembang nangtoskeun sabaraha lami tablet super bakal tahan.

    Masing-masing tablet anu dihakan bernilai sapuluh poin, masing-masing tablet super anu dihakanana saratus poin, sareng masing-masing momok anu dihakan bernilai dua ratus poin. Kaulinan kedahna sahenteuna 2 fase.

     

    Asal muasal comecocos

    Asal Comecoco

    Pac-Man mangrupikeun tokoh gim anu populér pisan ti taun XNUMXan. Was dipidangkeun ka planét dina video games di nagara Jepang tanggal 1980 Méi XNUMX. Kaulinan dugi di Amérika Serikat 5 bulan engké sareng gancang ngahontal 000 salinan anu dijual.

    Kumisan ti versi arcade, Pac-Man ogé parantos disayogikeun pikeun XNUMX Atari. Salami mangtaun-taun, gimna kéngingkeun puluhan puluhan versi anu diperbarui pikeun konsol anu paling modéren. Di Brasil, tokoh anu janten katelah Come-Come ogé suksés.

    Luhureun sadaya anu sanés, ideu gim ieu pikeun ngawaskeun tablet tuang karakter konéng dina labirin. Dina waktos anu sami, pamuter kedah kabur tina 4 pemirsa anu nyobian éléh anjeunna.

    Namco hoyong istilah anu sanés tina gim shooter, bulat dina waktos éta. Mimitina, Iwatami mendakan yén anjeunna ngagaduhan inspirasi pikeun karakter na ku ningali pizza tanpa keureutan.

    Nanging, asal muasalna ogé ngagaduhan vérsi anu sanés. Numutkeun ka Iwatami nyalira, penampilan tina Langlayangan diideuan ku tulisan Jepang tina kecap "kuchi", sungut.

    Pas diciptakeun, karakter na dikenal salaku Langlayangan. Dina basa Jepang, éjahan puck sareng pac sami persis, paku. Numutkeun kana mitologi nagara, dipikaterang yén Paku ngagaduhan napsu anu hébat. Salaku tambahan kana ieu, kecap tiasa dianggo sapertos onomatopoeia pikeun muka sareng nutup sungut nalika tuang.

    Di sisi anu sanésna, nami Puck hurung pisan sapertos taco dina basa Inggris. Janten nalika pertandingan dibawa ka Amérika Serikat, Namco milih nyebat Pac-Man.

    Sanaos éta mimitina diluncurkeun di Jepang, éta ku datangna di Amérika Serikat yén dirina tinggaleun tanda budaya pop. Kasuksésan gim éta ngareuwaskeun yén ngan dasawarsa panerbitan mundut samilyar dolar, ukur di kamar buruan di Amérika Serikat.

    Salami dékade ka hareup, nilaina langkung ti dua kali, ngahontal US $ 500 milyar. Dinten ayeuna, franchise na parantos ngempelkeun ampir tilu belas milyar di seluruh dunya. Ieu ngandung harti yén éta ngaleungitkeun ngan ukur ku Space Invaders (kalayan praktis opat belas milyar dolar AS) dina daptar anu paling nguntungkeun di planet ieu.

    Kusabab vérsi anu munggaran dina arcade, Pac-Man parantos kéngingkeun langkung ti tilu puluh sekuel. Karakterna masih ngajantenkeun penampilan di buruan anu ngalangkungan waralaba na. Di Super Smash Bros, pikeun dijantenkeun conto, bola konéng tiasa dipilih salaku salah saurang pejuang.

    Cik Pac-Man

    Packman
    Nalika nyiptakeun pertandingan, Toru Iwatani hoyong mikat pamirsa awéwé kana format anu kirang telenges sareng telenges. Sanaos kitu, kamar buruan teras-terasan janten rohangan lalaki. Ku alatan éta, developer kedah nyiptakeun pilihan alternatif anu énggal.

    Nanging, jalan kaluarna teu disangka-sangka. Kasuksésan Pac-Man diideuan nyiptakeun game Crazy Otto. Kalayan midangkeun anu ampir identik sareng versi awéwé tina karakter primal, gim éta henteu aya hubunganana sareng Namco.

    Janten, Midway, anu ngagaduhan hak pikeun Pac-Man di Amérika Serikat, akhirna ngagaleuh Crazy Otto sareng ngaleupaskeunana nganggo nami Ibu Pac-Man. Kaulinan nyandak inovasi sapertos labirin anyar sareng langkung gancang.

    Fénoména budaya

    Henteu lami saatos kasuksésan dina pertandingan, waralaba ngagaduhan kakuatan dina média séjén. Dina salapan belas dalapan puluh dua, karakter meunang versi pikeun séri animasi anu disebat Muriang Pac-man. Desainna diproduksi ku Hanna-Barbera, tanggel waler pikeun merek tradisional sapertos Flintstones sareng Jetsons.

    Salian ti ieu, tokohna éta piaraan munggaran di videogames. Saprak penampilan kahijina, éta ngagaduhan produk mérek sapertos bonéka, kaos oblong, ransel sareng seueur deui. Éta gancang janten salah sahiji nami gim anu paling dikenal di luar média.

    Tungtungna, pangaruhna kana planet kaulinan sapertos kitu bahkan panulis GTA parantos nyarios yén gimna siga Langlayangan. Numutkeun ka para pangembang, 2 pertandingan éta ngeunaan tokoh anu maju dina poin dina peta (jalma leumpang / tablet) bari diudag ku lawan-lawanna (pulisi / hantu).

    Fakta ngahibur ngeunaan Pac-Man

    • Kaulinan aslina, ti salapan belas dalapan puluh, mangrupikeun salah sahiji tina opat belas anu mangrupikeun bagian tina kompilasi gim Museum Seni Modern Kota New York.
    • Pac-Man mangrupikeun pertandingan anu munggaran anu kalebet mékanika kakuatan samentawis ku unsur. Ideu na diideuan ku hubungan Popeye sareng kangkung.
    • Masing-masing lawan di buruan ngagaduhan kapribadian anu béda. Ieu janten jelas nalika urang ningali nami na dina basa Jepang: Oikake beureum (Stalker), Machibuse pink (Serep), Kimagure biru (Teu stabil) sareng Otoboke jeruk (Bodoh). Dina basa Inggris, nami-nami ditarjamahkeun salaku Blinky, Pinky, Inky, sareng Clyde.
    • Sanaon pertandingan henteu aya tungtungna, anjeun tiasa gaduh pertandingan anu sampurna. Diwangun dina bérés dua ratus lima puluh lima tingkatan tanpa kaleungitan nyawa sareng kumpulkeun unggal barang dina gim. Salaku tambahan kana ieu, masing-masing spéktra kedah dikonsumsi ku unggal padamelan listrik.
    • Pikeun ngahargaan waralaba gim, Google nyerat versi Pac-Man anu tiasa diputer dina ulang taun ka-XNUMX gim.

    Langkung seueur kaulinan

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep