Bewara sah sareng kaayaan panggunaan

Dokumén diulas dina 15 / 05 / 2020

Upami anjeun parantos sumping di dieu, nya éta ngeunaan miara kamar tukang halaman wéb ieu sareng istilah anu kuring milih pikeun berinteraksi sareng anjeun sareng éta warta hébat pikeun kuring, salaku tanggung jawab pikeun situs wéb ieu.

Alesan pikeun téks ieu nyaéta pikeun ngajelaskeun sacara terperinci fungsionalitas wéb ieu sareng nyayogikeun anjeun seueur inpormasi anu aya hubunganana sareng jalmi anu gaduh artos sareng tujuan anu kalebet dina éta.

Data sareng privasi anjeun penting pisan dina situs w√©b ieu sareng √©ta naha kuring nyarankeun y√©n anjeun og√© maca Sarat jeung Kaayaan Pamak√©an.

Jawab Identifier

Hal kahiji anu anjeun kedah lakukeun nyaéta terang saha anu nanggung jawab kana halaman wéb ieu. Sasuai ka UU 34/2002, 11 Juli, ngeunaan jasa komunitas inpormasi sareng commerce éléktronik, éta nginpokeun ka anjeun:

  • Nami perusahaan nya√©ta: Jorge Bardales
    ‚ÄĘ CIF / NIF 75164656B
    ‚ÄĘ Kantor anu kadaptar nya√©ta di C / T√≥rtola n-7 18014 (Granada)
    ‚ÄĘ Aktivitas sosial nya√©ta: W√©b khusus dina sababaraha disiplin pamasaran online.
daptar eusi()

    Tujuan tina situs web ieu

    • Nyayogikeun kont√©n anu aya hubunganana sareng kagiatan Marketing Online.
      ‚ÄĘ Ngatur daptar palanggan blog sareng kom√©ntar sedeng.
      ‚ÄĘ Ngatur eusi sareng komentar jasa anu ditawarkeun.
      ‚ÄĘ Ngatur jaringan tina hubungan patali.
      ‚ÄĘ Pasar jasa jasa pihak katilu sareng pihak katilu.

    Anggo wéb

    Nalika ngagunakeun halaman émulator.online, Pamaké satuju henteu ngalaksanakeun kalakuan naon waé anu tiasa ngarusak gambar, minat sareng hak émulator. Online atanapi pihak katilu atanapi anu tiasa ngarusak, nganonaktifkeun atanapi nga-overload halaman wéb émulator. online atanapi anu bakal nyegah, ku cara naon waé, panggunaan normal wéb.

    emulator.online nyandak tindakan kaamanan anu cukup pikeun ngadeteksi ayana virus. Nanging, Pamaké kedah waspada yén ukuran kaamanan sistem komputer dina Internét henteu tiasa dipercaya sadayana, kumargi kitu, emulator.online henteu tiasa ngajamin henteuna virus atanapi elemen sanés anu tiasa nyababkeun robahan dina sistem komputer. (software sareng perangkat keras) Pamaké atanapi dina dokumén éléktronik sareng file anu aya didinya.

    Dina hal naon waé, éta dilarang yén USERS (tiasa ngahapus eusi sareng koméntar anu dianggap pantes) ngalaksanakeun paripolah anu ngalibetkeun:

    • Nyimpen, nyebarkeun sareng / atanapi ngirimkeun data, t√©ks, gambar, file, tautan, parangkat lunak atanapi kont√©n anu nolak anu san√©sna numutkeun kaayaanana hukum anu berlaku, atanapi anu numutkeun perkiraan √©mulator. Online kusabab haram, telenges, ngancam, nyiksa, fitnah, kasar , cabul, rasialis, xenophobic atanapi henteu nolak atanapi haram atanapi anu tiasa nyababkeun naon wa√©, khususna porno.

    Kawajiban Panganggo

    Salaku pangguna, anjeun dibéjaan yén aksés kana halaman wéb ieu henteu hartosna, ku cara naon waé, awal hubungan komérsial sareng Jorge Bardales ku cara kieu, pangguna satuju ngagunakeun halaman wéb, jasa sareng konténna tanpa ngalanggar undang-undang. ayeuna, iman anu saé sareng katertiban umum. Pamakéan halaman wéb pikeun tujuan haram atanapi ngabahayakeun, atanapi éta, ku cara naon waé, tiasa nyababkeun karusakan atanapi nyegah pungsi normal halaman wéb dilarang.

    Ngeunaan eusi wéb ieu, dilarang:

    • Baranahanna, distribusi atanapi modifikasi, sadayana atanapi sabagian, kacuali ku otoritas anu boga sah;
      ‚ÄĘ Naon wa√© palanggaran hak panyadia atanapi anu sah anu sah;
      ‚ÄĘ Dipak√©na pikeun tujuan kom√©rsial atanapi pariwara.

    Kawijakan Perlindungan Data sareng Konpormasi

    Jorge Bardales ngajamin kerahasiaan data pribadi anu disayogikeun ku USERS sareng perlakuanana saluyu sareng panerapan ayeuna ngeunaan panangtayungan data pribadi, parantos nganggo tingkat kaamanan anu diperyogikeun sacara hukum panyalindungan data pribadi.

    Jorge Bardales narékahan ngagunakeun data anu kalebet dina file "WEB Users AND SUBSCRIBERS", pikeun hormat kana kerahasiaanna sareng ngagunakeunana saluyu sareng tujuanana, ogé pikeun nurut kana kawajibanna pikeun nyalametkeun aranjeunna sareng adaptasi sadaya ukuran pikeun nyingkahan robahan, rugi, dirawat atanapi aksés anu teu sah, saluyu sareng ketentuan Keputusan Diraja 1720/2007 21 Désémber, anu nyatujuan Peraturan Pengembangan Hukum Organis 15/1999 13 Désémber Perlindungan Data Pribadi.

    Situs w√©b ieu nganggo sistem newak inpormasi pribadi anu b√©da dina Sarat jeung Kaayaan Pamak√©an sareng dimana pamakean sareng tujuan dilaporkeun sacara rinci. Website ieu salawasna ngabutuhkeun ijin ti pangguna pikeun ngolah data pribadi kanggo tujuan anu dituduhkeun.

    Pangguna ngagaduhan hak pikeun mupus idin anu sateuacanna iraha waé.

    Hak hak latihan ARCO

    Pamaké tiasa ngalaksanakeun, ngeunaan data anu dikumpulkeun, hak anu diaku dina Hukum Organik 15/1999, aksés, menerkeun atanapi ngabatalkeun data sareng oposisi. Pikeun ngalaksanakeun hak-hak ieu, pangguna kedah nyungkeun tulisan sareng panandatanganan anu tiasa aranjeunna kirimkeun, sasarengan fotokopi KTPna atanapi dokumén idéntifikasi anu sami, ka alamat pos Jorge Bardales (nyaéta C / Tórtola n-7 18014 (Granada)) atanapi ku email, napelkeun fotokopi KTP ka: info (at) emulador.online. Sateuacan 10 dinten, pamundut bakal dibales pikeun mastikeun palaksanaan hak anu anjeun parantos pénta pikeun laksanakeun.

    Klaim

    Jorge Bardales ngawartosan yén aya bentuk keluhan anu sayogi pikeun pangguna sareng klien.

    Pangguna tiasa ngadamel klaim ku nyungkeun formulir klaimna atanapi ku ngirim email kana inpo (di) emulador.online nunjukkeun nami sareng nami kulawarga, jasa atanapi produk anu dipésér sareng nyatakeun alesan klaim anjeun.

    Anjeun ogé tiasa langsung klaim ku kiriman pos ka: Jorge Bardales, C / Tórtola n-7 18014 (Granada) ngagunakeun, upami anjeun kersa, formulir klaim ieu:

    Pikeun perhatian: Jorge Bardales

    C / Tortola n-7 18014 (Granada)

    E-mail: inpo (at) emulator.online

    • Ngaran pamak√©:
      ‚ÄĘ Alamat pangguna:
      ‚ÄĘ Tanda pangguna (ngan upami dibere dina kertas):
      ‚ÄĘ Tanggal:
      ‚ÄĘ Alesan pikeun klaim:

    Hak harta intelektual sareng industri

    Ku kaayaan Kaayaan Umum ieu, henteu aya hak milik intéléktual atanapi industri anu dipasihkeun ngalangkungan émulator wéb. Garis anu milik inteléktual milik Jorge Bardales, réproduksi, transformasi, distribusi, komunikasi publik, nyayogikeun ka umum, ékstraksi dinyatakeun dilarang pikeun Pamaké. , dianggo deui, diteraskeun atanapi panggunaan alam naon waé, ku cara naon waé atanapi prosedur, salah sahiji waé, kecuali dina kasus dimana sacara hukum diijinkeun atanapi diidinan ku anu ngagaduhan hak anu saluyu.

    Pangguna terang sareng nampi yén sadaya halaman wéb, ngandung tanpa watesan teks, software, eusi (kaasup struktur, seleksi, susunan sareng presentasi anu sami) foto, bahan audiovisual sareng resep, dijagi ku mérek, hak cipta. sareng hak sah anu sanés didaptarkeun, saluyu sareng perjanjian internasional anu Spanyol mangrupikeun pesta sareng hak milik anu sanés sareng hukum Spanyol.

    Upami pangguna atanapi pihak katilu nganggap yén aya pelanggaran hak cipta intelektualna anu sah kusabab aya eusi anu tangtu dina Wéb, aranjeunna kedah ngabéjaan Jorge Bardales ngeunaan kaayaan anu nunjukkeun:

    • Data pribadi tina anu ngagaduhan pihak anu ngahudang hak anu disangka ngalanggar, atanapi nunjukkeun perwakilan dimana anjeunna ngalakukeun bisi klaim kasebut dibere pihak katilu san√©s ti pihak anu kataji.
      Nunjukkeun konten anu dilindungi ku hak harta intelektual sareng lokasina di Wéb, akreditasi hak harta intelektual anu dituduhkeun sareng pernyataan ekspres dimana pihak anu kabetot tanggung jawab kana veracity inpormasi anu disayogikeun dina bewara.

    Tumbu kaluar

    Jorge Bardales nolak tanggung jawab ngeunaan inpormasi anu dipendakan di luar halaman wéb ieu, kusabab fungsi tautan anu nembongan ngan ukur pikeun nginpokeun pangguna ngeunaan ayana sumber inpormasi sanés dina hiji topik anu khusus. Jorge Bardales dibebaskeun tina sadaya tanggel waler pikeun fungsi anu leres tina tautan sapertos kitu, hasil anu diala ngalangkungan tautan anu ditétélakeun, kabeneran sareng légal tina kontén atanapi inpormasi anu tiasa diaksés, ogé karusakan anu tiasa diraih ku pangguna ku inpormasi anu dipendakan dina halaman wéb anu numbu.

    Kaluaran jaminan sareng tanggel waler

    Jorge Bardales henteu masihan jaminan nanaon ogé anjeunna henteu tanggung jawab, dina sagala hal, pikeun karusakan naon waé anu tiasa disababkeun ku:

    • Kurangna kasadiaan, pangrop√©a sareng operasi efektif tina situs web atanapi jasa sareng kont√©n na;
      ‚ÄĘ Ayana virus, program jahat atawa ngabahayakeun dina eusi;
      ‚ÄĘ Teuing, lalai, curang atawa sabalikna dina Perhatosan Hukum ieu;
      ‚ÄĘ Kurangna legalitas, kualitas, r√©liabilitas, gunana sareng kasadiaan jasa anu disayogikeun ku pihak katilu sareng sayogi pikeun pangguna dina situs w√©b.

    Panyadia éta teu nanggung jawab dina kaayaan naon waé anu matak karusakan anu timbul tina panggunaan anu ilegal atanapi teu pantes dina situs wéb ieu.

    UU sareng Bidang Hukum

    Sacara umum, hubungan antara emulador.online sareng Pangguna jasa telematika na, aya dina situs web ieu, tunduk kana panerapan sareng yurisdiksi Spanyol sareng ka Pengadilan Granada.

    Contacto

    Upami pangguna naon waé aya patarosan ngeunaan béwara hukum ieu atanapi koméntar dina halaman wéb emulator.online, aranjeunna tiasa lebet kana inpo (at) emulador.online.

    emulator.online ngagaduhan hak pikeun ngarobih, iraha waé sareng tanpa aya bewara sateuacanna, presentasi sareng konfigurasi halaman wéb émulator.online, sapertos bewara hukum ieu.

    Pangguna satuju pikeun henteu ngalaksanakeun kalakuan anu tiasa ngarusak gambar, karesep sareng hak émulator. Online atanapi pihak katilu atanapi anu tiasa ngarusak, nganonaktifkeun atanapi overload émulator wéb. Online atanapi anu bakal nyegah, ku cara naon waé, pamakean normal wéb.

    emulator.online nyandak tindakan kaamanan anu cukup pikeun ngadeteksi ayana virus. Nanging, Pamaké kedah waspada yén ukuran kaamanan sistem komputer dina Internét henteu tiasa dipercaya sadayana, kumargi kitu, emulator.online henteu tiasa ngajamin henteuna virus atanapi elemen sanés anu tiasa nyababkeun robahan dina sistem komputer. (software sareng perangkat keras) Pamaké atanapi dina dokumén éléktronik sareng file anu aya didinya.

    Dina hal naon waé, éta dilarang yén USERS (tiasa ngahapus eusi sareng koméntar anu dianggap pantes) ngalaksanakeun paripolah anu ngalibetkeun:

    • Nyimpen, nyebarkeun sareng / atanapi ngirimkeun data, t√©ks, gambar, file, tautan, parangkat lunak atanapi kont√©n anu nolak anu san√©sna numutkeun kaayaanana hukum anu berlaku, atanapi anu numutkeun perkiraan √©mulator. Online kusabab haram, telenges, ngancam, nyiksa, fitnah, kasar , cabul, rasialis, xenophobic atanapi henteu nolak atanapi haram atanapi anu tiasa nyababkeun naon wa√©, khususna porno.
    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep