7 aplikasi anu pangsaéna anu ngarobah warna rambut sacara langsung

7 aplikasi anu pangsaéna anu ngarobah warna rambut sacara langsung

7 aplikasi anu pangsaéna anu ngarobah warna rambut sacara langsung

 

Aplikasi anu ngarobih warna rambut tiasa manpaat pikeun senang-senang sareng ngabobodo babaturan anjeun sareng ngabantosan anjeun mutuskeun ngiuhan warna naon. Aplikasi ieu ngamungkinkeun anjeun nyobian tampilan anyar sateuacan angkat ka salon, sering réalistis. Ku alatan éta, aya résiko kirang tina kaduhung engké.

daptar eusi()

    1. Warna rambut

    Warna Rambut nawiskeun sababaraha gaya ngawarnaan, sapertos tripel, poék, atos ageung atanapi sakujur rambut. Nalika muka aplikasi, pangguna nyanghareupan gambar tina kaméra, tapi tiasa ogé nganggo poto tina telepon sél. Pilih waé warna-warna dina handapeun layar.

    Aya pilihan anu wani, sapertos béda warna héjo, ungu, biru sareng anu paling umum, sapertos pirang, coklat sareng beureum. Aplikasi ogé ngamungkinkeun anjeun ngabagi layar pikeun ngabandingkeun gambar sacara real time. Sanaos henteu intuitif, cukup toél layar pikeun nyandak poto atanapi toél sareng tahan pikeun ngarékam pidéo na.

    • Warna rambut (gratis, kalayan pembelian di-aplikasi): Android | ios

    2. Fabby Tingali

    Panggihan kumaha tampilan anjeun sareng warna rambut énggal sacara langsung

    Fabby Look mangrupikeun aplikasi Google eksperimen anu didamel khusus pikeun ampir ngarobah warna rambut. Penerapan nada lumangsung sacara real waktos. Kantun toél konci na sareng tingali waktosna robih. Aya pilihan klasik, sapertos pirang, beureum, coklat sareng kulawu, bahkan anu kirang konvensional, sapertos biru, pink, oranyeu, sareng sajabana.

    Upami anjeun resep hasilna, anjeun tiasa nyandak poto, dina rana di tengah layar, sareng gampang ngabagi dina Facebook, Instagram, Snapchat, sareng anu sanésna. Program na henteu ngagaduhan fungsi anu rumit, tapi ogé teu ngagaduhan kustomisasi atanapi sumber daya éditan.

    • Fabby katingalna (gratis): Android | ios

    3. Instagram

    Instagram sanés aplikasi khusus pikeun ngarobih warna rambut, tapi éta ngagaduhan sababaraha saringan anu ngamungkinkeun anjeun nerapkeun nuansa énggal sacara langsung. Kanggo ngalakukeun ieu, kantun buka Stories, gulung kana épék pangaruh ti katuhu ka kénca, dugi ka tungtungna. Maka anjeun bakal ningali opsi na Pangaruh Pilarian, yén anjeun kedah noél.

    Dina layar anu nembongan, buka ikon kaca pembesar, ayana di luhur layar di belah katuhu. Dina kolom pamilarian, lebetkeun istilah sapertos buuk warna-warni o warna rambut sareng anjeun bakal ningali sajumlah pilihan saringan anu nawiskeun fungsina.

    Maénkeun dee anu anjeun resep teras Ngalaman. Anjeun bakal dibawa ka layar publikasi Stories, dimana anjeun tiasa nyandak poto sareng ngarékam pidéo, sapertos anu anjeun lakukeun sareng saringan anu sanés.

    Pituduh Saringan sareng Pangaruh anu Disumputkeun dina Carita Instagram - Tingali Kumaha Milarian ngajelaskeun tutorial sacara rinci.

    • Instagram (gratis): Android | ios

    4. Gaya rambut

    Simulator gaya rambut K-POP

    Hairfit diideuan ku rambut para seniman jinis musik K-Pop ti Koréa Kidul. Aplikasi ngamungkinkeun anjeun sangsara poto ti Galeri atanapi nyandak éta langsung. Pamaké mimitina kedah milih potongan rambut teras teraskeun ngalelep pikeun ngarobih nada.

    Aya puluhan pilihan warna anu sayogi, kalebet anu trendi sapertos lilac, pink, ungu, sareng héjo. Boh gaya rambut sareng warnana tiasa disaluyukeun supados katingalina wajar sakumaha mungkin.

    • Gaya rambut (gratis): Android

    5. YouCam Makeup

    Sanaos fokus kana épék makeup, YouCam Makeup ngagaduhan fitur anu canggih pikeun ngarobah warna rambut sacara langsung. Pamaké tiasa nyobian gaya dua warna, cocog sareng tempat teduhna anu aslina, atanapi nerapkeun ngan hiji warna.

    Tiasa diluyukeun intensitasna, kacaangan, ogé liputan warna atanapi sabaraha campuranana kana nada aslina. Upami anjeun resep hasilna, aplikasi éta ngamungkinkeun anjeun henteu ngan ukur ngan saukur nyandak poto, tapi ogé pikeun ngarékam pidéo nganggo filter.

    • YouCam Makeup (gratis, kalayan pembelian di-aplikasi): Android | ios

    6. Pewarna rambut

    Pewarna Warna Rambut ngamungkinkeun anjeun pikeun nyandak poto dina tempat atanapi nganggo anu sayogi dina Perpustakaan. Teras, pangguna kedah milih, dina gambar, daérah rambut teras toél nada anu badé dilarapkeun. Anjeun tiasa milih hiji warna pikeun cet sadayana sareng nambihan anu sanés dina sababaraha untaian.

    Upami anjeun hoyong, anjeun bahkan tiasa nyiptakeun warna anjeun nyalira nganggo opsi na Tambihkeun warna. Hasilna tiasa disimpen dina telepon atanapi dibagi kana aplikasi anu sanés.

    • Pewarna rambut (gratis, kalayan pembelian di-aplikasi): iOS

    7. Parobih warna rambut

    The Hair Color Changer ngagaduhan proposal anu mirip pisan sareng Pewarna Warna Rambut pikeun Android. Aplikasi na ngamungkinkeun anjeun nganggo poto tina Galeri atanapi nyandak éta langsung. Teras pencét kana warna anu dipikahoyong sareng oléskeun kana daérah rambut nganggo ramo. Tiasa waé pikeun nerapkeun sababaraha nada dina gambar anu sami sareng ngawarnaan elemen sanésna poto.

    Ogé, pangguna tiasa ngarobih inténsitas warna, ngajantenkeun pangaruhna langkung réalistis. Aplikasi ieu nawiskeun pilihan kanggo ngabagi hasilna dina jaringan sosial atanapi nyimpen éta dina alat. Anjeun tiasa dipenta pikeun masihan lima bintang. Anjeun teu kedah ngalakukeun ieu pikeun ngaksés sumberdaya.

    • Parobih warna rambut (gratis): Android

    SeoGranada nyarankeun:

    • Cukuran sareng warna simulator pangsaéna pikeun ngarobah tampilan
    • Aplikasi na ngarobih jinis anjeun sareng ngajantenkeun anjeun janten lalaki atanapi awéwé; tingali kumaha ngagunakeun
    • Aplikasi anu bakal ngabantosan makeup

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep