Model 3D di Google kalayan épék AR (tempat, planét sareng awak manusa)


Model 3D di Google kalayan épék AR (tempat, planét sareng awak manusa)

 

Henteu lami ti harita urang nyarioskeun kamungkinan tiasa ningali Model 3D sato dina kanyataan anu ditambahan, kalayan pangaruh anu réalistis. Nyatana, cekap milarian di Google, nganggo smartphone (henteu tiasa dianggo tina PC), nami sato, contona anjing, ningali tombol "Témbongkeun dina 3D" nembongan. Ku mencét tombol ieu, sato henteu ngan ukur nembongan dina layar anu bergerak saolah-olah nyata, tapi tiasa ogé ditingali ku pangaruh kanyataan anu ditambih siga anu aya di payuneun urang, di lantai kamar kami, sareng ogé nyandak poto tina sami.

Sanaos sadaya blog sareng koran parantos nyarioskeun sasatoan 3D, anu janten viral sakitar sataun katukang, teu aya anu sadar yén di Google dimungkinkeun pikeun ningali dina modél 3D sareng pangaruh kanyataan anu ditambihan henteu ngan ukur sato, tapi ogé seueur anu sanés. barang. . Aya langkung ti 100 unsur 3D pikeun dianggo pikeun senang-senang, pikeun sakola sareng diajar, anu tiasa dipendakan di Google ku ngalaksanakeun pamilarian khusus, sadayana kalayan kamungkinan tiasa ningali éta dina kanyataan anu ditambih dina telepon pinter anu cocog (ampir sadayana telepon pinter Android modéren sareng iPhone).

Maka, di handap, daptar komprehensif tina seueur Model 3D pikeun google kalayan pangaruh AR. Catet yén pikeun "Tingali dina 3D"Anjeun kedah milarian kecap anu pasti sareng anu ampir-ampiran henteu tiasa dianggo upami anjeun nyobaan milarian éta ku narjamahkeun kana basa Itali atanapi basa anu sanés. Anjeun masih tiasa nyobian milarian naon waé ku milarian nami na teras kecap"3d".

daptar eusi()

    Milarian tempat-tempat khusus

    Pikeun Poé Pariwisata Dunya PBB 2020, Google damel sareng arsip digital ti CyArk sareng Universitas Florida Kidul pikeun nalungtik modél 3D tina 37 situs sajarah sareng budaya. Ngan mendakan nami aslina (janten henteu aya tarjamahan, ngan ukur anu henteu aya dina kurung dina daptar) salah sahiji monumén dina telepon anjeun sareng gulung ka handap dugi ka mendakan konci anu nunjukkeun dina 3D.

    • Chunakhola Masjid - Mesjid Kubah Nime - Shait Gombuj Masjid (Aya tilu masjid bersejarah di Bangladesh, masing-masing nganggo modél 3D)
    • Situs Sejarah Nasional Fort York (Kanada)
    • Kuburan Amérika Normandia (Perancis)
    • Gerbang Brandenburg (Jérman)
    • Air Pancuran Pirene (Korinta, Yunani)
    • Kuil apollo (Naxos, Yunani)
    • Gerbang India (India)
    • Ruang singgasana Bait Eshmun (Libanon)
    • Katedral Metropolitan Kota Mexico (Méksiko)
    • Chichen Itza (Piramida di Méksiko)
    • Istana Seni Rupa (Méksiko)
    • Eim ya kyaung candi (Myanmar)
    • Garéja Hagia Sophia, Ohrid (Ohrid di Makédonia)
    • Patung Buddha di Jaulian (Pakistan)
    • Stan Lanzón di Chavin de Huántar - Kamar Ritual di Istana Tschudi, Chan Chan - Istana Tschudi, Chan Chan (dina peru)
    • Moai, Ahu Nau Nau - Moai, Ahu Ature Huki - Moai, Rano Raraku (Pulo Easter / Rapa Nui)
    • DPR San Ananías (Syria)
    • Kuil Lukang Longshan (Taiwan)
    • Masjid Ageung, Pulo Kilwa (Tansania)
    • Autthaya - Wat Phra Si Sanphet (Thailand)
    • Mausoleum Kaisar Tu Duc (Vietnam)
    • istana edinburgh (KARAJAAN INGGRIS)
    • Peringatan Lincoln - Tugu Raja Martin Luther - Méja héjo - NASA Apollo 1 Peringatan Misi - Tugu Thomas Jefferson (URANG)
    • Pabrik anggur (Gua Chauvet, lukisan guha)

    Anu maca Kunjungan virtual ka musium, monumen, katedral, taman di 3D online di Italia sareng sakumna dunya

    Rohangan

    Google sareng NASA parantos ngagabung pikeun nyandak kumpulan benda langit 3D anu ageung kana smartphone anjeun, henteu ngan ukur planét sareng bulan, tapi ogé sababaraha objék sapertos astéroid sapertos Ceres sareng Vesta. Anjeun tiasa mendakan versi AR kanggo kaseueuran barang ieu ngan ukur ku milarian namina (maluruh basa Inggris ku kecap 3D sareng Nasa contona Merkur 3D o Vénus 3D Nasa) sareng gulung ka handap dugi ka mendakan "Tingali dina 3D".

    Planét, bulan, awak langit: raksa, Venus, bumi, Luna, Mars, Phobos, Kami nyarios, Jupiter, Eropa, Callisto, Ganymede, Saturnus, Titan, Mimas, Tethy, Iapetus, Hyperion, Uranus, Umbriel, Titania, Oberon, Ariel, Néptunus, Triton, Pluto.

    Pesawat ruang angkasa, satelit jeung hal-hal séjén: 70 méteran anteneu 3d nasa, Apollo 11 Modul Paréntah, Cassini, Ngarasa panasaran, Délta II, GRACE-FO, Juno, Spacesuit Neil Armstrong, SMAP, Spirit, Voyager 1

    Upami anjeun hoyong ningali ISS dina 3D, anjeun tiasa ngaunduh aplikasi NASA's Spacecraft AR, dumasar kana téknologi AR anu sami anu dianggo ku Google.

    Anu maca Teleskop Online pikeun ngajajah rohangan, béntang sareng langit dina 3D

    Awak manusa sareng biologi

    Saatos ngajajah rohangan, anjeun ogé tiasa ngajajah awak manusa dina 3D hatur nuhun Awak katingali. Anjeun teras tiasa Google, tina telepon pinter anjeun, istilah basa Inggris pikeun seueur bagian awak manusa sareng elemen biologi sanés, sareng kecap-kecap 3D awak katingali pikeun mendakan modél dina kanyataan anu ditambahan.

    Organ sareng bagian awak. (salawasna milarian nganggo Visibile Body 3D, contona awak iga katingali 3d): lampiran, uteuk, coccyx, saraf kranial, ceuli, ojo, kueh pastel, bulu, mano, jantung, paru-paru, sungut, lentong otot, beuheung, irung, ovarium, bujur, trombosit, Sél getih beureum, iga, hombro, Rorongkong, peujit leutik / ageung, beuteung, sinaps, testikel, diafragma toraks, letah, pipa angin ,tulang tonggong

    Salawasna nambihan istilah pikeun maluruh 3D awak katingali Anjeun oge tiasa milarian sistem anatomi ieu: sistem saraf pusat, sistem sirkulasi, sistem éndokrin, Sistem ékskrési, sistem réproduktif awéwé, sistem pencernaan manusa, sistem integumentary, sistem limfa, sistem réproduktif lalaki, sistem otot, sistem saraf, sistim saraf periferal, Sistem pernapasan, sistem rangka, saluran pernapasan luhur, Sistem kemih

    Struktur sél: sél sato, kapsul baktéri, bakteri, mémbran sél, témbok sélular, Vakum tengah, kromatin, waduk, lamping, retikulum endoplasmik, eukaryote, fimbria, flagellum, Parangkat Golgi, mitokondria, mémbran nuklir, nukleolus, sél pepelakan, mémbran plasma, plasmid, prokariotik, ribosom, retikulum endoplasma kasar, retikulum endoplasma lemes

    Pasti aya seueur deui model 3D anu masih tiasa dipendakan, sareng kami bakal nambihan deui kana daptar ieu sabab éta kapanggih (sareng upami anjeun hoyong ngalaporkeun modél 3D sanés anu kapendak di Google, tinggalkeun koméntar kuring).

     

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep