Blackjack

Blackjack nya√©ta kaulinan anu dima√©nkeun kalayan kartu dina kasino sareng tiasa dima√©nkeun nganggo 1 dugi 8 geladak 52 kartu, dimana tujuanana nya√©ta ngagaduhan poin langkung seueur tibatan lawanna, tapi henteu kedah langkung ti 21 (upami anjeun √©l√©h). Dealerna ngan ukur tiasa dugi ka maksimal 5 kartu atanapi dugi ka 17.

daptar eusi()

    Blackjack: kumaha cara ma√©nkeun step by step? ūüôā

    Pikeun maénkeun Blackjack online gratis, anjeun ngan ukur kedah turutan pitunjuk ieu step by step:

    lengkah 1. Buka panyungsi pilihan anjeun sareng buka halaman w√©b gim √Čmulator.online.

    lengkah 2. Pas anjeun ngalebetkeun halaman w√©b, gimna bad√© ditingalikeun dina layar. Anjeun ngan ukur kedah hit ma√©n sareng anjeun tiasa mimiti ma√©nkeun.

    L√©ngkah 3. Ieu sababaraha tombol anu manpaat. Tiasa "Nambahkeun atanapi ngaleupaskeun sora", Pasihan tombol"ulin"Sareng mimiti ma√©nkeun, anjeun tiasa"Reureuh sakeudeung"sareng"Balikan deui"iraha.

    Léngkah 4. Caket sacaket anjeun ka 21.

    L√©ngkah 5. Saatos ngalengkepan gim, penc√©t "Uihan deui" pikeun ngamimitian deui.

    Naon ari blackjack?????

    Déwan Blackjack

    Blackjack mangrupikeun salah sahiji kaulinan kartu anu kawéntar di dunya. Kaulinan na nyaéta saderhana, intuitif sareng saha waé tiasa maénkeun éta. Blackjack tiasa dimaénkeun ku sajumlah deck mimitian ti 1 dugi ka 8, masing-masing 52 kartu. Salaku tambahan, aya pilihan pikeun maénkeun blackjack online.

    Tujuan tina kaulinan saderhana: ngahontal skor anu pang luhurna, tanpa ngaleuwihan 21 poin. Pikeun ngahontal tujuan ieu, pamuter mimitina nampi dua kartu, tapi tiasa nyungkeun langkung seueur nalika game.

    Skor pangluhurna anu disebat disebut Blackjack, naha sababna kaulinan ngagaduhan nami anu hadé ieu.

    Sajarah blackjack

    Dek Hideung Jack

    Blackjack, sakumaha urang terang, parantos mekar ti sababaraha kaulinan abad ka-XNUMX anu dima√©nkeun di √Čropa. Kaseueuran kaulinan ieu ngagaduhan hiji hal anu sami: tujuanana nya√©ta nepi ka 21.

    Rujukan anu munggaran pikeun kaulinan ieu dilakukeun dina 1601 sareng parantos aya dina karya Miguel de Cervantes, Rinconete y Cortadillo. Novel ieu nyaritakeun kahirupan sareng kasieun tina dua rogue Sevillian di Zaman Emas, anu terampil pisan maén dina kaulinan anu disebut "Ventiuno".

    Versi Perancis Game 21 rada benten, sabab dealer tiasa ngagandakan taruhan sareng pamaén bet saatos unggal babak.

    Kahareupna versi Itali, anu mana kalayan nami Tujuh sareng Satengah, satuju yén pertandingan dimaénkeun sareng kartu raray ogé nomer 7, 8 sareng 9. Gimna béda-béda dina versi Italia kusabab, sakumaha namina namina, tujuan nya éta ngahontal tujuh satengah poin. Jelas, upami pamaén nyebrang tujuh sareng satengah tanda, aranjeunna bakal éléh.

    A Amérika sumping saatos Révolusi Perancis, sareng mimitina éta henteu kasohor di buruan judi. Pikeun mikat pamaén kana kaulinan ieu, pamilik nawiskeun sababaraha bonus. Pilihan pang populerna ngalibatkeun sistem pembayaran 10 ka 1, pikeun panangan nganggo ace spades sareng blackjack. Tangan éta disebat Blackjack, masihan namina namina.

    Jenis-jenis blackjack‚úÖ

    Kartu Hideung Jack

     Blackjack mangrupikeun gim anu ngagaduhan seueur variabel dina kasino nyalira. Di dieu kami nampilkeun variasi utama anu paling sering dianggo:

    Spanyol 21

    Mangrupikeun variasi anu mirip pisan sareng anu aslina, dimaénkeun sacara normal sareng 6 ka 8 geladak tina 48 kartu.

    Nanging, di dieu Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ganda sababaraha nomer kartu, sapertos dimungkinkeun pikeun mencét hiji kartu deui saatos nyabut aces.

    Dina Spanyol 21, pamuter pamuter urang Blackjack sok ngéléhkeun dealer.

    Multi Hand Blackjack

    Multi-hand Blackjack dimaénkeun persis dina cara anu sami sareng Blackjack normal sareng sering némbongan dina kasino online sabab ngamungkinkeun pamuter na gaduh nepi ka 5 leungeun anu béda dina waktos pertandingan anu sami.

    Variasi ieu dicoo kalayan 5 geladak dina waktos anu sami.

    Blackjack √Čropa

    Vérsi ieu dimaénkeun 52 kartu sareng anjeun tiasa teras-terasan naroskeun ka buruan anjeun dina 9 atanapi Ace. Nanging, dina versi ieu upami pangecérna ngagaduhan Blackjack, anjeunna bakal kaleungitan sadayana taruhan.

    Saklar Blackjack

    Blackjack Switch nawiskeun anjeun sababaraha gerakan anu umumna bakal diklasifikasikeun salaku curang dina kaulinan kartu normal.

    Nanging, variasi ieu dilakukeun ku 6 nepi ka 8 geladak, Pamaénna salawasna gaduh dua panangan anu béda, kartu diurus nyanghareupan sareng pamaén tiasa tukeur kartu tina pananganna.

    Las Vegas Jalur

    Vegas Strip mangrupikeun variasi sanés Blackjack sareng dimaénkeun ku 4 geladak 52 kartu. Di dieu dealer na wajib ngeureunkeun salami jumlah kartu na 17.

    Ogé, saurang pamaén tiasa nyabut dua kartu heula sareng ngarobih panangan na.

    Aturan BlackjackūüėÄ

    Aturan Jack Hideung

    Ayeuna urang terang naon éta blackjack sareng dasar-dasarna, tapi sateuacan maén blackjack dina kasino darat atanapi online, anjeun kedah diajar sareng ngawasaan aturan blackjack. Ieu bakal ngamungkinkeun anjeun ngaraos langkung raoseun salami pangalaman midangkeun munggaran anjeun sareng gimna kabuka langkung gancang pikeun sadaya pamaén dina méja anjeun.

    BlackJack mangrupikeun gim strategi, dimaénkeun dina méja koléktif dimana sababaraha pamaén tiasa maén, tapi masing-masing gumantung kana strategi sorangan sareng maén masing-masing ngalawan Dealer.

    Tujuan tina kaulinan

    Tujuanana unggal pamuter nyaéta pikeun ngajantenkeun 21 atanapi kéngingkeun panangannana dugi ka 21. Pamuter atanapi dealer ngadamel BlackJack nalika dua kartu awalna nyaéta Ace sareng 10 (Ace + 10 card, atanapi Ace plus card).

    Mimiti maén ????

    The BlackJack éta umumna dicoo kalayan 6 geladak kartu sakaligus diacak antara unggal buruan.

    dina babak kahiji kartu anu ditugaskeun ka pamaén diperhatoskeun, kecuali pikeun kartu mimiti dealer anu diungkulan nyanghareupan handap.

    Nalika kartu maen kadua diurus, sadaya kartu diurus nyanghareupan sareng éta mangrupikeun nilai kartu dealer anu bakal mangaruhan sadaya kaputusan anu bakal dilakukeun ku pamaén ngeunaan pertandingan.

    Nilai kartu padagangna kedah salawasna di luhur 17Kalayan kecap séjén, upami dua kartu munggaran anu ngagaduhan dealer ngagaduhan nilai langkung handap tina 17, anjeunna kedah ngagambar langkung seueur kartu dugi ka ngahontal minimum 17 sareng maksimal 21.

    Upami dealer na ngahasilkeun langkung ti 21, anjeunna bakal mariksa, sareng sadaya pamaén meunang. Upami dealer nempatkeun nilai antara 17 sareng 21, pamaén anu ngagaduhan nilai langkung luhur, aranjeunna ngaitkeun pamaén sareng nilai anu sami sareng pamaén kalayan nilai anu langkung handap tibatan dealer na kaleungitan tarohan.

    BlakJack mayar 2 ka 1, tapi upami pamuter ngadamel BlackJack anjeunna tiasa menang 3 ka 2. Upami Dealer BlackJacks, anjeunna tiasa ngéléhkeun sadayana dina méja, bahkan anu ngagaduhan nilai 21. Nalika pamuter sareng Dealer BlackJack, éta dianggap dasi sareng teu aya pamayaran.

    Wates tarohan

    Sacara umum, anjeun bakal mendakan inpormasi dina unggal tabel blackjack nunjukkeun wates tarohan minimum sareng maksimum pikeun m√©ja √©ta. Upami wates tabel nunjukkeun ‚ā¨ 2 - ‚ā¨ 100, ieu hartosna y√©n tarohan minimum ‚ā¨ 2 sareng taruhan maksimum nya√©ta ‚ā¨ 100.

    Nilai kartu Blackjack

    Unggal kartu anu nomer tina 2 dugi ka 10 gaduh nilai nominalna (sami sareng nomer kartu).

    Jacks, ratu sareng raja (inohong) hargana 10 poin.

    Ace pangaosna 1 poin atanapi 11 poin, pilihan pamuter gumantung kana pananganana sareng nilai anu paling dipikaresep ku anjeunna. Nalika maén BlackJack online, parangkat lunak nganggap nilai Ace anu paling nguntungkeun pikeun pamaén.

    Paduli variasi kaulinan ieu, jinis gerakanna sami pikeun aranjeunna sadayana.

    hideung Jack

    Gerak BlackjackūüėÄ

    jarami 5 jinis béda gerak.

    1. ngadeg (lirén) Sakumaha namina nunjukkeun, pamaénna wareg ku panangan na sareng henteu hoyong nampi deui kartu.
    2. Pencét: lumangsung nalika pamuter hoyong nampi kartu anu sanés.
    3. Ganda: Upami pamaén ngaraos yén anjeunna ngan peryogi hiji kartu tambahan (ngan hiji), anjeunna tiasa nyungkeun taruhanna janten dua kali sareng nampi hiji kartu deui. Penting pikeun dicatet yén pilihan ieu ngan ukur tiasa ditawarkeun dina dua kartu heula anu anjeun tampi.
    4. Ngabagi: Upami dua kartu munggaran anu ditampi ku pamuter gaduh nilai poin anu sami, anjeunna tiasa milih pikeun ngabagi kana dua leungeun anu béda. Dina hal ieu, unggal kartu bakal janten kartu mimiti anu anyar. Salajengna, anjeun ogé kedah nempatkeun taruhan énggal (sami niléy pikeun anu munggaran) pikeun panangan énggal ieu.
    5. Nyerah: Aya sababaraha kasino anu ngamungkinkeun pamaén ngalipet saatos nampi dua kartu munggaran. Nanging, dina hal ieu anjeun sok kaleungitan 50% tina jumlah anu mimitina anjeun bet.

    Langkung seueur kaulinan

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep