Aplikasi pembuat pintonan slaid pangsaéna pikeun Android sareng iPhone


Aplikasi pembuat pintonan slaid pangsaéna pikeun Android sareng iPhone

 

Aplikasi pikeun didamel slide Aranjeunna beuki seueur paménta berkat kanyataan yén saha waé tiasa ngaraos propésional ngarobih poto-potona kalayan épék khusus sareng ngabagi poto éta sareng "publik" na.

Rupa-rupa faktor tiasa mangaruhan pilihan aplikasi pikeun dianggo, sapertos:

  • la jinis √©p√©kUnggal aplikasi anu ngagaduhan uyah na kedah nawiskeun seueur kualitas anu sa√©, sanaos √©c√©s kami henteu kedah nganggap y√©n hiji pangaruh, h√©ran sigana, tiasa cekap pikeun nyieun pintonan slaid g√©lo;
  • la betah pamakean: par√©ntah sareng bilah alat kedah intuitif pikeun ngajantenkeun padamelan langkung gampang pikeun pangguna;
  • la gampang dibageakeun: pilihan ngabagi kedah tiasa dugi kana .... klik !!

Dina tulisan ieu, kami bakal nyobian nyayogikeun pitunjuk anu manpaat pikeun sadayana anu hoyong nyobian tuah ku aplikasi pintonan slaid ku ngajelaskeun fitur, pro sareng kontra na. Sangkan gampang, urang bakal ngabagi tulisan kana tilu bagian, hiji khusus pikeun pangguna Android, hiji khusus pikeun pangguna iPhone sareng anu didaptarkeun pikeun aplikasi slide show anu aya di boh versi

Anu maca 30 aktip pikeun ngédit pidio sareng ngédit pilem (Android sareng iPhone)

daptar eusi()

    Aplikasi pintonan slaid pangsaéna pikeun Android

    a) Poto FX Live Wallpaper:

    Tanpa ragu, éta mangrupikeun aplikasi anu paling populér di industri kalayan langkung ti 13 juta unduhan.

    Aplikasi ieu nawiskeun seueur fungsi, ngamungkinkeun anjeun unggah poto, ngararancang pintonan slaid, nambihan animasi, nyetél warna, épék, sareng seueur deui. Poto FX Live Wallpaper ngagaduhan éditor poto anu saé, tiasa disesuaikan, sareng ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun wallpaper anu berkualitas. Salaku tambahan, éta pisan intuitif sahingga gampang dianggo bahkan pikeun anu kirang ngalaman.

    Kalemahan kalebet henteu mampuh pikeun ngaluncurkeun kaméra kalayan aplikasi jalan, kacenderungan pikeun ngadat nalika seueur teuing folder anu kabuka, sareng henteuna rotasi poto otomatis.

    kadua) Pintonan slaid poto sareng pembuat pidéo:

    Aplikasi ieu nawiskeun pangalaman nyiptakeun pintonan slaid anu saleresna optimal berkat kombinasi antar muka anu intuitif sareng alat canggih.

    Pintonan slaid poto nyayogikeun seueur épék, saringan sareng pigura, dibarengan ku manajemén eusi anu merenah anu matak ngamudahkeun pikeun nyiptakeun slaid kualitas ku nambihan klip anu aya dina galéri dina folder anu sanés. Dina waktos anu sami, hese ngabagi video anu disimpen; ogé, kualitas gambar ngarobih numutkeun tingkatan anu dipilih.

    C)PIXGRAM - Musik Poto Sawangan:

    Aplikasi pembuat pintonan slaid ieu ngajantenkeun gampang pikeun saha waé pikeun unggah poto, milih musik karesepna, nambihan saringan sareng épék, nyiptakeun pintonan slaid nyalira sareng bagikeun ka dunya sareng pastina aplikasi anu saé pikeun pemula.

    Pixgram ngamungkinkeun anjeun nyimpen slide show dina format anu b√©da, ngagaduhan kisaran saringan anu had√©, sareng meryogikeun panggunaan musik pribadi. √Čta panginten san√©s aplikasi paling prop√©sional dina pasaran, tapi √©ta padamelan.

    ulang) Pencipta presentasi:

    Pencipta presentasi √Čta henteu ngaraosan kasohor tina aplikasi anu ditepikeun dina poin-poin sateuacanna, tapi nawiskeun kamungkinan anu luar biasa pikeun anu ngamimitian nyieun slaid: berkat antar muka anu sacara intuitif, gampang pisan unggah poto, milari aranjeunna, ngatur playback acak sareng seueur deui. Aya og√© widget pikeun ngapdet poto otomatis, anu ngamungkinkeun anjeun nambihan anu √©nggal.

    Di sisi anu sanésna, ngaktipkeun fitur layar lebar condong kacilakaan sareng henteu ngagaduhan fitur anu aplikasi dina tawaran katégori anu sami.

    abdi)Pigura beurang:

    Pigura beurang mangrupikeun aplikasi anu dirancang pikeun éditor ahli sareng nyayogikeun pangguna pakét anu beunghar fitur, dipirig ku ménu anu tiasa disesuaikan sareng tata ruang interaktif. Aplikasi na tiasa dianggo online sareng dimungkinkeun pikeun nyiptakeun slaid kualitas, nganggo sababaraha fungsi kanggo masihan sentuhan unik kana tayangan slaid anjeun.

    Hanjakalna, Dayframe condong ngaleupaskeun batré alat anu dianggo dina waktos anu cekap sareng tiasa hésé pikeun pemula pikeun dianggo.

    Aplikasi pintonan slaid anu pangsaéna pikeun iPhone

    a) PicPlayPost:

    PicPlayPost mangrupikeun aplikasi intuitif anu ngamungkinkeun anjeun pikeun gampang ngahijikeun poto, pidéo, musik sareng GIF, ngajantenkeun janten salah sahiji aplikasi anu pang populerna di jinisna. Aplikasi na tiasa diaksés ku saha waé sareng nawiskeun fungsi épéktip pikeun gampang ngagabung kana pidéo sareng gambar.

    PicPlayPost √Čta ngagaduhan antar muka anu cukup intuitif anu ngamungkinkeun anjeun ngalebetkeun 9 poto, GIF atanapi video per proy√©k sareng ngajantenkeun aranjeunna langkung narik ati sareng pilihan √©p√©k resolusi luhur anu sa√©.

    Musik anu ditetepkeun terbatas pikeun pintonan slaid sareng aplikasi tanda cai pikeun pintonan slaid, sanaos tiasa disesuaikan, henteu pikaresepeun pisan.

    kadua) SlideLab:

    SlideLab ngamungkinkeun anjeun ngarobih poto kana pidéo dina ngan sababaraha menit ku ngalebetkeun musik tertanam atanapi khusus kana aplikasi. Tayangan slaid anu didamel tiasa disimpen dina alat sélulér, ngajaga ukuran aslina, atanapi dibagi dina propil sosialna anu parantos diadaptasi kana résolusi anu diperyogikeun ku jaringan sosial anu aranjeunna badé bagikeun. Aplikasi ogé nawiskeun sababaraha rupa saringan pikeun dilarapkeun kana gambar anjeun.

    Hijina cacad SlideLab henteu ngamungkinkeun ngagunakeun musik ti iTunes bagikeun di Facebook O Instagram. √Čta masih aplikasi anu luar biasa.

    C) Diréktur Presentasi Poto:

    Sutradara presentasi ngamungkinkeun paraiPhone / iPad janten platform kanggo slaid, nganggo poto anu disimpen dina alat. Jumlah épék anu ditawarkeun pikaresepeun, khususna ngémutan yén aplikasi ngamungkinkeun anjeun nyimpen slaid dina HD malah dina layar pinuh. Salaku tambahan, aplikasi éta ngamungkinkeun anjeun pikeun ngabagikan slaid dina jaringan sosial tanpa kasusah.

    Sutradara presentasi Mibanda éditor poto anu saderhana sareng intuitif sareng éta ogé ngamungkinkeun anjeun ngadamel pidéo musik.

    Sabalikna, kagancangan ngolah tiasa dikompromikeun ku mémori anuiPhone. Sanaos kitu, éta masih tiasa dibantah salaku pembuat pintonan slaid pangsaéna anu sayogi pikeun ios.

    ulang) PicFlow:

    Picflow √Čta henteu ngagaduhan sadaya fitur anu ditawarkeun aplikasi san√©s, tapi mangrupikeun aplikasi anu gampang diatur sareng dikontrol nalika ngadamel slaid. Aplikasi ieu ngamungkinkeun anjeun nyet√©l waktos putereun pikeun unggal poto anu diunggah teras ngatur √©ta pikeun ngagulung sareng musik latar pilihan anjeun anu og√© tiasa diunggah tinaiPod.

    PicFlowNgan dina sababaraha menit, éta ngamungkinkeun anjeun pikeun nyiptakeun presentasi anu dinamis sareng animasi pikeun dibagi dina Facebook atanapi Instagram, motong gambar kalayan fungsi slide sareng ciwit sareng nerapkeun salah sahiji tina 18 transisi anu sayogi.

    Hanjakal vérsi gratisna cukup terbatas sareng énkode pidéo henteu janten langkung jauh 30 FPS.

    abdi) iMovie:

    iMovie nawarkeun sajumlah penting fitur sareng tingkat kualitas luhur, ngajantenkeun salah sahiji aplikasi anu pangsaéna pikeun nyiptakeun slaid pikeun iPhone. Aplikasi ieu ngamungkinkeun anjeun ngarobih audio unggal klip anu anjeun jiptakeun sareng nawiskeun seueur téma pilem, transisi, épék sora sareng judul. Kusabab kitu, seueur pangguna henteu ngémutan aplikasi anu sanés sareng nganggo iMovie pikeun sadaya kabutuhan anu aya hubunganana sareng panyuntingan pidéo atanapi nyiptakeun pintonan slaid.

    Alesan naha aplikasi ieu dirancang pikeun iPhone éta salah sahiji anu pangsaéna pikeun nyieun slaid. Di sisi anu sanésna, aplikasi na henteu pati fleksibel sareng rada sesah kanggo pemula.

    Anu maca Nyiptakeun pidéo poto, musik, épék salaku pintonan slaid gambar tina PC

    Aplikasi Tampilan Langsing Terbaik pikeun Android sareng iPhone

    a) VivaVideo:

    Sayogi pikeun kadua alat Android éta pikeun iPhone , VivaVideo ngagaduhan versi dasar anu tiasa anjeun anggo sareng diunduh gratis. Nalika ngédit gambar anjeun, anjeun tiasa milih tina hiji "modeu pro" pikeun kalenturan langkung ageung na "modeu gancang" pikeun vérsi anu gancang sareng langkung otomatis. Kaméra dina aplikasi ngamungkinkeun anjeun ngarékam pidéo bari nerapkeun langkung ti 60 épék khusus. Teras Anjeun tiasa nambihan transisi, épék sora, sareng bahkan duplikat pidéo anu anjeun damel.

    Nalika kaluar tina aplikasi, parobihan anjeun bakal disimpen sacara otomatis sareng anjeun tiasa sacara gampil ngagabungkeun pidéo ngalangkungan fitur storyboard.

    Hanjakalna, vérsi gratis aplikasi kalebet tanda cai anu ngaganggu kana pidéo, nampilkeun seueur iklan, sareng wates pintonan slaid lima menit. Pikeun ngaleungitkeun hanjelu ieu, anjeun kedah mésér vérsi pro pikeun $ 2,99,3.

    kadua) Movavi:

    √Čta sayogi pikeun duanana pangguna Android pikeun duanana pangguna iPhone sareng nawiskeun seueur pilihan kanggo ngedit tayangan slaid, poto, video, sareng seueur deui. Movavi √Čta gratis, sareng √©ditan pid√©o sareng audio na nawiskeun pangalaman prop√©sional, og√© kamampuan ngalebetkeun √©p√©k kualitas luhur sareng damel sareng seueur format video anu san√©s. Tiasa wa√© pikeun nganormalkeun sora, ngar√©kam langsung tina layar pikeun n√©wak pid√©o pid√©o atanapi kagiatan san√©s anu lumangsung sacara real-time dina alat anjeun sareng bahkan digital ngadamel atanapi ng√©br√©hkeun poto kalayan gampang.

    Aya og√© fitur ker√©nan san√©s sapertos kamampuan ngadamel subtitle khusus. Movavi √Čta og√© aya dina versi mayar, anu pilihan-na bayaran kaluar $ 59,95. Sababaraha pangguna parantos mendakan alat anu sesah dianggo kecuali aranjeunna t√©knologi pinter.

    C) MoShow:

    √Čta sayogi pikeun duanana Android √©ta pikeun ios Sareng mangrupikeun aplikasi anu sampurna pikeun nyiptakeun presentasi pikeun newsfeed Instagram kusabab √©ta pormat video janten alun-alun. Nanging, dugi ka ayeuna, √©ta ngagaduhan pilihan format potret anu cocog pikeun Instagram jeung IGTV. Versi gratis tina aplikasi ieu ngawatesan pintonan slaid poto pasagi dugi ka 30 detik sareng pintonan slaid poto nangtung janten 11 detik, anu cukup matak pikasieuneun.

    Sadayana, MoShow éta bakal hésé dianggo tanpa investasi dina vérsi pro. Aplikasi na MoShow basisir lengkep $ 5,99 sabulan atanapi $ 35,99 ku taun.

    conclusions

    Kusabab anjeun tiasa gampang nebak, aya seueur aplikasi anu didédikasikeun pikeun ngédit poto sareng pidéo sareng sering sesah ngartos sareng milih mana anu paling cocog pikeun kabutuhan urang sareng ngajelaskeun sadayana.

    Kami parantos nyobian; Ayeuna anu kedah ditingalkeun nyaéta ngamimitian usaha!

    Anu maca Aplikasi pikeun nyiptakeun carita tina poto sareng video musik (Android - iPhone)

     

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep