Alternatif pikeun TeamViewer pikeun bantosan jauh


Alternatif pikeun TeamViewer pikeun bantosan jauh

 

TeamViewer pastina mangrupikeun program bantuan jarak jauh anu seueur dianggo di dunya, ogé berkat performa anu luar biasa dina sadaya kaayaan jaringan (bahkan dina jaringan ADSL anu lambat éta tiasa dianggo tanpa masalah) sareng berkat seueur fungsi tambahan sapertos mindahkeun file jauh. sareng pembaruan jarak jauh otomatis (gunana pikeun ngamutahirkeun program bahkan dina PC tina pangguna novice). Hanjakalna, kumaha ogé, éta Versi bébas tina TeamViewer anjeun ngagaduhan wates ageung: henteu tiasa dianggo dina kontéks komérsial, dipariksa jinis sambungan (pikeun mastikeun yén kami pangguna swasta) sareng teu mungkin pikeun ngaktipkeun videoconferan atanapi printer jarak jauh tanpa ngaktipkeun lisénsi pangguna.

Upami urang hoyong nawiskeun bantosan jauh atanapi ngabantosan perusahaan urang tanpa kedah mayar jumlah artos, dina panduan ieu kami bakal nunjukkeun ka anjeun alternatif anu pangsaéna pikeun TeamViewer pikeun bantosan jauh, Janten anjeun tiasa ngendalikeun komputer naon waé tina jarak jauh kalayan henteu aya waktos atanapi waktos.

Anu maca Program desktop jauh pikeun nyambung jauh kana komputer

daptar eusi()

    Alternatif anu pangsaéna pikeun TeamViewer

    Jasa anu bakal kami nunjukkeun anjeun tiasa dianggo di daérah mana waé, kaasup anu propésional: maka urang tiasa ngendalikeun PC jarak jauh na nyayogikeun bantosan téknis tanpa kedah mayar euro. Jasa ieu ogé ngagaduhan watesan (utamina dina fitur canggih) tapi teu aya anu nyegah pangrojong. Pikeun genah kami ngan ukur nunjukkeun jasa anu ditepikeun ku anjeun sakumaha saderhana pikeun ngonpigurasikeun salaku TeamViewer malah pikeun pangguna anu kirang ngalaman (tina sudut pandang ieu, TeamViewer masih pamimpin industri).

    Desktop jauh Chrome

    Alternatif TeamViewer pangsaéna anu tiasa anjeun anggo ayeuna nyaéta Desktop jauh Chrome, tiasa dianggo ku ngaunduh Google Chrome dina sadaya PC sareng masang duanana bagian sérver (dina PC kanggo dikontrol) sareng bagian klién (dina PC kami anu kami bakal masihan bantosan).

    Urang tiasa gancang ngonpigurasikeun bantosan jauh sareng Chrome Remote Desktop ku masang browser add-on (urang muka situs server teras pencét Pasang dina pc), nyalin kode unik anu dihasilkeun pikeun tim ieu sareng, nyandak kami ka halaman klien dina tim kami, ngalebetkeun kode. Dina akhir pangaturan, urang bakal tiasa mariksa desktop pikeun nyayogikeun bantosan gancang sareng gancang! Kami ogé tiasa masang komponén sérver dina sababaraha PC sareng nyimpen kana halaman pangrojong kami dina nami anu béda, sahingga urang tiasa ngontrol dua komputer atanapi langkung tanpa aya masalah. Chrome Remote Desktop ogé tiasa dianggo tina smartphone, sapertos anu ditingali dina pituduh Chrome Jauh Desktop ku telepon sélulér (Android sareng iPhone).

    Iperius desktop jauh

    Pengunduh gratis anu sanés pikeun nyayogikeun bantosan jauh nyaéta Iperius desktop jauh, sayogi salaku hiji-hijina parangkat lunak dina halaman unduhan resmi.

    Program ieu bahkan tiasa dibabawa, ngan ngaluncurkeun laksana pikeun langsung gaduh pangladén sareng panganteur klien siap dianggo. Pikeun ngadamel sambungan jarak jauh, mimitian program dina PC pikeun dikontrol, pilih kecap akses saderhana dina bidang nami anu sami, salin atanapi hayu urang carioskeun kode angka anu aya di luhur teras lebetkeun kana Iperius Remote Desktop anu dimimitian dina komputer urang, handapeun judul KTP pikeun nyambung; Ayeuna urang pencét tombol Sambungkeun sareng lebetkeun kecap akses, pikeun jarak jauh tiasa ngontrol desktop sareng nyayogikeun bantosan anu diperyogikeun. Program ngamungkinkeun urang ngapalkeun ID anu urang sambungkeun sareng ogé nawiskeun sadayana pilihan aksés anu teu dijaga (milih kecap akses aksés sateuacanna): ku cara ieu cukup pikeun ngamimitian program sacara otomatis pikeun nawiskeun bantosan langsung.

    Dukungan Microsoft gancang

    Upami urang gaduh PC nganggo Windows 10 urang ogé tiasa ngamangpaatkeun aplikasi éta Bantuan gancang, sayogi dina menu Start di kénca handap (ngan ukur milarian namina).

    Ngagunakeun alat ieu leres pisan saderhana: urang muka aplikasi dina komputer urang, klik Bantosan batur, log in sareng akun Microsoft (upami kami henteu gaduh kami tiasa nyiptakeun gratis), sareng perhatoskeun kode operator disadiakeun. Ayeuna hayu urang angkat ka komputer jalma anu bakal dihadiran, buka aplikasi Bantuan Gancang sareng lebetkeun kode operator kami: ku cara ieu kami bakal ngontrol méja lengkep sareng tiasa nyayogikeun jinis bantosan, tanpa wates waktos. Metoda ieu ngagabungkeun kagancangan RDP sareng genah tina TeamViewer, ngajantenkeun éta alat anu disarankeun ku Navigaweb.net.

    DWService

    Upami urang gaduh seueur komputer anu gaduh sistem operasi anu béda pikeun ngendalikeun jarak jauh, hiji-hijina solusi sumber gratis sareng kabuka anu tiasa urang taroskeun nyaéta DWService, tiasa dikonfigurasi langsung tina halaman wéb resmi.

    Jasa ieu tiasa dianggo langsung tina panyungsi, sahenteuna pikeun anu masihan bantosan. Pikeun neraskeun urang unduh DWAgent dina komputer (atanapi komputer) kanggo dibantuan, mimitian éta babarengan sareng PC sareng perhatoskeun ID sareng kecap akses anu diperyogikeun pikeun sambungan; ayeuna hayu urang angkat ka komputer urang, hayu urang ngadamel akun gratis dina situs anu anjeun tingali di luhur sareng nambihan komputer ngalangkungan ID sareng kecap akses. Ti ayeuna, urang tiasa masihan bantosan ku muka browser naon waé sareng lebet kana akun urang, dimana komputer anu tiasa dikokolakeun jarak jauh bakal katingali. Kusabab server tiasa dipasang dina Windows, Mac sareng Linux DWService mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun perusahaan ageung atanapi pikeun anu gaduh seueur komputer.

    UltraViewer

    Upami urang hoyong nyayogikeun bantosan jauh ka babaturan atanapi kulawarga urang ogé tiasa nganggo jasa anu ditawarkeunana UltraViewer, tiasa diaksés tina halaman wéb resmi.

    Urang tiasa nganggap jasa ieu salaku salah sahiji Vérsi lite TeamViewer, Kusabab éta ngagaduhan antarmuka anu sami pisan sareng metode sambungan anu sami idéntik. Pikeun ngagunakeunana, kanyataanna, ngan ukur ngamimitian dina komputer pikeun dikawasa, salin ID sareng kecap akses teras lebetkeun kana interface program dina komputer asistenna, pikeun tiasa ngendalikeun desktop jarak jauh ku cara cairan sareng tanpa iklan windows atanapi uleman pikeun ngalih kana Vérsi Pro (sadaya watesan TeamViewer anu dipikaterang).

    conclusions

    Henteu aya kakurangan alternatip pikeun TeamViewer sareng éta ogé gampang dianggo sareng ngonpigurasikeun, bahkan pikeun pangguna novice kalayan jenis perangkat lunak ieu (kanyataanna, cukup komunikasi ID sareng kecap akses anjeun ka asisten jauh urang pikeun neraskeun). Jasa anu kami nunjukkeun anjeun ogé tiasa dianggo dina lingkungan anu propésional (kacuali UltraViewer, anu gratis kanggo panggunaan pribadi), nyayogikeun alternatif anu sah pikeun lisénsi bisnis TeamViewer anu mahal.

    Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan program bantuan jarak jauh, urang ngajak anjeun maca pituduh kami Kumaha carana ngaktipkeun PC tina jarak jauh pikeun dianggo jarak jauh mi Kumaha carana ngontrol komputer liwat Internét tina jarak jauh.

    Upami urang hoyong jauh ngadalikeun Mac atanapi MacBook, urang tiasa maca tulisan kami Kumaha carana ngontrol layar Mac jarak jauh.

     

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep