8 program anu paling hadé pikeun diusap dina PC

8 program anu paling hadé pikeun diusap dina PC

8 parangkat lunak pintonan slaid pangsaéna dina PC

 

Saha waé anu meryogikeun pembuat pintonan slaid tiasa ngagaduhan sababaraha pilihan, pikeun ngaunduh kana komputer atanapi dianggo online dina panyungsi. Aya alat anu ngamungkinkeun anjeun ngadamel presentasi nganggo téks, musik, poto sareng pidéo. Dina kaseueuranana, henteu perlu ogé pangalaman dina panerapan jinis ieu pikeun ngageulisan aranjeunna. Parios!

daptar eusi()

    1 Prezi

    Prezi tiasa janten pilihan anu saé pikeun anu badé ngadamel presentasi anu dinamis. Geser ngalaksanakeun gerakan pinter sareng zum pikeun ngarahkeun pandangan anjeun kana naon anu penting. Aya sababaraha pilihan pikeun témplat siap pakai anu tiasa diédit lengkep, anu tiasa ngalebetkeun grafik, pidéo YouTube, sareng poto.

    Rencana gratis (Dasar) ngamungkinkeun anjeun ngonpigurasikeun dugi ka 5 proyék, anu katingali ku pangguna sanésna. Anjeun tiasa ngundang jalma sanés pikeun ngédit padamelan anjeun online.

    • Prezi (gratis, sareng pilihan rencana pamayaran): Wéb

    2 PowerPoint

    PowerPoint mangrupikeun salah sahiji panaratas nalika ngeunaan slaid. Program ieu nawiskeun puluhan témplat sareng ragam transisi khusus sareng épék animasi. Tiasa waé ngalebetkeun pidéo, poto, musik, grafik, tabel, sareng unsur sanés.

    Pamaké ogé tiasa percanten kana fungsi rékam layar tina presentasi, kalebet cariosan. Kitu ogé nyandak catetan anu ngan ukur katingali ku jalma-jalma anu masihkeun. Parangkat lunak condong pisan intuitif pikeun anu parantos nganggo aplikasi sanés dina suite Office.

    • PowerPoint (mayar): Windows | macOS
    • PowerPoint online (gratis, sareng pilihan rencana mayar): Wéb

    3 Zoho Show

    Zoho Show mangrupikeun aplikasi anu sami sareng PowerPoint, kalayan kauntungan bébas. Ladénan ieu ogé cocog sareng aplikasi Microsoft, tiasa muka sareng nyimpen kontén dina pptx. Online, ngamungkinkeun anjeun ngédit sasarengan sareng 5 jalmi tanpa kedah mayar.

    Aplikasi ieu nawiskeun puluhan témplat slide sareng téma, anu tiasa gampang dicampur. Tiasa waé ngalebetkeun poto, GIF sareng pidéo (tina PC atanapi YouTube) sareng ngalebetkeun tautan ti Twitter sareng sababaraha situs sanés, sapertos SoundCloud. Aya ogé alat pikeun épék transisi sareng éditan gambar.

    • Zoho Tembongkeun (gratis, salaku pilihan pikeun rencana mayar): Wéb

    4. Google Presentasi

    Google Slides (atanapi Google Slides) mangrupikeun bagian tina pakét Drive. Kalayan antar muka anu gampang dianggo, éta nawiskeun pilihan téma dina sisi katuhu layar. Fungsi éditan template disorot dina toolbar.

    Proyék éta tiasa dieksekusi ku sababaraha jalma dina waktos anu sasarengan, ngan ukur anu nyiptakeun ngawartosan link atanapi ngundang. Aplikasi na ngamungkinkeun anjeun ngalebetkeun poto, sora, tabel, grafik, diagram, video YouTube, sareng sajabana. Hasilna tiasa ditingali online atanapi disimpen nganggo pptx, PDF, JPEG, sareng format anu sanés.

    • Presentasi Google (gratis, sareng pilihan pikeun rencana anu mayar): Wéb

    5. Konpérénsi Keynote

    Program asli pikeun presentasi alat-alat Apple, Keynote gaduh sababaraha témplat anu disiapkeun pikeun anu henteu hoyong miceun waktos. Masih aya puluhan épék transisi. Anjeun tiasa nyorot téks ku bayangan sareng tékstur sareng ngagambar jalur obyék, sapertos bentuk sareng gambar.

    Pangguna tiasa ngalebetkeun poto, pidéo, musik, sareng unsur sanés. Upami integrasi iCloud diaktipkeun, dimungkinkeun pikeun ngédit sareng jalma sanés, sanaos aranjeunna nganggo Windows. Aplikasi tiasa maca proyék pptx sareng nyimpenna dina format parangkat lunak Microsoft.

    • pang dasarna (gratis): macOS

    6. Saé pisan

    Genally mangrupikeun pilihan pikeun ngadamel slide anu éndah tanpa kedah terang kana aplikasi presentasi. Website éta nawiskeun sababaraha témplat, kalayan rupa-rupa tata letak. Aya pilihan pikeun slide kalayan daptar unggulan, gambar atanapi frasa, timeline, sareng seueur deui.

    Janten nganggo anu anjeun peryogikeun sareng Piceun anu sanés. Anjeun tiasa ngédit unggal na ngalebetkeun poto, GIF, video, sareng audio, ogé grafik interaktif. Hiji-hijina hal nyaéta vérsi gratis sayogi pikeun pangguna sanésna.

    • Pangaruhna (gratis, sareng pilihan pikeun rencana anu mayar): Wéb

    7. És Krim pintonan slaid

    Icecream Slideshow Maker mangrupikeun pilihan sanés pikeun anu resep ngaunduh program dina PC sareng damel offline. Aplikasi na dimaksudkeun pikeun nyiptakeun presentasi fotografi sareng musik.

    Tapi dimungkinkeun pikeun ngalebetkeun eusi téks sareng nganggo audio anu sanés pikeun tiap slide atanapi lagu anu sami dina sapanjang proyek. Versi gratis ngamungkinkeun anjeun nyimpen hasilna ngan pikeun Webm sareng nawiskeun wates 10 poto per presentasi.

    • És Krim pintonan slaid (gratis kalayan sumber anu terbatas): Windows

    8. Adobe Spark

    Adobe Spark mangrupikeun éditor online anu nawiskeun alat presentasi anu intuitif. Salaku tambahan kana pilihan téma, aya ogé desain slide anu tiasa diklik dina sisi katuhu layar. Tiasa dilebetkeun poto, video, téks, musik sareng bahkan ngarékam sora anjeun.

    Durasi unggal gambar tiasa gampil dirobih, dina sudut katuhu handap. Upami anjeun hoyong ngadamel sababaraha leungeun, anjeun tiasa ngabagi tautan atanapi ngundang saha waé anu anjeun pikahoyong. Eusina tiasa ditingali online atanapi diunduh dina format pidéo (MP4). Versi gratis kalebet logo Adobe Spark.

    • Adobe narik (gratis, tapi parantos mayar rencana): Wéb

    Tip pikeun nyieun pintonan slaid anu saé

    Tips ieu ti Aaron Weyenberg, UX Leader pikeun TED, proyék konperénsi multi-téma pondok. Eusina sayogi sapinuhna dina TEDBlog éta sorangan. Pariksa sababaraha diantarana.

    1. Pikirkeun ngeunaan pemirsa

    Entong ngémutan slide salaku alat anotasi pikeun ngadasar presentasi anjeun. Éta kedah dilakukeun pikeun umum, kalayan ngitung pangiriman pangalaman visual anu nambihan kana anu parantos dicarioskeun.

    Cegah nuliskeun téks teuing. Numutkeun ka Weyenberg, ieu ngabagi perhatian pemirsa, anu henteu terang naha maca naon anu ditulis atanapi ngupingkeun anu dicarioskeun. Upami teu aya alternatif, ngadistribusikaeun eusi kana jejer sareng nunjukkeun éta hiji-hiji.

    2. Ngajaga standar visual

    Coba tetep nada warna, kategori font, gambar, sareng transisi salami presentasi.

    3. Entong kaleuleuwihi épék

    Éta ogé henteu nganggo transisi. Pikeun ahlina, pilihan anu langkung dramatis masihan kesan yén presentasi na bakal matak pikaboseneun sareng ngan épék anu kaleuleuwihi anu bakal ngangkat pemirsa tina déprési.

    Nunjukkeun panggunaan sumberdaya ieu dina cara anu sedeng sareng anu pikaresep ngan ukur anu langkung halus.

    4. Entong nganggo autoplay dina pidéo

    Sababaraha program presentasi ngamungkinkeun anjeun maénkeun pidéo pas slide dibuka. Weyenberg ngajelaskeun yén sababaraha kali diperyogikeun waktos kanggo file mimiti diputer sareng presenterna ngeklik pin hiji deui kanggo nyobian sareng ngamimitian.

    Hasil: slide salajengna bakal ditingalikeun gancang-gancang teuing. Pikeun nyingkahan jenis larangan ieu, pilihan anu pangsaéna henteu milih anu reproduksi mandiri.

    SeoGranada nyarankeun:

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep