6 aplikasi cuaca janten cuaca henteu ngahudangkeun anjeun

6 aplikasi cuaca janten cuaca henteu ngahudangkeun anjeun

6 aplikasi cuaca janten cuaca henteu ngahudangkeun anjeun

 

Saha anu teu kantos kabur ku cuaca nalika miang ka bumi tanpa payung? Atanapi anjeun kaluar panginten bakal tiis sareng ngagaduhan matahari anu pangageungna? Kusabab ieu sareng alesan anu sanés, gaduh aplikasi ramalan cuaca anu saé penting pikeun nyingkahan kajadian anu teu disangka-sangka deui. Barina ogé, cuaca aya pikeun ngabantosan urang.

Ayeuna aya puluhan aplikasi ramalan cuaca pikeun nyingkahan momen anu ngareureuwas, sapertos baseuh di damel atanapi henteu berjemur dina dinten piknik éta di taman. Éta sababna SeoGranada ngadamel daptar ieu kalayan anu pangsaéna ayeuna. Parios:

daptar eusi()

    1. AccuWeather

    AccuWeather mangrupikeun salah sahiji aplikasi cuaca anu kawéntar. Éta ogé mangrupikeun salah sahiji anu paling akurat, nyayogikeun inpormasi cuaca real-time, sareng sababaraha fitur kerén.

    Téknologi anu digunakeun ku AccuWeather mastikeun salah sahiji ramalan cuaca paling dipercaya anu aya ayeuna. Badai sareng / atanapi parobihan anu ngadadak dina cuaca diperingatkeun ngalangkungan peringatan anu akurat, janten teu aya anu kajaga ku kajadian cuaca anu teu disangka-sangka.

    Salian ti ngamungkinkeun pikeun ningali perkiraan pikeun dinten ayeuna atanapi dua minggu ti ayeuna, AccuWeather nyayogikeun inpormasi ngeunaan angin, kalembaban sareng hawa tiis.

    Pikeun ngaunduh AccuWeather, pilih sistem operasi: Android / iOS.

    2. Climatempo

    Aplikasi astronomi ngajajah Alam Semesta sacara real waktos

    Kalayan Climatempo anjeun tiasa sadar ngeunaan cuaca dimana waé. Anjeun tiasa mariksa sacara real waktos, salian ti gaduh data jam, unggal dinten atanapi dinten énjing.

    Pikeun ngajantenkeun sadayana langkung pikaresepeun, dimungkinkeun pikeun nampi berita anu aya hubunganana sareng cuaca sareng waspada kana naon anu kajantenan di dunya. abdi resep éta widget tina aplikasi, kantun pilih jinis eusi sareng aksés langsung ti layar utama atanapi konci.

    Dina panerapan aya inpormasi ngeunaan kagancangan angin, pisibilitas, tekanan atmosfir, waktos matahari sareng matahari surup, kalembaban udara, sareng anu sanésna. Aplikasi masih ngalacak badai.

    Pikeun ngaunduh Climatempo, pilih sistem operasi: Android / iOS.

    3. Yahoo Tempo

    Salah sahiji aplikasi anu paling sering dianggo nalika ngeunaan cuaca, Yahoo Weather ngagaduhan desain anu intuitif sareng pikaresepeun, nyandak sababaraha poto anu diluyukeun sareng lokasi, waktos sareng kondisi cuaca.

    Inpormasi kasebut dipidangkeun dina laporan anu lengkep sareng lengkep, sareng tinjauan ngeunaan cuaca dugi ka 10 dinten ka payun. Dina peta interaktif, anjeun tiasa mendakan hawa dina sababaraha tempat sareng arah sareng laju angin.

    Tandaan cuaca anu goréng ngabantosan anjeun pikeun hadé ngarencanakeun dinten anjeun, ogé animasi anu pikaresepeun anu nyayogikeun data sapertos matahari terbit sareng surup sareng tekanan atmosfir. Kajadian sinar ultraviolét (UV) ogé sayogi, ogé kalembabanna hawa.

    Pikeun ngaunduh Yahoo Tempo, pilih sistem operasi: Android / iOS.

    4. Cuaca sareng radar

    Kalayan perkiraan cuaca instan, ku Clima & Radar anjeun tiasa nyegah hawa salami 24 jam ka hareup atanapi 14 dinten ti ayeuna. Tambih Deui, tangtosna, puluhan data sanés kanggo ngajantenkeun sadayana sakumaha rencana, tanpa résiko hujan ngaruksak dinten éta di taman!

    Masih dimungkinkeun pikeun mastikeun gaya angin, pisibilitas, kamungkinan hujan, matahari terbit sareng waktos surup, sensasi termal, sareng seueur inpormasi sanés. Pikeun ngagaduhan data anu akurat, anjeun tiasa ngalebetkeun lokasi anu leres dina aplikasi.

    Pikeun ngaunduh Cuaca & Radar, pilih sistem operasi: Android / iOS.

    5. waktos Brazil

    Salah sahiji hal anu paling pikaresepeun pikeun Tempo Brasil nyaéta kamungkinan ngagaduhan animasi anu réalistis anu ngamungkinkeun pikeun ngabayangkeun parobihan iklim kalayan gancang. Kalayan ngamutahirkeun sacara konstan, sadaya inpormasi gampang dipendakan dina interface intuitif.

    Anjeun tiasa mariksa cuaca nepi ka 10 dinten sateuacanna. Sadayana dina laporan lengkep, anu kalebet inpormasi ngeunaan hujan, angin, sinar ultraviolét, tekanan atmosfir, sareng seueur data sanés.

    Dioptimalkeun pikeun telepon sélulér sareng tablet, ku Tempo Brasil anjeun gaduh aksés ka peta interaktif, janten gampang mendakan lokasi pasti tempat anu dipilih pikeun acara atanapi wisata. Cocog pikeun saha waé anu hoyong aplikasi anu saderhana tapi efektif.

    Pikeun ngaunduh Tempo Brasil, pilih sistem operasi: Android / iOS.

    6. Ramalan cuaca

    Kalayan aplikasi ieu, anjeun gaduh inpormasi sacara real waktos, tiasa konsultasi ka meteorologi sacara praktis di panjuru dunya. Ti Rio de Janeiro ka London, ti New York ka Tokyo, anjeun cocog sareng robahan iklim sakedik sareng anjeun persiapan sadinten tanpa aya kajadian anu teu disangka-sangka.

    Salaku tambahan kana data suhu, Prakiraan Cuaca nembongkeun inpormasi dina laporan anu lengkep, dina darajat Celsius sareng Fahrenheit. Anjeun tiasa mendakan tekanan atmosfir, pisibilitas, kalembaban hawa, hujan dina titik anu béda dina peta interaktif, kagancangan angin sareng arah, sareng seueur deui.

    teu widget Aya inpormasi anu diénggalan sadaya waktos, tiasa konsultasi cuaca dinten atanapi minggu ka payun.

    Pikeun ngaunduh ramalan cuaca, pencét di dieu.

    Kalayan aplikasi di luhur, aya seueur inpormasi perkawis cuaca sareng kamungkinan parobahan ngadadak anu tiasa ngarusak rencana pikeun dinten anu endah. Waspada pikeun hujan supaya anjeun moal kajiret!

    Ayeuna anjeun ngagaduhan sababaraha inpormasi tentang henteu kabeuli di padamelan, kumaha upami anjeun terang 10 aplikasi undur sareng catet sabaraha waktos deui dugi ka kawinan atanapi perjalanan anu luar biasa?

    Pikeun masihan dorongan pikeun émosional, kami ogé nunjukkeun aplikasi tina 8 frasa pikeun mere ilham anjeun unggal dinten. Nanging, upami hujan parantos sareng anjeun badé damel atanapi universitas, urang gaduh 10 aplikasi kanggo maca buku dina telepon sélulér anjeun sareng ngaraoskeun waktos-waktos anu sesah pikeun diajar atanapi senang.

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep