10 pemirsa poto pangsaéna pikeun ngagentos aplikasi Windows

10 pemirsa poto pangsaéna pikeun ngagentos aplikasi Windows

10 pemirsa poto pangsaéna pikeun ngagentos aplikasi Windows

 

Panempo poto asli Windows 10 henteu pati dipikaresep ku pangguna sistem. Utamana, kusabab kalambatan muka gambar sareng cocog sareng sababaraha format. Ogé, fungsi éditan anu sayogi diwatesan.

Upami anjeun milari alternatif tina program éta, kami parantos ngadaptarkeun 10 pemirsa gambar gratis top pikeun diunduh dina Windows PC anjeun. Parios!

daptar eusi()

    1. Nempo Gambar FastStone

    Ringan sareng gampang dianggo, FastStone Image Viewer ngamungkinkeun anjeun ningali gambar dina layar pinuh, ngazum, sareng ningali data EXIF. Navigasi folder tiasa dilakukeun ngalangkungan ménu luhur. Alatna sayogi dina palang di handapeun layar.

    Cocog sareng puluhan ekstensi, éta ogé nawiskeun fungsi éditan. Ieu kalebet taneman, ngarobah ukuran, panyabutan mata beureum, sareng panyesuaian lampu. Anjeun ogé tiasa ngadamel slide show, lebetkeun téks sareng stiker dina poto, sareng sababaraha pilihan sanés.

    • Panempo Gambar FastStone (gratis): Windows 10, 8, 7, Vista sareng XP.

    2. Winaero Tweaker

    Winaero sacara harfiah puluhan fungsi pikeun ngarobih setélan sareng fitur Windows. Diantarana, aya pilihan pikeun nyandak panempo poto sistem klasik ka Windows 10.

    Pikeun ngalakukeun ieu, buka program sareng milari Foto dina kotak search. pencét dina Kéngingkeun aplikasi klasik / Aktipkeun Poto Windows pintonanr. Teras angkat ka Aktipkeun Poto Windows pintonanr.

    Anjeun bakal dicandak kana setélan standar aplikasi. Pencét aplikasi anu ditetepkeun dina Photo Viewer, sareng dina daptar anu nembongan, buka Windows Photo Viewer. Leres, éta bakal aya dina pilihan, sapertos jaman baheula.

    • Winaero Tweaker (gratis): Windows 10, 8 sareng 7

    3. ImageGlass

    Salah sahiji program panganteur anu pangsaéna dina daptar kami. ImageGlass nawiskeun sumberdaya pikeun anu milari panempo gambar anu saé, tanpa tambahan. Aplikasi ieu ngamungkinkeun anjeun muterkeun gambar sacara horisontal sareng vertikal, ogé ngaluyukeun lébar, jangkungna atanapi nempatan layar sadayana.

    Anjeun tiasa ogé ngaitkeun ekstensi ka panyunting gambar khusus, contona, ngan muka PNG dina Photoshop. Anjeun tiasa ogé milih naha pikeun nembongkeun tulbar, panel gambar leutik, sareng latar anu poék atanapi kotak-kotak.

    Program ieu ngadukung file dina langkung ti 70 format, sapertos JPG, GIF, SVG, HEIC, sareng RAW.

    • ImageGlass (gratis): Windows 10, 8.1, 8, SP1, 7

    4. JPEGView

    Cahaya, gancang sareng fungsional mangrupikeun kecap anu tiasa ngartikeun JPEGView. Aplikasi na nyorot gambar, sareng bilah alat sareng ikon minimalis sareng transparan. Éta ngan ukur ditampilkeun nalika beurit nuju dikurilingan handapeun handapeun layar. Data ngeunaan poto, kalebet histogram, tiasa ditingali ku ngaklik hurup i.

    Upami anjeun mindahkeun pointer ka handap, sababaraha pilihan éditan anu pikaresepeun ditampilkeun. Diantarana, kontras, kacaangan sareng alat penyesuaian jenuh, parobihan ngahiap sareng kabur. Éta ngadukung format JPEG, BMP, PNG, WEBP, TGA, GIF sareng TIF.

    • JPEGView (gratis): Windows 10, 8, 7, Vista sareng XP

    5. 123 Pamiarsa Poto

    123 Photo Viewer menonjol pikeun pangrojongna pikeun format anu sesah dipendakan dina pemirsa gambar sanés pikeun Windows, sapertos LIVP, BPG sareng PSD. Aplikasi ieu ngamungkinkeun anjeun ngazum sareng hiji klik sareng gaduh pintasan keyboard pikeun gampang dianggo.

    Salaku tambahan, éta ngagaduhan sababaraha fungsi éditan, sapertos saringan, ngagabung gambar, sareng sisipan téks. Program ieu ogé ngadukung ekstensi animasi, sapertos GIF, APNG, sareng WebP. Anu ngarugikeunna nyaéta kedah nungkulan iklan vérsi anu mayar dina layar utama.

    • 123 Panempo Poto (gratis): Windows 10 sareng 8.1

    6. IrfanView

    IrfanView mangrupikeun panempo anu enteng, gampang dianggo nganggo tombol anu gampang dianggo pikeun nyetak, motong bagéan gambar, sareng ningali inpormasi EXIF. Program ngagaduhan fungsi konversi format, sapertos ti PNG ka JPEG kalayan gampang.

    Anjeun tiasa ogé ngalebetkeun tanda cai, nambihan wates, sareng ngadamel koréksi warna. Masih aya kaitannana sareng éditan, pangguna tiasa ngarobih ukuran sareng muter file, nerapkeun saringan sareng épék, bahkan ngarobih hiji warna pikeun warna anu sanés.

    Aplikasi na tiasa henteu janten intuitif pikeun anu teu gaduh pangalaman ngédit. Ogé, pikeun ngagunakeun éta dina basa Portugis, anjeun kedah ngaunduh sareng masang bungkus basa anu sayogi tina halaman wéb pangembang. Tapi prosés na gancang.

    • Irfanview (gratis): Windows 10, 8, 7, Vista sareng XP
    • Pakét basa IrfanView

    7. XnView

    XnView mangrupikeun pilihan panempo poto sanés anu disayogikeun sareng sababaraha fitur tambahan. Sanaos sanés mangrupikeun salah sahiji pilihan anu paling marahmay dina hal kagunaan, éta cocog sareng langkung ti 500 format sareng ngamungkinkeun tindakan angkatan. Di antara aranjeunna, ngaganti nami sareng ngarobih sababaraha file sakaligus.

    Anjeun ogé tiasa ngarobih ukuran sareng motong gambar, ngagambar dina éta, sareng ngabenerkeun panon-beureum. Aya ogé kamungkinan pikeun ngarobih aspék sapertos kacaangan, kontras, jenuh, nuansa, sareng anu sanésna.

    • XnView (gratis): Windows 10 sareng 7

    8. HoneyView

    Ringan sareng gampang dianggo, HoneyView nyorot fitur dasar anu diarepkeun pikeun pemirsa gambar. Nyaéta, ngazum gede sareng nga-out, muterkeun poto teras angkat ka anu salajengna atanapi uih deui ka anu tiheula.

    Inpormasi EXIF ​​tiasa diaksés gancang ku tombol di kénca luhur layar. Di sagigireun gaduh konversi format gambar batch, program ieu ngamungkinkeun anjeun ningali file anu dikomprés tanpa kedah ngadekompresikeun aranjeunna.

    • HoneyView (gratis): Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista sareng XP.

    9. nomacs

    Nomacs gaduh tampilan anu ngingetkeun pemirsa poto Windows klasik. Maka, sing saha anu resep kana program Microsoft kedah teu sesah nganggo aplikasi ieu. Sedengkeun pikeun tampilan éta nyalira, éta ngamungkinkeun anjeun pikeun gampang ngalih mode antara layar lengkep, 100% atanapi awal.

    Éta ogé dimungkinkeun pikeun muterkeun, ngarobah ukuran sareng motong gambar nganggo tombol anu disorot. Parangkat lunak ogé nawiskeun sababaraha alat panyuntingan, sapertos penyesuaian jenuh, pembuatan ikon PC, sareng seueur deui.

    • nomacs (gratis): Windows 10, 8, 7, Vista, XP sareng 2000

    10. Poto Google

    Hiji-hijina panempo online dina daptar kami, Poto Google tiasa janten pilihan jalma anu resep nyimpen sadaya file babarengan dina hiji tempat. Aplikasi mobile ngamungkinkeun anjeun otomatis nyadangkeun poto sareng ngaksésna tina panyungsi.

    Upami anjeun hoyong, anjeun ogé tiasa unggah gambar anu disimpen dina PC sareng Google Drive kana versi wéb program. Ladenan ieu milarian topik sareng tempat sareng alat panyuntingan saderhana. Éta ogé ngagaduhan rakitan otomatis sareng souvenir ti dinten anu sami dina taun-taun sateuacanna.

    Anu tiasa janten kakurangan pikeun sabagian nyaéta kabutuhan sambungan internét pikeun ngagunakeun éta.

    • Poto Google (gratis): Wéb

    Setel panempo poto énggal salaku standar

    Windows ngahartikeun program sistem pituin salaku panempo standar. Nyaéta, éta bakal dipaké pikeun muka sadaya poto sacara otomatis. Pikeun ngalih ka program anu diunduh, kantun lengkah ieu di handap:

    1. Pencét-katuhu gambar, sareng dina ménu anu muka, pencét Dibuka ku;

    2. Sakumaha anu anjeun nonton acara dina daptar anu ditampilkeun, pilih Pilih aplikasi anu sanés;

    3. Sateuacan ngaklik ikon program, centang kotak di gigireun Salawasna nganggo ieu aplikasi pikeun muka file .jpg (atanapi naon waé penyuluhan gambar);

    4. Ayeuna, pencét dina program sareng pastikeun Oké.

    Upami anjeun henteu mendakan nami program, gulung daptar sareng buka Langkung aplikasi. Upami anjeun masih teu mendakan, pencét Milarian aplikasi anu sanés dina PC ieu. Dina kotak anu dibuka, ketik nami program dina palang palang.

    Nalika anjeun mendakanana, pencét kana na teras tombolna Dibuka. Teras balikan deui léngkah-léngkah di luhur, aplikasi bakal kalebet di antara pilihan aplikasi.

    SeoGranada nyarankeun:

    • Pamaén pidéo anu hadé pikeun PC sareng Mac
    • Éditor téks bébas sareng online pangsaéna

    Ngantunkeun balesan

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    Kajeun

    Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. Informationmbaran leuwih lengkep